Διαφημίσεις

Μετα την μεγάλη αρπαγή του χρυσού απο την Ουκρανία τον περασμένο Μάρτιο, συμβαίνουν και αλλα τρέλα στην χώρα του μεγαλύτερου τελευταίου πραξικοπήματος απο την Δύση.


Το υπόλοιπο του χρυσού της Ουκρανίας φαίνεται να ειναι βαμμένοι ράβδοι απο μόλυβδο. Η Valeriya Gontareva μέλος της κεντρικής ουκρανικής τράπεζας δήλωσε πριν ενα μήνα οτι τα αποθέματα χρυσού εχουν εξαφανιστεί και οτι κατέχουν μονο ενα τις εκατό των αρχικών αποθεμάτων.

Πολλοι πιστεύουν οτι οι 122 τοννοι χρυσού που επέστρεψαν στην Ολλανδία απο τις ΗΠΑ, ειναι μερος απο το χρυσάφι της Ουκρανίας. Σύμφωνα με μια είδηση στο Bloomberg η ουκρανική τράπεζα ξεκίνησε μια ερευνα του χρυσού της κατα την οποία έπρεπε να αποδειχτεί εαν ήταν αυθεντικός χρυσός;

Υπήρχαν μεγάλες αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των ράβδων χρυσού στην τράπεζα στην Οδεσσα. Οι ράβδου έμοιαζαν βαμμένοι με χρυσομπογια.
Πολλές ιστορίες για το χρυσο της Ουκρανίας εχουν αναφερθεί, ποια ειναι όμως η αλήθεια μας ειναι άγνωστο.

Η ερώτηση όμως που θα ήθελα να θέσω ειναι η εξής. Γιατι οι κεντρικές τράπεζες βάφουν τον μόλυβδο χρυσαφένιο εφόσον δεν πιστεύουν στην αξία του;;;

Και γιατι όλες οι χώρες τα τελευταία 2 χρονια ζητούν το χρυσάφι τους πισω απο την σύμμαχο ΗΠΑ; Τι άλλαξε ξαφνικά στις οικονομικές προσδοκίες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ;

Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα!

Ο ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Βαμμένος μόλυβδος το χρυσό της Ουκρανίας;”
  1. Ένα ακόμα HOAX, θεωρώ απίθανο κάποιοι απλώς να πήραν μόλυβδο και να τον έβαψαν, όλοι όσοι ασχολούνται με τον χρυσό μπορούν να διαπιστώσουν την απάτη δια γυμνού οφθαλμού, πολύ καλύτερη απάτη θα ήταν να επιχρυσώσουν τον μόλυβδο έτσι ώστε να πρέπει να ζυγίσουν τις ράβδους και να βρούν την διαφορά (ατομικό βάρος χρυσού 195,09, μολύβδου 207,20).

    Μου θυμίζει ένα παλαιότερο HOAX που έλεγε οτι οι αμερικάνοι έφτιαξαν ράβδους χρυσού απο επιχρυσωμένο βολφράμιο που έχουν το ίδιο βάρος…
    Τρίχες!!!
    Ατομικό βάρος χρυσού 195,09, Βολφραμίου 183,85….

    Κομματόσκυλο

  2. Ατομικό βάρος χρυσού 195,09, Βολφραμίου 183,85…. auta einai grammaria ana Mol (g/mol).
    kai milame gia atomiki maza. Gia tin zigaria mas andiaferei pio poli i piknotita pou einai 19,30 g/cm³ ston Xriso kai akribos 19,30 g/cm³ kai sto Bolframio. Opote gia na kanoun teties "m@lakies" tha itan kalitera na ftiaksoun epixrisous rabdous apo Bolframio.
    Isos to kanoun mia kai i timi apo to 2005 mexri simera auto to iliko exei anebei xoris logo +400%!

    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ
      ΤΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ……

    2. γιατι ειναι το μοναδικο μεταλλο που συγκεντρωνει ολες τις προυποθεσεις για να ειναι συναλλαγματικα χρησιμο

      1ον δεν ειναι τοξικος οπως αλλα πχ πολωνιο ραδιο κλπ κλπ

      2ον ειναι τοσο σπανιος οσο χρειαζεται για να εχει αξια ,αν πχ διναμε την αξια του χρυσου σε σιδηρο απλα δεν θα ειχε καμμια αξια, αφου ολοι θα μπορουσαν να εχουν αμετρητους τονους,απ την αλλη αν λεγαμε οτι πχ το μεταλλο που εχει αξια ειναι το οσμιο δεν θα μπορουσε να βρει κανεις και ετσι θα ηταν ουσιαστικα αχρηστο

      3ον ειναι ουσιαστικα αφθαρτος στον χρονο, πχ ο χαλκοσ ο σιδηρος και αλλα μεταλλα διαβρωνονται

      προφανως θα υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν μου ερχονται

      και βεβαια παντα να θυμασαι οτι ο χρυσος ουτε παιρνει ουτε χανει αξια,τα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ανεβοκατεβαινουν σε σχεση με αυτον.παρα το αντιθετο που μας εχουν κανει να πιστευουμε.
      αν πχ το ευρω κλαταρει τι ειναι? απλο χαρτι,τοτε θα χασουν την αξια τους σε χρυσο,δηλαδη στον ποσο χρυσο θα μπορουσε να αγορασθει απο αυτα και το αντιθετο.
      η διαφορα ειναι οτι ο χρυσος δεν γινεται να γινει πληθωριστικο χρημα γιατι δεν υπαρχει σε οση αφθονια μπορει να εχει ενα χαρτινο νομισαμα,οποτε καταλαβαινεις

      1. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έμεινα όμως με μία απορία. Ούτε ο χρυσός, ούτε τα χαρτάκια τρώγονται, οπότε αν κάποιος έχει μία αποθήκη με τρόφιμα, ένα φορτηγό χρυσό να του δώσει ο άλλος ο κάτοχος της τροφής θα μπορεί να του πει να πάει να μαγειρέψει χρυσό…

        1. Για αυτο κρατανε με νυχια και με δοντια το σαπιο συστημα, γιατι μας κανουν κουμαντο με τα χαρτακια € και εχει αξια ο χρυσος τους.. Παντως το μονο που θα μεινει πανω στη γη αμα εξαφανισουν ολοι θα ειναι ο χρυσος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek