Διαφημίσεις

Ένα σπάνιο θέαμα αναμένει τους ανθρώπους, που δεν συμβαίνει σε κάθε γενιά: από τις 3 Δεκεμβρίου, ειδικά… τις πρώτες πρωινές ώρες, στο βόρειο ημισφαίριο θα είναι δυνατή η παρατήρηση με γυμνό μάτι της τεράστιας φωτεινής ουράς του κομήτη ISON.

Για τους επιστήμονες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διέλευση του κομήτη μέσα από το ηλιακό στέμμα, που θα συμβεί στις 28 Νοεμβρίου. Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια. Κάποια στιγμή ο ISON θα βρίσκεται σε απόσταση μόλις ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων από την επιφάνεια του Ήλιου, 150 φορές πιο κοντά απ’ ότι η Γη.

Ο Ήλιος θα θερμάνει τον πυρήνα του κομήτη, που αποτελείται από μέταλλο και πέτρα, έως τους 2760 βαθμούς Κελσίου. Ως αποτέλεσμα, όπως αναμένεται, ο κομήτης θα μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και την ημέρα.

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “O “κομήτης του αιώνα” ορατός από 3 Δεκεμβρίου”
  1. Ο ΙΣΟΝ είναι 3-5 φορές μεγαλύτερος από ότι είχαν αρχικά υπολογίσει, ανώ στις 21/11 έκανε διόρθωση πορείας. Τόσο μεγάλος που ερευνητές άρχισαν να θυμούνται τα λόγια του Χιλιανού Ερευνητή περί κομήτη – πλανήτη. Ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταφέρει οι ερευνητές να διαπιστώσουν τι ακολουθεί (παντα τους κομήτες ακολουθούν μικρότερα κομμάτια που έχει την κακία συνήθεια να έλκονται από πεδία όπως της Γής).

  2. Για τον ISON-SION λενε οτι δεν ειναι κομητης αλλα κατι αλλο κ θα επηρεασει την Γαια.Μπορει να εχει σχεση με τον Νιμπιρου-Ρουμπινι μπορει κ οχι.Κ μια πληροφορια απο γνωστη ενδιαμεσο: Μιλώ στις ομάδες μου για τα οχήματα πολιτείες που υπάρχουν στο Ηλιακό μας σύστημα
    Τα οποία έχουν έρθει απο το 1996
    Το γνωρίζει φυσικά η ΝΑΣΑ
    Αλλα το έχει αποκρύψει . Όμως τώρα είπαν οι οντότητες ότι αν δεν το πουν θα παρουσιαστούν οι ίδιοι στον κόσμο να δηλώσουν την παρουσία τους .Θα ηθελα αν γινεται τα σχολια σας γι ολα αυτα,Προς ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ κ τους υπολοιπους φιλους.

  3. Γιωργο.. να προσεχεις τους ενδιαμεσους… εκτος και αν τον γνωριζεις προσωπικα.
    Κατα τ άλλα τα στοιχεια εως σημερα δειχνουν οτι σιγουρα δεν προκειται για εναν απλο κομητη,αλλά απο το θα θελαμε να ειναι μεχρι το τι ειναι πραγματικα μπορει να υπαρχει μεγαλη αποσταση.

  4. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    YELLOWSTONE
    ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΜΗΝΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ YELLOWSTONE NATIONAL PARK, ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΤΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

    ΚΟΜΗΤΗΣ ISON
    Ο ISON ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ΣΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (730 000 ΜΙΛΙΑ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ, 2013 ΣΤΙΣ 18:44 UTC
    ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 219.510 ΧΛΜ/ΩΡΑ
    (136 700 ΜΙΛΙΑ/ΩΡΑ) ΚΑΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
    16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ 15 ΗΛΙΟΥΣ Η 400 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ISON.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ISON ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ..
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ Η ΕΠΙΡΟΗ ΤΟΥ ISON ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΟΝ ISON ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΛΙΘΟ ΦΩΤΟΣ.
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΓΕΘΗ (ISON+ΟΥΡΑ ΤΟΥ/ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ISON (ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΕΞΗΓΟΥΜΕ : ΟΤΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΄΄Η΄΄ Ο ISON ΛΟΓΩ ΕΛΞΗΣ (ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ
    (ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ / ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ)
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΡΙΧΤΕΡ , ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ / ΓΑΙΑΣ (RESET) ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ , ΡΗΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΜ , ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ (ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ; ).

    ΗΣΥΧΑΣΤΕ…

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  5. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΗΧΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΥΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΕΛΗΝΗΣ/ΛΕΒΑΝΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΙΝ)
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ
    (ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 32-35)
    ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 28 /11 / 2013 (ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11/2013)
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 / 12 / 2013 (ΕΞΟΔΟΣ ISON) ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΒΑΝΤΑ (ΝΕΜΕΣΙΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΗΠΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΧΙΛΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΙΝΑ ΚΛΠ) ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
    ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΙΤΝΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΤΟ ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑΣ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ) Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ.
    (ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ).

    ΑΥΤΑ….

    ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 25 Νοεμβρίου 2013 – 1:29 μ.μ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ.
    giorgos 25 Νοεμβρίου 2013 – 5:51 μ.μ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΄΄ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ΄΄ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΑ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ/ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΗ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ (ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ ΨΥΧΩΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ
    ΟΣΟ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ
    ΣΤΙΣ 25/11/2013 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 11:51
    ΣΤΑ 33 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ 13 ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚH ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ;
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11/2013 ΩΣ ΣΥΜΒΑΝ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ
    ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  7. @ Eνας που βλέπει

    Ακριβώς την ίδια ανησυχία εκφράζει και Αμερικανός Michael Snyder ως προς το γιατί δεν ενημερώνουν το κόσμο και μαλιστα αναρωτιέται τί περιμένουν να συμβεί για να ενημερώσουν :
    " And if the U.S. media is not concerned about this yet, the truth is that they should be. Approximately 90 percent of all earthquakes and approximately 80 percent of all volcanic eruptions occur along the Ring of Fire, and it runs directly up the west coast of the United States.

    Perhaps if Mt. Rainier in Washington state suddenly exploded or a massive earthquake flattened Los Angeles the mainstream media would wake up. Most Americans have grown very complacent about these things, but right now we are witnessing volcanic activity almost everywhere else along the Ring of Fire. It is only a matter of time before it happens here too."

    http://www.activistpost.com/2013/11/why-have-10-major-volcanoes-along-ring.html

    Ως προς τον ISON διάβασα προ ημερών ότι είναι γνωστός απο το Nοέμβριο του 1983 ως Εlenin–σε αυτό συμφωνεί και ο GCM 188–

    God Code Matrix of 188:" I know most might not believe it, but this was something I analyzed several months ago how Elenin's orbital trajectory was very similar to ison… I'll have to dig up the images I took that have the timestamp never finished posting because several other issues occurred that put it on hold."

  8. ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ΟΧΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΛΙΨΗ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ, ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΕΠΩΔΥΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ.

    ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΑ

    ΙΩ

  9. 33 δεν ειναι και οι βαθμοι των Μασωνων,οπως λεει κ ο Θανασαης Νικολαου στο βιβλιο του 2012 η ελευσις κ εμεις δεν ζουμε στο 33ο εικονικο συμπαν των ερπετοειδων?Εχουν καμια σχεση αυτα με τα 33 ηφαιστεια προς ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ…

  10. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    mariacrete 26 Νοεμβρίου 2013 – 1:58 π.μ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
    (ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ (ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΗΣΥΧΙΑ ;).
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕLENIN ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΘΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ (ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΄΄ΧΑΘΗΚΕ΄΄ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΄΄Η΄΄ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,
    ΙΣΩΣ Ο God Code Matrix of 188 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    Littlepartofsoul ΙΩ 26 Νοεμβρίου 2013 – 9:10 π.μ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ / ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ,
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ISON ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
    (ΟΡΘΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ)
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟ
    (ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟ + ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ = ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 3000 ΧΡΟΝΙΑ / ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ)
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΛΟΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΝ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΚΡΙΒΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ
    (ΑΡΜΟΝΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ) ΓΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ (ΓΑΙΑ) ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΜΑΤΡΙΞ).
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    (28 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 )
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ / ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ,
    (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΨΗΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΑΡΑ…. ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΘΑΡΡΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  11. Κ οσο για τον ΙΖΟΝ ειχε κανει σταση στην πορεια του για 136 νομιζω μερες κατι περιεργο για κομητη.Κ εχει την προελευση απο τον αστερισμο του Καρκινου οπως διαβαζα σε αρθρο ερυνητη εναλλακτικου περιοδικου,οπως κ το σπιραλ-πυλη που ειχε εμφανιστει στην Νορβηγια το 2009.Για τον ΕΛΕΝΙΝ που αναφερει κ ο αγαπητος φιλος ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ειχε συνδεση με το τεραστιο αντικειμενο Αστρο-Πλανητη που ηταν στην ζωνη των αστεροειδων Νιμπιρου;K κατι ασχετο αλλα λεει γνωστος φιλος θρυλος των φορουμ αναζητησης Μιμακος οτι στους δακτυλιους ζωνη του Ορτ τους φυλαει Ρομφαια Αρχαγγελου.Οποιος φιλοςγνωριζει κατι για τα παραπανω θα ηταν καλο να μας σχολιασει νομιζω οτι εχουν τεραστιες προεκτασεις ολα αυτα.

  12. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΤΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ 26/11/2013 ΩΡΑ 21:18 ΕΓΙΝΑΝ ΗΔΗ 34 .
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΄΄33ο εικονικο συμπαν των ερπετοειδων΄΄ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  13. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΣΣΑ ΜΑΣ ΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΟ " ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ"!!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΓΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ Η ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙΙ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΦΩΝΑΞΤΕ : "ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ." ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛ ΛΗΝΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΔΙΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ 1η Δεκεμβριου. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ. ΜΑΡΙΑ

  14. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΙΣΣΑ ΜΑΣ ΙΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΟ " ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ"!!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΓΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ Η ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙΙ!!! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΦΩΝΑΞΤΕ : "ΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ." ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛ ΛΗΝΕΣ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΔΙΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ 1η Δεκεμβριου. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΩΝ. ΜΑΡΙΑ

  15. Littlepartofsoul ΙΩ,
    Χρόνια πολλά με αφθονία σε όλα τα καλά στη ζωή σου…
    …κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις φορές που με βοήθησες να καταλάβω καινούρια πράγματα και έννοιες…

  16. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.

    ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek