Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:07 - 03/07/2020

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ – ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Όλοι εσείς που αυτή τη στιγμή έχετε σάρκα και μέσα από ένα φυσικό σώμα κατοικείτε σε αυτόν τον πλανήτη γη, αλλά και τα δισεκατομμύρια των προγόνων σας που κατοικούσαν σε αυτόν τον πλανήτη, έχετε εκπαιδευτεί και είχαν εκπαιδευτεί να πιστεύουν ότι είναι δεδομένο και φυσικό να είναι το ανθρώπινο γένος διαιρεμένο μεταξύ του.

_

Όπου κι αν μεγαλώνει κάποιος η εκπαίδευση που του δίνεται είναι ένα πακέτο με συγκεκριμένα ήθη και έθιμα, συνήθειες, κουλτούρα, εθνικότητα, σημαία. Εξαιτίας αυτού του πακέτου που για τον καθένα είναι διαφορετικό, οι άνθρωποι σε συνδυασμό με τον εγωισμό που τους παροτρύνουν να έχουν, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μεταξύ τους είναι διαφορετικοί.

_

Σκεφτείτε όμως ότι αυτό το συγκεκριμένο πακέτο, που ουσιαστικά ποτέ δεν επιλέξατε εσείς, μετά το θάνατο σας δεν θα σας ακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Μετά το θάνατό σας δεν ισχύουν ούτε εθνικότητες, ούτε προσωπικά δεδομένα, ήθη και έθιμα, οικογένεια, χόμπι και ιδιαιτερότητες.

_

Αντίθετα, οι εξουσίες του πλανήτη φρόντιζαν πάντα να σας διαιρούν σε ομάδες και υπό-ομάδες για να υπάρχει πάντα μεταξύ σας διαφωνία, διαμάχη και διχόνοια.

_

-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

_

Αυτή τη στρατηγική τηρούν πρώτοι απ’ όλους οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ! ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!!

_

Κάνουν σταυροφορίες, ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;; Μετά τις σταυροφορίες, δημιούργησαν μαγαζιά και υπό-μάγαζα.

_

Από τη μία, έχουμε το αλάθητο του Πάπα, που φοράει αυτά τα περίεργα καπέλα, (ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα εμφανιζόταν ποτέ με ένα τέτοιο καπέλο!), και από την άλλη, τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ! Αυτοί οι απίστευτοι τύποι με τα καπέλα, σου προσδιορίζανε την αμοιβή που έπρεπε να τους πληρώσεις, αναλόγως την άσχημη πράξη που είχες κάνει, ώστε να είσαι “καθαρός” από αμαρτίες. Και πλέον, μετά την πληρωμή, ήσουν αναμάρτητος!

_

Μιλώντας ειρωνικά, αναρωτιόμαστε..: αν είχες πολλές αμαρτίες, σου κάνανε καμία καλύτερη τιμή..; Και όταν κατέβαινε κάποια σταλμένη ψυχή, φυσικά όχι σταλμένη από τους μαυρόψυχους, αλλά από την ίδια την Θεία Δημιουργία (απ’ όπου εκπορεύονται όλες οι μορφές) να βοηθήσει τεχνολογικά την ανθρώπινη εξέλιξη, λόγω δεξιοτήτων, φρόντιζαν να φέρουν τα πράγματα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους για να μη φύγει κανένα “πρόβατο απ το μαντρί”.

_

Παράδειγμα ήταν ο Γαλιλαίος, που είπε ότι η γη γυρνάει γύρω από τον Ήλιο, και όχι ο Ήλιος γύρω από τη γη, και του έβαλαν παγίδες, μην τυχόν και κατανοήσουν οι άνθρωποι κάτι παραπάνω από αυτό που αυτοί ήθελαν. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

_

Στο διάστημα αυτό, των τελευταίων 100 χρόνων, εκτός από τους συνεχείς πολέμους, έγιναν και δύο παγκόσμιοι πόλεμοι που οδήγησαν σε πείνα και εξαθλίωση, ενώ ο πλανήτης ήταν τεχνολογικά πολύ εξελιγμένος.

_

Πότε έβαλαν οι ΙΕΡΑΡΧΕΣ τα στήθια τους μπροστά ενάντια σε οποιοδήποτε πόλεμο;;; Γιατί ενώ εκπροσωπούν τη διδασκαλία του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ δε βγαίνουν ποτέ δημόσια απευθυνόμενοιστους πιστούς και σε όλους τους ανθρώπους, να πουν ότι είναι ενάντια σ αυτούς τους πολέμους, αλλά και να κατευθύνουν τους ανθρώπους μόνο σε αγάπη και ειρήνη, όπως έκανε ο Ιησούς.

