Διαφημίσεις

Prozac στο νερό της βρύσης
Ναρκωτικά στο πόσιμο νερό που πίνουμε

Είναι τελικά το νερό ανθρώπινο – φυσικό αγαθό ή όχι;

Αναρωτιέστε γιατί πολλοί άνθρωποι γύρω μας είναι σε κατατονία, άγχος, κατάθλιψη και άρρωστοι; Γιατί οι άνθρωποι να είναι άρρωστοι με τόσες πολλές ανέσεις και τόσο πλούτο διαθέσιμο σε όλους, σε όλα τα σχετικά με την καλή του επιβίωση; Αναρωτιέσαι άραγε γιατί οι άνθρωποι, στις δυτικές τουλάχιστον περιοχές πεθαίνουν από ασθένειες και όχι απο γηρατειά; Γενικά αναρωτιέστε για κάτι; Οτιδήποτε πέρα από τα meme;

Δηλητήρια στο νερό

Όχι, δεν είναι μόνο το φθόριο, ένα αποτυχημένο ποντικοφάρμακο που κάνει πολύ μεγάλο κακό. Από δηλητήριο, το φθόριο απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την ομορφιά των δοντιών !!!! Παρόλο που τα φθοριούχα είναι γνωστά τοξι­κά δηλητήρια, ωστόσο επιτρέπεται να υπάρχουν στα τρόφιμα, στο νερό και σε άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, με το επιχείρημα πως προστατεύουν από τη τερηδόνα των δοντιών. Όμως, την ίδια προστασία από την τερηδόνα μπορούν να προσφέρουν και όλα τα άλλα βαριά μέταλλα όπως ο άργυρος, ο μόλυβδος και το αρσενικό, ακόμα και το ουράνιο. Γιατί το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε ειδικά στο φθόριο και στα φθοριούχα;

«Τα φθοριούχα εν γένει είναι γενικά πρωτοπλασματικά δηλητήρια που επηρεάζουν την διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και αναστείλουν διάφορα ένζυμα. Οι ακριβείς μηχανισμοί της δράσης τους δεν έχουν βρεθεί» Journal of the American Medical Association (JAMA), τεύχος 9-1943

Άλλα και το μεγαλύτερο μέρος του πόσιμου νερού, όπως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μολυσμένο με Prozac και ένα «ευρύ φάσμα» χημικών φαρμάκων.

Πρόσφατη μελέτη του Associated Press βρίσκει ίχνη ναρκωτικών στο πόσιμο νερό σε 24 μεγάλες περιφέρειες των ΗΠΑ

Μια μεγάλη σειρά από φαρμακευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών, αντι-σπαστικών, αντικαταθλιπτικών και ορμονικών, έχουν βρεθεί στα αποθέματα πόσιμου νερού σε τουλάχιστον 41 εκατομμύρια Αμερικανούς, η έρευνα του Associated Press αυτό δείχνει.

Οι συγκεντρώσεις αυτών των φαρμακευτικών προϊόντων είναι μικροσκοπικές, μετρούμενες σε ποσότητες/μέρη ανά δισεκατομμύριο ή τρισεκατομμύριο, πολύ κάτω από τα επίπεδα ασφάλειας. Πολλές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας επιμένουν ότι νερό τους είναι ασφαλές, σύμφωνα με τους νόμους. Όμως γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον, ότι αυτές οι μετρήσεις γίνονται και τα ανώτερα όρια υπάρχουν, για να εξυπηρετούν τις εταιρίες και όχι τους καταναλωτές.

Η παρουσία τόσων πολλών συνταγογραφούμενων φαρμάκων και «over the counter» φάρμακα όπως η ακεταμινοφαίνη και η ιβουπροφαίνη, σε τόσο μεγάλο μέρος του πόσιμου νερού, αυξάνουν τις ανησυχίες μεταξύ των επιστημόνων, σχετικά με τις μακροπρόθεσμες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία !!!

Prozac στο νερό της βρύσης

Εννέα διαφορετικά φάρμακα βρέθηκαν σε δείγματα νερού κοντά σε 20 διαφορετικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού σε όλο το Οντάριο, του Καναδά. Τα ναρκωτικά είναι «όξινα φάρμακα» τα οποία περιλαμβάνουν ibuprofin και neproxin (παυσίπονα), γεμφιβροζίλη (φάρμακο μείωσης της χοληστερόλης) και Prozac (αντικαταθλιπτικό). Η περιοχή με τα υψηλότερα επίπεδα μόλυνσης ήταν από τις θέσεις κοντά σε μονάδες επεξεργασίας λυμάτων, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι χημικές ουσίες μπορούν να μπουν στην παροχή νερού από τα δικά μας σωματικά απόβλητα!

Μια έκθεση του Οργανισμού Περιβάλλοντος λέει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι παίρνουν φάρμακα στις μέρες μας και τις περισσότερες φορές χωρίς να τα χρειάζονται κι αυτό έχει επιπτώσεις σε ποτάμια και υπόγεια ύδατα. Δείτε στο βίντεο πιο κάτω.

Στη δεκαετία που οδηγεί μέχρι το 2001, ο αριθμός των συνταγών για αντικαταθλιπτικά ανέβηκαν από 9 εκατομμύρια ετησίως σε 24 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αναφέρει η εφημερίδα. Η έκθεση του Οργανισμού Περιβάλλοντος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Prozac στον υδροφόρο ορίζοντα είναι δυνητικά τοξικό και ότι το φάρμακο στο νερό είναι μια «πιθανή ανησυχία».

Το ακριβές ποσοστό του Prozac στο πόσιμο νερό δεν είναι γνωστό, για να αιωρείται μια αμφιβολία που τόσο χρήσιμη είναι στις εταιρίες για την κερδοφορία τους. Όπως είπε και κάποιος πολύ κομψά, «δημιουργική ασάφεια» και με αυτή την «δημιουργική ασάφεια» παίζουν με την υγεία των ανθρώπων.

Άλλη έκθεση της Observer αναφέρει ότι η κυβέρνηση του περιβάλλοντος, έχει συζητήσει τις επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία από το νερό της βρύσης τους.

Ένας εκπρόσωπος για το Πόσιμο Νερό στην Επιθεώρηση (DWI), είπε ότι το Prozac έχει στ’ αλήθεια βρεθεί, άλλα είναι πολύ αραιωμένο !!!

Παγκόσμια κρίση πόσιμου νερού

Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού. Αναρωτηθήκατε πότε, Μπορεί πραγματικά να μας ανήκει το νερό κι αν όχι, σε ποιούς ανήκει; Σκεφτήκατε γιατί άραγε, βάζουμε δίπλα στην λέξη «πόσιμο νερό» την λέξη «ανήκει» .. σε οποιονδήποτε; Γενικά σκέφτεστε τα απλά και σχετικά με την υγεία και την ζωή σας;

Χωρίς νερό ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει το πολύ μέχρι 7 ημέρες, γιατί αυτό το πολύτιμο φυσικό στοιχείο μπορεί να «ανήκει» σε οποιονδήποτε; Ξέρετε όταν αρχίζουμε να κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις μπορούμε να φτάσουμε στις σωστές απαντήσεις. Σημαντικότερο από τις απαντήσεις -που σπάνια είναι μόνο μία- είναι οι σωστές ερωτήσεις.

Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Irena Salina Flow-For Love of Water ερευνά αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως το πιο σημαντικό πολιτικό και περιβαλλοντικό θέμα του 21ου αιώνα. Την παγκόσμια κρίση νερού. Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικαιώματα και στην εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού.

Μετά την προβολή:

Για δεύτερη φορά τα γαλλικά δικαστήρια δικαίωσαν την εταιρία TV Channel ARTE, παραγωγό του βραβευμένου ντοκιμαντέρ FLOW, το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές πρακτικές των πολυεθνικών στον τομέα του νερού, ανάμεσά τους και της Suez, η οποία σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΕΥΑΘ.

