Διαφημίσεις

Καιρός πολύς να σας μιλήσω για τα χρηματιστήρια κόρωνο ιού. Ποίος είναι ο crackend/krakend;

Θα μιλήσω ως να μιλάω μόνον σε μυημένους του άσπερου ανέσπερου φωτός.

Όταν πέφτει έναν οίον χρηματιστήριο δεν πέφτει το χρηματιστήριο, πέφτεις εσύ, ρίχνει εσένα, ρίχνει εσένα άμεσα ή έμμεσα ή αμφότερα και συναμφότερα.

Τα χρηματιστήρια είναι γραμμικές παραστάσεις, εάν θέλεις τις βλέπεις επάνω ή κάτω, όπως τις βλέπεις έτσι σου είναι ή και τις βλέπεις όπως σ’ εσένα είναι και προσεπηρεάζουν. Είναι ποτήρι ημιάδειο ή ημιγεμάτο, όταν διψάς και πίνει άλλος πρώτος και δικαιούται ήμισυ ποτήρι, τότε είναι ημιάδειο ή ήδη άδειο, όταν κλέβεις ή έχεις νερό για να πετάξεις στις όρνιθες είναι ημιγεμάτο και περιφρονητέο.

Ασπούμε ότι βλέπεις μία γραφική παράσταση πτώσης χρηματιστηρίου, αυτοί που κερδίζουν βλέπουν άνοδον, αυτοί που χάνουν βλέπουν κάθοδον. Η έκβαση του πολέμου δεν φαίνεται όμοια σε όλους. Αυτός που χάνει από τον κύπρον/χαλκόν τον τρίβει 1000 έτη να τον κάνει χρυσόν, αυτός που κερδίζει, γνωρίζει ότι δεν γίνεται χρυσός και παρελπίδα καταφέρεις να τον κάνεις χρυσόν θα το αποτρέψουν άνευ ηθικής αναστολής άμεσα ή θα στον κλέψουν. Στην καλύτερη των περιστάσεων θα φέρουν ανόδους και καθόδους τιμών [και φόρων εννοείται με κρίσεις, παρακρίσεις, υποπαρακρίσεις κτλ] διά να εξαναγκαστείς να τους τον πωλήσεις και συνάμα να χαίρεσαι και δοξολογείς.

Η πραγματικότητα στα χρηματιστήρια, φανερά και κρυφά και κάθε είδους που θεωρείς ή δεν θεωρείς χρηματιστήρια άμεσα ή έμμεσα, είναι ότι είναι μυθοπλασία [fiction of action & action of fiction] πολυδχιδές, ήτοι μυθοπλασία δράσης και δράση μυθοπλασία, είναι τα ίδια αλλά συνάμα διαφορετικά και πρέπει να χρησιμοποιούνται με ακρίβειαν ενέσιμου υλικού και μυρογωμονίου αλήθειας, ψεύδους και παραπλάνησης ώστε να συνταγογραφείται παγκοσμίως ή τοπικά το τέταρτον και ανάμεικτον αυτών ήτοι η εξαπάτηση.

Η απάτη ξεκίνησε από το πρώτο χρηματι+στήριον, όταν η ανταλλαγή προϊόντων αντικατέστησαν την αλήθεια με εικονική αξία που την επιδόθηκε η μυθοπλαστική υπέρτατη αλήθεια, ήτοι το χρήμα.

Τώρα αντιλαμβάνεστε γιατί τον λένε craken τον νέον κορωνοϊόν της νέας κορωνοϊακής κοροϊδιακής χρηματιστηριακής εξαπάτησης και εισβαίνουμε σε ανώτερα κλιμάκια συναντίληψης.

Εάν επισκεπτείς τον καφενέ του Λεξικού θα μάθεις ότι

Crack = ρωγμή, μεταφορικά λένε την πτώση χρηματιστηρίου για εσένα και ανόδου και ληστρικού κέρδους για εκείνους.

Cracke = παξιμάδι και Cracker = παξιμάδι και παξιμαδοποιός. Αυτοί είναι οι παξιμαδοποιοί, εμείς και οι περιουσίες μας υποτίθεται τα παξιμάδια και μας λοιώνουν ωσάν παξιμάδια, όπως εις την Ελλάδα λέμε τους ζελέδες κουραπηέδες επειδή αυτά τα αρτοποιήματα εις την Καθαρή Ελληνική λέγονται εύρθιπτα ήτοι αυτά όπου λουβούν ελληνοκυπριαστί δηλοί αυτά όπου τρίβονται και δισπούνται σε μερίδια-σωματίδια. Άρα τε, τρώνε εμάς και τις περιουσίες μας ως κουραπηέδες και παξιμάδια ή κράκες ή μπισκόττα ή καπήρες [από το καύση = ψημένα σε κλίβανους].

Crack είναι και έννοια εις την ναρκωτική και διεγερτική γλώσσα, σε σπάει, ραγίζει, τέλος. Πως το κάνει; Με το δέλεαρ, σου προσφέρει έναν «υπέροχον» πολιτισμόν, αίσθημα, συναίσθημα, «ανωτερότητα», κοσμική ζωή, διασκέδαση, αυθαιρεσία, σπατάλη που εν τέλει οδηγεί εις την ανοησία και ανουσιότητα και εν τέλει σε ραγίζει και σε τρώγει, πρόσεχε την περιουσία ψυχή!

Crak = Crack εις την μετάφραση και ως γνωστόν τακτικότατα μεταλλάσσουν τις λέξεις διά να φαίνεται ότι δεν είναι αυτές αλλά φωνητικώς και συχνοτικώς στέλλονται τα ίδια μηνύματα και λειτουργικά σύμβολα σε καρδία, νου, ασυναίσθητον ασυνείδητον.

Craken = στροφαλοφόρος, τσακκισμένος, ρωγμικός, ρωγμαλέων χαχαχα.

Crake = ρόμπα λωπός δηλαδή, από το λωπός εξήλθε το ρόμπ = ρόμπα ήτοι λωπός = ρωπός = ρόπα ή λώπα και ως γνωστόν απ’ εδώ το λωποδύτης! Αυτός δηλαδή όπου θέτει χείραν εντός του λωπού ήτοι της πούγκας/τζέπης άμεσα ή έμμεσα ή εξ’ συναμφοτέρων και σε εξεδύνει, σου παίρνει και τα εσώβρακα διά να έχει το τέρας να ζη και να τι δήλωσε Ο Χριστός διά το τέρας:

Ματθ.10,39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν.
Ματθ.10,39 Όποιος προσπαθήσει να σώσει τη ζωή του θα τη χάσει, κι όποιος χάσει τη ζωή του για μένα, θα τη σώσει».

Ο στροφαλοφόρος θα τσακκίσει ωσάν παξιμάδια τους ανθρώπους, τις αντοχές και τις περιουσίες. Στοφαλοφόρος είναι αυτός που έβαζαν και βάζουν τα παιδιά που πολτοποιούν ως σταφύλια σε ληνούς διά να εξάξουν αίμα με αδρενοχρώμιον, διότι γνωρίζουν ότι με την συμπίεση έστω και φρσκοθανατωμένο εκκρίνει αδρεναλίνη και ύστερα αδρενοχρώμιον. Όλα αυτά από την Βαβυλωνία/Babyλοιωνία και αντιλαμβάνεστε διατί καλείται η πόλη της Πολωνίας Κρακ+ο+βία και Κράκ+ο+βίος…. Και ποίοι κατοικούσαν εκεί σωρηδόν, έχουν διάφορα ονόματα τους λένε και Χασάρους.

Το κράκ έχει σχέση και με το κροκ που στα αγγλικά είναι συντομία του κροκό+δειλος! Ή κρακόδειλος ή κραξ και κράζει ο κόραξ αναγραμματιστί κράξω ή κρόξω ήτοι και κράζω ή κρόζω και άλλα εις τα αρχαία μας τα ελληνικά!

Rack = ράφι ή ραφίον ιδές το και ως k+rack.

Stock = πλεόνασμα, στοίβαγμα, και από τον πολύ ύπνον πρώτοι αυτοί όπου έχουν αυτήν την μητρική γλώσσα δεν αντιλήφθηκαν ότι stock market = stock mark et = stock mark end = stock markend = ήτοι ο τόπος όπου στοιβάζονται οι περιουσίες διά να ληστευτούν άμεσα ή έμμεσα, απλά ή πολύπλοκα και να τις επαναπωλούν και επαναεισπράττουν με διάφορα χρηματικά ψευδονοήματα ανακατωμένα με πραγματικά και παραπλανητικά νοήματα, ήτοι ο ορισμός της εξαπάτησης για τον οποίον αναφερθήκαμε προηγουμένως. Συνάμα stock σημαίνει στότσιασμα ήτοι αθρόον συμπίεσμα υλικού, προϊόντος, γεμίσεως, παραγεμίσεως π.χ. σε στομάχι, κοιλιά χήνας τα Χριστούγεννα, μετοχές στο μετοχιστήριον και mark = σημάδι, χάραγμα, απ’ εδώ αρχίζουν και τελειώνουν όλα, στριμώχνονται/στοτσιάρονται να βάλουν και προσκυνήσουν το σημάδι, το χάραγμα, όπως τα αγελαδοειδή ή βοοειδή διά άρμεγμα. Θέλεις αποδείξεις, stack = σωρός = στοίβαγμα και stuck = κολλημένος και κολλημένος από το στρίμωγμα πολλή κόσμου ή είδους ή πράγματος και προϊόντος, αναλόγως ή περισσότερα ή όλα.

Ο κόρωνος ή μαυροκόρωνος = είδος κορακοειδούς εις την ελληνοκυπριακή διάλεκτον προμηνύει το crakend ή crackend, το τέλος από ρωγμές επί ρωγμών. Κανονικώς έπρεπε να ηρεμήσουν τα πράγματα διά να βάλουν σε όλους μικροψήγματα και χαράγματα και όχι να κάνουν πόλεμον, αφού πρωτίστως εξηλεκτρονικοποιήσουν πάσα κυβέρνηση και παγκόσμιον οργανισμόν, αλλά αυτοί γνωρίζουν «καλύτερα» αυτοί είναι τα τέρατα, εμείς «μάντεις». Όμως σε κάθε νέα συμπίεση και στρίμωξη περνάνε νόμους, συνήθειες, ορισμούς, εξαντλήσεις και αδιαφοροποιούν τους πράους και συνετούς, ώστε να προχωρούν τον πανεξηλεκτρονισμόν, βεβαίως όμως μπορεί να εξεφύγουν προς τεράστιον πόλεμον τα πράγματα από πριν, τίποτε δεν προαποκλείεται.

Crack[crak] is cash & cash is krac[krack] συμφωνείται; Πώς όχι, διά να το εφαρμόζουν οι χρηματόψοφοι, οι χρηματοψευδάνθρωποι, το γένος των χρημάτων [μαμωνά] πώς διαφωνείτε; Είναι το αντικείμενον τους, η δουλεία τους, το τέλος τους! Άρα τε γνωρίζουν το πράγμα και προϊόν τους.

Έρχετε το τέλος με crakend & crackend = o endie = eddie = έτσι ονομάζεται ο Σαμαέλ ψευδοεωσφόρος εις τα εξώφυλλα των δίσκων των Iron Maiden = Iron Mai Den…. = Iron Mai Dan όπως λέμε φυλή Δαν, Δαναοί, μαυρουδεροί, μελαχροινοί, τέρατα σε όψη, ύφος, δράση και ψυχή!

