Διαφημίσεις
Περί Κερατέας Α μέρος

Μια σύμπτωση επαναλαμβανόμενη η οποία παύει να είναι σύμπτωση είναι ότι και στους τρεις νόμιμους και επίσημους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Χ.Υ.Τ.Α. (Φυλής, Γραμματικού, Κερατέας) υπάρχουν κοντά ιερά και τοπωνύμια
σχετικά με τον Θεό Πάνα. Στην φυλή πλησίον της ιεράς μονής κλειστών υπάρχει το σπήλαιο του Πανός η αλλιώς λυχνοσπληλιά.
Στην Κερατέα υπάρχει το Πάνειον Όρος το βουνό του Πανός δηλαδή.
Τέλος στο γραμματικό υπάρχει το σπήλαιο του Πανός.
Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και την κατασκαφή του Αιπολίου του Πανός στην Πεντέλη, παρατηρούμε μια εμμονή του κράτους στην κατασκαφή χώρων που σχετίζονται με τον Θεό Πάνα και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την λατρεία του στην Αττική, μετά την βοήθεια που παρείχε στους Αθηναίους στην μάχη του Μαραθώνος το 490 Π.Χ.

Μήπως όλες αυτές οι συμπτώσεις σχετίζονται με πειράματα πάνω στην δημιουργία πανικού πάνω στα πλήθη και στην χειραγώγηση τους μέσω της παραπάνω ενέργειας που εκπορεύεται από τον Πάνα?
Στους δυο εκ των τριών χώρων Χ.Υ.Τ.Α. δηλαδή σε Γραμματικό και Κερατέα έχουν συμβεί πολύνεκρα αεροπορικά ατυχήματα(?)
Αμφότερα προκάλεσαν αίσθηση φόβου και λύπης στην Ελληνική κοινή γνώμη.
Το ατύχημα βέβαια του Γραμματικού (εταιρία HELIOS ) έχει την αποκλειστικότητα να αποτελεί το μοναδικό ανεξιχνίαστο αεροπορικό ατύχημα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Στην εξιχνίαση του θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης με το να μας αναφέρει σε τι κατάσταση βρήκε τα σώματα των Ελληνόπουλων κάτω των δεκαπέντε ετών που βρέθηκαν στο σημείο της πρόσκρουσης.
Στην μνήμη του Έλληνα έχει εντυπωθεί βαθιά η εικόνα του κομμένου κάθετου ουραίου του αεροσκάφους πάνω στο οποίο ήταν σχεδιασμένη η μορφή του Θεού Ήλιου – Απόλλωνος.


Ίσως οι ποιο ευαίσθητοι νόες να διέκριναν μια έκφραση πίκρας και τραγικότητας πάνω στο πρόσωπο του Θεού. Ίσως όμως αυτή η ψευδής εντύπωση ν’αντανακλούσε το βαρύτατο πένθος που κυριαρχούσε στην Ελλάδα εκείνες τις στιγμές καθώς και τα μεγάλα ερωτηματικά που γεννούσε αυτό το ανεξήγητο (?) ατύχημα.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Αυτήν την στιγμή η δύναμη της Ελληνικής αστυνομίας αριθμεί περί τα 55.000 μέλη.
Η αστυνομία για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει τόσο πολυάριθμο προσωπικό, τόσα υλικοτεχνικά μέσα και τόση ποιοτική εκπαίδευση όσο ποτέ στο παρελθόν.
Το έργο βέβαια στο οποίο καλείτε να ανταπεξέλθει είναι ιδιαιτέρως δύσκολο λόγω της συνεχούς ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης του εγκλήματος, το οποίο τροφοδοτείτε από την διαρκώς αυξανόμενη δεξαμενή των λαθρομεταναστών.
Είναι σίγουρο ότι η αστυνομία πάντα επιθυμούσε την συνδρομή τον νομοταγών πολιτών στο έργο της.
Όση συμπάθεια όμως κέρδισε η αστυνομία από τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος των ανδρών της ομάδος ΔΙΑΣ, σε αντιστρόφως ανάλογα και σε αρνητικά πολλαπλάσιο βαθμό έχασε την συμπάθεια του κόσμου από την ανεξήγητα παρατεταμένη παρουσία της και την αλόγιστη χρήση βιαιότητας στην φιλήσυχη κωμόπολη της Κερατέας.
Ποιοι άραγε έδωσαν τις εντολές για την ωμή και αδικαιολόγητη χρήση βίας στην Κερατέα? Οι αρχηγοί της? Δεν το πιστεύουμε. Μάλλον οι πολιτικοί ταγοί της οι οποίοι πιθανώς επιθυμούν να διαρραγεί η όποια ελάχιστη συμπάθεια έχει απομείνει στον Ελληνικό λαό για την αστυνομία.
Και γιατί αυτό?
Διότι η αστυνομία κατόπιν εντολών εισαγγελέως είναι η μόνη έτοιμη δύναμη να συλλάβει ( τέτοια ομάδα ήταν η ομάς προληπτικής εξουδετερώσεως προσωπικοτήτων που στελεχωνόταν από άνδρες της Ε.Σ.Α. και αξιωματικούς των καταδρομών. Η ομάδα αυτή στο στρατιωτικό κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 έδεσε χειροπόδαρα τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες ) επιόρκους πολιτικάντηδες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης.
Δεν καθαγιάζουμε την αστυνομία, αλλά προς το παρόν έτσι έχουν τα πράγματα.
Επιπροσθέτως η ανεξήγητη επιμονή για την έναρξη των έργων στην περιοχή, μας βάζει και σε υποψίες περί υπάρξεως πολύτιμων μετάλλων η σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων η υπάρξεως κάποιου είδους Πύλης προς τα άνω η προς τα κάτω η εν τέλει.
Ένα είδος πειράματος για την προσπάθεια μέτρησης των αντοχών και αντιδράσεων μιας συμπαγούς και ομοιογενούς τοπικής παραδοσιακής κοινωνίας Ελλήνων.


Περί Κερατέας Β μέρος

ΚΑΙΡΑΤΙΟΣ – ΚΕΡΑΤΙΟΣ
ΚΑΙΡΑΤΕΑ – ΚΕΡΑΤΕΑ
ΚΑΙΡΑΤΟΣ – ΚΕΡΑΤΟΣ

Ο Στράβων γράφει ότι η πόλις της Κνωσσού στα παλαιότατα χρόνια λεγόταν Καίρατος και οι κάτοικοι της Καιράτιοι.
Η λέξη είναι Δραβιδιακής δηλαδή προελληνικής-προελεύσεως και σημαίνει την ισχυρά οχυρωμένη και περιτειχισμένη πόλη ή ακρόπολη.
Ως προελληνική και στην συνέχεια Ελληνική λέξη, στην συνέχεια της ροής των αιώνων γράφτηκε με Ε (έψιλον) αντί για ΑΙ και συμβολίζει την δύναμη, τον πλούτο και την θεϊκή καταγωγή.
Βέβαια, όποιος τόπος φέρει το όνομα αυτό, πέραν των προαναφερομένων ιδιοτήτων σχετίζεται και με τις διαδρομές του ΔΙΟΣ ως ταύρου. Επομένως πόλεις
όπως η Καίρατος (ΚΝΩΣΣΟΣ), ΚΑΙΡΑΤΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ, ΚΑΙΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
έχουν σχέση με τον ΔΙΑ.
Η Κωμόπολη Κερατέα Αττικής έχει το προνόμιο να συνδυάζει την δύναμη του Πανός
λόγο του Πάνειου όρους που δεσπόζει της περιοχής αλλά και τ’όνομα να περιέχει την ανάμνηση του περάσματος του ΔΙΟΣ από την περιοχή.
Εξάλλου το πανάρχαιο όνομα του Πανείου όρους είναι Αττικός ΟΛΥΜΠΟΣ
τοπωνύμιο ΑΙΟΛΙΚΗΣ ασφαλώς προελεύσεως.

Συμπερασματικά η Καίρατος της Αττικής δηλαδή η Κερατέα θα προσελκύει σίγουρα το ενδιαφέρον των εξουσιαστών και χειραγωγών των μαζών λόγο των ενεργειών του ΠΑΝ-ΟΣ και του ΔΙΟΣ.
Ο λαμπρότερος αστέρας του ταύρου Λαμπαδίας ή ALDEBARAN συμπίπτει με την Κνωσσό.
Οι πυραμίδες της Αιγύπτου σχετίζονται επίσης με τον ALDEBARAN και τον ΩΡΙΩΝΑ. Τα πέντε άστρα της γωνίας του αστερισμού του ταύρου συμπίπτουν με αντίστοιχα ΜΙΝΩΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: ΚΝΩΣΣΟΣ – ΛΥΤΤΟΣ – ΔΙΚΤΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ – ΜΑΛΛΙΑ. Όπου υπήρχε η πέμπτη ΜΙΝΩΙΚΗ πόλη όπου βρίσκεται σήμερα η Χριστιανική Μονή ΚΕΡΑΣ.
Το Κεράς Όρος διαβάζεται και ως Κέρας ήτοι Κέρατο του ταύρου του ΔΙΟΣ.
Δεν γνωρίζουμε τι σχήμα θα προκύψει στον επιχθόνιο αλλά και ουράνιο χάρτη εάν συνδέσουμε την κερατέα τις Αττικής με τις πέντε ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και τις πυραμίδες τις Αιγύπτου, οι οποίες και αυτές σε αστρική προβολή εισχωρούν στον ALDEBARAN και στην ζώνη του ΩΡΙΩΝΟΣ.
Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι από τους προ-Έλληνες ΔΡΑΒΙΔΕΣ – ΔΡΑΒΙΔΑΙΟΥΣ – ΔΡΑΒ-ΙΔΑΙΟΥΣ – ΔΑΙ-ΒΙΔΑΙΟΥΣ πρόεκυψαν τρεις πολιτισμοί : 1) Ο Ελληνικός
2) Ο Αιγυπτιακός 3) Ο Ινδικός.
Στις επτά προαναφερόμενες κορυφές μέσα στις οποίες συμπεριλήφθησαν και οι πυραμίδες της Αιγύπτου λόγω της σχέσεως τους με τον ALDEBARAN – ΛΑΜΠΑΔΙΑ , μπορούμε να προσθέσουμε την Κωνσταντινούπολη λόγω του Κεράτιου κόλπου ο οποίος περιέβαλε οχυρωμένος την Κωνσταντινούπολη.
Η διάσωση του τοπωνυμίου ( Κεράτιος ) στην Κωνσταντινούπολη μας βάζει σε υποψίες ότι στα πανάρχαια χρόνια η εν λόγω Πόλις καλείτο ΚΑΙΡΑΤΟΣ.
Έτσι εν μέρει εξηγείτε και η διαχρονική σχέση Κωνσταντινουπόλεως – Κρήτης
Και οι θρύλοι που συνδέουν αυτές τις δυο περιοχές.

Με αλλά λόγια υπήρξε ΜΙΝΩΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ στην Κωνσταντινούπολη και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ΜΙΝΩΣ , ΜΙΝ-ΩΣ , έχει ως μετάφραση την ισχυρή αρσενική ενέργεια ( ΜΙΝ ) όπως ισχυρή αρσενική ενέργεια διαθέτη ο ταύρος του οποίου τα ΚΕΡΑΤΑ ( ΚΑΙΡΑΤΑ ) αποτελούν το κατ’εξοχήν σύμβολο του Μινωικού Πολιτισμού και από τα οποία κέρατα πήρε το όνομα της η ΚΡΗΤΗ – ΚΑΙΡΑΤΗ – ΚΑΙΡΗΤΗ – ΚΡΗΤΗ – ΚΡΕΤΑ – ΚΑΙΡΕΤΑ.

Πηγες : 1) Η Ακρόπολη μέσα από τα γαλανά μάτια της Θεάς Αθηνάς
(Γεώργιος Β. Μπαλτογιάννης)

2) Στις μέρες του μεγάλου βασιλιά της Κρήτης Μίνωα.
(Νικόλαου Μαργιωρη)

3) Προσωπικές μου συνθέσεις και επεξεργασίες στοιχείων καθώς και δικά
μου πορίσματα εξαχθέντα και προσαρμοσμένα και τις εξελίξεις των
ήμερων μας.

Κυριακή 15/05/2011

Υ.Γ. Το εν λόγω άρθρο γράφτηκε σε ημέρες του ζωδίου του ταύρου…

οπό “ΩΡΟΜΕΔΩΝ “

http://oeaf.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek