11:30 - 19/03/2014

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!ΕΠΕΙΓΟΝ!

Ο Mehran Tavakoli KESHE, Ο πυρηνικός επιστήμονας που έχει πετύχει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!

Ο κ. KESHE έχει αποστείλει σε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις του κόσμου ένα USB Stick με όλο το data για την παραγωγή δωρεάν ενέργειας. Ο τέως βασιλιάς του Βελγίου απείλησε με βασανιστήρια και θάνατο, αυτόν και την οικογένεια του. μετά από αυτο, ο κ. KESHE, για να μην αποσιωπηθεί αυτή η εξέλιξη της ελεύθερης ενέργειας, έχει αποστείλει το USB Stick σε πάρα πολλά Βlogs, και αυτή τη στιγμή η μισή υφήλιος κατεβάζει αυτό το DATA, ώστε να είναι αδύνατο για την cabal να το εντοπίσει.

ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!
ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ!

Το περιεχόμενο του USB stick της Τεχνολογίας Keshe από το 2012 έχει κυκλοφορήσει δημόσια από την Ταϊβανέζικη ομάδα KF.
Έχουμε ενημερωθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του Ιδρύματος Keshe , σύμφωνα με το αίτημά μας, ότι έχουν κυκλοφορήσει σήμερα, όλα τα περιεχόμενα του USB stick που είχε δοθεί στις κυβερνήσεις του κόσμου το 2012 και το οποίο τους δόθηκε από την κυβέρνησή τους.

Το περιεχόμενο του stick USB κυκλοφόρησε σε επιλεγμένα άτομα σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με την επιθυμία μας ώστε να μην μπορεί να αποκλειστεί από τους άλλους.

Από σήμερα η γνώση για την παραγωγή δωρεάν τροφής, δωρεάν συστημάτων υγείας , υλικών και ενέργειας παραδίδεται πλήρως στην ανθρώπινη φυλή, άνευ όρων ως δώρο από μας προς την ανθρωπότητα.

Ελπίζουμε τώρα, αυτό να σταματήσει όλους τους πολέμους και τις συγκρούσεις, καθώς τώρα θα έχετε τα μέσα για να δημιουργήσετε αρκετή τροφή, ενέργεια, κίνηση, όλα τα υλικά και να κρατήσετε τον άνθρωπο υγιή μέσα από τις πατέντες για την υγεία που κυκλοφορούν οπουδήποτε στο σύμπαν, και είναι κάτι το οποίο δεν είχε αποκαλυφθεί ποτέ πριν.

Τώρα δεν θα είμαστε πλέον η μόνη ομάδα ή οργάνωση, η οποία μέσω απλών συστημάτων μπορεί να σώσει τη ζωή του ανθρώπου από οποιαδήποτε ασθένεια σε αυτόν τον πλανήτη .

Τώρα μπορείτε να βοηθηθείτε με όλες σας τις ιατρικές, τα τρόφιμα, τα υλικά, την κίνηση και την ενέργεια που μπορεί να χρειαστείτε μέσω της ανάπτυξης αυτών των απλών συστημάτων.

Η αποστολή μας εξετελέσθη.

Μέσα από εργαστήρια μας θα σας διδάξουμε όλες τις μεθόδους της παραγωγής και χρήσης όλων των συστημάτων.
Τώρα το πρόγραμμα για την υγεία του Ιδρύματος μέσω των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που δεν έχουν αποκαλυφθεί στο παρελθόν, με τη δημόσια ελεύθερη διακίνηση του περιεχομένου stick USB από την κυβέρνηση της Ταϊβάν, γίνεται πνευματικό δικαίωμα όλης της ανθρωπότητας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση της Ταϊβάν και την εντιμότητα της ομάδας του ιδρύματος Keshe σε αυτή τη χώρα για την ανταλλαγή των πληροφοριών τους με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Αυτός ο σύνδεσμος έχει δοθεί από την Ταϊβανέζικη ομάδα του ιδρύματος Κeshe για το σύνολο του περιεχομένου του USB stick.