Άρα θα πέσουν πολλά με τον Κράκεν που είναι και όκταπος! Δεν αποκλείεται να υπάρχει σχέδιον με 8 πλόκαμους, με ό,τι συνάμα σημαίνει οκτώ και με ό,τι συμβολίζει το σύμβολον αυτόν = 8!

Πάμε να «γελάσουμε» και κάτι πιο κουφό, είδα εν Κολλάσει σε διαφορετικά όνειρα τρεις πολύ γνωστούς, τον καζατζάκη, τον μωάμεθ και τον άϊνσταϊν [αυτός αφήνιασε δεν το περίμενε], ο καζατζάκης φώναζε με εμμονή μία λέξη ασιε τον έψαξα και εν τέλει εις τα ιαπωνέζικα アシェ度 = ashe-do = βαθμός τέφρας! Τι να είναι αυτόν; [Συμπλήρωση, μετά την συγγραφή του άρθρου τυχαία πάντοτε είδα έναν ρητόν του καζατζάκη που έλεγε ότι όλοι φεύγουμε και πάμε εις την άβυσσον, アシェ度 = ashe-do = βαθμός τέφρας = άβυσσος, ενώ συνάμα μας είπε ότι δεν πιστεύει τίποτε δεν ελπίζει τίποτε, είναι ελεύθερος, ελεύθερος εις τις τέφρες; έστω η ανυπαρξία με την κυριολεκτική έννοια είναι μία ελευθερία έξω από το κακόν, αλλά εις τις τέφρες της αβύσσου με συνείδηση ύπαρξης;]

Και το πιο περίεργον ashe = στάκτη αγγλιστί και τα εγγλέζικα είναι ελληνικά και η λέξη ashe από την στάκτη όπως και asheτρον = άστρον, κάτι περίεργα. Και συνάμα ashe εις τα ιαπωνικά τέφρα = στάκτη, κάτι περίεργα….  Όπως ο αστός ή asheτος ή και ο ασβός που δείχνουν εις τα Ρωσσάκια διά να μάθουν να τρυπώνουν και επιβιώνουν σε υπόγεια άμα λάχει βιολογικός, χυμικός και πυρηνικός πόλεμος, κάτι γνωρίζουν οι μπαμπάδες και μητεράδες τους, ενώ εμείς τους δείχνουμε να γίνουν τέρατα της μόδας, να σύρνονται σε βόρβορους αυτοεξευτελισμού των ψυχών…

Έτσι για να γελάσουμε τα λέγω….

Ακολουθεί ντο μι νο πτώσης, πολύπτωσης, παραπολύπτωσης χρηματιστηρίων και ανόδου διά τους «άλλους» δι’ αυτούς ήδη άρχισε, εμείς ακόμη σκεπτόμαστε…. Δυστυχώς, ουδείς αναμάρτητος, ευτυχώς τέρατα ουδείς αναμάρτητος, η άνοδος σας είναι η πτώση σας, ο έσχατος πρώτος και ο πρώτος έσχατος:

ατθ.10,41 ὁ δεχόμενος(1) προφήτην(2) εἰς ὄνομα(3) προφήτου μισθὸν προφήτου(4) λήψεται, καὶ ὁ δεχόμενος δίκαιον(5) εἰς ὄνομα δικαίου(6) μισθὸν δικαίου λήψεται(7).
Ματθ.10,41 Όποιος δέχεται έναν προφήτη, επειδή τον πιστεύει για προφήτη, θ’ ανταμειφθεί σαν να ήταν ο ίδιος προφήτης. Επίσης όποιος δέχεται έναν ευσεβή, γιατί τον πιστεύει για ευσεβή, αυτός θ’ ανταμειφθεί σαν να ήταν ο ίδιος ευσεβής.

Ματθ.10,42 καὶ ὃς ἐὰν ποτίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν(1) τούτων ποτήριον ψυχροῦ(2) μόνον εἰς ὄνομα μαθητοῦ, ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀπολέσῃ τὸν μισθὸν αὐτοῦ(3).
Ματθ.10,42 Κι όποιος δώσει σ’ έναν απ’ αυτούς τους άσημους ένα ποτήρι κρύο νερό επειδή είναι μαθητής μου, αλήθεια σας λέω, θα λάβει την αμοιβή του».

Ματθ.11,12 (1)ἀπὸ δὲ τῶν ἡμερῶν Ἰωάννου τοῦ βαπτιστοῦ(2) ἕως ἄρτι ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται(3), καὶ βιασταὶ(4) ἁρπάζουσιν(5) αὐτήν.
Ματθ.11,12 Από τότε που εμφανίστηκε ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ως τώρα, η βασιλεία του Θεού κερδίζεται με προσπάθεια, και την κατακτούν αυτοί που αγωνίζονται.η βασιλεία του Θεού… αγωνίζονται.

Ματθ.11,13 πάντες γὰρ(1) οἱ προφῆται(2) καὶ ὁ νόμος(3) ἕως Ἰωάννου προεφήτευσαν(4).

Ματθ.11,11 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ ἐγήγερται(1) ἐν γεννητοῖς γυναικῶν(2) μείζων(3) Ἰωάννου(4) τοῦ βαπτιστοῦ(5)· ὁ δὲ μικρότερος(6) ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν(7) μείζων(8) αὐτοῦ ἐστιν.

Ματθ.11,11 Σας βεβαιώνω πως μάνα δε γέννησε ως τώρα άνθρωπο πιο μεγάλο από τον Ιωάννη το Βαπτιστή. Ο πιο μικρός όμως στη βασιλεία του Θεού είναι μεγαλύτερός του.

Ο μικρός είναι όπου εγχωράει εις την βασιλεία των ουρανών, διότι το μέγεθος της βασιλείας σε εκτόπισμα μικρόν σε μεγαλείον το μεγαλύτερον, εξού και είπε ότι δυσκολότερον να περάσει πλούσιος είς την βασιλεία των ουρανών παρά κάμηλος από τρυμαλίδος/τρύπας ραφίφος/βελόνης. Και ότι η στενή οδός οδηγείε εις την βασιλείαν των ουρανόν ενώ η ευρεία εις την απώλειαν, ώδε αναφέρεται σε απειροελαχιστότερον μέγεθος, απ’ εκεί όπου αρχίζουν όλα, θυμάστε όταν σας έλεγα ότι τα σωματίδια και κυματίδια συνάμα, τομούνται συνεχώς ώστε να φθάνουν από την Ύλη εις το Μεσοδιάστημα και ύστερα εις την Αϋλία και το μικρότερον μέγεθος που είναι άπειρον και δεν υπάρχει και συνάμα είναι άπειρον σε μικρότητα είναι Τω Αγίω Πνεύματι; Εξού και είναι πανταχού Παρών και τα πάντα Πληρών Ο Παράκλητος και συνάμα Απών από τους ρυπαρούς και απώτερος όσον ο άνθρωπος ρυπαρότερος….

Ο μικρότερος άνθρωπος σε κοσμικές τιμές και δυνάμεις ο Ιωάννης ο Πρόδρομος ο μεγαλύτερος σε αληθινή ανθρωπιά και ο ήδη καινούργιος Εωσφόρος του 10ου τάγματος αγγέλων του άδειου μετά την πτώση τους σε δαίμονες. Ο Ιωάννης περιμένει τους βιαστές των μικροσκοπικών θυρών εις την βασιλείαν των ουρανών εις τους έσχατους και δυσκολότερους καιρούς…

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
3 σχόλια στο “Καιρός πολύς να σας μιλήσω για τα χρηματιστήρια κόρωνο ιού. Ποίος είναι ο crackend/krakend;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek