Διαφημίσεις

Η A 10 + σελίδα δημόσιο φόρουμ, έχει μια σε βάθος συζήτηση για αυτό που ο ο συντονιστής του φόρουμ θεωρεί «κάτι παράξενο που ενεργοποιείται κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής». Το Forum mod ισχυρίζεται ότι ένας γεωλόγος έχει αποσταλεί στο Neumayer σταθμό στην Ανταρκτική, για να μελετήσει δείγματα πυρήνα πάγου.

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αρχίσαμε να ακούμε φήμες ότι παράξενες μεταδόσεις μικροκυμάτων είχαν εντοπιστεί. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι αυτή η μετάδοση προέρχονταν από περίπου 100 μέτρα κάτω από τον πάγο, περίπου 15 μίλια από το σταθμό. Μια αποστολή εστάλη σε αυτήν τη θέση για να ερευνήσει την περιοχή. Αυτό που βρήκαν ήταν όχι μόνο μεταδόσεις μικροκυμάτων, αλλά και ραδιενεργή δραστηριότητα, καθώς και ένα τεράστιο ποσό θερμότητας που προέρχεται κάτω από τον πάγο,ενώ ο πάγος λιώνει.

Αυτό είναι, όταν όλα έγιναν πραγματικά περίεργα. Μέσα σε λίγες μέρες μια ομάδα απεστάλη από τις ΗΠΑ, με βαρυ χωματουργικό εξοπλισμό. Αυτή η ομάδα και ο εξοπλισμός τους απεστάλη στη θέση που πιθανώς θα σκάψουν, κάτω από τον πάγο. Υπήρχαν 18 από αυτούς και 7 από αυτούς έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τους γιατρούς μας για κάποιο είδος δηλητηρίασης από ακτινοβολία.

Τι πιο ανησυχητικό, είναι το βλέμμα στα πρόσωπα των μελών της ομάδας, όταν επέστρεψαν. Όλοι μοιάζουν σαν να είδαν φάντασμα. Εντελώς φοβισμένοι ενεργούν ακανόνιστα.

Τώρα η περιοχη φρουρείται από τον στρατό των ΗΠΑ. Η φήμη είναι για μια άλλη ομάδα από τις ΗΠΑ,που έρχεται να επαναλάβει την έρευνα από το Σώμα Μηχανικού του Στρατού.

Η συζήτηση για ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κάτω από την Ανταρκτική ξεκινά περίπου στα 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το βίντεο.

http://beforeitsnews.com/strange/2014/01/something-discovered-under-antarctica-2453912.html

πηγη



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Κάτι παράξενο συμβαίνει με την Ανταρκτική;ΒΙΝΤΕΟ”
  1. ifaisteio einai.
    i mipos einai to teseraktio k tha aniksi mia pili pros to diastima k tha erthoun ta pagwterata? re mipos yparhoun eksogihni? mipos mas psekazoun?

  2. fisika k yparxoun ekswghinoi kai
    tha erthoun na mas sosoun alla mono
    emas tous katharous ellines,
    mpori na min eirthan otan mas g@mousan 400 xronia
    xronia oi sk@to mogoloi alla tora me tin troika tha erthoun.

  3. Η πεθερά μου είναι από τον αστερισμό του Δράκοντα.
    Αλλά δεν έχει πάει ποτέ στην Ανταρκτική.
    Έτσι δε μπορώ να βοηθήσω.

  4. η αληθεια ειναι εκει εξω μπορει και εκει κατω αμερικανια ναμπερ 387666 κολοκυθια εισ στο πατερο

  5. αμπλαούμπληδες ελληναράδες που παπαγαλίζουν σκεψεις η μογγολικη χρυση ορδη που θα σας ενωσει ειναι κοντα

  6. Χαχαχαχ! Το "Man of Steel" μου θυμιζει!
    Το σκαφος του σουπερμαν ειναι απο κατω μαγκες 😛

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek