ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ -Βρέθηκε κέικ με μύκητες

· Κατοχικά Νέα

Τη διακίνηση κέικ με ανάπτυξη μυκήτων πρασινωπής χροιάς στο εσωτερικό στρώμα του προϊόντος και παρουσία δυσάρεστης οσμής διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας.

Πρόκειται για το προιόν «κέικ με γεύση φράουλας – MIDI FARCI FRAGOLA, DO-RA SNACS Srl», σε πολυσυσκευασία των δέκα τεμαχίων των 28γρ. έκαστο, με αριθμό παρτίδας L30213A και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 28/7/2014.

Το προϊόν παρασκευάζεται από την ιταλική εταιρεία CASALINI SRL και διακινείται στην Ελλάδα από την εταιρεία VICTORY ΑΒΕΕ, με έδρα την 44η οδό νούμερο 14 Βιο.Πα. ‘Ανω Λιοσίων.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία διακίνησης την άμεση ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας από την αγορά και καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εμπορικό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνι, συμβολική φωτογραφία και όχι το Contship JetΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κτίριο δικαστηρίου, συμβολική φωτογραφία και όχι τα δικαστήρια της ΠάτραςΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΒΡΕΦΩΝ – Το κατηγορητήριο, οι ένορκοι και η 12η Νοεμβρίου

Πρόσοψη καταστήματος Pizza Fan στην Κυψέλη, φωτογραφία αρχείου 2024, πηγή Zougla.grΕΛΛΑΔΑ

PIZZA FAN: ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – Τι συμβαίνει με τους 2.500 εργαζομένους και την επαναλειτουργία

6 απαντήσεις στο “Νέα ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ -Βρέθηκε κέικ με μύκητες”

  1. ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ
    ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟ ΚΕΙΚ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΩ
    ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΩ.

  2. Αλλο ενα αθλιο σχεδιο των εβραιομασονων!βαζουν γευση φραουλας στους μυκητες!Μυκητες που οπως ξερουμε εχουν αντιβιοτικη δραση!
    Τρωγοντας τους μυκητες με γευση φραουλα ειναι σα να παιρνουμε αντιβιοτικα,εξασθενουνε τα καθαρματα μ'αυτο τον τροπο το ανοσοποιητικο μας συστημα για να πεθανουμε ολοι οταν θα αεροψεκασουν τον καινουριο φονικο ιο τους H1N1-A7 εως Α123,6!!!!
    Οι ληγοντες κερδιζουν ενα βαζακι βαζελινη!!!!!ΝΙΚΟΣ

  3. 12 Μαρτίου 2014 – 9:12 π.μ.ΝΙΚΟΣ
    χαχαχαχαχαχα φαντικός θαυμαστή σου !!!

    και πέρα από τα αστεία, δεν κοστίζει και πολλά και χρειάζεσε μόνο ένα μπωλ και ούτε καν μίξερ για να φτιάξεις ένα απλό ρημαδοκεϊκάκι στο σπίτι. Με 5 ευρωπουλάκια έχεις κέϊκ από τα χεράκια σου για μια εβδομάδα να τρως κάθε μέρα το πρωί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *