in ,

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πως και η ελίτ έχει παραπέσει σε τόσο ολοφάνερα “λάθη” για όλα αυτά που στήνει;

Έχεις αναρωτηθεί αν όλα όσα εμείς υποτίθεται ανακαλύπτουμε μπορεί να είναι εκεί επίτηδες ώστε να τα ανακαλύψουμε;

Με βασανίζει αυτή η ιδέα μέρες τώρα και ιδίως επειδή στο προσκήνιο υπάρχει ένα παγκόσμιο θέμα που δεν μας παίρνει να κάνουμε λάθος !

Πριν σε βάλω μέσα στο σκεπτικό μου να σου θυμίσω ότι το Κατοχικά νέα υποχρεώνεται λόγο ανταγωνισμού με της πρακτορικες σελίδες που δυστυχώς πολλοί τις έχουν για πατριωτικές και ανθρωπινές να αναδημοσιεύει όλα τα άρθρα εναλλακτικής πληροφόρησης συμφωνεί δεν συμφωνεί με αυτά ! Η δικές μας απόψεις και θέσεις έχουν πάντα από κάτω την υπογραφή μας και όχι λινκ ..και θα ήθελα αυτό να το μοιράσετε παντού ώστε να γνωρίζουν όλοι ότι όλα όσα είναι αναδημοσίευση σε εμάς δεν είναι ανάγκη να έχουν και την αποδοχή μας παρα έρχονται εδώ προς ξεσκαρτάρισμα πληροφορίας από εσάς !

Πάμε τώρα στο σκεπτικό και νομίζω είμαστε οι καταλληλότεροι να κάνουμε αυτό το σκεπτικό, να θυμίσω ότι έχουμε αναλύσει και ανακαλύψει στημένα γεγονότα πρώτοι στον κόσμο..και είναι πολλές φορές που έχουμε ενημερώσει ερευνητές του εξωτερικού … !!!

Θέματα Όπως πχ το sandy hook η το βίντεο i pet goat, κάρτες ιλλουμινατοι κοκ κοκ…για εμάς είναι ας πούμε το ψωμοτύρι μας…

Το σκεπτικό λοιπόν έχει να κάνει με το κατά πόσο η Ελίτ είναι τόσο χαζή;…

Αν κοιτάξουμε με μια ματιά τρίτη έξω από εμάς τα γεγονότα θα δούμε ότι υπάρχει μεγάλη περιπτωση όλα τα λάθη να ήταν επίτηδες στημένα εκεί …. !!

Ο λόγος ; Για μένα αρχίζει και ξεκαθαρίζει ο λόγος … πάντα σε μια συγκομιδή αυτοί που πρέπει να φύγουν πρώτοι είναι αυτοί που έχουν κατανοήσει και τα περισσότερα …συνήθως αυτοί που κατανοούν τα περισσότερα είναι αυτοί που αμφισβητούν…και οι αμφισβητίες έχουν πιο ερευνητικό πνεύμα …και οι αμφισβητίες είναι πιο επικίνδυνοι από τους γραμμικούς προσκυνημένος!

Τι θέλει η Ελίτ; ..Μια νέα παγκόσμια τάξη!!..Πως μπορεί να έχει μια παγκόσμια τάξη ; Με το να έχει πολλους πιστούς και όχι αμφισβητίες !!!

Με ποιον τρόπο θα μπορούσες να διακρίνεις το εσωτερικό πνεύμα ενός ανθρώπου , το τι πραγματικά σκέφτεται;…..χμμμμμ!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , το FACEBOOK κοκ κοκ….

Τι θα έκανες αν τελικά έβρισκες όλους τους αμφισβητίες ….θα τους οδηγούσε να πάρουν μια λανθασμένη απόφαση μόνοι τους!!!

Τα παλιά τα χρόνια οι εκκαθάριση στις μεγάλες αλλαγές γίνονταν πιο αιμοβόρα άλλα δεν είχε καλή αποτελεσματικότητα , πχ γινόταν ένας εμφύλιος και εκεί στέλνανε τους πράκτορες η βάζανε τον πράκτορα αρχηγό να δώσει εντολή ότι πρέπει να εκτελεστούν αυτοί και αυτοί ως δήθεν εχθροί…η γινόταν κρυφά η εκτέλεση και ο κάθε αμφισβητίας επικίνδυνος για το νέο καθεστώς ήταν πια μια παράπλευρη απώλεια !!

Και σήμερα σίγουρα γίνεται αυτό τοπικά , πχ Συρία , Ουκρανία κοκ …

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να πετύχουμε το παγκόσμιο χωριό;

Πως θα κάνεις έναν παγκόσμιο εμφύλιο , θέλεις πολλή περισσότερα φράγκα , πολλούς περισσότερους πράκτορες και τέλειους σχεδιασμούς μιας και αν ανάψει η φωτιά πολλοί θα προλάβουν να λακίσουν και να κρυφτούν!!

Ξανά τριβελίζει το μυαλό μου , τόσα πολλά λάθη από μια ελίτ που έχει ελέγξει τον κόσμο τα τελευταία χιλιάδες χρόνια ; Δύσκολο…

Μήπως τα λάθη και οι ερευνητές συμπεριλαμβανόμενου και εμένα ήμασταν άθελα μας η εκπαίδευση σε μια μεγάλη απόφαση;

Εμπολα , μια μεγάλη ευκαιρία …

αν ήμουν εγώ στην θέση τους και είχα αυτό το σάπιο μυαλό και την δυνατότητα να πράξω όλα όσα χρειάζομαι νομίζω ότι αυτό το σενάριο θα ήταν ένα από τα αγαπημένα μου…

Θέλω να βρω όλους τους αντιρρησίες όλους όμως…Δύσκολο να το κάνω μιας και η μάσκα κάθε ανθρώπου είναι δύσκολο να κατέβει …ιδίως αν ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος ..

Σήμερα που μιλάμε μπορεί να έχετε στο γραφείο σας κάποιον ο οποίος πιστεύετε ότι όλα όσα του λέτε τα ακούει βερεσέ και σας κοροϊδεύει άλλα πιστέψτε με πίσω από την μάσκα επιβίωσης αυτό ο άνθρωπος ίσως να είναι ο μεγαλύτερος συνομωσιολογος και ο μεγαλύτερος αντιστασιακός που έχετε δει…άλλα δεν θα το μάθετε ποτέ …γιατί αυτό ο άνθρωπός είναι όντος υποψιασμένος και έτοιμος …!!

Αρα το διαδίκτυο μπορεί να μου δώσει ένα μπούσουλα για πολλά πράγματα άλλα τους σκληροπυρηνικούς ακόμα δεν θα μπορέσω να τους βρω ..ώστε πχ να στείλω κάποιους να τους στείλουν αδιάβαστους !! Ποιος όμως θα μπορούσε να είναι ο τελειότερος σύμμαχος για μένα που θέλω την καταστροφή σου….;….Το μυαλό σου ….Η δική σου απόφαση ; να σε πείσω ότι με έπιασες στα πράσα !!

Νομίζω ότι πια έχεις μπει στο νόημα ….

Η νέα μόδα συνομωσιολογιας θέλει τον εμπολα ένα hoax και ότι όλο είναι μια προσπάθεια να μας εμβολιάσουν και να κονομησουν…. και ίσως να μας κάνουν και άλλα πράγματα με το εμβόλιο..!!

Δεν θα πάω με την μοδα άλλα δεν θα πω ότι ο εμπολα είναι και αληθινός , θα πω ότι σε αυτή την περίπτωση πρέπει να είμαστε πολύ φειδωλοί στο να εκφράσουμε άποψη…θα πρέπει σαν ερευνητές να λειτουργήσουμε με αδιάσειστα στοιχεία και όχι με στημένα στοιχεία ώστε να αρχίσουμε να επηρεάζουμε την κοινή γνώμη ..!

Για μένα το θέμα εμπολα τείνει να είναι αλήθεια μιας και τα δεδομένα που έχω υπάρχουν εδώ και δεκαετίες …. ΑΛΛΑ με τίποτα ΑΚΟΜΑ δεν μπορώ να πάρω θέση είναι δεν είναι…!

Κρατήστε όλοι οι ερευνητές της οδηγίες αυτές και χαλαρώστε , έτσι και για να δούμε τι άλλο φέρνουν…και βέβαια για να μην πάρουμε κανένα στο λαιμό μας!

ΟΙ νέοι στον στίβο αυτό που τα πάντα που φαίνονται δεν είναι μην ξεκινάτε να επηρεάζεται συνανθρώπους σας πριν να είμαστε όλοι σίγουροι με αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτή η ασθένεια είναι αληθινή η μη !

Έτσι και αλλιώς είναι ένα από τα σενάρια τους και το μόνο που τους έλειπε είναι μια επιλεκτική εξέλιξη της ασθένειας ….να το πάρουν οι γραμμικοί το εμβόλιο και να μην το πάρουν οι αμφισβητίες !!

Ξέρω το πάω μακριά άλλα αν έχω δίκιο τα πράγματα είναι πολύ πιο μακριά από την δήλωση ..ΣΟΒΑΡΑ!!!

Να σαι καλα ..

Stranger…

Υ.Γ Χωρίς καμία ντροπή αν έχω δίκιο και θα το αποδείξω σύντομα αυτό το άρθρο μόλις σου έσωσε την Ζωή …και θα καταλάβεις γιατι πολύ σύντομα!

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. 《 Πως και η ελίτ έχει παραπέσει σε τόσο ολοφάνερα "λάθη" για όλα αυτά που στήνει; 》. Η 《 ελίτ》 δεν κάνει λάθη γιατί οι εντολές που ακολουθεί δεν είναι απο ανθρώπους.

  • Ακριβώς αυτό εννοεί ο Νικόλας. Τα "λάθη" δεν είναι τυχαία, αλλά μέρος του σχεδίου τους.

 2. ΕΣΥ ΛΕΣ :

  Θέλω να βρω όλους τους αντιρρησίες όλους όμως…Δύσκολο να το κάνω μιας και η μάσκα κάθε ανθρώπου είναι δύσκολο να κατέβει …ιδίως αν ο άνθρωπος είναι ιδιαίτερα υποψιασμένος ..

  ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ…ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ…

  ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ… ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ; ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ;

  ΑΛΛΩΣΤΕ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝΕ, M A Σ ΞΕΡΟΥΝΕ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ…
  mike
  cooper
  001
  @
  gmail.
  com

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ…ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;

  ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ…

  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ…ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ… ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ KAI ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ.

  ΜΙΧΑΛΗΣ.

 3. Stranger…. έχεις δίκιο ! Να βάλουμε και άλλη μία σκέψη ? Η ελίτ, πιθανόν, γνωρίζει ότι η σκέψη σου δεν γίνεται να σβήσει ακόμη και αν σε φάει ( συγκομιδή ). Τότε είναι καλύτερα να σε ελένχει .Ως εναλλακτικό. Οι ιοί και τα μικρόβια ελένχονται, κατευθύνονται και συνυπάρχουν με τα κύτταρα μέσα σε ένα οργανισμό.Πως θα γίνεις ανθεκτικός ? Σε ποιό βαθμό η υπεροντότητα σε πλησιάζει και σε ελένχει ? Πόσες απόψεις χωράει ? Στο νόμο του τρία ( τον γνωρίζεις ) ίσως βρίσκεται η λύση.Την τρίτη δύναμη δεν μπορούν να την βάλουν αυτοί. Παίζουν μεταξύ του 1 και του 2. Σκέψου το. ( συγνώμη σε όσους έγινα δυσνόητος )

 4. Eπομένως μιλάμε για δηθεν η εικονικές καταστάσεις που φέρουν όμως ενα γερο σοκ στις κοινωνίες .Σα να λέμε ριχνουν αδεια για να πιάσουν γεμάτα…Τι θέλουν ομως να πιάσουν;;

 5. Κάτι θα βλέπουν τα ιλουμινατια μαλλον…και θέλουν τον κόσμο με το μέρος τους..

 6. Λές ότι το internet κ.λ.π είναι τα μέσα για να σταμπάρουν τους αμφισβητίες ,είναι αποδεδειγμένο και από τις συγκεντρώσεις που έκανε ο Μακαριστός Χριστόδουλος.Τσέκαραν την δύναμη της Ορθοδοξίας και όχι μόνον.

  Λες ότι ο μάσκα επιβίωσης είναι ο έξυπνος ,ο μεγαλύτερος συνομωσιολόγος ,ο μεγαλύτερος αντιστασιακός που έχετε δει…άλλα δεν θα το μάθετε ποτέ ..γιατί είναι όντος υποψιασμένος και έτοιμος,αλλά έχει την καρέκλα του , θα σου πω ότι είναι ο μεγαλύτερος χέστης , και δεν θέλω να τον μάθω ποτέ .Είναι παρτάκιας και μέχρι να γεράσει θα κρατάει την καρέκλα του αγκαλιά ,οπότε δεν τον υπολογίζω ,λες να τον έχω για τον κρυφό άσσο στο μανίκι μου;Εχει σπουδάσει την Ανωτάτη Ρουφιανική.!!!!!!!!!!!!!!!!

