Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

03:00 - 13/07/2016

Ο Θεος ειναι με τους Ελληνες!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!

ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ…ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ…ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ!

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ….ΘΕΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ…. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΥΡ-ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ…ΚΑΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ….ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

maxresdefault

images3
442118-ellinas

κολοκοτρονης

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ….ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…..ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ….ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΎΝ…ΥΠΕΡ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Και για όσους δεν το έχουν δει ακόμα…..δείτε τη είπε αυτός ο Κρητίκαρος που θα σαρώσει το διαδίκτυο…… έδωσε την υπέρτατη εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας….μέσα σε 3 λεπτά!

»Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου.»(Το παρακάτω λείπει από όλα τα βιβλία της Καινής Διαθήκης)«Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.»
Καινή Διαθήκη Ιωάννου ΙΒ” 20-23



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με PanIko
ΕΚΕΊΝΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΉΣΕΙ ΠΡΏΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ...

Σχόλια Αναγνωστών (68)

  1. Διαφωνώ εκεί που λεεί για τις προφητίες, αν δεν κουνηθούμε από τις θέσεις μας τίποτα δεν θα γίνει θα πάμε άκλαυτοι

    • Εννοείται πως αν δεν κουνηθούμε δεν γίνεται τίποτα…..Ο Θεός βοηθάει αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους…δηλαδή μην περιμένουμε με τα χεριά σταυρωμένα να επέμβει και να μας σώσει ο Θεός….όχι, πρέπει να μπούμε στο κόπο και να κάνουμε την εργασία(πνευματική) μονοί μας…..όσο για τις προφητείες ΊΔΩΜΕΝ!

  2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ 07/19/2015 @ 11:03 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ ΘΑ΄ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ.

    • Γιωργος 08/07/2015 @ 12:20 ΠΜ

      ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
      ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
      ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ.
      ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ,ΜΑ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΕΟΙ,ΠΑΓΑΝΙΣΤΕ,ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
      ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
      ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΟΗΡΧΕ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ.
      ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ 2011,ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.
      ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
      ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.
      ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ.
      ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ?
      ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ.Η ΡΘΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΗΣΜΑΙΑ ΜΑΣ.

      • ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΕΧΝΙΤΕ ΙΟΥΔΑΙΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣ@Ο ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΕΟΥΛΗΣ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ΒΛ. ΕΔΩ: http://autochthonesellhnes.blogspot.bg/2015/04/blog-post_11.html, ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΠΟ ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΩΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ΣΟΥ! Βρέθηκε ο ομαδικός τάφος των 17.000 δολοφονημένων από τον Θεοδόσιο Α΄(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ):http://ermionh.blogspot.bg/2014/02/17000.html
        ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙΟΥΔΑΙΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

  3. ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ?…….Είσαι βαθιά νυχτωμένος,και/η πλανιέσαι οικτρά και πας να πλανέψεις και άλλους άθελα σου (η εν-γνώση σου)….Εύχομαι όταν ξυπνήσεις να μην είναι αργά!…..Ο Χρίστος είπε “Ερευνάτε τας γραφας” και “Πίστευε και μη…ΕΡΕΥΝΑ”….από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του σε όλα τα επίπεδα!

    • ΕΣΥ ΞΥΠΝΙΕ ΓΙΑ ΕΞΥΓΗΣΕ ΜΑΣ: ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ Ή ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ; ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΝΕΖΑ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΔΑΜ ΚΙ ΕΒΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΙΝ 7500 ΧΙΛ. ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΕΧΟΣΟΥΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΥΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ…..ΜΕΤΑ ΕΞΥΓΗΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΩΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;

  4. πρακτωρ 07/19/2015 @ 11:36 ΠΜ

    Αδελφια
    Μας εχουν πει πολλα.
    Η αληθεια ειναι οτι η θεια χαρη θα επεμβει οταν πρεπει προς δοξα Θεου.
    Δεν χρειαζεται να εχουμε φοβο η θλιψη.

    Ολα ειναι για την σωτηρια και την μεταμελεια μας. Δεν ειμαστε σωστοι .
    Σφαλαμε . διαλυσαμε οικογενειες σκοτωσαμε παιδακια. χαλασαμε οικογενειες.
    Σκοτωνουμε τους διπλανους μας.Αν μετανοησουμε αμεσως θα ερθει η σωτηρια του Εθνους

    Οι πολιτικοι μας δεν αγαπουν τον Θεο .Εχουν μονο εντολη να μας

  5. πρακτωρ 07/19/2015 @ 11:42 ΠΜ

    Συνεχεια…
    διαφθειρουν..
    Ειναι ψευτες και γελουν οταν μας σπερνουν τον πανικο.

    Κλεινω με την ευχη ….η Θεια Χαρη να μας φανερωθει γρηγορα…στον καθενα ξεχωριστα και σε ολι το Εθνος.
    Δεν αργει… ολα ειναι πολυ κοντα.. Αν τα βλεπεις μακρυα η αλλιως τοτε προσευχησου αδελφε μου νασε. Οδηγησει…
    Μην φοβασαι .

