Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:03 - 13/11/2013

Τουρκική φρεγάτα πολιόρκησε την Σκύρο – Συναγερμός στις επάκτιες συστοιχίες Exocet

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε μία πρόκληση που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος αποκλείεται να έμενα αναπάντητη, προχώρησε η Τουρκία “πολιορκώντας” την “καρδιά” της ελληνικής αεράμυνας, και γενικότερα της ελληνικής αμυντικής διάταξης στο Αιγαίο, της Σκύρο.

Χθες το απόγευμα η τουρκική φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ-200ΤΝ, η “Ορούκ Ρέϊς” βγηκε από τα Στενά και κατεθεύνθηκε νοτιοδυτικά. με κατεύθυνση πάλι την Εύβοια και την Αττική.

Στις 22.32 μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου και άρχισε έκανε σχεδόν ένα πλήρη κύκλο γύρω από το νησί.

Μπήκε από τα βόρεια, κατευθύνθηκε δυτικά, μετά πήγε νότια και γύρισε πάλι προς την ανατολική πλευρά απ΄όπου όμως στις 23.04 ακολούθησε πορεία νοτιοανατολική και τώρα πλέει προς την Κάρπαθο. Καθ’όλη την διάρκεια της πορείας της γύρω από την Σκύρο είχε ανοικτά τα ηλεκτρονικά της συστήματα “αλιεύοντας” εκπομπές από τα ραντάρ και τα συστήματα του νησιού που ήταν ανοικτά εκείνη την ώρα.

Κοντά του στην Σκύρο ήταν η παλιά ελληνική φρεγάτα “Κανάρης” κλάσης “S”.

Ο κυβερνήτης της ελληνικής φρεγάτας ανέγνωσε μέσω ασυρμάτου μήνυμα στον Τούρκο ομόλογό του ότι είχε παραβεί τους κανόνες αβλαβούς διιέλευσης και έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα, αλλά ο Τούρκος δεν απάντησε.

Η επιλογή της Σκύρου, φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι. Η Σκύρος είναι βασικός πυλώνας της αεράμυνας στο Αιγαίο, έχοντας βάση μεταστάθμευσης όλων μαχητικών της ΠΑ, αλλά έχει MIM-104 Πατριοτ, αλλά έχει και κάτι εξίσου σημαντικό: Επάκτιες πυροβολαρχίες βλημάτων εδάφους-επιφανείας MM-40 Exocet, οι οποίοι χθες ενεργοποιήθηκαν άμεσα.

Δεν εγκλώβισαν το τουρκικό πλοίο για ευνόητους λόγους (άλλωστε η τουρκική φρεγάτα πιθανότητα για τον λόγο αυτό “πολιόρκησε” την Σκύρο για να συγκεντρώσει ηλεκτρονικές”πληροφορίες” για τους Exocet) αλλά επιβεβαιώθηκε η άμεση δυνατότητα αντίδρασης του Ναυτικού.

H κίνηση έρχεται λίγε ώρες μετά την αποκάλυψη στην Βουλή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Α.Δαβάκη ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε “υπερσυγκέντρωση δυνάμεων σε μικρασιατικά παράλια και Έβρο”.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ρε εσείς εκεί στο υπουργείο θα βυθισεται κάνει πλοίο !!!!! Αμάν μ αυτά συνέχεια και στα νησιά και στο Έβρο πουλημένους είστε η προδότες

  2. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 12:57 ΜΜ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ Κ.Κ.Κ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΤΑ ΤΡΙΑ Κ.Κ.Κ. ΕΙΝΑΙ:

    ΚΟΣΟΒΟ.

    ΚΥΠΡΟΣ.

    ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

    ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ… ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ.

  3. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

  4. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:26 ΜΜ

    re magkes esis pou lete den inrthe i wrA apo pou to sipberAnate ?

  5. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:28 ΜΜ

    —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΜΠΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ….
    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 Νοεμβρίου 2013 – 1:12 π.μ. ;
    ΣΤΙΓΜΑ / ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ ;
    Up All Night ; ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ…
    STY ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΩ ΚΡΥΦΟ ΜΕΜΕΤΙΑ…
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ;
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;
    ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ/ΤΑΚΤΙΚΕΣ…;
    ΠΑΛΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ….
    ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΜΕΤΙΑ ;
    ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ;
    ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗ ΕΞΩ ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΜΕΤΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…
    ΑΡΑ
    ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΜΕΜΕΤΙΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΚΑΝΑΛΑ…
    ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΧΟΣ ;
    ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ ;
    ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ ;
    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ….
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ….
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  6. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 2:09 ΜΜ

    …βαλε λιγο το μυαλο σου να δουλεψει ακαρδε τουρκοφαγε.Για χρονους ξαμολυθηκαν τα μεμετια στο αιγαιο και για ηλεκτρονικες υποκλοπες.Αντιδρασεις θελουν να καταγραψουν και χρονους ειπαμε.Σκεψου ακρατητε ρωμιε λιγο ψυχραιμα.Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

  7. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:03 ΜΜ

    θα γινει επιστρατευση εντος των ημερων???

    -salonikios-

  8. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 6:36 ΜΜ

    τι μ@λ@κιες γραφει αυτος ο π@π@ρ@ς ο 328 – 13.11.13
    απο χορτο παει καλα η μ@λ@κι@ του…
    αντε παιδακι μου να βρεις κανα μεμετη και παρατα μας

  9. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 7:21 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΧΛΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΕΡΗΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΙ΄ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ 50000 ΕΤΟΙΜΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑΦΟΡΑ <> ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΛΥΒΙΗ ,ΣΥΡΙΑ ,ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΟΣΣΟΒΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ 4 ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥΜΟΥ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΧ ΔΕΗ ,ΝΕΡΟ,ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΛΑΡΚΟ( ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΝΙΚΕΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΧΑΛΥΒΑ) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΩΣΤΕ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝ.ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΗΜΕΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΙΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑ ,ΚΛΠ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ……ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΟΝ ΝΟΗΤΟ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ

    Υ.Γ
    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ Β ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Α ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΨΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ 2008, ΚΑΨΗΜΟ ΤΙΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΤΟ2007 ΚΛΠ.
    ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΣΕ 5 ΜΕ 7 ΧΙΛΙΑΔΕΣ

  10. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 9:37 ΜΜ

    —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ 13 Νοεμβρίου 2013 – 3:28 μ.μ.
    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

    ΄΄ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ….
    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ; ΄΄

    ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ…

    ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ DEFENCENET.GR
    ΗΜΕΡΑ 13/11/2013 – ΩΡΑ 22:38

    ΄΄ ΥΠΑΡΧΕΙ … ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
    Απίστευτο αλλά αληθινό: Μετά την φρεγάτα στην Σκύρο οι Τούρκοι ήπιαν καφέ στο ΓΕΝ!
    13/11/13 – 22:38

    Σε μία φυσιολογική χώρα με πολιτική εθνικής ασφάλειας που απλά υπακούσει στην στοιχειώδη λογικκή αυτό που συνέβη σήμερα στο Γενικό Επιτελειο Ναυτικού θα ακουγόταν περισσότερο ως ένα καλό ανέκδοτο, παρά ως πραγματικό γεγονός.
    Και όμως: Λίγες ώρες μετά την "πολιορκία" της Σκύρου από την τουρκική φρεγάτα TCG Oruçreis (F-245) κλάσης "Barbaros" ΜΕΚΟ200ΤΝ και την παραβίαση των Εθνικών Χωρικών Υδάτων σε μία κλασική επιθετική κίνηση της Άγκυρας, το ΓΕΝ υποχρεώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών να δεχθεί στο πλαίσιο της υλοποίησης των συμφωνηθέντων Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) τουρκική αντιπροσωπεία του Ναυτικού της Τουρκίας!
    Ακόμα δεν είχε σβήσει ο αφρός στην θάλασσα της Σκύρου από τις βόλτες της TCG Oruçreis (F-245) και η τουρκική αντιπροσωπεία διέβη την πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να γίνει δεκτή από τον ίδιο τον Αρχηγό του Ναυτικού, Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Υπαρχηγό ΓΕΝ, Υποναύαρχο Παναγιώτη Παστουσέα ΠΝ!
    Σε επιβεβαίωση της σχιζοφρενικής διχασμένης προσωπικότητας μεταξύ πολιτικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
    Σήμερα μετά από μια νύχτα όπου τα μισά πλοία που βρίσκονταν στο Αιγαίο παρακολουθούσαν την τουρκική φρεγάτα (τρία συνολικά σκάφη του ΠΝ ενεπλάκησαν στην παρακολούθησή της), η τουρκική αντιπροσωπεία πέρασε την πύλη του υπουργείου σα να μην τρέχει τίποτα!
    Και το ερώτημα είναι τι σημαίνουν ΜΟΕ; Η Τουρκία παραβιάζει τα Εθνικά Χωρικά Υδατα και "πολιορκεί" νησί-κλειδί στο μέσον του Αιγαίου κι εμείς τους κερνάμε καφέ στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού; ΄΄

    ΛΙΝΚ:
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CF%81%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ…..
    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ
    (13 Νοεμβρίου 2013 – 3:28 μ.μ.) ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ….

    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ ΧΥΔΑΙΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΤΡΙΨΩ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
    Α-ΝΟΗΤΟΥ 13 Νοεμβρίου 2013 – 8:36 μ.μ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    (ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ + 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ…..

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟ Α-ΝΟΗΤΟ 13 Νοεμβρίου 2013 – 8:36 μ.μ.

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  11. Think about it 11/14/2013 @ 1:12 ΠΜ

    Νησιώτες !

    Φτιάξτε τεράστιους καθρέφτες και γκαβωστε τους απο χιλιόμετρα , έτσι να σπάσουμε λιγο και εμείς μπάλες..

  12. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 3:54 ΠΜ

    αντε απο δω ρε μπαγλαμα 3.28/13.11.13

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*