Διαφημίσεις

«Πρωτοφανής η σιωπή της κυβέρνησης», επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, ο επιστημονικός συνεργάτης στο “Δημόκριτο” Νίκος Κατσαρός για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της …Συρίας στη Μεσόγειο.

Αναφορικά με τις πληροφορίες για τις υποδομές του πλοίου πάνω στο οποίο θα καταστραφούν τα χημικά και τις τραγικές ελλείψεις του, όπως Ισπανοί επιστήμονες επισημαίνουν, ο καθηγητής ανέφερε ότι η απόφαση δείχνει το πόσο εύκολα κι ανώδυνα οι ΗΠΑ επιθυμούν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους.

Το πλοίο σήμερα-αύριο αναμένεται να βρεθεί στη Μεσόγειο. Σιγή ιχθύος από τα αρμόδια υπουργεία.

Εξαιρετικά επιφυλακτικός για άλλη μία φορά και ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Βαγγέλης Γιδαράκος μιλώντας στην εκπομπή “Αντιθέσεις” με τον Γιώργο Σαχίνη.

Επανέλαβε πως η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι πιλοτική και γι’ αυτό το εγχείρημα κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “”ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ” ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!”
  1. Τι συμβα΄΄ινει; Αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή; Αδιαφορούν για το οικοσύστημα και την τροφική αλυσίδα;
    Αλλά το κυριώτερο: Αδιαφορούν για τιςσ μελλοντικές γενιές;
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία και το χρήμα;
    Δεν αντιλαμβάνονται οτι όταν δεν θα βρίσκουν καθαρή τροφή να φάνε, αλλά μόνο δηλητηριασμένη,θα καταλάβουν οτι το χρήμα δεν τρώγεται.
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

  2. ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ??
    ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΗ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ???
    ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ???πολλα λέγονται για την περιοχη που θα θαυτουν τα χημικα για εξωγηινες και ακτινοβολιες θετικες προς την γη [γαυδοπουλα τσουτσουρο μαροκο]
    ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΟΥΕΖ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ????
    ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ???
    ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ[[ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΩΝ]]??
    Η ΓΙΑΛΤΑ ΠΕΘΑΝΑΙ ΖΗΤΩ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

  3. ΕΠΕΙΔΗ "η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι πιλοτική"
    ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ
    ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ,

  4. καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της …Συρίας στη Μεσόγειο….Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.

  5. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΘΑΛΛΑΣΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *