21:58 - 04/08/2020

Beirut , Red Shield …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

To ανεπίσημo εθνόσημο του Λιβάνου (Αραβικά: شعار لبنان) αποτελείται από μια κόκκινη ασπίδα με μια λευκή κάμψη στην οποία τοποθετείται ένας κέδρος. Είναι πολύ παρόμοιο με τη σημαία του Λιβάνου,”’

Το οικόσημο δεν υιοθετήθηκε ποτέ επίσημα, αλλά χρησιμοποιείται εκ των πραγμάτων.

 

 

Stranger…

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Η Εκδίκηση είναι Πανέμορφη. Απόλυτη, ψύχραιμη, με ήπιο χαμόγελο.

  2. http://aksioperierga.blogspot.com/2014/11/blog-post_18.html?m=1

    Τι παίζει εδώ;;; Είδα και τα παλαιό άρθρο οεο;;; Οεο;; Χιχι…

  3. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 08/04/2020 @ 11:45 ΜΜ

    ΣΉΜΕΡΑ Η ΘΥΣΊΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

    04/08/2020

    4 + 8 + 2 + 2 = 16 =19

    ΑΧ ΑΥΤΌ ΤΟ 19

  4. Κοκινη ασπίδα στα γερμανικά : Rotes Schild

  5. https://www.defencenet.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/900942_seismologoi-i-ekrixi-poy-egine-sto-limani-tis-birytoy-einai

    Σεισμολόγοι: «Η έκρηξη που έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού είναι ισοδύναμη με σεισμό 4,5 Ρίχτερ»

    4 + 5 = 9

  6. Τα ισλαμοκαθικι@ παλι εκαναν το εργο τους 08/05/2020 @ 2:44 ΠΜ

    Ο Λίβανος κάποτε ηταν η Ελβετία της Μέσης Ανατολής ..Οι τράπεζες του Λιβάνου ηταν εξω απο την παγκοσμια τράπεζα και λειτουργούσαν αυτοβούλως , και ολα τα πετροδολαρια και οι πετρελαϊκές συναλλαγές περνούσαν απο εκεί .
    Οταν δεν δέχθηκαν να μπουν κατω απο τα παγκοσμια τραπεζιτικαφεντικα .Τότε άρχισε η καταστροφή του Λιβάνου .Που απο μια αρκετά ελεύθερη χώρα με μεγάλο Χριστιανικό πληθυσμό , Φέρνοντας σιγα σιγα τους Παλαιστίνιους , Άρχισαν να δημιουργουν αναταραχές .Και ετσι φτάσαμε να γίνει η Βηρυτός ερείπια απο τον εμφύλιο ..

  7. Λευκή/Κόκκινη ασπίδα και κόκκινος καπνός από «τα πηγάδια» …. τα Φρέατα

    https://s.kathimerini.gr/resources/2020-08/livanos-reuters–3-thumb-large.jpg

    Γνωρίστε το «Perseverance» το Επόμενο Ρόβερ της NASA

    Λίβανος = Λαβάν =Λευκός (Laban) και τα φοινικικά Φρέατα –πηγάδια=Βηρυτός (33.8833°, 35.5°) περίπου 15 χρόνια πριν (14/2/2005) δολοφονήθηκε ο Ραφίκ Χαρίρι, απέναντι από το παραλιακό ξενοδοχείο Σαιν Τζωρτζ (Saint George Hotel) ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ το οποίο βρίσκεται πλησίον της περιοχής όπου σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη (4/8/2020) . Η αυτοκινητοπομπή του ανατινάχτηκε. Ως εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκαν 1.200 κιλά μίγματος τροτύλης (ΤΝΤ), που σχημάτισε στο οδόστρωμα άνοιγμα τριών μέτρων βάθους και δέκα μέτρων πλάτους. Εκτός τον Χαρίρι σκοτώθηκαν άλλα είκοσι-δύο άτομα, φρικτά διαμελισμένα και απανθρακωμένα, μεταξύ των οποίων ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Bassel Fleihan οι επτά σωματοφύλακές του και δεκατέσσερις περαστικοί πολίτες.

    Η δολοφονία του Χαρίρι οδήγησε στην «Επανάσταση των Κέδρων» (Cedar Revolution)

    Κάτι που συνδέει ακόμα περισσότερο «την αιτία» της έκρηξης, είναι πως συνέβη μόλις 3 24ωρα (7 + 8 + 2+0+2+0 = 19) πριν την έκδοση της απόφασης των ερήμην κατηγοριών (in absentia) για τα 4 μέλη της Χεζμπολλάχ από το Ειδικό Δικαστήριο το οποίο συστάθηκε το 2007, μετά από ψήφισμα του ΟΗΕ, κατόπιν αιτήματος του Λιβάνου.

    .reuters.com/article/us-lebanon-tribunal-hariri/crisis-weary-lebanon-braces-for-hariri-tribunal-verdict-idUSKCN2500JU

    Εκρήξεις στη Βηρυτό: Επλήγη πολεμικό πλοίο της δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο

    .kathimerini.gr/1090799/article/epikairothta/kosmos/ekrh3eis-sth-vhryto-eplhgh-polemiko-ploio-ths-dynamhs-toy-ohe-ston-livano

    Χεζμπολλάχ και Ιράν [Αρυανάμ =(γη) των Αρίων] πάνε χέρι- χέρι και απλά ας θυμηθούμε, την δολοφονία του διοικητή της Δύναμης Κουντς, Κασέμ Σουλεϊμανί

    Πολεμος η τρομοκρατια στις επομενες σελιδες της ιστοριας απο τον θιασο των γελοτοποιων ;

    όταν στις 03/01/2020 ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Αντίλ Αμπντούλ- ΜΑΧΝΤΙ, επέτρεψε την χρήση του εναέριου χώρου του Ιράκ, στο αμερικανικό drone General Atomics mq-9 REAPER [Ταχύτητα πτήσης: 313 χλμ./ώρα] το οποίο έπληξε την διπλωματική αυτοκινητοπομπή του Σουλεϊμανί.

    • Λίβανος = Λαβάν =Λευκός (Laban) και τα φοινικικά Φρέατα –πηγάδια=Βηρυτός (33.8833°, 35.5°)

      Με σεισμό περίπου 4 Ρίχτερ συγκρίνουν οι ειδικοί την ισχύ της έκρηξης στη Βηρυτό

    • το Ειδικό Δικαστήριο το οποίο συστάθηκε το 2007, μετά από ψήφισμα του ΟΗΕ
      Εκρήξεις στη Βηρυτό: Επλήγη πολεμικό πλοίο της δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο

      ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ “ΛΑΜΠΡΟ” ΗΘΕΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ;

      “Όταν ο τέκτονας μάθει ότι το κλειδί του οικοδομήματος του πολεμιστή είναι η ορθή διαχείριση της γεννήτριας της ζωντανής ισχύος, έχει κατακτήσει την τέχνη του. Οι εκτικές ενέργειες του Εωσφόρου, βρίσκονται στα χέρια του και προτού εξελιχθεί και προοδεύσει, πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του στο να διαχειρίζεται σωστά την ενέργεια. Πρέπει να ακολουθήσει τα βήματα του προπάτορά του Tubal-Cain, ο οποίος διαθέτοντας τη ισχυρή δύναμη ενός θεού του πολέμου, σφυρηλάτησε το σπαθί του σε άροτρο. ”
      (αποκρυφιστής και Τέκτων, Manly Palmer Hall)

      https://katohika.gr/wp-content/uploads/2017/05/971ed3a0f49972e7798b9674aafb2901.jpg

      στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε το μπρούτζινο άγαλμα του Τουβάλ Κάιν/Βουλκάν, που κοσμεί από το 1959 τον κήπο του ΟΗΕ. Δωρεά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, έργο του Γιεβγκένι Βουτσέτιτς με τον τίτλο «Let Us Beat Swords into Plowshares» αναφορά στο στίχο Ησ. 2,4 καὶ συγκόψουσι τὰς μαχαίρας αὐτῶν εἰς ἄροτρα.

      Ο Γκόρντον Γουένχαμ, βρετανός λόγιος της Παλαιάς Διαθήκης, υποδηλώνει ότι το όνομα Κάιν σημαίνει μεταλλουργός. Άλλοι συνδέουν την τέχνη του Τουβάλ με την κατασκευή πολεμικών όπλων. Ο Rashi (γάλλος ραβίνος του μεσαίωνα) αναφέρει πως ο Τουβάλ “Καρύκευε και ραφινάριζε τη τέχνη του μετάλλου ώστε να δημιουργεί όπλα για δολοφόνους” Από κάποιους περιγράφηκε ακόμη και ως ο πρώτος χημικός.

    • Χεζμπολλάχ και Ιράν πάνε χέρι- χέρι

      .real.gr/kosmos/arthro/iran_pyrkagia_se_biomixaniki_zoni_konta_stin_texerani-659402/

      Φωτιά ξέσπασε σε βιομηχανική περιοχή κοντά στην Τεχεράνη, μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση. Είναι η τελευταία μίας σειράς πυρκαγιών και εκρήξεων, ορισμένες από τις οποίες έπληξαν στρατηγικές μονάδες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*