Nέο LINK που παρέχεται από το Ίδρυμα Keshe της Ταϊβάν για να αντικαταστήσει το παλιό

https://onedrive.live.com/redir?resi…=folder%2c.rar

Τα δεδομένα μπορούν να ανοίξουν από WinRAR ή Win ZIP.

Σας συμβουλεύουμε να διαδώσετε αυτά τα έγγραφα όσο πιο γρήγορα μπορείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και ομάδες , ώστε όλη η ανθρώπινη φυλή να ξεκινήσει το νέο κύκλο των εξελίξεων με ίσες ευκαιρίες.

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μας σε όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να βρείτε την ειρήνη και την ευημερία με αυτή την αποκάλυψη.
Παρακαλώ μην ξεχνάτε ότι τα έγγραφα αυτά φέρουν το χαρτί της συνθήκη της παγκόσμιας ειρήνης, Εγγραφείτε σε αυτό, ώστε ποτέ να μην χρησιμοποιήσετε αυτή τη νέα γνώση για να βλάψετε κανέναν και για να χρησιμοποιήσετε τις τεχνολογίες πληροφόρησης μέσω αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και μπλε εκτυπώσεων και ό,τι προκύπτει από αυτές, για την ειρήνη και ευημερία της ανθρώπινης φυλής-και εκείνων που βρίσκονται πέρα από τα όρια αυτού του πλανήτη.

M T Keshe

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?69513-URGENT-FROM-THE-KESHE-FOUNDATION-USB-stick-has-been-released-to-public

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ DATA

https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660%21143&ithint=folder,.rar&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI

ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (25)

 1. 0
  0
  πως κατεβαινει ρε στρανγιε αυτο το πραγμα? εγω το κατεβασα κ μου λεει πως ειναι κατεστραμενο. δε μου το ξεζιπαρει..
 2. 0
  0
  Τελικά δεν λέει τίποτα παραπάνω από ότι λέει το επίσημο SITE.
 3. 0
  0
  den katebainei ,kamia idea gia to ti na kanw ?
 4. 0
  0
  Και ζητάει Microst One Drive?????????
  Άνθρακες ο θησαυρός μου φαίνεται.
 5. 0
  0
  Και έμενα το ίδιο μου έβγαλε! επίσης άμα ακολουθήσεις τα link μέσα από το zip απλά κάνεις κύκλο στις ίδιες σελίδες. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν 45 ευχαριστώ από τους χρήστες 16-17 Μαρτίου μόνο.
 6. 0
  0
  Εγώ το κατέβασα απο torrent και είναι εντάξει http://kickass.to/keshe-foundation-usb-files-t8884597.html
 7. 0
  0
  η microsoft μάλλον το έκανε corrupt.. σταμάτησε στα 890mb και corrupted zip archive.
  Το βρήκα όμως σε τορεντ και το κατεβάζω κανονικά.
 8. 0
  0
  ελα ντε!!!
 9. 0
  0
  Σαμποτάρει η Microsoft τον Κεσέ; Παλιοαμερικανοεβραιομασόνοι! Ακούς εκεί να μην αφήνουν ελεύθερη την ενέργεια.

  Αν τώρα τα καταφέρετε και την δείτε την ελεύθερη την ενέργεια να της δώσετε χαιρετίσματα!
 10. 0
  0
  ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ….

  https://googledrive.com/host/0B_FWqoXtvafIbFliQXBoTUhjbmM/

 11. 0
  0
  Κι εγώ απο torrent που έδωσε ο Ανώνυμος 3:34 μ.μ το κατέβασα και είναι μιά χαρά.
 12. 0
  0
  Η μόνη ελεύθερη ειναι η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ γαμώτο!
 13. 0
  0
  όπως με τα κινητα. τελος κινητης τηλεφωνιας ετσι και με κάθε είδους ενεργεια. φορος ηλιακης ενεργειας. φορος ελευθερης ενεργειας. ισχυρος δεν είναι οποιος εχει χρημα. οποιος νομοθετεί είναι
 14. 0
  0
  από εδώ κατεβαινει https://onedrive.live.com/?cid=bf45c90b2b044660&id=BF45C90B2B044660!143&ithint=folder,.rar&authkey=!AGRPC-Y6xyui0YI πρεπει να εχετε λογαριασμος στο windowslive
 15. 0
  0
  Ηρεμιστε ρε παιδια βαλτε στο youtube Για τον Mehran Tavakoli KESHE
  είναι αντισυστημικος επιστήμονας με πολλες εφευρεσεις
 16. 0
  0
  Εγω το κατεβασα, σαν πρωτη αποψη να πω ότι θελει πολύ μελετη και να εχεις καποια επαφη με το θεμα
 17. 0
  0
  Το κατεβασα χωρις προβλημα και ηδη αρχισα να παραγω ενεργεια και αντικειμενα οτιδηποτε και απο οτιδηποτε!
  Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος αλλα μετα την μετατροπη ενος παλιου μπρικιου σε αντιδραστηρα πυρηνικης συντηξης οι αμφιβολιες μου εξαφανιστηκαν!
  Για να μη γινει καποιο διασυμπαντικο ατυχημα μην επιχειρησετε να κανετε το ιδιο,απλα εσεις που δεν γνωριζετε το αντικειμενο κολληστε μονο το μπρικι και μην το μετατρεπετε σε π.αντιδραστηρα,υπαρχει κινδυνος μετατροπης του σε μαυρη τρυπα!
  ΝΙΚΟΣ

 18. 0
  0
  ME TIPOTA DEN KATEBAINEI….

  MPOREI KAPOIOS NA BOH8HSEI ?
 19. 0
  0
  Ναι δεν καταιβενει
 20. 0
  0
  Δεν κατεβαινει και δεν καταβαινει…..''βαλτε'' ενα χερακι! εκτονωθειτε λιγο!μη φοβαστε ,οι νεες ερευνες απεδειξαν πως δεν τυφλωνει!
  Στο τελος θα κατεβει!
  ΝΙΚΟΣ
 21. 0
  0
  ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ χχχχχ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ

  ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ….
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ…. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ.

  ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ….
 22. Ανώνυμος 8 Μαΐου 2014 @ 22:39
  0
  0
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ :

  http://www.free-energy-info.com

  http://www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf

  Practical Guide to Free-Energy Devices
  by Patrick J. Kelly

  ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ !!!!!

  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ !!!

  ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ !
 23. 0
  0
  Το μυστικό της παραγωγής ελεύθερης και καθαρής ενέργειας το ξέρουν εδώ και 80 χρόνια , απο τον καιρό του Τέσλα ( πρώτος διδάξας ) αλλά δεν πρόκειται ποτέ να το εφαρμόσουν . Και αυτό για πολλούς λόγους , π.χ. θρησκευτικούς ( σατανισμός ) , χρηματικούς ( ειναι πολλά τα λεφτά ) , γεωπολιτικούς ( νέα τάξη πραγμάτων- παγκόσμια δικτατορία ) και τέλος επειδή δεν δίνουν δεκάρα για την σωτηρία του πλανήτη , άσε που έχουν αυτήν πανηλίθια φαντασίωση πως είναι η ελίτ και πως αυτοί θα ζήσουν για πάντα ότι και να γίνει ( εδω γελάνε ) ενώ εμάς θα μας δολοφονήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ( ψεκασμοί , έμπολα , έιτς και άλλες αρρώστιες εργαστηρίου καθώς επίσης και στημένοι πόλεμοι ) τι να γίνει ; Δυστιχώς η "ελίτ" μόνο για αυτά είναι ικανή και αυτό λόγω της θρησκείας της ( σατανισμός ) αγνοούν όμως οτι κάποια στιγμή θέλουν δεν θέλουν θα κλιθούν να δώσουν λόγο για όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει κατά της ανθρωπότητας και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί