Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:47 - 14/10/2013

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πλέον .Η εφαρμογή του Άρθρου 120 , είναι καθήκον και υποχρέωση όλων τών Ελληνων πολιτών.καθώς ,
πράκτορες παντού ***(Λύκοι στο κουφάρι της Ελλάδας)
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Θα τους αναγνωρίσετε.Καθώς εκείνοι δέν πρόκειται να σας δείξουν αποδεικτικά στοιχειά που να βεβαιώνουν τις πραγματικές θέσεις που εκπροσωπούν και κυρίως στοιχεία(ανάλογα ετούτου της …(δηλώσεως ενεργοποίησης του άρθρου 120 ) ούτε στοιχεία οτι αντέδρασαν στο άκουσμα οτι στις 24112011 ανακοινώθηκε απο την έδρα της βουλής , οτι υπουργοί της κυβέρνησης είναι κατηγορουμενοι για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και οτι έχει εναντίον των σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Δεν αντέδρασαν , επειδή υποθαλπτουν την προδοσία και γιαυτο και υποκρύπτουν αυτο το γεγονός.
Είναι παντού, ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ. Και που αποσκοπούν, όχι στην εξέγερση αλλά στο να μαντρώσουν τον κόσμο σε δυο στρατόπεδα και στη συνέχεια να πυροδοτήσουν εμφύλιο….

.Προτείνουμε λοιπόν στους πολίτες τη μοναδική πλέον λύση που έχει απομείνει . Την πράξη των καθηκόντων όπως το ορίζει ο νόμος και το σύνταγμα να πράξουμε, σε περιόδους(όπως ετούτη) . Σε περιόδους δηλαδή κατοχής και κατάλυσης του συντάγματος .. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ (Ζωντανό πλέον) ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 .ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΙς Ελληνικές Αρχές.
ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΈΣ ΑΠΟΔΕΚΤΌ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΊΑ
Ανοίξτε τη φώτο ,διαβάστε τις οδηγίες , και πηγαίνετε και εσείς να το θέσετε επισήμως σε εφαρμογή ώστε να αρχίσετε να είστε νόμιμοι ελληνες πολίτες αλλά επίσης να είστε νομικά και ουσιαστικά καλυμμένοι εσείς και η οικογένειά σας .
(μπορείτε να κάνετε χρήση του ιερού δικογράφου που βλέπετε )

………….Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120………….. οτι…. *Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο και να βεβαιωθώ οτι έχετε επισήμως ενημερωθεί για όλα όσα σας καταθέτω*
Η Ιερή Δήλωση των Ελλήνων , τούτα γράφει …
(διαβάστε τα έντονα γράμματα της Ιερης δηλώσεως – καταγγελίας )

Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση που βλέπεις στον τοιχομου και στις σημειώσεις μου (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφά.
ΚΑΘΩΣ ,Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ (επικυρωμενη ΔΗΛΑΔΗ απ την αστυνομία) , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (και καλυπτει πληρως τον κάτοχότης) , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Στνεπώς

Τι κάνουμε **ΤΏΡΑ** είναι που έχει σημασία τούτη την ιδιόρρυθμη περίοδο κατοχής .
Για να σηκωθούμε όρθιοι και για να κάνουμε το πρώτο μας βήμα
δείτε τί κάνουμε ………διάβασε τα έντονα γράμματα της ιερής δηλώσεως και άμεσα πηγαίνετε να την καταθέσετε σε ανακριτικό υπάλληλο .

Καταθεστε , ειτε την ιερη δήλωση που βλέπετε, ή κάποια άλλη ανάλογη), Είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,
πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο απ το σύνταγμα, απ το καθήκον και απ τον όρκο, να σας καταθέσω και να βεβαιωθώ οτι έχετε ενημερωθεί επισήμως για τούτα εδώ.
.(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ενα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέστε

δείτε εδώ μία η οποια ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

κάντε αντιγραφή από δώ και εκτυπώστε την .
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 7:31 ΠΜ

    ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ…55.000 ΞΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΘΕΊ ΑΛΛΙΩΣ.

  2. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:52 ΠΜ

    ;;;
    ΠΩΣ;;;;
    ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

  3. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 10:53 ΠΜ

    εσυ που το ξερεις; μηπως το λες με σκοπημοτητα αυτο;λες αλλιως , δηλαδη πως;
    'το παμε καμια μερα πουθενα να να φαμε τιποτα' τελειωσε, αφηρεμενες ασυναρτησιες που εχουν νοημα στα αυτια απο προβατα.

  4. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 11:03 ΠΜ

    144.- Η Διχόνοια που βαστάει
    ένα σκήπτρο η δολερή
    καθενός χαμογελάει,
    "πάρ' το", λέγοντας, "και συ".

    145.- Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει
    έχει αλήθεια ωραία θωριά.
    μην το πιάστε, γιατί ρίχνει
    εισέ δάκρυα θλιβερά.

    146.- Από στόμα οπού φθονάει,
    παλληκάρια, ας μην πωθεί,
    πως το χέρι σας κτυπάει
    του αδελφού την κεφαλή.

    150.- Πόσο λείπει, στοχασθείτε,
    πόσο ακόμη να παρθεί.
    πάντα η νίκη, αν ενωθείτε,
    πάντα εσάς θ' ακολουθεί.

    'Υμνος εις την Ελευθερίαν
    Δ.Σολωμός

  5. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 11:16 ΠΜ

    Ο Οδυσσεας περιμενε και την καταλληλη στιγμη σκοτωσε ολα τα ρεμαλια που ετρωγαν το βιος του.Υπομονη αδελφια.
    Παυσανιας

  6. Για να συμπληρωσω τον ανωνυμο 10.31π.μ. 37.000 της Ακαντεμυ και 18.000 της Λεγεωνας των ξενων που τους πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος με 1.000.000.000 ευρω το χρονο.Μην ψαχνετε να βρειτε που πανε οι μισθοι και οι συνταξεις σας.Πανε στους επαγγελματιες υποψηφιους φονιαδες σας.Να τους χαιρομαστε παιδια!!

  7. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 3:07 ΜΜ

    Πρακτορας καραγκιοζη ινστρουχτουρα εισαι εσυ.βλακα που πουλας εξεγερση με οδηγιες χρησης.βλακα που παιζεις με την αγωνια ενός λαου.και κατηγορεις κιολας.ναι ρε ξεσηκομος.να δω χαζε τα χαλια σου .ποιο συνταγμα ρε ανιστορητε?μπηκες στον κοπο να το διαβασεις?να χαθεις και συ και το συνταγμα.γερμανοτσολια.και γω θα κανω οτι πρεπει.μανος

  8. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 4:13 ΜΜ

    @ 10.31

    συμφωνω και επαυξανω, ολοι στα σπιτια μας .
    Μ.

  9. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 5:01 ΜΜ

    55000 μόνο; μαζί με 2500000 + λαθροεισβλείς που ΔΕΝ αποτελή αμάρτημα ο φόνος άπιστου (Ισλάμ ) απο την πλευρά μας να αντισταθούν περίπου 600000 που δεν έχουν παροπίδες , όυτε ''πλατηποδίες '' και τα τι'άυτα , για ΕΛΛΗΝΕΣ είναι καλή διαφορά , άντε ρε πότε θα ξεκινήσεται ;; και να μήν ξεχνούν οι περισώτεροι έχουμε ''πάει '' στρατιώτες και έχουμε και το ΑΙΜΑ απο όλους τους προγόνους μας ! σας περιμένουμε (το μεγαλήτερο όπλο είναι η υπομονή )

  10. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 5:30 ΜΜ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΙΡΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    Νικολας

  11. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 6:02 ΜΜ

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .ΜΗΝ ΚΙΟΤΕΥΕΤΕ ΜΩΡΕ
    ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ
    ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑΦΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

  12. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΙΜΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 5000+ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΘΕ.

    ΙΩ

  13. Ανώνυμος 10/14/2013 @ 9:13 ΜΜ

    1.53, το ΄΄αλλιώς΄΄ είναι ο πολυμήχανος νούς μας. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, μα προπαντός το μυαλό σου. Μείνε σε απόσταση και παρακολούθα ψύχραιμος τις καταστάσεις. Μη φοβάσε δεν θα μπορέσουν να σε αγγίξουνε. Έχε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Αλλά μήν τυχόν πέσεις στην παγίδα που έχουν καλοστήσει. Καραδοκούν να βγείς απ το καβούκι σου.Και ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ παλικαριά. Παλικαριά είναι να μπορέσεις να κρατηθείς. Το παραμύθι έχει αίσιο τέλος. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει καί έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Θυμήσου οτι και οι 300 δεν επιτέθηκαν. Κράτησαν τις θέσεις τους. Καλή δύναμη και γρήγορη Λευτεριά.

  14. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 10:58 ΠΜ

    14 Οκτωβρίου 2013 – 10:31 π.μ.

    Αυτό φίλε μου, έτσι ακριβώς όπως το έγραψες, να μη σταματάς να το διαδίδεις, μη σταματάς να εξηγείς στον κόσμο την ΠΑΓΙΔΑ που έχουν στήσει.
    Δείχνε στους πάντες τη ΦΑΚΑ
    Εμένα έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου…..

    Σίγουρα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είτε πνιγμένοι στις δουλειές και τις υποχρεώσεις δεν έχουν χρόνο να το αναλύσουν (αλλά πρέπει να είναι προειδοποιημένοι), είτε υπάρχουν ηλίθιοι που δεν το έχουν σκεφτεί έτσι -σαν παγίδα- και οφείλουμε να τους ξυπνήσουμε (και μετά αν θέλουν ας πάνε), κ.λ.π.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*