  6. κανένας 07/19/2015 @ 11:48 ΠΜ

    Η μόνη λύση είναι η αγάπη,αυτή σιχαίνονται και οι δρακονιανοί και τα αφεντικά τους,για αυτό θέλουν την ανθρωπότητα φοβισμένη και δυστυχισμένη.
    Από αυτούς που “πιστεύουν” στο Χριστό λίγοι τον ακολουθούν πραγματικά.
    Η αγάπη και η απεξάρτηση από την ύλη είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας.
    Στην ύλη στηρίζετε το τραπεζικό σύστημα και η απεξάρτηση από αυτή είναι ο τρόπος να γκρεμιστεί.
    Μην υπερκαταναλώνετε και βοηθείστε το διπλανό σας.
    Ο λόγος που είμαστε σ’ αυτόν τον πλανήτη – Η αποστολή…
    http://www.awakengr.com/2015/07/blog-post_837.html?m=1

    • Έτσι….Ο Χρίστος είπε “Αγαπάτε αλλήλους” …..ότι έχει να κάνει με τον Χρίστο το χλευάζουν και το κοροϊδεύουν, προσπαθούν να το παραποιούσουν,ενώ στην αλήθεια τους καίει ο Λόγος του Χρίστου και ο Σταυρός!

  7. “Ο Θεός είναι με τους έλληνες”. Σαν τίτλος είναι σωστός, το ερώτημα όμως είναι, οι έλληνες είναι με το Θεο;
    Αυτό είναι το όλο ζήτημα και η ουσία του προβλήματος της σύγχρονης Ελλάδας.
    Είναι η Ελλάδα με τον Θεός; Ή στράφηκε σε άλλους ψεύτικους θεούς και ” ανήκει πλέον στη δύση”;

    • Ο Χριστος ειπε…. “Οστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι”.

  8. Καποια στιγμη θα μοιραστω ενα μερος της γνωσης μου και θα δειξω οτι οχι μονο υπαρχει θεος αλλα υπαρχει και συνδεση μεταξυ Θεος Χριστου Ολυμπιων..

    Ολοι μαζι για ενα σκοπο για ενα κοινο εχθρο για να επιβιωσει η ανθρωποτητα και να γινει ο πλανητης απο κολαση φυλακη παραδεισος το συμπαν θ ανακαινιστει θα ειναι πιο φωτεινο..

    Να προσεχεται γιατι η μερα της κρισεως θα ερθει στ αληθεια ακομα κι αν πιστεψεται οτι ξημερωσε στο πλανητη το χαος θα ερθει για να ολοκληρωθει ο μεγαλος κυκλος.

    Τη μερα της κρισεως προσοχη σε ποια πλευρα θα εισται..Αυτο δεν θα κριθει απο το τι θα διαλεξετε τοτε αλλα απο τη συνολικη εικονα σας ως εκεινη τη μερα..

    Οι μαχες πολλες οι πολεμιστες λιγοι και προτεραιοτητα θα εχουν οσοι ειναι στη πλευρα..

  9. ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ ΤΩΡΑ

    Πρέπει να μάθετε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, υπάρχουν πολλές φυλές στον σύμπαν, καλές κ κακές. Το γιατί μας το κρύβουν η μας τα παρουσιάζουν όλα με δόση φόβου (έλεγχος μέσο του φόβου), είναι επειδή ποτέ δεν ήθελαν να μάθουμε την αλήθεια, το πως κ που να πιστεύουμε. Είμαστε καταδικασμένοι σε εκ γεννηθείς παραπλανητικές συνήθειες που δίνουν δύναμη κατά βάθος στον εχθρό μας Γιαχβε (Θεός των Δρακονιανών, Χαζάρων, Σιωνιστές, Μαύρης Αδελφότητας κ ότι άλλη ταμπέλα έχουν).

    Ξεκολλήστε απ’ το γεννιόμαστε κάτι κ απ’ το όλα είναι γραμμένα, επαναπαύεστε χωρίς να το καταλαβαίνετε. Το σημαντικότερο είναι τι γινόμαστε, όσο ζούμε μαθαίνουμε, αν παγιδευτήκατε κ ξεχάσετε το δρόμο για το σπίτι ψάχνοντας θα το βρείτε. Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε ύστερα απ’ όλα αυτά που έχουμε περάσει ότι κάτι συμβαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι σαν να αυτό-προδοθήκαμε κ τα παρατήσαμε, αν όχι όλοι, δίστιχος όσοι δεν γνωρίζουν κ ιδικά θελημένα (λόγο του πίστευε, κ μη ερεύνα).

    Πίστευε ή μη, ερεύνα…

    Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε κ εμείς κάτι σαν Έλληνες, μήπως κ αλλάξουμε αυτά που σχεδιάζουν εναντίον μας. Όσοι επιθυμείτε να ερευνήσετε την αλήθεια, κάντε αντιγραφή επικόλληση στο google «Ελλάνιοι-Ολύμπιοι» κ πατήστε enter, θα δείτε την ιστοσελίδα Ελλάνιοι-Ολύμπιοι ανάμεσα σε δύο Δελφικά Έψιλον (καλύτερα είναι να μην γράψετε το link πουθενά κάντε το με την παραπάνω διαδικασία), μπείτε μέσα, διαβάστε κ νιώστε την απόλυτη υπερηφάνεια μας… Κάντε αντιγραφή επικόλληση για να το έχετε, ώστε να υπάρχουν πολλαπλά αντίγραφα Ιστορικόν αποδείξεων για κάθε ενδεχόμενο… διαδώστε το παντού κατά προτίμηση σε άτομα που αγαπάτε κ εμπιστεύεστε…

    Την Ιστορική αλήθεια πρέπει να την ξανά-διαδώσουμε εμείς οι Έλληνες…

  10. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΒΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!

  11. Ανώνυμος 07/19/2015 @ 12:38 ΜΜ

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ [ 12 ] …
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ … ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΚΥΚΛΟ… ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ …ΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ…Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 12 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΩΔΕΚΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ …

    Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑ…ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ…ΔΩΔΕΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΗΘΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ… ΔΩΔΕΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ…ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ [ ΕΞΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΘΗΛΕΙΣ ]…ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ…Η ΛΗΤΩ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ…ΔΩΔΕΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ…ΚΑΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ …ΤΟ ΙΔΙΟΣ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ…

    ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ…ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΚΑΤΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ…ΔΩΔΕΚΑ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ…ΔΕΩΔΕΚΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ…ΔΩΔΕΚΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ…ΔΩΔΕΚΑ ΤΑ ΚΟΦΙΝΙΑ ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΩΝ …ΚΑΙ 12 ΕΠΙ 12 = 144 [ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ]…

    ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ — ΕΓΩ — ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΦΑΣΕΩΝ…ΠΥΡΩΣΗ-ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ-ΣΤΕΡΕΩΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ-ΠΕΨΗ-ΑΠΟΣΤΑΞΗ-ΕΞΑΧΝΩΣΗ-ΔΙΑΧΩΡΙΣΗ-ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ-ΣΗΨΗ-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ-ΠΡΟΒΟΛΗ…

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ –ΘΕΙΟΣ– ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ… 3 ΕΠΙ 4 = 12…ΔΩΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΡΤΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ…

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ [ 12 ] ΕΙΝΑΙ — Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ — ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ…

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 2 = 3 …
    ΤΟ ΕΝΑ [ 1 ] Η ΑΡΧΗ [ Ο ΘΕΟΣ ] …
    ΤΟ ΔΥΟ [ 2 ] Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ [ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ] …
    ΤΟ ΤΡΙΑ [ 3 ] Η ΕΞΕΛΙΞΗ [ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ = Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-ΓΑΛΗΝΗ-ΦΡΟΝΗΣΗ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ]…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ετσι ειναι φιλε !!
      Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!! Η ΜΟΝΗ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ !!!

      ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

      ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ …, ΘΑ ΔΟΥΝ …, ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ…, ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ !!!!

      ΟΛΟΙ …… εκτος απο τους εμπαθεις προδρομους του αντιΧριστου…..και τα πλανεμενα τσιρακια τους !!!!!!!!!!!!

    • Έτσι ακριβώς.

    • Ανώνυμος 07/13/2016 @ 3:20 ΠΜ

      ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ…

      ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ ΜΥΑΛΑ
      Σ’ ΑΓΑΠΑΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ
      ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ
      ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ‘ΜΑΙ

      ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ STRANGER ΤΟΝ ΦΙΛΟ…
      ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΑ…ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ…
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ…

      ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 07/13/2016 @ 3:06 ΜΜ

      ΞΕΧΑΣΕΣ “ΔΩΔΕΚΑ,ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΦΩΝΗΜΑ”

  12. Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος στο βίντεο, η Βασιλεία του Χριστού δεν θα είναι επί της γης αλλά στον ουρανό, η γη μετά τον Αρμαγεδδών = πυρηνικό πόλεμο, θα είναι ακατοίκητη, έτσι για μην λέμε ότι νάνε, σαν αυτά που λένε οι ιεχωβάδες, για χίλια χρόνια βασιλεία στην γη.

    Εμείς λέμε. Καὶ πάλιν ἐρχόμενον μετὰ δόξης κρῖναι ζῶντας καὶ νεκρούς, οὗ τῆς βασιλείας οὐκ ἔσται τέλος.
    Στον ουρανό πλέων.

  13. ΟΝΤΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!!

    • «Οστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι».

  14. Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/19/2015 @ 1:43 ΜΜ

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ [θεος= κάτι αγαπητο] ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΕΝ ΔΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΒΡΙΟ ψευτο θεο.
    Δεν είναι ξενιστες και υποχειριο των οβριων.

    Και αυτός είναι ένας απο τους λόγους που ΠΆΝΤΑ δίνουν αβατζο στους οχτρους τους. Γιατι απλα δεν είναι ψεύτες και δεν παίζουν με τις επιλογές της ανθρωπότητας.

    Γιατι ξέρουν πολυ καλα τι ορίζει η λέξη ΟΜΑΔΑ + ΕΝΩΣΗ.

    Οι εβραιοι ακόμη ψάχνουν να βγάλουν άκρη στο μπάχαλο που προξένησαν.

    Μέρες παραξενες, ΘΕΥΜΑΣΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

    • Ανώνυμος 07/19/2015 @ 2:58 ΜΜ

      Φιλε Aρτεμιs οταν μιλαs για τον ΘΕΟ, και διπλα χρησιμοποιειs τετοιεs λεξειs τυφλα να εχουν οι εβραιοι.

      • ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!!!
        ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΛΑ ΝΙΑ?????
        ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!
        ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
        ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑ Ο Ι ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
        ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΠΑΜΕ!!!

        • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/19/2015 @ 9:59 ΜΜ

          Χαχαχα μικρε εβραιοθρησκε.

          Μετα χαράς να κάνω εγω τούμπες. Και οχι μόνο μια αλλα 1000.

          Η και όσες χρειαστεί μέχρι να ξεπουληθεις απο αυτούς που σου προσφέρουν εξουσία γούστα και βιτσια τίνος, εγω θα κάνω ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ μέχρι για εσένα να είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

          Στην θέση σου ομως θα ερευνουσα και λίγο. Δεν θα έτρωγα ότι μασημενω μου φτιναν στο στόμα.

          Όσο για εμένα έχω τις μπάλες να ξεμπροστιασω και των ακαστους και το τσιρακι του που διαβάζει τα email του.

          Οπως και την “γιαγιουλα” που μόστραρε την μερσεντες του παπανδρεου ξέρεις εσυ, της φυλής σου των παπανδρεου τον τζεφρι, μπροστα στο σπίτι της και το έλεγε με καμάρι. Ξέρεις ποιανού είναι αυτοι; Του παπανδρεου.

          Λοιπόν μικρούλη. Τραβά εσυ να συνεχίσεις να μαζεβεις σκουπίδια Δήθεν διανιες. Και γω ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ μέχρι να σε κρεμάσουν οπως και τους πριν απο εσένα [ ανάγκη τα πολλα πολλα χρονια].

          ΕΤΣΙ και αλλιώς πολυ αξία σας έδωσα εδω μέσα. Νομίζω πως ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ότι κάτι μάθατε. Μπούσουλα μικρε.

      • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/19/2015 @ 6:59 ΜΜ

        “φίλε” ανωνυμε.

        ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ εγω και εσύ δεν έχουμε τον ίδιο θεο.

        Ξεκαθάρισμα πως δεν πιστεύω σε εβραικες θρησκείες και θεούς.

        Επίσης προφανές είναι πως εγω και εσύ δεν έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον για ΑΥΤΟ που σήμερα αντι για ΕΛΛΑΣ ονομάζεται εβραισταν-αμεριλλαδισταν-πυργος της βαβελ.

        Όσο για τους εβραιους και τον/τους εβραιους θεούς-σκοταδιστικες θεότητες, μπορείς απλα να το κρίνεις απο το τι πάθει όταν σε κάθε πολύτιμη πέτρα που βλέπουν.

        Περημενε εσυ λοιπόν σε πλάτες βαρβάρων [ρωσων-Γερμανών-αμερικλανων] να σε σώσουν. ΚΙ οτανφτασεις πάτο και πας όπου πας πας του εγω ελπίζα να με σώσουν οι ξένοι καθώς επινα τον καφε μου σε κανένα mikel.

        Όνειρα γλυκά.

        • Ανώνυμος 07/20/2015 @ 12:49 ΠΜ

          Πεσμου εναν θεο εβραιων, προσεξε τι θα πειs ομωs, μην γελασουν και οι πετρεs.

        • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/21/2015 @ 1:44 ΠΜ

          Σαββαωθ σε βάφτισαν στο όνομα αυτου. “βαφτιζεται Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Κώστας π.χ. Στο όραμα του σαββαωθ. Μπλα Μπλα Μπλα… Κύριος ο σαββαωθ 3φορες” και έκλεισε η βάφτιση σου. Τώρα ξεσκωνισε τα βιβλία σου το ιντερνετ και ότι άλλο θες να βρεις τι εστι σαββαωθ.

          Βααλ, μπαχωμεθ, ασταρτη, ασταρωθ, γιαχβες, και αλλα τόσα ονόματα που αναφέρονται οι ψαλμόι της εκκλησίας γωνία μαγαζι α.ε. Καθώς υμνη το όρος σιων. Τώρα ψάξε ποιο είναι το όρος σιων που ωφελούν οι εβραιοι εντός της ελλαδος.

          Μόνο όταν θα ολοκληρωσεις την έρευνα με αυτα τα απλα αλλα βασικά πραγματάκια πρόσεχε μην σε πολεμούν και οι πέτρες οπως δήλωσαν καποιοι γερμανοι όταν τα βάλανε με Τους Ανταρτες Της Ελλάς.

        • Γιωργος 08/07/2015 @ 12:51 ΠΜ

          ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
          ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ.
          ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
          ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
          ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ?

  15. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝ ΧΑΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

  16. ανωνυμος 07/19/2015 @ 3:03 ΜΜ

    ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
    ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ …ΚΑΥΧΩΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ…Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΚΟΠΤΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΧΑΡΗ……….
    ………….
    ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ SITE imdleo.gr

    ΦΙΛΙΚΑ

    Κ,Μ

    • ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!! ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΩ ΜΑΥΡΑ,ΓΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!

  17. Κεφ. Ζ.3 Μη αδικήσητε την γήν μήτε την θάλασσα, μήτε τα δένδρα, άχρις ου σφραγίσωμεν τους δούλους του Θεού ημών επι των μετώπων αυτών………………..

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ….. ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ!!!!!!!!!!

    ………….ΕΝΩΣΗ, ΑΓΑΠΗ, ΠΙΣΤΗ…..

    ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ !!!!!!

    ……………Η ΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ……..

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ…. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ……

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ … ΜΑΡΙΑ…..

    • Α.Ρ.Τ.Ε.Μ.Ι.Σ. 07/19/2015 @ 7:04 ΜΜ

      ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.

      Σε ευχαριστώ που μου δείχνεις ότι ο θεος που πιστεύεται σας θελει δουλους του. Με γεια την ελεύθερη βούλησηου έχετε.

      Ας προς ευχηθούμε τώρα ολοι μαζι. Θεέ μου εσυ που είσαι παντοδύναμος και είμαστε σκλάβοι σου μαστιγοσε μας.

      Α ρε. Κοιτα άδειας σε τι πολεμιστές βασιζομαστε. Σε δουλους πολεμιστές για μια σκλαβομενη ελευθερία.

      • Γιωργος 08/07/2015 @ 1:04 ΠΜ

        ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ?
        ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ.
        ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
        ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
        ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.
        ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΟΙ ΜΙΛΟΥΜΕ.
        ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ 12ΘΕΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
        ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΘΥΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΝ ΘΥΣΙΑ.
        ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ,ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΙΑΧΩΒΑΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΙΡΕΣΗ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
        ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ.
        ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

  18. ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;;;

    ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΟΠΑΔΩΝ!

    • «Καί ἐρχόμενον ἐν δόξῃ κρῖναι ζῶντας καί νεκρούς»…….. «Οστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθείτω μοι».

  19. Ανώνυμος 07/19/2015 @ 10:59 ΜΜ

    ΜΑΡΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ . ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ . ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΙΑ

  20. Dr. Van Helsing 08/07/2015 @ 2:28 ΠΜ

    Ο ΚΘΟΥΛΟΥ θα σας καταπιεί όλους μαζί με τους μεγάλους παλαιούς, όταν εγερθεί απο την Ρ’ΛΥΕ στον Ειρηνικό. Κανονίστε. Όσο για εμένα θα γίνω ένα άλλο σύμπαν και θα ξεφύγω και θα γίνω και θεός της δημιουργίας που θα γίνω και θα είμαι.

  21. Αγαπούλης 07/13/2016 @ 8:13 ΠΜ

    Αρχικα να πω οτι ο Εωσφορος τους Χριστιανισμου δεν εχει καμια σχεση με τον Ιουδαισμο, καθως το εδαφιο της παλαιας διαθηκης που χρησιμοποιησε ο Χριστιανισμος για να δημιουργησει αυτο το στοιχειακο μιλαει ξεκαθαρα για τον Βαβυλωνιο βασιλεα τον οποιο για καποιον αποκρυφιστικο λογο (που ειναι λιγο δυσκολο να αναλυθει επι του παροντος) οι Εβραιοι συνεδεσαν με τον Πρωινο αστερα = Πλανητης Αφροδιτη = Φωσφορος/Εωσφορος μεσα τα πλαισια της διαμαχης που ειχαν με τους Βαβυλωνιους.

    Η μοναδικη αναφορα που υπαρχει περι Εωσφορου/Lucifer στην Βιβλο ειναι οταν αυτος συνδεεται με τον Ιησου Χριστο στην μεταφραση του ακολουθου εδαφιου:

    “et habemus firmiorem propheticum sermonem cui bene facitis adtendentes quasi lucernae lucenti in caliginoso loco donec dies inlucescat et lucifer oriatur in cordibus vestris” Peter 1:19

    19. Και έχομεν βεβαιότερον τον προφητικόν λόγον, εις τον οποίον κάμνετε καλά να προσέχητε ως εις λύχνον φέγγοντα εν σκοτεινώ τόπω, εωσού έλθη η αυγή της ημέρας και ο φωσφόρος ανατείλη εν ταις καρδίαις υμών· Πέτρου Β’ Κεφ. 1

    Με βαση αυτο το εδαφιο καποιος μπορει να υποθεσει οτι οι αποστολοι προσπαθουσαν να προετοιμασουν το εδαφος για τον ερχομο του υιου της αυγης, δηλαδη του Εωσφορου σε ατομικο επιπεδο για τους μυημενους καθως μιλαμε για το φως της κατανοησης/γνωσης (και για αυτο μιλαμε για για Γνωστικους Εωσφοριστες) αλλα και σε συλλογικο επιπεδο.

    Το θεμα φυσικα δεν ειναι τοσο απλο, καθως αυτοι που ψαχνουν για το φως μεσα στις σκιες και ταυτιζουν τον Εωσφορο με τον Αντιχριστο ελκουν ενα δαιμονικο στοιχειακο το οποιο ειναι φορτισμενο με τις αντιστροφες ενεργειες που παραγουν τα τελετουργικα μαυρης μαγειας τα οποια συνηθως σχετιζονται με την αναποδη πενταλφα που ειναι το συμβολο του Πρωινου Αστερα/Πλανητης Αφροδτιτη.

    Αμα κατανοησετε αυτο το σχημα θα καταλαβετε και απο που προερχεται η μανια ορισμενων κατα των Χριστιανικων μυστηριων και η αντιχριστιανικη μανια γενικοτερα.

  22. Αγαπούλης 07/13/2016 @ 8:27 ΠΜ

    Το προηγουμενο ποστ δεν ηταν για εδω.

    Σε σχεση με αυτο το θεμα και σε συνδιασμο με αυτο που εγραψα απλα να πω οτι ο Χριστος δεν ειναι θυτε με την θρησκεια ουτε με το εθνος αλλα με τον εαυτο του συμφωνα μαλιστα με την λογικη των πραγματων, καθως ανεξαρτητως της πιστης υπαρχουν αυτοι που ταυτιζονται με τις αντιστροφικες ενεργειες που παραγουν τα τελετουργικκα της μαυρης μαγειας και για αυτο αλλωστε εχει προκυψει αυτο το χαος.

  23. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ 07/13/2016 @ 8:48 ΠΜ

    καλα ολα αυτα,αλλα νομιζω οτι για τα επομενα 50 χρονια θα ειμαστε στα χαλια που ειμαστε τωρα και χειροτερα.Δεν υπαρχει ελπιδα για μας, μας εχουν προδωσει απο το 1981 μεχρι σημερα ολοι οι πολιτικοι και εμεις δεν κανουμε τιποτα.Μονο κουβεντα και επιστημονικη φαντασια ειμαστε.Και εγω δηλωνω υπευθυνα οτι στο αμεσο μελον θα παμε και πιο κατω ,οι πληροφοριες που εχω ειναι απο φιλους στο εξωτερικο.

  24. Γιωργος 07/13/2016 @ 9:20 ΠΜ

    Αυτές τις αλακιες τις λέτε και στη ουρα γιατην εφορία δεν σκανε μύτη κανας εξωγήινος να σου γλυτώσει το φπα αντε να βοσκισετε

  25. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ 07/13/2016 @ 9:28 ΠΜ

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΣΕ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΕΦΥΡΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

  26. Αγαπούλης 07/13/2016 @ 9:38 ΠΜ

    Λογω της γενικοτερης εθνοφυλετικης παρακρουσης θα τολμησω να πω οτι το ακολουθο ειναι μια ακομα νεοελληνικη απατη.

    «Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.»

    Αδυνατω να πιστεψω οτι ο Ιησους εκανε εθνοφυλετικες διακρισεις και η πηγη που ειναι και καλα τα μπουντρουμια του Βατικανου ειναι αμφισβητουμενη.

    Αυτο που λεει αυτο εδω περα ειναι οτι ολες οι αλλες φυλες δεν γεννανε ανθρωπους και οτι δεν ειναι δημιουργημα του θεου και οτι ολες οι αλλες παραδοσεις και μαλιστα οι προγονικες παραδοσεις της Ελληνικης παραδοσης δεν ειναι θειο βλαστημα και οτι ειναι βασικα θειο βλαστημα η εθνικη παργανιστικη παραδοση των Ελληνων και οχι για παραδειγμα των Ιουδαιων απο οπου προηλθε ο Ιησους και ο Μιχαηλ κλπ. Αυτος ο Χριστος μοιαζει περισσοτερο με τον διεστραμμενο Χριστο του Χιτλερ παρα με τον Χριστο των Ευαγγελιων ο οποιος δεν φαινεται πουθενα να κανει φυλετικες διακρισεις.

  27. Ανώνυμος 07/13/2016 @ 10:54 ΠΜ

    Δεν υπάρχει κανένας θεος όπως δεν υπάρχουν πουθενά στην γη σήμερα ελληνες. Αν ήταν ο θεος της αγάπης θα βοηθούσε τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο… Που τα σκοτώνουν για να πάρουν τα όργανα τους δεν θα υπήρχε βιασμός παιδιών ούτε θα υπήρχαν σκλάβοι σήμερα και εάν δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν σκλάβοι σήμερα είναι επειδή δεν έχετε βγει από την γειτονιά σας να δείτε τι γίνετε στον κόσμο… Και φυσικά δεν υπάρχουν ελληνες σήμερα δεν μιλάω βιολογικά.. Αυτό δεν το γνωρίζω. Μιλώ ως τρόπος ζωής… Οι ελληνες δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο που είμαστε εμείς σήμερα.. Ήταν πολεμιστές, λατρευαν ο δίκαιο και φυσικά την ελευθερία.. Δηλαδή το άκρως αντίθετο από αυτό που κάνουμε εμείς.. Δεν έχω πρόβλημα με τον Χριστό… Ήταν ένας επαναστάτης της εποχής του. Έχω πρόβλημα με τους χριστιανους… Πρόβατα που ουρλιάζουν σαν μωρά μου φένονται.. Και περιμένουν να έρθει η καλός πατέρας να κάνει ντα τον κακό διαβολο που μας πειράζει… Καθώς εμείς είμαστε άχρηστοι να τον πολεμήσουμε.. Ξαι για το τέλος άσχετοι και επικίνδυνοι της οεα ο αριθμός 666 δεν είναι ο αριθμός της σιων τζιον τσάντα Ταϊλάνδη ξαι ότι έχετε στο μυαλό σας είναι ο αριθμός του ανθρώπου.. Μα τι λέω εσείς τα γνωρίζετε αυτά είστε στρατηγοι… Αντε πάντα να δείτε το καινούργιο επεισόδιο σταρ γουορς όρθια κρέατα τώρα.

  28. ensign Ro Laren 07/13/2016 @ 11:29 ΠΜ

    ΠΟΥ ΠΑς ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ.
    ΜΟΝΟ Η ΜΑΓΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΑΙΣΙΟΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΟΙΧΙΑ ΤΗς ΜΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ?
    ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ……

  29. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 07/13/2016 @ 11:51 ΠΜ

    ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ? ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΔΩ ΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΙΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ

  30. Μόνο με τους Έλληνες είναι ? .. Με τους άλλους λαούς δεν είναι ..?

    Γιατί δεν είναι με τους άλλους λαούς . δεν γνωρίζει την γλώσσα ή δεν του έχουν δώσει διαβατήριο και βίζα από την πρεσβεία ..??

    Και όταν λες πως είναι με τους Έλληνες , εννοείς όλους τους έλληνες ..?? και τους κλέφτες και τους φονιάδες και τους βιαστές και τους παιδεραστές και τους μοιχούς και τους απατεώνες και τους υπηρέτες των διαφόρων δογμάτων , όπως τους βουδιστές πχ , τους προτεστάντες , τους μουσουλμάνους , τους καθολικούς κτλ

    Δηλαδή άμα εχεις ταυτότητα Ελληνική και Ελληνικό διαβατήριο είσαι οκ ..?? Το δείχνεις στον Θεό και αυτόματα αυτός σου εκπληρώνει όλες σου τις επιθυμίες , σου δίνει πόλεις που τώρα τις έχουν άλλοι που ο θεός δεν τους γουστάρει ενώ εσένα σε γουστάρει ..??

    Και αφού δεν τους γουστάρει γιατί τους την έδωσε πριν ..? Πριν του γουστάριζε , αλλά τώρα βαρέθηκε να είναι Τούρκος πχ και είπε να αλλάξει εθνότητα επειδή συνέχεια η ίδια βαφή στα μαλλιά καταντά κουραστική και μια αλλαγή που και που την χρειάζεται και αυτός ..??

    Και εντέλει ποιος θεός είναι αυτός που γουστάρει μόνο τους Έλληνες και κανένα άλλον ..??

    • ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ;
      ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ;
      ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ;

    • ΚΟΙΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΤΑΙ “Ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ” ΔΙΑΒΑΖΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ….ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ…..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ……..ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΛ@@ΕΣ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ;;; ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

  31. Ανώνυμος 07/13/2016 @ 2:04 ΜΜ

    Κολοκύθια!!!! Οι “εκλεκτοί” Του θα πάνε παράδεισο, οι υπόλοιποι στο πυρ…
    Ο θεός, μας έχει ξεχωρίσει πριν καν γεννηθουμε….

    Κάντε όνειρα λοιπόν…

    • ΠΩ ΠΩ!…….ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ;; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΙΑΧΟΒΑ)ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡ…..ΠΩ ΠΩ!

  32. ensign Ro Laren 07/13/2016 @ 2:57 ΜΜ

    η λιστα των πεθαμενων ΕΛΛΗΝΩΝ και μετα να κανουμε την αφαιρεση να δουμε ποσοι νομιζετε οτι θα μεινουν.
    Οσο για τους αλλους λαους τους εξαιρω λογω αμφιβολιας (λιγοι ανθρωποι μπορει να εχουν μεινει και σ’ αυτους) αλλα ας πιασουμε την ελλαδα που ανθρωπογενει τη ποιοτητα λαου εχει, εχουμε και λεμε΄ απο τη λιστα των ΖΩΝΤΩΝ εξαιρουνται περαν καθε αμφιβολιας με λογικα κριτηρια ελληνικα και χριστιανικα βατικα μονο ενα την αρετη.
    ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
    πολιτικοι, ματ, βασανιστες μπατσοι, δικηγοροι του διαβολου, λαμογια, εφοπλιστες, δοσιλογοι, μασονοι, πουστηδες, ανωμαλοι καθε ειδους ασελγειας, μπουζουξηδες, ξενυχτηδες, κυνηγοι, αδιαφοροι δημοσιοι υπαλληλοι (δασκαλοι, καθηγητες επισης), γιατροι επι χρημασι, στραιτωτικοι καριερας, κομμουνιστες, λαιμαργοι (κ στο χρημα), λαγνοι, ναρκομανεις, ματαιοδοξες με μινι και χοντρες με μινι (για προσβολη της δημοσιας καλαισθησιας), θειτσες εκκλησιαζομενες κουτσομπολες, και ολοι οσοι ψηφιζουν ακομη ελπιζοντας ακομα και τωρα το διαβολο να τους σωσει, οι αδιαφοροι για την αρετη κατα τα ελληυνικα και κατ επεκταση χριστιανικα προτυπα. Εννοιται βεβαιως οτι οποιος νομιζεται χριστιανος και τρωει αρνακι το Πασχα το αιμα των αρνιων που εσφαξε θα πεσει πανω του…..
    Κανοντας την αφαιρεση με την ιδιοτητα του λογιστη κατ επαγγελμα, θα ελεγα οτι ακολουθουν την αρετη περιπου 1000 απο τα 10,000,000. Εαν αναλογιστουμε τωρα οτι σε μια Ελλαδα 10 εκατ. στην εποχη μας εζησαν εν χριστω 4 αγιοι (και πολλους ειπα) οι λαικοι ζητημα να πλησιαζουν το νουμερο που ειπα και ζησουν κατα θεια χαρη….οχι οτι το αξιζουν δλδ.
    Και ας με διαψευσει καποιος οτι δεν ειναι ετσι, για να τελειωνουμε με τις ελληνικες χαρες και θειες ιδιοτητες που μας αποδιδουν οι αρχαιοι και ο Ιησους κατα τας γραφας.
    Οσο για τους υπολοιπους λαους ισχυει το ιδιο και χειροτερα γιατι δυστυχως το “πας μη ελλην βαρβαρος” ισχυει……εναν εναν αμα τους παρετε τους λαους με την μεθοδο της απαγωγης δεν θα μεινει κανεις…..

  33. Οτι μας πολεμουν οι Βαρβαροι, το καταλαβαινω…..αλλα να πολεμαει Ελληνας τον Ελληνα….. δεν μπορεσα ποτε να το χωνεψω.
    ΤΙ ΣΟΙ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ??????
    Μωρε, βλεπετε τι γραφετε??????

  34. ΒΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ?ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΜΠΟ@ΡΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΙΑΧΩΒΑΔΙΚΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΟΥΡΝΑ

    • ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ORIGINAL.. 07/13/2016 @ 4:42 ΜΜ

      ΜΠΑ…
      ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ORIGINAL ΤΗΣ …ΕΡΗΜΟΥ ΣΙΝΑ (ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑ) ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ(ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΧΑΒΡΑ-ΧΑΝ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ…
      ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΤΡΕΛΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ, ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΖΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ…
      ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ…

  35. Πωω!!!αδυνατειτε σχεδον ολοι να μιλησετε λογικα.

    Το τι υπαρχει θα το δειτε ολοι κ εγω μαζι….σε 50-60-70χρονακια που θα χαιρετησουμε τον πλανητη αυτο…..εκτος αν μιλαω με κανεναν απεθαντο εδω και δεν το γνωριζω

    Επειτα οτι ιυοθετει ο καθε ενας σαν αληθεια δεν ειναι και η πραγματικοτητα

    Μαθατε ενα πραγμα…..διαβασατε δυο βιβλια….και αυτο το κανατε αληθεια…..επειδη ετυχε αυτα να διαβασετε;;

    Νοητικα εχετε χαμιλο επιπεδο οι περισσοτεροι

    Οταν θα συναντησετε τον αρχωντα του αιωνα ετουτου…θα ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγετε….

    Αλλο πραγμα ο αρχοντας του αιωνα αυτου…….αλλο ο Θεος και η ΙΕΡΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

    Ενα θα σας πω…… “Αρρητα μη λεγε”

    Αυτα!!!

    Να εχετε ολα τα καλα…..

  36. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΤΟ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ !

    Ο ΕΝΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΒΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΙ…!!!

    ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΠΡΠΧΕΙΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ…!

  37. Ανώνυμος 07/13/2016 @ 9:03 ΜΜ

    Αυτός ο τύπος ή δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα (τουτέστιν, δεν τον άγγιξε η κρίση) ή κάτι πίνει και δεν μας δίνει….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*