Το 2010, ένα γαλλικό δικαστήριο απέρριψε την αγωγή δυσφήμισης της Suez ενάντια στην ταινία FLOW. Απαίτησε επίσης η Suez να αποζημιώσει τους παραγωγούς της ταινίας για τα νομικά τους έξοδα. Ανικανοποίητη από αυτή την απόφαση, η Suez άσκησε έφεση. Την περασμένη εβδομάδα, στις 27 Ιουνίου 2012, το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή και δικαίωσε και πάλι τους κατηγορούμενους.

Σώστε το νερό από την ιδιωτικοποίηση

http://www.avaaz.org/en/petition/SAVE

Οι πηγές και το νερό αποτελούν φυσικό αγαθό και μάλιστα απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση ανθρώπων, φυτών και ζώων, αγαθό που προστατεύεται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία (οδηγία πλαίσιο 2000/60) [οδηγία πλαίσιο 2000/60: η διαχείριση των υδάτων θα πρέπει να διέπεται από την αρχή της αειφορίας*, δηλαδή της προώθησης της βιώσιμης χρήσης του νερού και της δημιουργίας μιας πολιτικής, η οποία σέβεται τα ύδατα και τα προστατεύει από τις οικονομικές δραστηριότητες του ανθρώπου] αλλά και τον ΟΗΕ που στις 28 Ιουλίου 2010 ενέκρινε ψήφισμα, για να προσθέσει την πρόσβαση σε καθαρό νερό στη διακήρυξη του για τα ανθρώπινα δικαιώματα (AG/10967).

Υπογράφτηκε από 122 χώρες, ενώ 41 χώρες δεν συμμετείχαν στη ψηφοφορία, ανάμεσα τους οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία. Η Κίνα, η Ρωσία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Βραζιλία χαιρέτισαν την εν λόγω απόφαση, ενώ ο Καναδάς προσπάθησε να την αποτρέψει. UN AG/10967 2.

Σχετικά με την ΕΥΔΑΠ, που επί ιδρύσεως της (Ν.1068-1980) ανήκε αποκλειστικά στο κράτος, παρακολουθήσαμε ήδη την σταδιακή αλλαγή του θεσμικού της πλαισίου κατά την μετοχοποίηση της επί πρωθυπουργίας Κ.Σημίτη (Ν.2794-1999) και αμφισβητούμε καταφανώς την ορθότητα της πιο πρόσφατης εξέλιξης εκείνης του να συμπεριληφθεί η ΕΥΔΑΠ καθώς και η κερδοφόρα ΕΥΑΘ, στην ανώνυμη εταιρία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ν3986-2011) που όπως αναφέρεται στο άρθρο 1.2 «Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας».

Εκτός της ΕΥΔΑΠ, άμεση σχέση με τους υδάτινους πόρους έχει και η ΔΕΗ. Οι τεχνητές λίμνες, οι ταμιευτήρες και τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια είναι βασικά στην ύδρευση και άρδευση μέσω των δημοτικών σχετικών επιχειρήσεων. Η πώληση τέτοιων περιουσιακών στοιχείων της ΔΕΗ είναι το ίδιο κατακριτέα. Το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει άμεση σχέση με τη διαχείριση των υδάτινων πόρων αποδεικνύεται από το παρακάτω απόσπασμα από τον ιστιότοπο της εταιρίας:

«Η ΔΕΗ Α.Ε. αναγνωρίζοντας το ζήτημα του νερού, όχι απλώς ως ένα τεχνικό θέμα αλλά σε συνδυασμό με άλλες ευρύτερες επιλογές, υλοποιεί μια σειρά μέτρων και δράσεων που χαρακτηρίζονται για τον προληπτικό τους χαρακτήρα ως προς την προστασία και ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων, με υπευθυνότητα και με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του συνολικού κοινωνικού, περιφερειακού, χωροταξικού και περιβαλλοντικού οφέλους από τις συνδυασμένες αυτές χρήσεις των έργων της.

Η Επιχείρηση, εκμεταλλευόμενη το έντονο φυσικό ανάγλυφο της χώρας μας, κατασκευάζει φράγματα κατά τη ροή των ποταμών και δημιουργεί τεχνητές λίμνες ή αλλιώς ταμιευτήρες, αξιοποιώντας το υδροδυναμικό της χώρας, σύμφωνα πάντα με τις αρχές της αειφορίας, δηλαδή το σεβασμό στο ισοζύγιο προσφοράς και ζήτησης σε επίπεδο λεκάνης απορροής του κάθε υδατικού διαμερίσματος. Η ΔΕΗ Α.Ε. με τα φράγματα που κατασκεύασε στα κυριότερα ποτάμια της Ελλάδας, συμβάλλει σημαντικά στη διαχείριση των υδατικών πόρων της χώρας και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών κοινωνιών.

Με τα μεγάλα ΥΗΕ που λειτουργούν σήμερα, αξιοποιείται το 30-35% περίπου του τεχνικά εκμεταλλεύσιμου υδροδυναμικού της χώρας, καλύπτοντας το 10% της συνολικής ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτοντας το 30% περίπου της συνολικής εγκατεστημένης ισχύος του διασυνδεδεμένου συστήματος. Συγχρόνως, αξιοποιώντας τους εγχώριους πόρους της χώρας, τα έργα αυτά, μειώνουν την ενεργειακή εξάρτηση από το εξωτερικό και παράλληλα υποκαθιστούν ορυκτά καύσιμα, συμβάλλοντας στον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου. Δεδομένου δε, ότι οι απαιτήσεις σε νερό (δυνάμει ανανεούμενο αγαθό) συνεχώς αυξάνονται, η αποθήκευση αυτού του αγαθού γίνεται πλέον επιτακτική ανάγκη»

«Λίστα με τους προς πώληση υδροηλεκτρικούς σταθμούς της ΔΕΗ δεν υπάρχει, αλλά σταθμοί θα πουληθούν» ήταν η απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη στην Ηρώ Διώτη στις 9/3/2012

Η νομοθεσία στις Η.Π.Α, που απαγορεύει ή περιορίζει τη συλλογή βρόχινου νερού υπό τη μονότονη ρητορική της «προστασίας» των πόρων, δείχνει την τάση που επικρατεί. Αν οι ιδιωτικοποιήσεις σήμερα αφορούν υπηρεσίες και υποδομές αύριο έχουν ως στόχο τους ίδιους τους φυσικούς πόρους που αποτελούν συλλογικό αγαθό. Ενώ κρύβουν επιμελώς το μόνο πραγματικό ενδιαφέρον των ιδιωτών επενδυτών στον τομέα της ύδρευσης, δηλαδή το κέρδος.

Ίσως η Ελληνική κυβέρνηση αγνοεί περιστατικά όπως τα ακόλουθα:

Χιλή: η Παγκόσμια Τράπεζα επέβαλλε σαν δανειοδοτικό όρο στη χώρα εγγύηση κέρδους 33% στη γαλλική εταιρία ύδρευσης Suez Lyonnaise des Eaux

Αυστραλία: Το 1998 λίγο καιρό αφότου ανέλαβε την ύδρευση η γαλλική Suez Lyonnaise des Eaux το νερό στο Σύδνεϋ βρέθηκε μολυσμένο από παράσιτα και κρυπτοσπορίδια.

Καναδας: Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αφού μολύνθηκαν από το βακτηριο E coli στο Walkerton, Ontario ύστερα από τη ιδιωτικοποίηση του ελέγχου ποιότητας του νερού που πέρασε στον έλεγχο της A&L Labs. Η εταιρία χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των ελέγχων «απόρρητη πνευματική ιδιοκτησία» και αρνήθηκε να τα κοινοποιήσει.

Μαρόκο: Οι καταναλωτές είδαν την τιμή του νερού να ανεβαίνει 3 φορές πάνω αφότου ιδιωτικοποιήθηκε η εταιρία ύδρευσης στην Casablanca.

Αργεντινή: Όταν θυγατρική της Suez Lyonnaise des Eaux αγόρασε την κρατική επιχείρηση νερού Obras Sanitarias de la Nacion, οι τιμές διπλασιάστηκαν και η ποιότητα του νερού χειροτέρευσε. Η εταιρίας αναγκάστηκε να αποχωρήσει όταν οι κάτοικοι μαζικά αρνήθηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Μ. Βρετανία: Οι λογαριασμοί ύδρευσης και αποχέτευσης αυξήθηκαν κατά 67% μεταξύ 1989 και 1995. Το ποσοστό διακοπών των παροχών ανέβηκε κατά 177%

Ν. Ζηλανδία: Οι πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την εμπορευματοποίηση του νερού.

Ν. Αφρική: Το νερό έγινε απροσπέλαστο, πανάκριβο και μη ασφαλές όταν η εταιρία Suez Lyonnaise des Eaux ανέλαβε την ύδρευση στο Johannesburg. Υπήρξαν εκτεταμένες μολύνσεις και χιλιάδες άνθρωποι είδαν την παροχή τους να διακόπτεται.

Βολιβία: Το 1999 η Παγκόσμια Τράπεζα συστήνει ιδιωτικοποίηση της δημοτικής εταιρίας ύδρευσης της Cochabamba, Servicio Municipal del Agua Potable y Alcantarillado (SENIAPA). Αξιωματούχοι της τράπεζας απείλησαν ανοιχτά να παρακρατήσουν 600 εκατομμύρια $ από την δανειακή σύμβαση αν η Βολιβία δεν αποδεχόταν.

Εκπρόσωποι της εταιρίας Suez Lyonnaise des Eaux, κατόχου του 5,46% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης ΕΥΑΘ σύμφωνα με τον κ. Παπαδάκη αφού εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ιδιωτικοποίηση, γνωστοποίησαν ότι θα έχουν συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), Κώστα Μητρόπουλο, προκειμένου να κοινοποιήσουν και επισήμως την πρόθεση συμμετοχής στον σχετικό διαγωνισμό. Στην πρώτη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης, η Suez είχε συγκροτήσει κοινοπραξία με την ΑΚΤΩΡ. [Μπόμπολας /6-6-2012 Καθημερινή]

Δεν αναγνωρίζουμε σε κανέναν αιρετό ή μη προσωρινό διαχειριστή της δημόσιας περιουσίας, σε εθνικό, περιφερειακό ή δημοτικό επίπεδο, το ηθικό δικαίωμα να παίρνει αποφάσεις σε θέματα που υπερβαίνουν το πεδίο δράσης ακόμη και της αρχής του κράτους, που δεν είναι αέναο, ζητούμε να αποσυρθούν οι εταιρίες ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ αλλά και όποιες άλλες δημοτικές εταιρίες ύδρευσης από το μενού των αποκρατικοποιήσεων και να προστατευθούν οι πηγές σε όλη την επικράτεια. Δηλώνουμε ως πολίτες επαρκώς ευχαριστημένοι από την λειτουργία των συγκεκριμένων επιχειρήσεων. και εκφράζουμε δημόσια τη βούλησή μας να αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο και με συλλογικές δράσεις διαμαρτυρίας σε περίπτωση που δεν εισακουστούμε.

Σε μια εποχή που η δημόσια παιδεία και υγεία, συρρικνώνονται ως πολυτέλειες που δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Αν το βασικό κοινωνικό συμβόλαιο, εκείνο της ανταποδοτικότητας καταρρεύσει, κανείς πολίτης δεν θα υποχρεούται να πληρώνει έμμεσους και άμεσους φόρους. Ακόμη κι αν προχωρήσετε ερήμην μας, εμείς οι Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούμε να ακυρώσουμε αυτήν σας την ενέργεια όπως συνέβη στο Παρίσι την 1/1//2010. Από την 1/1/201ο οι υπηρεσίες νερού στο Παρίσι επέστρεψαν σε δημόσιο έλεγχο.

Στη Συνθήκη του Άμστερνταμ θεσμοθετήθηκε η έννοια της «αειφόρου ανάπτυξης» που ενεγράφη στο προοίμιο της ΣΕΕ και στους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα άρθρα Β ΣΕΕ και 2 ΣΕΚ.1794 Ο όρος αειφόρος ανάπτυξη καθιερώθηκε από την Διεθνή Επιτροπή για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη1795 το 1987 στην Έκθεση της το «Κοινό μας Μέλλον» γνωστή και ως Έκθεση Brundtland. Στην έκθεση αυτή έθεσε την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης ως βασική για την προστασία του περιβάλλοντος και έδωσε το εξής ορισμό:

«Η ανάπτυξη η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες του παρόντος, χωρίς να διακυβεύει την ικανότητα των μελλοντικών γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες».

Ο ορισμός αυτός περιέχει δύο βασικές επιταγές, την ικανοποίηση κατά προτεραιότητα των αναγκών των φτωχών κατοίκων και την ιδέα της ορθολογικής χρήσης και της επιβολής περιορισμών, ώστε να ικανοποιηθούν και οι ανάγκες των μελλοντικών γενεών. Η έννοια της αειφόρου ανάπτυξης, επαναπροσδιορίστηκε με την απόφαση 55/199 της 5ης Φεβρουαρίου 2001 της Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης, η οποία προέβλεψε ότι συστατικά μέρη της είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η κοινωνική ανάπτυξη και η οικονομική ανάπτυξη.

Όπως έχει δείξει η ιστορία των ιδιωτικοποιήσεων, το νερό πάντα γυρνάει στην πηγή του.

Ion Maggos για το orgonodrome.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Prozac στο νερό της βρύσης”
  1. Το γλυκό νερό λιγοστεύει όχι επειδή το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι , αλλά επειδή το μολύνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με ότι απόβλητα μπορεί να φανταστεί κανείς τα ίδια ύπουλα λαμόγια που δήθεν ανησυχούν για το αν θα μας είναι επαρκές στο μέλλον . Ένας άλλος λόγος είναι ότι εκεί που υπάρχουν μικρότεροι ποταμοί αντί να γίνουν ταμιευτήρες και να συσσωρεύουν το νερό για μια ώρα ανάγκης ( και σας μιλάω για πολύ νερό ) , μετατρέπουν αυτά τα ποτάμια σε βόθρους και αγωγούς αποβλήτων – εύκολη λύση . Από την άλλη για να έχουν επάρκεια νερού πέφτουν όλοι μαζί σε ένα μόνο ποτάμι π.χ. Αλιάκμονας . Ενώ η Ημαθία απο μόνη της έχει τουλάχιστον 3 – 4 μικρότερους ποταμούς που έχουν νερό όλο τον χρόνο και αντί να τους εκμεταλευτούν σαν πηγές γλυκού νερού απλά τους μολύνουν . Η έλλειψή νερού είναι ΑΠΑΤΗ ! Αυτό που είναι είναι αλήθεια είναι η συστηματική καταστροφή των πηγών του πόσιμου νερού επίτηδες για να εξοντώσουν την ανθρωπότητα και οι λόγοι που το κάνουν είναι κυρίως θρησκευτικοί . Είναι τα ίδια άτομα που πήραν άδεια απο την "Ελληνική " κυβέρνηση για να στήσουν το άγαλμα του Σατανά στην Αθήνα .Όσο απίστευτα και αν ακούγονται αυτά που αναφέρω , όλα δυστυχώς πάνε αλυσίδα .

  2. ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΟΥΟΥΝ ΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΟΥΠΕΡ-ΤΕΛΟΣΣΣΣ

  3. Απαγορεύεται η συλλογή νερού της βροχής
    http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2011/01/blog-post.html

    Ο Εβραίος πρόεδρος της Nestlé δηλώνει ότι το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα!
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/04/nestle.html

    SOS ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2014/05/sos.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek