Διαφημίσεις

Το ότι θα έφτανα να μιλήσω και να γράψω για να υπερασπίσω κοντό απολλώνιο Θεό με επαφές ταμαλα με τις τουρκικές γραμμές ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν θα μπορούσα να το φανταστώ! Άλλα έχω ορκιστεί να υπηρετώ την αλήθεια και την αφύπνιση! Έχουν λυσσαξει όλα τα μπλοκ να λένε για τον Σωρρα και την θέση του περί της δολοφονίας του Γρηγοροπουλου!

Δηλαδή όλα τα άλλα που είπε ο Σωρρας είναι εύκολα στην χώνεψη ενώ αυτό που είπε ότι ΜΠΟΡΕΙ και να έχει γίνει μια στημένη δολοφονία σας έκανε να σχίσετε τα ιμάτια σας ;;;;; Δεν λέω ότι είναι έτσι όπως τα λέει ο Σωρρας ,λέω ότι στον κόσμο που ζούμε δεν θα μου έπεφτε και ουρανός στο κεφάλι αν κάποια στιγμή μάθαινα ότι μυστικές υπηρεσίας μιας χώρας που είναι υπό κατοχή και διοικείτε από επαγγελματίες προδότες να έχει στήσει ένα τέτοιο πανηγυρακη!

Έχουμε λοιπόν δεκάδες χιλιάδες θρησκοταλιμπαν που πιστεύουν ότι ο Σωρρας είναι η μετενσάρκωση του Απόλλωνα , που πιστεύουν ότι τα δις υπάρχουν και είναι δικά του και κάνεις δεν μιλα και κράζει για αυτό και ερχόμαστε σε μια δήλωση που μπορεί να είναι και αληθινή και φωνάζουμε ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Και ρωτώ τώρα εγώ ο γραφικός,άμα σπάσει το ποδάρι του και είναι έτσι όπως είπε ο Σωρρας και αποκαλυφθεί η με κάποιο τρόπο εννοηθεί αυτό …ποιος γίνεται μάγκας επικοινωνιακά ;

Γνωρίζεται τη πλύση εγκεφάλου θα πάθουν τώρα όλοι οι θρησκοταλιμπαν του με τον πόλεμο που ανοίξατε σε θέμα που ΜΠΟΡΕΙ και να έχει συμβεί;

Δηλαδή σε στοίχημα παίζατε το κεφάλι σας για ποιο θέμα πιο πολύ …ότι ο Σωρρας έχει τα χρήματα και είναι και δικά του και τα δίνει για να σώσει την Ελλάδα η για το αν ΜΠΟΡΕΙ κάποιοι να έστησαν μια τέτοια συνωμοσία ;

Μπλοκς που το παίζουν αφυπνιστικά και εχουν άρθρα του στυλ η 9/11 έγινε από μέσα και η Αμερική θυσίασε τόσους χιλιάδες πολίτες της δεν είναι κάπως περίεργο τώρα να έχουν σαν ΟΥΑΟΥ αυτά δεν γίνονται αυτά που είπε ο Σωρρας …..;;;;;;;;

Και ακούστε επιτέλους ρε γατάκια , Έχουμε ένα τεράστιο θέμα με 600 δις από ομόλογα και μετοχές που κάποιοι έχουν παραδώσει στον Σωρρα και μας κουνιέται σαν ενδιάμεσος ντίλερ ταπερ σωτήρας …και εσείς ασχολείστε με το άλλο? Γιατί? Ποιος κερδίζει στην πορεία της επικοινωνίας ?….

Είναι το μόνο κουφό που έχετε ακούσει από συνωμοσιολογους ; H άπλα είμαστε όλοι της κλασικής λογικής …η γυναίκα αυτουνού τον κερατώνει άλλα ποτέ δεν θα μου το έκανε εμένα η γυναίκα μου?

Μάθετε να κοιτάτε πίσω από τα αρχικά γεγονότα , …είσαστε στην εποχή που ότι πείτε θα χρησιμοποιηθεί εναντίων σας …και που το κράτος δεν θα σου δώσει δικηγοράκο αν δεν έχεις ….ααα …και με βάση όλα όσα σε εκπαιδεύω και ελπίζω να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι για το θέμα τι κάνει η υπεροντοτητα πληροφορίας …..εε δεν έχεις πια το δικαίωμα να παραμείνεις σιωπηλώς..ακόμα και αν ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίων σου!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΣ ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙ ….!

Stranger….οταν αναγκαστεις να κρινεις πρεπει να το κανεις με ηθικη …. και πρωτα απο ολα να εχεις στην πιο σκληρη κριση τον εαυτο σου!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Η αμολατε όλοι αετό η είσαστε δοσίλογοι η δεν έχετε καμία ένωση με το πάνω κεφάλι! Μην το διαβάσεις αν είσαι ευαίσθητος !”
  1. —ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—

    ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ……
    http://planet-greece.blogspot.com/2013/11/a_3697.html
    (ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ , ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ).
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΙΜΑ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.
    ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ… ΛΕΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    (ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ / ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ / ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ / ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ… ΤΟ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΩ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ (ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ)

    ΜΟΝΟ Η ΕΡΕΥΝΑ, ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΛΥΣΗ, ΜΟΝΟ Η ΚΡΙΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  2. Η ΒΟΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΡΕΗΝΖΕΡ ΣΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ ΜΟΥ ΜΕΓΆΛΗ… ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΘΑΊΝΩ ΕΎΚΟΛΑ…. ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΈ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΌΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΊΝΕΙΣ ΤΟ'' ΘΈΛΩ" ΑΥΤΟΎ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΆΕΙ[ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ}.
    ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΆΠΟΙΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΊΖΕΙ ΔΙΆΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΌΗΤΟ ΆΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΊΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΆ ΜΠΙΝΕΛΊΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ [ΙΔΙΟΚΤΉΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ]
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΗΣ [ΞΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΩΡΑ] ΕΊΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ…..
    Ρε παιδιά η στραβός και κουφός είμαι η λάθος βίντεο έβαλε η γυναίκα! Εμένα μου φαίνεται το δεύτερο…. γιατί εκεί δεν λέει πουθενά για το Γριγοροπουλο ο Σωρας……
    αυτά που είπε ο σωρας ακουστηκαν καλα στα αυτια μου αλλα δεν ειναι το θεμα μας ο σωρας [δεν θα του κάνω και προμοσιον τωρα!].Το θέμα είναι γιατί αυτή η κυρία" βιάστηκε" και έβαλε λάθος βιντεο.ΚΑΙ δεν είναι η πρώτη φορά που" βιάζετε"…… έχει ξαναγίνει σε παρέμβαση της σε σχόλιο του στρεηνζερ σε άρθρο για την εταιρεία χρυσού που είχε ανεβάσει…..
    ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ ΤΏΡΑ
    Η κυρία αυτή δηλώνει δημοσιογραφος και έχει ενα μπλοκ …… γνωρίζοντας ότι ένα μπλοκ για να συντηρηθεί χρειαζετε κάποια χρήματα, τα οποία συνήθως βρίσκονται απο τις διαφημίσεις ,παρατήρησα οτι το συγκεκριμένο μπλοκ δεν έχει διαφημίσεις[ενα το κρατούμενο]……
    Το μπλοκ αυτό έχει ένα στιλ αφυπνιστικο πατριωτικό ξεφωνίζει το σύστημα
    [λέει δηλαδή οτι θέλεις να ακούσεις] άλλα κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα [εκτός από την εκκλησιά και συγκεκριμένα κάποιες μονές του αγίου όρους] δεν αφήνει είδηση ελπιδοφόρα να περάσει[δυο τα κρατουμενα]. Κατά την άποψη μου σπέρνει την απαισιοδοξια ακριβώς όπως οι συνάδελφοι της στα ΜΜΕ. Τι επιτυγχάνει με αυτό? ΜΑ ΦΥΣΙΚΆ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΏΡΑ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑλΛΙΩΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΧΑΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΚΑΤΆ ΕΊΝΑΙ,,,Έτσι παραμένεις στον καναπέ σου και συνεχίζεις να παρατηρείς να σου παίρνουν την ζωή μέσα από τα χέρια….
    Όταν ξεπροβάλει λοιπόν κάποιος που μας χαλάει την σούπα της πνευματικής καταστολής,ξεφωνηζεται ασύστολα ….. Δεν ξέρω αν αυτό το κάνει από αφέλεια- σύμπτωση, ζήλια, η με δόλο….. τα συμπεράσματα δικά σας …. εγώ πάντως τα έβγαλα τα δικά μου [γεια σου ΣΤΡΕΗΝΖΕΡ,σε ευχαριστώ] και είπα τις παρατηρήσεις μου πίσω από την κουρτίνα……… ΚΑΛΗΝΗΜΕΡΑΑΡΧΟΝΤΕΣ…….. [ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΧΑΜΟΓΕΛΆΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΆΛΙ ΧΑΜΟΓΕΛΆΣΤΕ ΚΆΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ[ΕΧΘΡΟΥΣ] ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΎΝ …….
    ΑΠΟΛΛΩΛΟΠΡΟΒΑΤΩ

  3. -sotiris pappas-

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .. ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΑΥΤΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ….

    Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ….
    Α ΡΕ STRANGER !! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ……ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

    ΥΣΤ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek