Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:05 - 10/09/2014

Το «IPHONE 6″ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της κολάσεως φέρνοντας το χάραγμα του θηρίου (βίντεο)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το «IPHONE 6″ ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της κολάσεως φέρνοντας το χάραγμα του θηρίου (βίντεο)


Μετά την ανακοίνωση του νέου iPhone 6, το Twitter εξερράγη με την ανησυχία πως το νέο σύστημα της Apple «Apple Pay», που χρησιμοποιεί… το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων του κινητού τηλεφώνου για να ολοκληρωθούν οι αγορές, αντιπροσωπεύει το βιβλικό «χάραγμα του θηρίου».

Τι αναφέρει επίσημα η Apple: Το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών Apple Pay συνεργάζεται τόσο με το iΡhone όσο και με το Apple Watch. Με το σύστημα αυτό, που λειτουργεί για την πλειοψηφία των πιστωτικών καρτών, τα δεδομένα της πιστωτικής κάρτας αποθηκεύονται στο τηλέφωνο και η πληρωμή γίνεται απευθείας με το πέρασμα της οθόνης από ειδικό σκάνερ. Τα μέχρι τώρα συστήματα ηλεκτρονικού πορτοφολιού δεν έχουν ευδοκιμήσει και η Αpple ελπίζει να εισέλθει στον χώρο αυτό συνεργαζόμενη με μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (23)

  1. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 9:47 ΠΜ

    Γι'αυτούς που ξέρουν όλα προς τα εκεί βαδίζουν ,όλα τα ηλεκτρονικά πηγαίνουν για το χάραγμα που έχει πεί εδώ και 2000 χρόνια στην Αποκάλυψη ο Ιωάννης,κλπ ,όμως σοβαρό εμπόδιο τους είναι η ρωσία και η κίνα ,όπου δεν έχουν βρεί τον τρόπο να τους τρυπήσουν…..

    • Ανώνυμος 09/10/2014 @ 4:56 ΜΜ

      Αυτο το είδες ….και το γράφεις …μα δές και αυτό… H κίνα ειναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για το τσιπάρισμα,αν σιμβει αυτο η ρωσια τι ….αποστασια η υποπτη η μαφια

    • Ανώνυμος 09/10/2014 @ 5:01 ΜΜ

      Το….γιατί η κίνα…..παλιά τρέλλα του κινέζου παν γκου

    • Ανώνυμος 09/10/2014 @ 7:24 ΜΜ

      Στην κίνα αλλα … και στην ρωσία …δεν γίνονται αεροψεκασμοι

  2. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 12:25 ΜΜ

    ρε παιδια εδω σε ενα λαπτοπ παλιο που εχω εχει αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος για να ξεκλειδωνει…και μιλαμε για Laptop 6 χρονων…τωρα για το που αποσκοπει περα απο την δηθεν ασφαλεια του καθε χρηστη ειναι αλλου παπα ευαγγελιο…

  3. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 12:40 ΜΜ

    Πώς λέγεται το Θηρίο; Το έχουν πάρει από κάποιο ζωολογικό κήπο όπως εσάς;

  4. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 12:44 ΜΜ

    Λέγε λέγε το κοπέλι κάνει την κυρά και θέλει. Μακεδόνας1912 .

  5. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 2:50 ΜΜ

    παλιοτερα αποτυπωμα διναμε και για να βγαλουμε ταυτοτητα. και εκεινο χαραγμα του 666 ητανε;

  6. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 4:10 ΜΜ

    Θηρίο ξεθηριο 666 χξς' και ότι να ναι,είναι εργαλείο ,θα το αγοράσω !!!!!

  7. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 4:58 ΜΜ

    XPERIANZ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ iΑΠΑΤΗ

  8. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 5:34 ΜΜ

    Iphoni και ξερό ψωμί :·)

  9. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 6:15 ΜΜ

    ε μην το αγοράζεις ρε μπούφο. Ας μην το πάρει κανένας. Τι;;;;; Το θέλουν;;;;; χαχαχαχαχα

  10. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 6:22 ΜΜ

    Τ ο ακρως περίεργο ειναι πως εκτός των άλλων ευρωπαικων συσκευών κυρίως….στην κίνα κατασκευάζονται και όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα με προπτικη 20 ετων

  11. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 6:28 ΜΜ

    Η σταδιακή κορύφωση και αγορά τέτοιων συσκευών ΕΘΙΖΕΙ και φερνει πιό κοντα τον χρήστη στην φυλακη του οπου και σε ένα τετραγωνικό να κλειστεί χωρίς κάν φώς θα ειναι χαρουμενος με τα καρεπτακια του

  12. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 6:30 ΜΜ

    Για να δούμε το μέγεθος του εθισμου δοκιμάζουμε να πάρουμε την συσκευή απο μία δεκαεξάχρονη και παρατηρούμε τα σιωπηλα συμπτώματα

  13. Ανώνυμος 09/10/2014 @ 7:38 ΜΜ

    Πωλείται iPhone 7 μόνο 666 ευρώ !!!!!!

  14. Ανώνυμος 09/13/2014 @ 7:30 ΠΜ

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ…. ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΕΙΣΤΕ….

  15. Ανώνυμος 09/18/2014 @ 10:50 ΠΜ

    Το πιο γελιο πραγμα που εχω ακουσει στη ζωη μου!!!!
    Το δακτυλικο αποτυπωμα ειναι δημιυργια Του Κυριου και οχι της apple.
    Αν ειχε ισχυ αυτο το γελιο βιντεο, τοτε θα επρεπε να ειχαμε ξεσηκωθει απο τοτε που βαζαμε το αποτυπωμα μας στις ταυτοτητες μας. Το αποτυπωμα ειναι απλως ενα μοναδικο ανθρωπινο χαρακτηριστικο. Δεν ειναι χαραγμα και δεν ειναι δημιουργημα κανενος ανθρωπου.
    Και για τους πιο "conspiracy theory" τυπους που το σχετιζουν με το 6 που ειναι το μοντελο του συγκεκριμενου τηλεφωνου, η συγκεκριμενη υπηρεσια ξεκινησε με το iphone 5s και οχι με το 6αρι. Απλως τωρα επεκταθηκε και στις πιστωτικες.
    Ελεος πια με τη καθε αρλουμπα που μας ταιζουν!!!!!
    Να εχουμε το νου μας, ναι, αλλα οχι να τρωμε και τη καθε σαβουρα!!!!!

    Gus Hayabusa

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*