_

Κάθονται παθητικά σαν τον Πόντιο Πιλάτο, και απολαμβάνουν τα ψηλά καπέλα, τα ράσα και τα πετραχήλια, και δεν έχουν καμία συμμετοχή σ αυτό το μαύρο χάλι για να το αλλάξουν. Αλλά αντί για αυτούς, φταίνε δήθεν οι πολιτικές εξουσίες.

_

Οι περισσότεροι άνθρωποι, επειδή, χωρίς να το ξέρουν ή να το επέλεξαν ακολούθησαν λάθος παιδεία, έγιναν φανατικοί, προσκολλημένοι στις διδαχές του συστήματος του Μαυροψύχη, και εγκλωβισμένοι μέσα στις διαφορετικές διδασκαλίες.

_

Έτσι, όταν εκφράζουν τις απόψεις τους για το Θεό, χρησιμοποιούν πάντα μία “καραμέλα”, που είναι διαφορετική για τον καθένα, ανάλογα σε ποια θρησκεία ανήκει. Κάθε κουλτούρα και θρησκεία, κάθε θρησκεία και διαφορετικό κοπάδι ανθρώπων.

_

Δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη, νομίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθούν κάπου: ή θα πάρουν το θρήσκευμα του τόπου που μεγάλωσαν, ή επειδή το θρήσκευμα σ’ ένα άλλο μέρος του πλανήτη τους αρέσει, το υιοθετούν και το ασπάζονται.

_

Οι διαφορετικές όμως θρησκείες είναι έντεχνο και σκόπιμο δημιούργημα του Μαυροψύχη, για να διαιρεί τους ανθρώπους κι έτσι να μπορεί να τους ελέγχει καλύτερα. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

_

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί υπάρχει αυτή η διαίρεση στις θρησκείες. Είναι μήπως επειδή υπάρχουν πολλοί θεοί; Και αν όντως είναι πολλοί, είναι κάποιος Θεός πιο δυνατός από τους άλλους; Μήπως το γεγονός ότι ο καθένας πάνω στη γη πιστεύει ότι ο δικός του Θεός είναι ο μοναδικός ή ο πιο δυνατός, κρύβει τελικά ότι όλοι έχουν πιστέψει το ίδιο παραμύθι, και έχουν πέσει στην ίδια παγίδα του “διαίρει και βασίλευε”;

_

Φυσικά από μόνη της η τελειότητα και η αρμονία των συμπάντων, φανερώνει ότι Θεοί πολλοί, διαφορετικοί, δυνατοί και αδύναμοι δεν υπάρχουν.

_

Όλη αυτή η τελειότητα μπορεί να προέρχεται μόνο από έναν “μαέστρο”. Μόνο από έναν Δημιουργό. Μόνο από μια μονάδα, γιατί η μονάδα δεν έχει ανάγκη από κανέναν αριθμό. Είναι ΑΥΤΟΥΣΙΑ. Ενώ όλοι οι άπειροι αριθμοί έχουν ανάγκη τη μονάδα.

_

Οι άνθρωποι όμως δεν αντιλαμβάνονται αυτή την παγίδα, γιατί από νωρίς “μαντρώνονται” άθελα τους στην θρησκεία της χώρας ή οικογένειάς τους και λόγω του φόβου που έχουν για το θάνατό τους, δεν τολμούν να αντιδράσουν ιδιαίτερα.

_

Οι ξεχωριστές και διαφορετικές θρησκείες – κατασκευάσματα του Μαυροψύχη, χρησιμοποιούν μεν σύμβολα που θα βοηθούσαν τον κόσμο να προοδεύσει πνευματικά, αλλά φροντίζουν ο κόσμος να μην γνωρίζει τον τόσο σημαντικό αποσυμβολισμό τους.

_

Έτσι οι άνθρωποι ακολουθούν φανατικά την κάθε θρησκεία, όχι γιατί πιστεύουν και κατανοούν σε βάθος τα νοήματα, αλλά γιατί “έτυχε” να γεννηθούν ανάμεσα σε ανθρώπους της ίδιας θρησκείας.

_

Ο σταυρός και το κηρύκειο του Ερμή, είναι από τα πιο σημαντικά παραδείγματα συμβόλων που δεν έχουν κατανοηθεί από τους ανθρώπους.

_

Η κληρονομιά των μύθων των Ολύμπιων Θεών, χιλιάδες χρόνια πριν την έλευση του Ιησού, με τον Δια ή Ζευς, την Αθηνά, την Άρτεμις, την Αφροδίτη, την Δήμητρα, τον Απόλλωνα, τον Ερμή, τον Ήφαιστο, τον Άρη, το Ποσειδώνα, την Εστία, οδηγεί στην αυτογνωσία του ανθρώπου και τίποτα άλλο, αλλά αντ’ αυτού διδάσκονται σαν να είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

_

-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

_

Μετά ανέλαβαν και τα άλλα “καλά” παιδιά του Μαυροψύχη, οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, και φύγατε από τις βασιλείες, αυτοκρατορίες, για να εγκλωβιστείτε σε νέες λέξεις, όπως “δημοκρατία”, “κομμουνισμός”, “καπιταλισμός”, “δικτατορία”, “σοσιαλισμός” “δεξιά”, “αριστερά”, “κεντρώοι”, “άκρα αριστερά”, “άκρα δεξιά”.

_

Ο τρόπος που εξουσιάζονται σήμερα οι άνθρωποι έχει προμελετηθεί και σχεδιαστεί από τον Μαυροψύχη δεκάδες και εκατοντάδες χρόνια πριν, με σκοπό την ομηρεία της ανθρωπότητας. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν ξεπροβάλλει αρχηγοί λαών, θρησκευτικοί ηγέτες, και άλλοι που έχουν αντιληφθεί όλο αυτό το σχέδιο και έχουν εναντιωθεί σ’ αυτό.

_

Όμως, όταν οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους, αποδέχονται την αγορά τροφής και στέγης μόνο με αντάλλαγμα των χρημάτων ή πολύτιμων μετάλλων, κι έτσι είναι σαν να κρατούνται όμηροι στα δίχτυα του Μαυροψύχη, μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς.

_

Αυτές οι εξουσίες, δεν είναι μόνο οι βασικές πολιτικές ή θρησκευτικές. Ακόμα και η πιο απλή επιμέρους εξουσία, πχ, ένας απλός οργανισμός που υπερασπίζεται δήθεν τις παπαρούνες της Νικαράγουας, τα πράσινα μήλα του Καναδά, τις κόκκινες πέτρες τις Αυστραλίας, ρουφάει την ενέργεια των ανθρώπων με ανούσιες για την εξέλιξή τους προσκολλήσεις.

_

Αυτά τα παραδείγματα βέβαια είναι χλευαστικά. Όλες οι εξουσίες του πλανήτη, ακόμα και οι τρομοκράτες, χρηματοδοτούνται από κάποιον, που δεν εμφανίζεται στο προσκήνιο.

_

Το μόνο που αλλάζει σε όλο αυτό το στημένο σχέδιο του Μαυροψύχη είναι οι σημαίες, τα πρόσωπα και τα “χρώματα”. Κατά καιρούς εμφανίζονται νέοι εχθροί, νέοι δήθεν σωτήρες, και δήθεν λύσεις, νέες ειδήσεις για να ακούει και να βλέπει παθητικά ο κόσμος.

_

Αλλά το γενικό πλάνο παραμένει το ίδιο και η ομηρεία της ανθρωπότητας συνεχίζεται. Το ανθρώπινο γένος συνεχίζει σαν τις μαϊμούδες να βγάζει ψείρες. Και τελικά πεθαίνει έχοντας χαραμίσει όλη του την σάρκωση ξεψειρίζοντας το σώμα του σαν τις μαϊμούδες.

_

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο θάνατος του φυσικού σώματος είναι καθαρά θέμα χρόνου. Δηλαδή, ενώ με δεδομένο το θάνατο και την μη-αθανασία θα έπρεπε να έχετε βαθύτερες πνευματικές αναζητήσεις, γιατί οποιοδήποτε υλικό απόκτημα έχει ημερομηνία λήξης, οι εξουσίες σάς οδηγούν σε εγκλωβιστικές και δουλικές γνώσεις ώστε ο καθένας από όλους σας να φύγει αδιάβαστος, δηλαδή να μην μάθει ποτέ τι ήρθε να κάνεισ’ αυτόν τον κόσμο.

_

Αδιάβαστος δεν είναι αυτός που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αλλά αυτός ο οποίος και 100 χρόνων να πεθάνει να μην καταφέρει να καταλάβει ποτέ, ούτε καν να υποψιαστεί για ποιο λόγο κατέβηκε στον κόσμο της ύλης, ποιος τον έστειλε, ποια είναι η αποστολή του και φυσικά που θα πάει μετά το θάνατο του.

_

Ακόμη και σ’ αυτό το θέμα ο Μαυροψύχης ενεργοποιεί τα όπλα του, δηλαδή τις θρησκείες, που η κάθε μία υπερασπίζεται ότι μόλις πεθάνετε θα πάτε κάπου να περιμένετε τη δευτέρα Παρουσία (Χριστιανισμός) ή σας τάζουν μελαχρινές παρθένες στον Παράδεισο (Κοράνι). Αυτή τη δουλειά κάνουν οι εντεταλμένοι υπηρέτες των εγκλωβιστικών θρησκειών.

_

Πόσο άσχημο παιχνίδι παίζεται στο ανθρώπινο γένος!

Απόσπασμα απο το βιβλίο : Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΟ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΝΩΕ_.pdf

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*