Διαφημίσεις

Βιβλική καταστροφή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην πόλη Τιανζίν στη βόρεια Κίνα, μετά τις δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε αποθήκες εκρηκτικών. Η πρώτη έκρηξη είχε την ισχύ 3 τόνων του εκρηκτικού ΤΝΤ ενώ η δεύτερη -που ακολούθησε μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά – ήταν ισχύος 21 τόνων ΤΝΤ. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πύρινη μπάλα φωτιάς που εκτοξεύθηκε στον ουρανό έγινε ορατή μέχρι κι από το διάστημα.

Τουλάχιστον 44 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το ατύχημα που συνέβη στη βιομηχανική περιοχή του λιμανιού της πόλης Τιανζίν. περισσότεροι από 400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ οι αρχές γνωστοποίησαν ότι έχασαν επαφή με 36 πυροσβέστες που επιχειρούν στο σημείο.

Η δημόσια τηλεόραση CCTV ανέφερε στον ιστότοπό της ότι οι εκρήξεις έγιναν σε αποθήκες εκρηκτικών, προκαλώντας ένα ωστικό κύμα που έγινε αισθητό σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Η πόλη μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων εξαιτίας τόσο της φωτιάς που κατέκαψε παρακείμενα κτίσματα και αυτοκίνητα, όσο και λόγω του ωστικού κύματος που προκάλεσε υλικές ζημιές.

Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη ώστε, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter καταγράφηκε ακόμα και από μετεωρολογικούς δορυφόρους στο διάστημα.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τσινπίνγκ απηύθυνε έκκληση προς τις αρχές για να σβήσουν τη φωτιά το συντομότερο δυνατό και να «καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια για να σώσουν και περιθάλψουν τους τραυματίες και να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ανθρώπων και της ιδιοκτησίας τους».

Η Τιαντζίν είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας κι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της. Ζουν σε αυτή περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

πηγή:tvxs.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Βιβλική καταστροφή-Έκρηξη ισχύος 21 τόνων ΤΝΤ σε αποθήκη εκρηκτικών στην Κίνα(ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)”
  1. Και ο αμερικανός απο πίσω : what the f@ck is that?

    Στημένη κάμερα ακριβώς στο σημείο έκρηξης ….

    Παντός το κύμα που έφτασε μετα απο λίγα δευτερα πρεπει να ήταν πολυ ισχυρό .

    Ακόμη και αν φανώ κακός για άλλη μια φορα, νομίζω πως η συμπαντικοτητα τους έδωσε ένα μάθημα τύπου.

    Οριστε, να πως σβήνουν οι πράξεις σας που σφαζετε ζωντανά τα ζώα κάθε είδους. Που παίζετε με την τεχνολογική καταστροφή αψυφοντας τις ανθρώπινες ζωές κτλ. Και ας ήταν και στημενο, γιατι ΑΥΤΟ πιστεύω.

    Αλλα και ΣΤΗΜΕΝΟ να μην ήταν και ήταν η “άτυχη” στιγμη. Τότε, εμάς τι μας περιμένει!!!

    1. Άστο μην την ψάχνεις, σαν λαός θα πρέπει να τιναχτουμε στον αερα όλοι εν ριπή οφθαλμού!

    2. Φίλε Φώτη, τα “ζωντανά”, αυτά δηλαδή που ζούν, μόνο ώς τέτοια μπορούν να σφαγιασθούν. Αποτελεί προϋπόθεση, αφού σφαγή(αρχ. ελληνική λέξη που πρέπει να έχει σχέση με το “σταματώ τη ζωή” αν και δίνεται το “σκοτώνω με μαχαίρι”) όντος που έχει αποβιώσει, δεν νοείται. Τώρα πηγαίνοντας στο άλλο σκέλος του σχολίου σου. Οι Έλληνες τρώνε μεταξύ άλλων “σφαγμένα” ή σκοτωμένα(χωρίς μεγάλη διαφορά πάντως αφού και το κυνήγι, σημαίνει άπειρες φορές ή ότι το ζώο ψυχορραγεί μέχρι να πεθάνει, ή ότι το “σφάζουν στο λαιμό” για να τελειώνουν γρήγορα με δαύτο), ελάφια, κάποιες φορές άλογα(ζώα και τα δύο ευγενή σχεδόν σε κάθε παγκόσμια θεώρηση των πραγμάτων), λαγούς, κουνέλια, αλλά και κοτοπουλάκια, αρνάκια και μοσχαράκια γάλακτος(δηλαδή σε τρυφερή ηλικία) και γουρουνάκια(και επίσης γάτες σκύλους και ποντίκια σε κάποιες πολιορκίες των Τούρκων σε Ελληνικά μέρη, απο ότι έχω διαβάσει).

