18:44 - 27/04/2015

Μπορεί να έχει πλάκα ..αλλά μήπως ο Ομπαμιας μόλις παραδέχτηκε την αλλαγή κλιματος ; Δηλαδή ψεκασμό…που ποτέ δεν ξέρεις τι έχει μέσα ..το ψεκασμα;

Στο 2:55 και μετά αν δεν θες να δεις το αστείο κατά τα άλλα βιντεακι..άκου τι λέει ο Πλανητάρχης και άρχισε και μάζευε λίγο τώρα τα σάλια σου… !!

Γιατί παραπήγε το κακό με όλους εσάς που δεν θέλετε να δείτε αλλά θέλετε μόνο να έχετε εμμονές στις πεποιθήσεις σας !

Όταν ο πλανητάρχης σου λέει ότι έχω προκλήσεις να αντιμετωπίσω όπως η αλλαγή του κλήματος …γιατί αν δεν το κάνω στην Καλιφόρνια δεν θα έχουν να πιουν νερό….τότε εσύ τι λες; Ότι δεν μας ψεκάζουν; Η ότι μας ψεκάζουν αλλά είναι για το καλό μας ;

Γιατί είμαι σίγουρος ότι το αστείο θα το πάτε μέχρι εκεί..ότι θα φύγουμε πια ότι δεν γίνεται και θα περάσουμε στο ότι γίνεται για το καλό μας…και θα μας πάρει καμιά δεκαρια χρόνια ακόμα να σου αποδείξουμε ότι μέσα στο ψεκασμα ..έχει αλουμίνιο , βάριο κοκ…ώστε να κάνουν το χώμα όξινο..για να είσαι γονατιστός στην μοσαντο πχ…θα μας πάρει χρόνια να σου αποδείξουμε ότι μέσα στην σκόνη έχει και άλλα υλικά ….υλικά που σε κάνουν να συνεχίζεις να είσαι ..στρουθοκάμηλος …πάνω στο οδόστρωμα …και να βάζεις αναγκαστικά το κεφάλι σου …σε όποια τρύπα βρεις κοντά σου… ξέρεις εσυ!

Ερώτηση τώρα στους «φίλους» ειδήμονες «πιλότους» και όλους όσους κατά καιρούς «επιστήμονες» ήρθαν να μας κάνουν να αισθανθούμε χαζοί….ερώτηση προς όλους ακόμα και σε αυτούς που βγάζουν τα «χοαξ» ..αυτούς δηλαδή που έχουν αυτοχρισθει ..εισαγγελείς του ίντερνετ με ειδικότητα στην έρευνα,,,μπρρρρρρ!!

Τώρα που το λέει ο μάστορας ..πως πιστεύεται ότι ψεκάζουν την Αμερική ; και τον υπόλοιπο κόσμο; …Με τσεσνα ; …σαν τα χωράφια για τις ακρίδες; …Δεν νομίζω εε…θα έχουν σίγουρα καλύτερο σχέδιο εε….Τελικά τι είναι τα οι ουρές στον ουρανό; …. Υδρατμοί ; κύριοι ….γνώστες ;

Stranger…

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. 0
  0
  ΆΣΧΕΤΟΜΕ ΤΟ ΘΘΈΜΑ ΑΛΛΑ… ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ… ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΙΣΕΡΑ ΣΑΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ… ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΙΤΕ οπως το πενταποσταγμα δε δεχονται πληροφορία ή προπαγάνδα ελληνοψυχων αντικατοχικων κατά της Μασωνιας σχολίων χωρις επιβαιβεωση mail… Ηλεκτρονική ταυτότητα… Το Ιδιο ίντερνετ με ανωνυμία έχει δυναμη και αποψη μη μετρησιμη κι ιτι δε μετρανε το φοβούνται…. Είναι το προζυμι … Ο σπορος που θα φερει θερισμο της σπορας ιδεών.
 2. 0
  0
  Τι σύμβολα κανει αυτός εκεί ο ηλίθιος….?

  Spartan7
 3. 0
  0
  Κάτι παιζει με τη χρήση γραμματοσειράς στα Κατοχικα Νέα…. Μη αναγνωσιμα παραλειπονται γράμματα δε βγαζεις νοημα … Σαμποταζ η τεχνικο πρόβλημα?
 4. 0
  0
  Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Η γραμματοσειρά του υποτιτλου παρουσιάζει κενά. Δεν μπορω να διαβάσω το κείμενο.
 5. 0
  0
  ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΥΤΟ…
 6. 0
  0
  Stop TTIP and CETA

  Συλλογή υπογραφών κατά της ΤΤΙΡ(Transatlantic Trade and Investment Partnership) και της CETA (Comprehensive Economic and Trade Agreement)

  https://www.facebook.com/eci.ttip?sk=app_174186455969487&app_data&pnref=story

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί