Διαφημίσεις

Πριν λίγες ώρες το Mega μετέδωσε την είδηση που έλαβε χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στα σινεμά της Χώρας προβλήθηκε η Αμερικάνικη ταινία “Ο λύκος της Wall Street” η οποία εκτός από το βραβείο της χρυσής σφαίρας που κέρδισε ο Di Caprio εξ αιτίας αυτής, είχε και ένα ρεκόρ(506 βωμολοχίες + 40 λεπτά ακατάλληλες σκηνές με προβολή ναρκωτικών κ σ$ξ) που από ότι φαίνεται είναι παράδειγμα προς μίμηση για τη Χώρα που πλημμύρισαν στο αίμα Αγγλοι-Ισπανοί-Γάλλοι-Πορτογάλλοι κατακτόντας την και επιβάλλοντας μέχρι και σήμερα εκεί τις “αγαθές” αξίες τους.

Το σενάριο είχε πρωταγωνιστή έναν Ντικιτάγκα ο οποίος στα 26 του χρόνια είχε περιουσία 26.000.000 δολλάρια και ήταν σε συνεχή εκνευρισμό καθώς η επιθυμία τους ήταν να βγάζει 1.000.000 την Εμβδομάδα. Εν ολίγοις, ένας άπληστος και αμόρφωτος ψευτόμαγκας ντε και καλά έχει το “απόλυτα δίκαιο” δικαίωμα να εξαπατατεί κόσμο στο χρηματιστήριο , να κάνει “μπίζνες” με ναρκωτικά με απώτερο σκοπό το κέρδος το οποίο θα σπαταληθεί σε οίκους ανοχής, σε ελέυθερες εκδιδόμενες γυναίκιες που όπως λέει και στη ταινία μια εξ αυτών “βαρίεται να φοράει εσώρουχα” και να πετάει τα χαρτονομίσματα στο τενεκέ αντί να τα δώρίσει σε ανθρώπους που πεινάνε.

Για αυτούς τους Λόγους Το Εθνικό Συμβούλιο ΜΜΕ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ψαλίδισε 45 ολόκληρα λεπτά από αυτό το αίσμος…ε.. αριστούργημα ήθελα να πω… με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί ο κάθε τυχάρπαστος τζογαδόρος άπληστος αυτού του κόσμου που υποφέρει και παραπαίει στις ηθικές αξίες και να εκφράσει τα παράπονα του.

Λογοκρισία!

Το πιο εκνευριστικό στην υπόθεση προσωπικά, ήταν η ειρωνική παρουσίαση του γεγονότος από το Ελληνικό Κανάλι “Mega” από το οποίο πάνω που περιέγραφε το συμβάν ήταν σαν να έλεγε στον τηλεθεατή “κοίτα να δεις οι απολίτιστοι εκεί στα Εμιράτα! σαν δε ντρέπονται να κόβουν τις σκηνές Σ$ξ και ναρκωτικών από αυτό το ταλαντούχο καλλιτέχνη!”

Μόνο χάρακα δεν έβγαλε να μας κτυπήσει στη παλάμη ο εκφωνητής της είδησης σε περίπτωση που αμφιβάλουμε για τη “καταδικαστέα πράξη των Εμιράτων”. Πάλι καλά να λέμε που δεν παρανέβει Ομπάμα και Όλγα Τρέμη στον Ο.Η.Ε. για να θέσουν θέμα πολεμικής επιχείρησης στα Εμιράτα που λογοκρίνουν “Χολεροχουντιανά αριστουργήματα”.

Εμείς από τη πλευρά μας παραθέτουμε τη ρήση που έχουν εκεί στο Ντουμπάι η οποία λέει πως “Αν θες πραγματικά να αλλάξεις αυτόν τον κόσμο προς το Καλύτερο τότε πρέπει να Νομοθετείς σαν οι πολίτες της χώρας σου να ήταν τα 3χρονια παιδία σου.

Υποθέτουμε με τη ταπεινή μας σκέψη, πως η Κυρία Τρέμη και ο εκφωνητής της είδησης του Mega δεν θα επέτρεπαν σε καμία περίπτωση το 3χρονο γιος τους να βλέπει σκηνές ακολασίας, ναρκωτικών, ξενύχτια και απληστίας και το μόνο που θα ήθελαν πραγματικά θα ήταν να μεγαλώνουν με ηθικές αξίες και τίμια εργασία.

Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν την εκφώνηση της είδησης και ας πούμε για μια φορά την αλήθεια.
Ποιος απο εμάς θα ήθελε το 3χρονο παιδί του να δει σκηνές από τη συγκεκριμένη ταινία;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ! Αμερικανοί και Mega επιβάλουν Ναρκωτικά Σ$ξ Λεφτά παράδειγμα προς Μίμιση”
  1. χθες το ειδα και ειπα μεσα μου σιγουρα αυτη η ταινια θα λογοκριθει.σιγουρα αισθανθηκα ασχημα στο τελος της ταινιας και προσωπικους λογους αλλα ηταν μια δυνατη ταινια που ομοια της δεν υπαρχει. Ο Ντι Καπριο απλα θεος τελεια ερμηνεια οποιος δεν την ειδε να παει να την δει. αξιζει να την δει καποιος για πολλους λογους.Ηταν τοσο αληθοφανη ολα αλλα μιλουσανε για αλλες εποχες και οχι για την σημερινη wall street και τα σημερινα golden boys.Τετοια χλιδα δεν υπαρχει πια.Και ας μην μπει στον κοπο να ζηλεψει η να συγκριθει καποιος με τον πρωταγωνηστη της ταινιας γιατι απλα ειναι ενα προιον μυθοπλασιας. Ο Ντι Καπριο για μενα επαιξε τον καλυτερο ρολο της καριερας του.Μην περημενετε βεβαια να το δειτε στην τηλεοραση ολοκληρο γιατι σιγουρα θα κοπουν πολλα λεπτα απο την ταινια. Αν βγει σε torrent κατεβαστε το και πειτε μου αν σας αρεσε.

  2. χθες το ειδα και ειπα μεσα μου σιγουρα αυτη η ταινια θα λογοκριθει.σιγουρα αισθανθηκα ασχημα στο τελος της ταινιας και προσωπικους λογους αλλα ηταν μια δυνατη ταινια που ομοια της δεν υπαρχει. Ο Ντι Καπριο απλα θεος τελεια ερμηνεια οποιος δεν την ειδε να παει να την δει. αξιζει να την δει καποιος για πολλους λογους.Ηταν τοσο αληθοφανη ολα αλλα μιλουσανε για αλλες εποχες και οχι για την σημερινη wall street και τα σημερινα golden boys.Τετοια χλιδα δεν υπαρχει πια.Και ας μην μπει στον κοπο να ζηλεψει η να συγκριθει καποιος με τον πρωταγωνηστη της ταινιας γιατι απλα ειναι ενα προιον μυθοπλασιας. Ο Ντι Καπριο για μενα επαιξε τον καλυτερο ρολο της καριερας του.Μην περημενετε βεβαια να το δειτε στην τηλεοραση ολοκληρο γιατι σιγουρα θα κοπουν πολλα λεπτα απο την ταινια. Αν βγει σε torrent κατεβαστε το και πειτε μου αν σας αρεσε.

  3. η ταινια ειναι βασισμενη στη ζωη του Jordan Belfort,αυτη τη ζωη εκανε, αυτο δειχνει και η ταινια.τωρα αν αυτο προσβαλλει την αισθητικη σου,μην τη δεις,δικαιωμα σου ειναι.

  4. Δηλαδή κατά την γνώμη σας η λογοκρισία είναι κάτι που πρέπει να επιτρέπεται; Και ποιος θα αποφασίζει τι πρέπει να κόβεται; Εσείς; Άλλοι; Σοφοί; Ιερείς; Γραμματείς; Φαρισαίοι; Οι υποψήφιοι θεατές έχουν και ΠΡΕΠΕΙ να έχουν επιλογή να δουν ή να ΜΗΝ δουν μια ταινία και είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κάθε προσπάθεια χειραγώγησης με βάση την άποψη κάποιον "σοφών" που ξέρουν καλύτερα από εμάς για εμάς. Σε λίγο θα μας πείτε να ρίχνουμε στην φωτιά και βιβλία που δεν σας αρέσουν. Όσο για την συγκεκριμένη ταινία, την είδατε εσείς και μας λέτε την γνώμη σας ή απλά μας λέτε τι νομίζετε ότι δείχνει με βάση σχόλια άλλων; Και σχετικά με την "ρήση στο Ντουμπάι", πιθανόν να μην γνωρίζεται για την χλιδή και την υπερβολή στην επίδειξη πλούτου (και ό,τι αυτά συνεπάγονται) που επικρατούν στα Αραβικά Εμιράτα και ειδικά στο Ντουμπάι.

  5. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ………….

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ…..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ……..

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ………ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ……….

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ…..ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ……ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…….ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ……ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…………

    ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟΥ…….ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ?????……..ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ……ΕΛΕΥΘΕΡΑ…………ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ…..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…..Η ΑΜΕΡΙΚΗ………….ΒΛΕΠΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ………..

    Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ????……ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ……ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟΚΑΤΣΙΚΟ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ………..

    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…….ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ…….ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ……ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…………..Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ…….ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ………..

    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ….ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ………….ΑΛΛΑ………………….ΚΑΠΟΙΟΙ…….ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ………………

    Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ………….

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ……ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ……

    ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ……ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ…….ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ………..

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ……ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ…….ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ……..ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ "ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ"……ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ…..ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΑΛΛΟΥΣ……….ΔΕΝ ΕΠΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…………

    ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ……ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ……ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ……..ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ…….ΚΑΙ ΑΣ ΣΩΘΟΥΝ…..

  6. το κακό με τη λογοκρισία είναι ότι όλοι επιθυμούν τη λογοκρισία των άλλων. οι υπέρμαχοι της προβολής αυτής της ταινίας δεν είναι και υπέρμαχοι της προβολής της "Ελένης" ας πούμε

  7. Ναρκωτικα σεξ και μπυρες πριν 15 χρονια ηταν μοδα παντου γεμιζαν με ναρκωτικα τις συναυλιες και παρουσιαζαν λαθος προτυπα. Αποφευγετε προτυπα τηλεορασης hip hop και αλλες τετοιες μουσικες που προβαλλουν προτυπα με ναρκωτικα γιατι ετσι την πατανε πολλοι νεοι με τετοια μουσικα ειδωλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek