Διαφημίσεις

Εξαιρετικά σημαντικά όσα γράφει σε απλή αλλά πολύ κατανοητή ανάλυση στο olympia.gr φίλος αναγνώστης του.

Τα παρακολουθούμε από κοντά και αναμένουμε τις εξελίξεις.

“Ένα σημαντικό άρθρο-σχόλιο, το οποίο ανεξάρτητα του πως θα το προσεγγίσει ο καθένας μας, θα πρέπει οπωσδήποτε να μας προβληματίσει.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=539991

Εμένα με προβλημάτισαν και επισημαίνω τα ακόλουθα :

1. Ο βασικός στόχος της στρατηγικής ΣΑΜΑΡΑ, ήταν η ανάκτηση της αξιοπιστίας και του κύρους της Χώρας, ώστε να διαπραγματευτεί «επί ίσοις όροις» με τους δανειστές ! Φαίνεται ότι ΑΠΕΤΥΧΕ !!

2. Η αποτυχία – ανικανότητα – αδυναμία της Κυβέρνησης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις, επέβαλλαν την αναπροσαρμογή της τακτικής Σαμαρά, προς την «πολιτική διαπραγμάτευση» (εκεί που αποτύχαμε … να παρακαλέσουμε). Όμως και εδώ διαφαίνεται ΑΠΟΤΥΧΙΑ !!

3. Οι Ευρωπαίοι δείχνουν να το εννοούν ότι, απαιτούν «Γερμανική πειθαρχία», τάξη και οργάνωση, στις χαλαρές Χώρες του Νότου, έναντι κάθε κόστους. Η «επιτυχία» των Γερμανικών προγραμμάτων, σε κάποιες Χώρες, υπό την ΙΔΙΑ Τρόικα, την εκλαμβάνουν ως απόδειξη ορθότητας και δικαίωση τους, κάνοντας τους, ακόμα ΠΙΟ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

4. Αν οι Ευρωπαίοι δεν χαρίζονται στον δικό τους – τον Σαμαρά – γιατί να χαριστούν σ’ οποιονδήποτε «άλλον», που δηλώνει και από πάνω … αντίπαλος τους ;

5. Το επιχείρημα ότι «αν αποχωρήσει η Ελλάδα, το ευρώ θα καταρρεύσει», φαίνεται ότι πλέον δεν πιάνει (τουλάχιστον στο εξωτερικό). Είχα αναφερθεί περισσότερες από 10 φορές (από τον Απρίλιο του 2012), ότι αυτή είναι μια παρακινδυνευμένη και επικίνδυνη «παραδοχή», που μπορεί να οδηγήσει την αντιπαράθεση στα άκρα και την Ελλάδα …. εκτός ευρώ.

6. Εξ ίσου επικίνδυνο και επισφαλές είναι το νέο επιχείρημα / παραδοχή ότι: «τα λεφτά που έχουν δώσει οι δανειστές είναι πολλά και δεν θα διακινδυνεύσουν να τα χάσουν» !! Επαναλαμβάνω (την άποψη μου) ότι, το πρόβλημα των Ευρωπαίων, δεν είναι τόσο το κόστος (χρήματα), αλλά η ομοιογένεια – το ενιαίο πνεύμα – αντίληψης και χειρισμού των Χωρών, στους κανόνες προσαρμογής, μιας ευρύτερης «Οικονομικής Ενοποίησης» !! Αυτό είναι το μέλλον της Ε.Ε. και επ’ αυτού ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ !!!

7. Εδώ που έφεραν τα πράγματα οι Ηγέτες μας, τη λύση δεν μπορεί να τη δώσει ΚΑΜΙΑ Κυβέρνηση από μόνη της, αλλά ΤΩΡΑ πλέον, ούτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διότι έχουν πολώσει, διχάσει και δηλητηριάσει την κοινωνία, ανεπανόρθωτα.

8. Μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον, θεωρώ ότι το ενδεχόμενο ενός οδυνηρού «ΣΟΚ» στη Χώρα μας, είναι το πλέον πιθανό, αλλά και υπό προϋποθέσεις το πλέον κατάλληλο και αποδεκτό.

9. Πέραν αυτού, το «Ελληνικό παράδειγμα» (εφόσον αποτελέσει τη μοναδική αποτυχία προγράμματος προσαρμογής), θα λειτουργήσει ως κίνητρο έντασης και ολοκλήρωσης των (Γερμανικών) προγραμμάτων στις Χώρες του Νότου. ΔΗΛΑΔΗ …. οι Γερμανοί πλήρωσαν και πήραν ότι πήραν από την Ελλάδα (με τα Μνημόνια 1-2-3) και τώρα επενδύουν, για να πάρουν τα ρέστα τους, ακόμα και από την ολοκληρωτική ΑΠΟΤΥΧΙΑ μας !!

10. Την **Μεγάλη Δευτέρα** (25/11/2013), θα διαπιστώσουμε αν …. ο αντίχειρας της Αυτοκράτειρας Μέρκελ, είναι στραμμένος προς τα πάνω ή προς τα κάτω !!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο ““MEΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ” 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”
  1. Άμα σου κάνω μήνυση για αυτά που γράφεις, ξέρεις τι θα γίνεις;;; Όχι χρυσό δεν θα πουλάς εμποράκο, αλλά τσιγάρα για προστασία στις φυλακές!

  2. γιατι φοβασε να μην χασεισ τη δουλεια σου ρε κοτσαμπαση εχουμε η δεν εχουμε δημοκρατηα του κολουαπαντα ναι η οχι

  3. μην τσιμπατε ολα μερος της θεατρικης τους παραστασης ειναι το παιζουν μαγκες και καλα γιατι εχουν αποθεμα ως τον μαιο μετα θα ξαναπροσκυνησουν τους τοκογλυφους στην καρδια των πολιτικον μονο το χρημα υπαρχει τιποτα αλλο….

  4. δεν αντιληφθηκα το σχολιο σου 6.04….
    προσπαθω να ερμηνευσω τι να εννοεις ;;
    αν θες σε παρακαλω θα ηθελα να καταλαβω !!!

  5. θα του κανεις μηνυση επειδη αναδημοσιευει ενα αρθρο??????????χαχαχα κοιτα να στραφεις εναντιον του παργαμτικου εχθρου που ειναι οι κλεφτες που σου ρουφαν το αιμα και ασε αυτες τις "παλικαριες"…

  6. samaroskilo ua kanhs mhnhsh;thn ora poy ua sfazoyme royfiane toys politikoys soy kanonise na eisai ekei pera ua peraseis kala…………………………….

  7. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ!!!!
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.

  8. κάθε τόσο,ερχεται ξαφνικά μια δήλωση,από κάποιον που άκουσε να λέει κάποιος,σε μια συνεδρίαση ή σε ενα επιχειρηματικό συμπόσιο,από σίγουρη πηγή,από έναν που είναι μέσα στα πράματα,που ξέρει τι θα γίνει…. έλεος ρε,πάντα κάτι περιμένουμε….βολιδοσκοπούν ρε,να δουν αντιδράσεις και οι αντιδράσεις είναι νοχελικές,αν είναι να γίνει κάτι,θα γίνει χωρίς να πάρουμε χαμπάρι…..ακόμα αναλύσεις κάνετε εσείς?

  9. @ 6:04

    Αλήθεια φίλε επειδή εμείς οι υπόλοιποι θαμώνες δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς, μπορείς να μας τα κάνεις λιανά;
    Πάντως όπως και να έχει το πράγμα δεν καταλαβαίνουμε σαν τί επισκέπτεσαι τον χώρο αυτό αν δεν είσαι θαυμαστή του (από ρουφιάνους χορτάσαμε).

  10. ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΚ.ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΜΥΤΗ Η ΤΡΟΙΚΑ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΛΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΤΩΣΗΣ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ Κ,Ο,Κ,ΑΚΟΥΜΕ!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!
    ΑΣΤΕΡΙ

  11. oufff den varethikate?ores ores pisteyw oti to katohika exei eksantlisei tin thematologia tou.alles pali einai kali parea alla pleon moy fainetai san na min exei kati na pei.

  12. Άρθρο 162 του Ποινικού Κώδικα. Διασπορά Ψευδής Ειδήσεως. Σας λέει κάτι;;;; Άντε γιατί τέτοια κείμενα χωρίς αποδείξεις, σπέρνουν τρόμο και πανικό. Και όχι δεν είμαι ρουφιάνος κανενός. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω μπούρδες που απλά σπέρνουν τον πανικό. Τι θα γίνει 25 του μήνα; ΤΙΠΟΤΑ! Καταλάβατε ως προς τι πάει η μήνυση;

  13. Τι ακριβώς προβλέπει όμως ο νόμος για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων;
    ΑΡΘΡΟ 191 ΠΚ.
    1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον* σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον “πεντακοσίων ενενήντα (590) ΕΥΡΩ”.
    2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.
    Στο κατηγορητήριο θα μπορούσε φυσικά να προστεθεί και η διάταξη περί «πρόκλησης των πολιτών σε διχόνοια» (192 ΠΚ) η οποία τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν σύμφωνα με άλλη διάταξη δεν επιβάλλεται αυστηρότερη ποινή.

  14. ρε εξυπνε …"εισαγγελεα" του διαδυκτιου 3.17 & 3.21

    αυτα που λες ισχυουν για διατελρση πραξεων ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
    που ομως ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ για το διαδικτυο….

    και επειδη κατα καιρους εμφανιζεσαι και
    μοιραζεις δεξα και 'ριστερα μηνυσεις
    καλα σου λενε οτι εισαι ρουφιανος

    εδω ειναι σεντονι προβληματισμων και ανταλλαγης αποψεων

    και δεν ενεχεται η προκληση διασπορας ψευδους ειδησης
    μεσω αυτου του αρθρου αφου για τους γνωριζοντες το υφος των Κατοχικων προκειται περι εναυσματος προκλησης προβληματισμου και καταθεσης αποψεων και οχι δηλωση/καταθεση/υποσχετικο…

    Τελικα δεν σε πιεσε και κανεις να εισαι η να ξανα εισαι μαζι μας…

    Αλλααααα….
    …ειδατε ολοι του σιναφιου οτι τα Κατοχικα ειναι απο τις τελευταιες ανεξαρτητες /ελευθερες/ακηδεμονευτες –ελευθερης εκφρασης–γειτονιες …
    …και βαλατε μπροστα την μπετον-μηχανη…,!!!

    περαστικα …θα εχει ομως χαζι…πολυ χαζι !!!
    η επανεμφανηση σου

  15. Ο ΓΑΠ ειπε λεφτα υπαρχουν. Ο Σαμαρας ειπε οτι δεν θα παρουμε αλλα μετρα και ολα τα υπολυπα, θα τους κανεις μηνυση ,η δεν το αντεχει ο κ@@@ς σου?

  16. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ Β ΠΠ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΡΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  17. 3:17,
    Τελικά στη χώρα αυτή της "φαιδράς πορτοκαλέας" είσαι και εσύ από εκείνους που φορτώνουν τα άρθρα των νόμων εκεί που τους "παίρνει" (κυρίως σε αθώους), την ώρα που οι πραγματικοί ένοχοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι και γλεντάνε εις υγείαν των Κορόϊδων.
    Κάτι τέτοια εξηγούν το σημερινό μας χάλι.

  18. Σιγουρα σημερα η ΕΕ μπορει να αντιμετωπισει την αποχωρηση της Ελλαδας απο το ευρω. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…Το προβλημα ακουει στις χωρες ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ που και οι τρεις μαζι χρωστανε 10-11 τρις!!!!!!!!!!!!!οπως αντιλαμβανεται ο καθενας η Γερμανια και οι δορυφοροι της και να ξεπουληθουν ολοκληρες τετοια λεφτα δεν τα εχουν…οποτε ο στοχος των παγκοσμιοποιητων θα γινει πραγματικοτητα θα κτυπησει κατευθειαν στην καρδια και οχι στον κυματοθραυστη που λεγεται Ελλαδα και κατατσρεφεται καθε μερα. Η αποχωρηση της Ελλαδας ανοιγει την κερκοπορτα της διαλυσης…και οχι αν θα τους λειψει η τους στοιχισει η Ελλαδα. Τα χρεη των τριων χωρων δεν ειναι βιωσιμα και το γνωριζουν…απλα ο καθενας παιζει το παιχνιδι της αισχροκερδειας στο κεφαλι του κασιδη.

  19. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

    http://www.dailymotion.com/video/x1772tw_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%83-10-11-2013-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B2_news

    ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ [ 1:07:30 ]

    ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, 1-2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ – ΨΗΦΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ. ΟΠΟΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ" ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΝΔ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (!!!), ΔΙΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ "ΗΠΑ"), ΟΠΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 25 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΝΔ" ΕΝΩ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!..ΚΑΙ "ΟΛΑ ΚΑΛΑ" ..ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΙΩΣ!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ, ΟΜΩΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ, Ή ΑΥΤΆ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΑ ΠΡΟΔΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ…

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *