Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:18 - 26/04/2023

Ο 16χρονος Kyle Limper ήταν υγιής, χαρούμενος, αθλούμενος. Πέθανε σε 24 ώρες από turbo καρκίνο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Ήταν ανιδιοτελής»: 16χρονο αγόρι από το Kensington πεθαίνει από καρκίνο μέσα σε 24 ώρες από τη διάγνωση

Η ζωή μιας οικογένειας του Κένσινγκτον άλλαξε σε μια στιγμή αφού ο φαινομενικά υγιής γιος τους πέθανε μόλις 24 ώρες αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – Η ζωή μιας οικογένειας Κένσινγκτον άλλαξε σε μια στιγμή αφού ο φαινομενικά υγιής γιος της πέθανε μόλις 24 ώρες αφότου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο 16χρονος Kyle Limper ήταν υγιής και χαρούμενος, αθλούμενος και διακρίθηκε στο σχολείο, μέχρι που η οικογένειά του είπε ότι η λευχαιμία του κόστισε τη ζωή.

Ο Kyle είχε μια τέλεια φοίτηση στο Penn Treaty High School και ονειρευόταν να εργαστεί σε μια μονάδα CSI κάποια μέρα. Αφού έπαιξε πρόσφατα έναν αγώνα μπάσκετ, ο Kyle είπε στους γονείς του ότι πονούσε η πλάτη του. Όταν ο πόνος δεν υποχώρησε, οι γονείς του Kyle τον πήγαν σε μια επείγουσα φροντίδα για να βρεθούν σύντομα στο νοσοκομείο Jefferson.

“Μου είπαν σε μια-δυο μέρες, αν δεν γίνει καλύτερα, να τον φέρω πίσω. Λοιπόν, σε μια-δυο μέρες δεν μπορούσε ούτε να σταθεί όρθιος. Δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι και είχα για να τον βοηθήσω να σηκωθεί και να τον σηκώσει, μετά έπεσε αμέσως πίσω στο κρεβάτι», είπε ο μπαμπάς του Kyle, Ken Limper.

Αφού δεν βελτιώθηκε, ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Kyle στο νοσοκομείο St. Christopher’s όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι τα όργανα του Kyle είχαν αχρηστευθεί λόγω λευχαιμίας.«Ήταν σαν να ήταν απλώς ένας εφιάλτης», είπε ο Ken. «Ήταν όπως κάθε φορά που γυρνούσαμε στο δωμάτιο, όλο και χειροτέρευε».

Και μετά από ένα εξαντλητικό 24ωρο στο St. Christopher’s, ο Kyle είχε πεθάνει.

“Δεν θα ευχόμουν αυτό το συναίσθημα ή την κατάσταση σε κανέναν. Είναι απερίγραπτο”, είπε η μαμά του Kyle, Jodi Taffe. Δεν μπορώ, δεν μπορώ καν να περιγράψω με λόγια πώς νιώθω».

Στο μεταξύ στον ασφαλή και αποτελεσματικό πλανήτη εκεί έξω συμβαίνουν κι αυτά>

kourdistoportocali.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*