Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ίλιγγος Κέρδους Ελληνικής Ανέχειας !!!!!”
  1. Κι όμως γεμάτα είναι τα ικεα κάθε μέρα ! Προσωπικά έκοψα το μεντια μαρκτ και τώρα κομμένο και το ικεα, Δεν έχω πατήσει πόδι εδώ και δύο χρόνια στο μεντια και το ίδιο θα κάνω στο ικεα. Βρείτε την δύναμη/νοημοσύνη απεξάρτησης να σώσουμε την χώρα αλλιώς μην κλαίγεστε ότι δεν βρίσκεται δουλειές όσο ταΐζουμε τους ξένους εργάτες..

  2. Συμφωνω και εγώ με τον 9:58 π.μ., γιατί κάνω το ίδιο ακριβώς, δηλαδή από εκεί που σχεδόν κάθε εβδομάδα έκανα μια βόλιτα από εκεί και κάτι ψώνιζα, τώρα και δύο χρόνια το "εκοψα" και ομολογώ οτι δεν αισθάνομαι καμμία έλλειψη.

  3. Το ΙΚΕΑ είναι προσβολή για κάθε άνθρωπο που θέλει να φτιάξει το σπίτι του. Τα έπιπλά του αποτελούν μόνιμα μια "δήλωση". Είμαι φτωχός, άσχετος και βαριέμαι να ψάξω. Με αυτά τα χαρακτηριστικά έχω "κάτι" σαν σπίτι που μετά από μερικές βδομάδες το βαριέσαι θανάσιμα. Σκουπίδια πουλάνε οι άνθρωποι και το γνωρίζουν.

  4. Υπαρχουν υπεροχα ελληνικα προιοντα.
    Τι τα θελουμε τα ξενα ? Να ταιζουμε και ξενους ενω δεν εχουν οι Ελληνες ενα πιατο ?
    Βρε ουστ !

  5. Επαγωγική εστία ? Οχι ευχαριστω !
    Με 4 κλαδακια πευκου μαγειρεψα τρια διαφορετικα φαγητα.
    Ουτε ηλεκτρικο δεν πληρωνω και το χαιρομαι τρελλα !

  6. καλά μας πίσατε όλοι εσείς οι απεξαρτημένοι
    Την επόμενη φορά που θα παίξει στην τν τους μια αχτύπητη ευκαιρία θα πάτε και περιμένετε απ έξω στην ουρά για να μπουκάρετε
    Εκτός αν δεν σας έμεινε ευρώ στην τσέπη αλλά αυτό δεν είναι απεξάρτηση έχετε δρόμο ακόμη

  7. Λοιπον οσον αφορα τα IKEA συμφωνω και επαυξανω ειναι λωποδυτες ποτε δεν παω εκει ομως. τα ελληνικα καταστηματα κανουν το ιδιο καλα το ΙΚΕΑ ειναι ξενοι που μισουν την Ελλαδα και μας θεωρουν καφρους και καλα μας κανουν αφου παμε σαν τα ζωα και παιρνουμε απο αυτους.
    Θελω να ξερω γιατι τα ελληνικα μαγαζια δεν πουλανε το ιδιο προ'ι'όν οσο πωλειται στην υπολοιπη Ευρωπη και μας γαμανε και αυτοι οι ''πατριωτες'' ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ , μιλαω πχ για τα ελληνικα σουπερμαρκετ που πουλανε οπως εχει δημοσιευτει τα ιδια προ'ιόντα σε διπλασιες τιμες και μιλω για ελληνικα προ'ιόντα οχι εισαγωγης.
    Ενας χοδρεμπορας Ελληνας ειχε αποκαλυψει οτι παει στη Βουλγαρια για να αγορασει χοντρικα σε ποσοτητες απο μια ελληνικη επωνυμη μαρκα ζυμαρικων για να τα εισαγει στην Ελλαδα και να τα πουλησει. Οταν τον ρωτησαν γιατι δεν πας απευθειας οπως ολοι οι χονδρεμποροι να τα παρεις πολυ πιο φθηνα απο την πηγη τους την Ελλαδα αυτος απαντησε οτι τα βρισκω πολυ πιο φθηνα στην Βουλγαρια απο τους χονδρεμπορους εκει απο οτι στο εργοστασιο στην Ελλαδα και παρολα τα μεταφορικα που κοστιζουν ,παλι με συμφερει πολυ περισσοτερο να εισαγω αυτο το ελληνικο προ'ι'όν απο το να το αγοραζω στην Ελλαδα.
    Σε ερευνες που εχουν γινει και δημοσιευτει πανω απο μια φορες τα ελληνικα προ'ι'όντα εχουν την μιση τιμη στις ανατολικες χωρες απο οτι στην Ελλαδα για αυτο οι βορειο Ελλαδιτες ψωνιζουν ελληνικα οσπρια μακαρονια μπελτεδες κλπ απο την Βουλγαρια αφου ειναι στη μιση τιμη!!!! Να σας πω και το αλλο φρουτα οπως οι γερμαδες μπορει να τα πουλανε οι παραγωγοι 25 λεπτα το κιλο και οι καλοι Ελληνες εμποροι τα σουπερ μαρκετ τα πουλανε πανω απο 1 ευρω γιατι και τα ΙΚΕΑ λοιπον να μην κανουν το ιδιο οπως οι Ελληνες εμποροι σε ολα τα ειδη δεν καταλαβαινω γιατι λοιπον καταδικαζετε το ΙΚΕΑ το οποιο επαναλαμβανω ειναι βρωμερο και τρσαθλιο αλλα οι δικοι μας Ελληνες που πουλανε ιδια ειναι χειροτεροι γιατι ειναι Ελληνες και θα επρεπε α πονανε την Ελλαδα αλλα οπως και οι ξενοι στα αρχιδια τους. Αλλη φορα λοιπον να μη λετε μισες αληθειες.
    Να σας θυμισω οι βρωμεροι και τρισαθλιοι πελοποννησιοι εμποροι μετα τις γνωστες εμπρηστικες απο ξενους πρακτορες φωτιες που καταστρεψαν την πελοποννησο τι εκαναν? Πελοποννησιοι εμποροι ζωοτροφων πουλαγαν ζωοτροφες σε πολυ υψηλες-ληστρικες τιμες στους καταστρεμενους απο την φωτια πελοποννησιους συμπατριωτες τους να πειτε κατι για αυτα τα καθικια που ειναι αναξιοι να λεγονται απογονοι των Σπαρτιατων, αναξιοι και δειλοι μπινεδες γαμω το σπιτι τους!!!!!!!!!

    Νικολαος Νεοφυτος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek