Διαφημίσεις

«Πρέπει να το καταλάβουμε καλά: οι κυβερνήσεις σήμερα δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία»Τζόρτζιο Αγκάμπεν

Ο Προγνωστικός προγραμματισμός βασίζεται στην ιδέα της Παρειδωλίας. Τη δημιουργία δηλαδή μίας μη πραγματικής εικόνας και κατεπέκτασιν μίας μη πραγματικής κατάστασης, που οργανώνεται από παρασκηνιακές δυνάμεις «κατ’ εντολήν» με σκοπό την παραπλάνηση και τη χειραγώγηση του πληθυσμού.

Με την απεικόνιση της επιθυμητής αλλαγής, η αντίσταση σε αυτή την αλλαγή μπορεί να ελαχιστοποιηθεί επειδή οι άνθρωποι το έχουν ήδη δει να συμβαίνει. Είναι πιο εύκολο για τους πολλούς να αποδεχτούν την αλλαγή επειδή αυτή η αλλαγή έχει παρουσιαστεί ως “φυσιολογική”, μέσω της βιομηχανίας της Ψυχαγωγίας, των ΜΜΕ, αλλά και των επιχειρήσεων «False Flag» (συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις – «ψευδούς σημαίας»).

Π.χ. αν πάρουμε την έννοια της ασφάλειας, για την οποία τόσος λόγος γίνεται σήμερα και που είναι σχεδόν το σλόγκαν των δυτικών κυβερνήσεων, είναι ένας όρος που προέρχεται από την έννοια κατάσταση εξαίρεσης: η ασφάλεια είναι η «δημόσια σωτηρία». Αλλά εδώ ο Μισέλ Φουκώ έδειξε πολύ ωραία ποια είναι η καταγωγή αυτής της έννοιας: ο Φουκώ έδειξε στις παραδόσεις του ότι η ασφάλεια ως τεχνική διακυβέρνησης εισήχθη από τους φυσιοκράτες τις παραμονές της γαλλικής επανάστασης. Ποιο ήταν το πρόβλημα της εποχής; Ήταν οι λιμοί· πώς να αποτρέψουμε την εμφάνιση του λιμού. Ως τότε δεν είχαν σκεφτεί ποτέ μ’ αυτό τον τρόπο· συνέλεγαν δημητριακά, κ.ο.κ. Οι φυσιοκράτες είχαν αυτή την ίσως ιδιοφυή ιδέα: δεν θα επιδιώκουμε πλέον να αποφύγουμε τους λιμούς. Θα τους αφήνουμε να συμβούν, αλλά μετά θα είμαστε έτοιμοι να τους διακυβερνήσουμε, να τους προσανατολίσουμε, να τους διασφαλίσουμε προς μια ορθή κατεύθυνση.

Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε. Υπάρχουν ακόμη αφελείς που πιστεύουν ότι το παράδειγμα της ασφάλειας έχει σκοπό να προλάβει τρομοκρατικές πράξεις. Αυτό είναι τελείως λάθος. Η βασική ιδέα είναι μάλλον: «θα αφήσουμε να συμβούν καταστροφές, αναταραχές, ή και θα βοηθήσουμε να συμβούν, επειδή αυτό θα μας επιτρέψει να παρέμβουμε και να τις διακυβερνήσουμε προς την ορθή κατεύθυνση». Π.χ. η αμερικανική πολιτική εδώ και είκοσι χρόνια είναι σαφώς αυτή: ποτέ δεν εμποδίζει την εμφάνιση της αταξίας, της καταστροφής, αντίθετα τις βοηθά να παραχθούν σε ορισμένες περιοχές, αλλά μετά επωφελείται προκειμένου να τις κατευθύνει σε μια κατεύθυνση «ασφαλή».

2011, συνέντευξη του Ιταλού πολιτικού φιλόσοφου Τζόρτζιο Αγκάμπεν, στο τρίτο κανάλι της Ελληνικής Τηλεόρασης         ( «Τόποι ζωής, τόποι ιδεών» του Γιώργου Κεραμιδιώτη )

Το Τέξας ήταν μία από τις Επτά πολιτείες που κήρυξαν την απόσχισή τους πριν ο Λίνκολν αναλάβει καθήκοντα στις 4 Μαρτίου 1861. Γνωστή ως Χειμωνιάτικη Απόσχιση που είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση των ΣΠΑ Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής (11 το σύνολο) και έναν εμφύλιο πόλεμο.  Ο Σαμ Χιούστον, υπήρξε Αμερικανός στρατιωτικός, πρόεδρος, αργότερα γερουσιαστής και στη συνέχεια κυβερνήτης του Τέξας. Γνωστός για το ρόλο του στην ένταξη του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες , ως Πολιτεία. Η πόλη Χιούστον του Τέξας έχει το όνομά του.

Ο Χιούστον είχε Σκωτσέζικη και Ιρλανδική καταγωγή.   Μασόνος,  μέλος και ένας από τους πρωτοστάτες της ιδρύσεως της Μεγάλης Στοάς της Δημοκρατίας του Τέξας.

Άγαλμα του Σαμ Χιούστον, δημιουργία του Μπράιαντ Μπέικερ (1962), δωρίθηκε από τις μασονικές στοές του Τέξας για την είσοδο του κτιρίου κρατικών αρχείων και βιβλιοθήκης  Lorenzo de Zavala – Ώστιν, Τέξας.

Η πόλη των μόλις 12.222 κατοίκων, Σάντα Φε του Τέξας, όπου συνέβη το προγραμματισμένο μακελειό, κατά το παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο γεγονότων.

Στις 14 Φεβρουαρίου του 1981, είχε οργανωθεί  εκδήλωση διαμαρτυρίας  της  Κου-Κλουξ-Κλαν,  για την παρουσία Βιετναμέζων αλιέων γαρίδας στον Κόλπο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκαψαν τελετουργικά  ένα βιετναμέζικο αλιευτικό.

Η  ταινία Άλαμο Μπέι  (1985) του Λουί Μαλ, ήταν εμπνευσμένη από εκείνα τα γεγονότα.

Αναφορικά με τους πυροβολισμούς στο σχολείο του Σάντα Φε του Τέξας, Ο χρήστης Scott Mc Grew, κοινοποίησε μέσω Twitter, το εξής βίντεο

 

https://youtu.be/72MlTxVLfW0

Πιο ξεκάθαρο νομίζω δεν γίνεται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από filarianna1

«Η αλήθεια είναι πιο παράξενη από τη φαντασία και αυτό γιατί η φαντασία είναι αναγκασμένη να λαμβάνει υπόψη της τις πιθανότητες. Η αλήθεια όχι.» Tο έκφρασε ο Μπάιρον, μα εγώ προτιμώ τον Μαρκ Τουαίην και το ταξίδι του στον κόσμο.

Μια σκέψη στο “Ακόμα μία Επιχείρηση Ψευδούς Σημαίας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek