Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:00 - 09/07/2015

Άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα σύννεφου προκαλεί αναστάτωση στις ΗΠΑ (Βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κανείς δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει

Ένας άνδρας από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών έχει συλλάβει την “απόλυτη” και… αναμφισβήτητη απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι παντού γύρω μας ακόμα και… μεταμφιεσμένοι σε σύννεφα.

Ο Hector Garcia ισχυρίζεται ότι ένα σύννεφο που ήταν γεμάτο με φώτα που αναβόσβηναν, αιωρούνταν μπροστά από το παράθυρό του και μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα, πέταξε σαν… διαστημόπλοιο!

Φυσικά, οι οπαδοί των UFO πιστεύουν ότι είτε είναι πραγματικά ένα διαστημόπλοιο, είτε κάποιο είδος περίεργου όντος.

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου UFO Investigations, δήλωσε:

“Έχω δει πολλά βίντεο με UFO και είτε φαίνεται πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό είτε είναι τόσο μακριά που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για τι ακριβώς πρόκειται…”

Η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Παίρνοντας ως αφορμή την αλληγορία του συγκεκριμένου βίντεο…………….
    «Ο δε Θεός ηγείτο αυτών, ημέρας μεν εν στύλω νεφέλης, δείξαι αυτοίς την οδόν, την δε νύκτα εν στύλω πυρός»
    Το άγιο πνεύμα και η Θεία ενέργεια, εκδηλώνεται ως νεφέλη κατά το φως της ημέρας και πυρ άφλεκτο κατά τη διάρκεια της νύκτας έτσι υπάρχει διάκριση φαινομένων στις γραφές, εάν αυτά δηλαδή έγιναν – ή θα γίνουν – κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

    • καὶ οὐ θαυμαστόν· αὐτὸς γὰρ ὁ σατανᾶς μετασχηματίζεται εἰς ἄγγελον φωτός.
      Β Κορ. 11,14

    • Τι σχέση έχει αυτό τώρα με την συκεκριμένη περίπτωση; θα τρελλαθούμε τελείως;

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/09/2015 @ 4:13 ΜΜ

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ; BAΛΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΕ SLOW MOTION ΦΑΤΣΕΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ. ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΩΝ, ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; EΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ!!!!

  3. ανωνυμος 07/09/2015 @ 9:39 ΜΜ

    ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ….ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 07/09/2015 @ 10:48 ΜΜ

      ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΑΡΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ, ΚΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΚΑΝΩ Ν’ΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΙΝΑΝΔΡΟΣ, ”ΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝ, ΟΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙ”. ΠΑΝΤΩΣ Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  4. Ανώνυμος 07/09/2015 @ 10:49 ΜΜ

    kala pontioi eiste?den vlepete?
    kante pause ston xrono 1.15 argokinitoi!!!
    ekei einai to ufo

  5. Ανώνυμος 07/09/2015 @ 10:50 ΜΜ

    kala den vlepete?
    to ufo einai ston xrono 1lepto kai 15 defterolepta..

  6. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ Α’
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4
    1 Ἀγαπητοί, μὴ παντὶ πνεύματι πιστεύετε, ἀλλὰ δοκιμάζετε τὰ πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τὸν κόσμον.
    2 ἐν τούτῳ γινώσκετε τὸ πνεῦμα τοῦ Θεοῦ· πᾶν πνεῦμα ὃ ὁμολογεῖ ᾿Ιησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ ἔστι·
    3 καὶ πᾶν πνεῦμα ὃ μὴ ὁμολογεῖ τὸν ᾿Ιησοῦν Χριστὸν ἐν σαρκὶ ἐληλυθότα, ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔστι· καὶ τοῦτό ἐστι τὸ τοῦ ἀντιχρίστου ὃ ἀκηκόατε ὅτι ἔρχεται, καὶ νῦν ἐν τῷ κόσμῳ ἐστὶν ἤδη.
    4 ῾Υμεῖς ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστε, τεκνία, καὶ νενικήκατε αὐτούς, ὅτι μείζων ἐστὶν ὁ ἐν ὑμῖν ἢ ὁ ἐν τῷ κόσμῳ.
    5 αὐτοὶ ἐκ τοῦ κόσμου εἰσί· διὰ τοῦτο ἐκ τοῦ κόσμου λαλοῦσι καὶ ὁ κόσμος αὐτῶν ἀκούει.
    6 ἡμεῖς ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐσμεν· ὁ γινώσκων τὸν Θεὸν ἀκούει ἡμῶν. ὃς οὐκ ἔστιν ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἀκούει ἡμῶν. ἐκ τούτου γινώσκομεν τὸ πνεῦμα τῆς ἀληθείας καὶ τὸ πνεῦμα τῆς πλάνης.

    1 Αγαπητοί, μην πιστεύετε σε κάθε πνεύμα, αλλά δοκιμάζετε τα πνεύματα αν είναι από το Θεό, γιατί πολλοί ψευδοπροφήτες έχουν εξέλθει στον κόσμο.
    2 Με αυτό γνωρίζετε το Πνεύμα του Θεού: κάθε πνεύμα που ομολογεί ότι ο Ιησούς Χριστός έχει έρθει μέσα σε σάρκα είναι από το Θεό.
    3 Και κάθε πνεύμα που δεν ομολογεί τον Ιησού δεν είναι από το Θεό. Και αυτό είναι το πνεύμα του Αντίχριστου, που έχετε ακούσει ότι έρχεται, και τώρα είναι ήδη μέσα στον κόσμο.
    4 Εσείς, παιδιά μου, είστε από το Θεό, και τους έχετε νικήσει, γιατί Αυτός που είναι μέσα σας είναι μεγαλύτερος από αυτόν που είναι μέσα στον κόσμο.
    5 Αυτοί είναι από τον κόσμο, γι’ αυτό μιλούν από τον κόσμο και ο κόσμος τους ακούει.
    6 Εμείς είμαστε από το Θεό. Όποιος γνωρίζει το Θεό μάς ακούει. αυτός που δεν είναι από το Θεό δε μας ακούει. Από αυτό γνωρίζουμε το πνεύμα της αλήθειας και το πνεύμα της πλάνης.

    Ας έχουμε διάκριση λοιπόν στα «θαυμαστά» σημεία. Μας έχουν προγραμματίσει ώστε να βλέπουμε εξωγήινους ΕΤ, και εντέχνως… σημάδια στους ουρανούς και τα χωράφια. Εγρηγορείτε.

    Υ/Γ το ΑΤΙΑ στο 1:15 περνάει κάτω από το νεφέλωμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*