      Οποιαδήποτε αφαίρεση ζωής είναι κατακριτέα(και επιπροσθέτως και απόλυτα άσχημη όταν την παρακολουθείς απο μικρή απόσταση. Προσωπικά δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο ως επάγγελμα.). Αυτό για όποιον έχει ακούσει τις τσιρίδες ενός γουρουνιού τις τελευταίες στιγμές πριν το σφάξιμο, ή βλέποντας πως σπαρταράει ένα ψάρι, ή έχοντας δει πως μεταχειριζόμαστε τα ζώα που “σφάζουμε” στα επαγγελματικά σφαγεία.

      Το να σκοτώσεις λοιπόν ένα σκύλο δεν διαφέρει καθόλου απο το να σκοτώσεις ένα ελάφι, ή ένα άλογο(και βασικά ούτε ένα μοσχαράκι, αρνάκι, κατσικάκι, κοτοπουλάκι, ψαράκι, ξιφιάκι κλπ) – ζωή έμβιου όντος αφαιρείς, απλώς διαφέρει η αντίληψη σου-μας στο τι αποτελεί βρώσιμο και τι όχι απο τα έμβια όντα. Αυτό χωρίς να προσθέσω τα έμβια όντα που έχουν κατασφαγεί απο το ανθρώπινο είδος ως προιόντα ένδυσης και υπόδησης και προφανώς το κρέας τους(πολυτέλεια για γενιές απο τον προπάππο μου και πριν αφού έτρωγαν 2-3 περιόδους το χρόνο) πετιέται ως άχρηστο.

      Να σημειώσω εδώ ότι ότι ούτε στους χορτοφάγους μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι, γιατί και αυτοί έμβια τρώνε(εγώ πιστεύω ότι τα πάντα στον κόσμο μας είναι έμβια, ακόμη και οι πέτρες και, προφανώς ο πλανήτης αφού μπορεί να αναπτυχθεί ζωή σε αυτόν και έχει αποδειχτεί με μελέτες τουλάχιστο απο το 1970 και μετά ότι η χλωρίδα του πλανήτη έχει συναίσθηση και μπορεί να νιώσει πόνο και απώλεια και νομίζω ότι είναι και φυσιολογικό αν σκεφτείς ότι και η χλωρίδα χρειάζεται πόρους παρόμοιους με τον άνθρωπο για να αναπτυχθεί αλλιώς μαραζώνει και πεθαίνει).

      Συνεπώς αυτά που μπορεί να φάει με σχετική ασφάλεια ο άνθρωπος είναι υποπροιόντα της φύσης(προιόντα γάλατος, αυγά και όσα φρούτα και λαχανικά είναι ωριμασμένα στο σημείο να πέφτουν απο τα δέντρα). Η πηγαίνουμε στο συμπαντικό άγραφο νόμο, σύμφωνα με κάποιους αποκρυφιστές, ότι τρώμε βάσει μιας πυραμίδας της ζωής που στην κορυφή έχει παρόμοια όντα με εμάς που λειτουργούν παρόμοια(ζώα, πτηνά, ψάρια) αλλά όπως στην φύση μόνο για να τραφούμε(και όχι για σπόρ ή ένδυση-υπόδηση αφού έχουμε την τεχνογνωσία πια να το κάνουμε αυτό χωρίς να αφαιρούμε ζωές) αλλά σχετικά λιγότερο και σπανιότερα απο τη τρέχουσα καταναλωτική μανία μας, και απο τα κατώτερα στρώματα που κυρίως είναι η χλωρίδα, κατηγορίες χαμηλότερες σε εξέλιξη και συνειδητότητα. Και φυσικά απο τα προιόντα που ανέφερα.

      Αναφέρω όλα αυτά καταλήγωντας στο ότι η ζωή είναι ιερή και δεν πρέπει να τη σπαταλάμε μάταια, ζώντας ώς εγωιστικό είδος και να κοιτάμε και λίγο και την καμπούρα μας και τα δικά μας αίσχη και όχι μόνο των αλλονών.

  2. Η να καταλάβουμε ποιοι είμαστε. Τι μπορούμε να κάνουμε. Γιατι είμαστε εδω. Και τι κάνουμε τώρα για να παρουμε την βουληση μας πίσω απο όλους αυτούς που την πήραν με ψέμα και τώρα γυρνάνε το κεφάλι αλλου.

    ΕΤΣΙ ισως και να γίνουμε ένα με την πραγματικη μας Φύση και να ΚΛΑΨΕΙ η αγγλι-α που δηλώνει: κοκομοιροι οι έλληνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *