Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:46 - 13/04/2014

12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014!!!ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!!!”Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ”!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 04/13/2014 @ 7:59 ΜΜ

    Π@@τσες μπλε.Αλλη μια κακοφτιαγμενη θεατρικη παρασταση απο τους ισλαμοφασιστες και τους δυτικους

  2. Ανώνυμος 04/13/2014 @ 8:48 ΜΜ

    Μπορω να πω? Ε? οκ το βιντεο ειναι μουφα και απορω ρε παιδια τι μνημη χρυσοψαρο εχετε και ανεβαζετε αυτο το βιντεο. Δεν ειχε παιχτει ξανα αυτο το βιντεο και ηταν φαρσα?Ολοι αυτοι ειναι ηθοποιοι.Ξανα τα ιδια θα λεμε? ποια χημικα και τι λαλακιες θελετε να πειτε να τις πειτε παντως ο Ασαντ δεν πεφτει και μπραβο του που κραταει μεχρι τωρα. Κανενας δεν πεθανε ποτε στην Συρια. Αυτο θελουν να πιστεψουμε για να επεμβουμε στη Συρια οπως και στην Λυβη οπως και στην Αιγηπτο κλπ κλπ κλπ δεν μασαμε ποια με τετοια βιντεο.

  3. Ανώνυμος 04/13/2014 @ 10:41 ΜΜ

    Tι λες βρε p0u$troroyf1@n3, f@s1st@ κανείς δεν πέθανε;
    και μπράβο στoν Δικτάτορα;!!!!!;;;;;;;;
    Τους ομοιδεάτες σας ευλογάτε zw@ του DHm0οsίοY;;;;;;!!!!!!!!!!
    ΘΕΟΣ!!;;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ;;;;;;;;;

    • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 6:26 ΠΜ

      Υπαρχω κι οσο υπαρχεις θα ..υπαρχω!!!ακουσα τ'ονομα μου και μπηκα!!!!
      συντομα κοντα σας με καινουρια θαυματα!!!!
      ΝΙΚΟΣ

      • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 12:45 ΜΜ

        ασχετο αυτο που θα σε ρωτησω
        γιατι στα αρθρα του στρειντζερ που μιλαει για πεδια δε σχολιαζεις?

    • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 7:30 ΠΜ

      Ευτυχώς που υπάρχουν η Αμερική (και σύμμαχοι) και οι εξτρεμιστικές μουσουλμανικές ομάδες κι απηλλάγησαν διάφορα κράτη από εκλεγμένους (!) δικτάτορες.Βλ. ΙράΚ-Αίγυπτος-Αφγανισταν-Λιβύη…-Ουκρανία (πρόσφατα).

      Πιο ηλίθιος πεθαίνεις….

      …….

    • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 3:45 ΜΜ

      σημερα ειδα το σχολιο σου και απαντω.αμα σε πιασω παλιο …..αρ…..γα…θα σου ξε….. παλιομαλ…..πουστ…… του κερ……γαμι…… γαμ…..το σ………

  4. Ανώνυμος 04/14/2014 @ 6:07 ΠΜ

    ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ….ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ… ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ. ΑΙΣΧΟΣ!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΑΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΟΙΡΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ.

  5. pseutiko to video..prosekste ti kataskeyazete mesa sas..giati tha ginei..poetoimasia ek twn esw oxi katastreptiki skopofiliki antilipsi.min empisteueste KANENA optikoakoustiko erethisma..i katanoisi autis tis neas syneidisiakis ekseliksis ginetai mono mesw endoskopisis.xwris stoxo estiazontas mono stin diadikasia ..afiste loipon ta vinteo ,tis synomwsies kai ta sxetika (apeksw)..kai sas parakalw na estiasete stin dimiourgeia kinisis pros tin epiviwsi kai epanaprosdiorismo twn arxwn kai twn synthikwn gia mia aksiologi koinwnia-kosmos-enopoiisi ..an ayto einai na erthei mesa apo polemo kai thanato ..so be it … ellines eimaste .polemame ..alla den einai o stoxos ..einai apla ena vima.den psaxnw na kataliksw kapou.kinoumaste -statikoi se ena kyliomeno twra kai dimiourgoume ena sympan gia kathe kyliomeni stigmi pou pernaei …as dimiourgoume kati pou theloume toulaxiston..kai an ayto einai polemos kai degradetion drama kai paranoia tote ti napw ..isws kai na mas aksizoun ola ayta.

  6. dimiourgiste oti thelete na ginei.oxi oti den thelete..

  7. Ανώνυμος 04/14/2014 @ 10:50 ΠΜ

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΟΧΙ ;;;;

    • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 12:18 ΜΜ

      ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΕΥΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌ 1000%

    • Ανώνυμος 04/14/2014 @ 12:24 ΜΜ

      Ρε παιδια γιατι να ρίξει χημικά ο ασαντ? Εχει τον πλήρη έλεγχο πλέον"Δεν εριξε χημικά το καιρο που επρεπε θα ρίξει τωρα" Οι αντάρτες ειναι ενα βημα πριν την διάλυση τους και πλέον τα παιζουν ολα για ολα μπας και βαλουν στο παιχνιδι τους μεγαλους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*