  Λες ότι θα κάνουν εμβόλια και θα αρχίσουν επιλεκτικά ; γιατί πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρουμε ; αφού είμαστε μόνο αέρας κοπανιστός .
  Βλέπουμε τι μας κάνουν και δεν αντιδρά κανείς και το ξέρουν .

  Υ.Γ. Μόλις φοβήθηκα και σε ευχαριστώ που μου σώζεις την ζωή μου .

  Λοιπόν, όταν άρχισαν οι περικοπές των μισθών,το κράτος δεν υποχρέωσε τους επιχειρηματίες να τις ακολουθήσουν , και όμως τις ακολούθησαν και έκαναν και πολλά χειρότερα .
  Δηλαδή είμαστε μια κοινωνία εκβιαστών και εκβιαζομένων .
  Αν στην τελική αυτοί που μας κυβερνούν , ''εκβιάζονται ''. τότε για πιο κύρος μιλάμε;.
  Αν έχεις έναν/μια σύζυγο , όπου σε κακομεταχειρίζεται και εσένα και τα παιδιά σου ,τι κάνεις σαφώς τον χωρίζεις , αλλά όχι πρέπει πρώτα να βρείς τον επόμενο εραστή/σύζυγο και μετά να χωρίσεις .Ετσι και εδώ , όλοι αυτοί δεν μας κάνουν και αντί να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν , όχι περιμένουμε να έρθει αυτός που θα μας σώσει .
  Ανίκανοι , χαμερπή ανθρωπάρια , δούλοι, προσκυνημένοι είναι όλοι αυτοί και θέλουν να κάνουν και εμένα .Πως; θα με σκοτώσουν , θα με εξαθλιώσουν , θα με φυλακίσουν ,θα με εκβιάσουν ; Θα πάρω τα βουνά ;
  Εδώ οι Ιεράρχες αντί να σταματήσουν επί τόπου την ορκομωσία από την στιγμή που δεν κάνουν τον Σταυρό τους , αυτοί συνεχίζουν . Τι συνεχίζουν να ορκίζουν;
  Εδώ ονόμασαν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και συμφωνώ απολύτως με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
  Ονόμασαν τον χωρισμό της Ελλάδος σε κρατίδια με το όνομα του Καλλικράτη , ενός εκ των αρχιτεκτόνων του Παρθενώνα και των Μακρών Τείχων (Αθήνα -Πειραιάς- Φάληρο) ,και άλλα πολλά .

  Με ξέρουν όπως τους ξέρω και εγώ.

  Αναστασία

 7. Λές ότι το internet κ.λ.π είναι τα μέσα για να σταμπάρουν τους αμφισβητίες ,είναι αποδεδειγμένο και από τις συγκεντρώσεις που έκανε ο Μακαριστός Χριστόδουλος.Τσέκαραν την δύναμη της Ορθοδοξίας και όχι μόνον.

  Λες ότι ο μάσκα επιβίωσης είναι ο έξυπνος ,ο μεγαλύτερος συνομωσιολόγος ,ο μεγαλύτερος αντιστασιακός που έχετε δει…άλλα δεν θα το μάθετε ποτέ ..γιατί είναι όντος υποψιασμένος και έτοιμος,αλλά έχει την καρέκλα του , θα σου πω ότι είναι ο μεγαλύτερος χέστης , και δεν θέλω να τον μάθω ποτέ .Είναι παρτάκιας και μέχρι να γεράσει θα κρατάει την καρέκλα του αγκαλιά ,οπότε δεν τον υπολογίζω ,λες να τον έχω για τον κρυφό άσσο στο μανίκι μου;Εχει σπουδάσει την Ανωτάτη Ρουφιανική.!!!!!!!!!!!!!!!!

  Λες ότι θα κάνουν εμβόλια και θα αρχίσουν επιλεκτικά ; γιατί πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρουμε ; αφού είμαστε μόνο αέρας κοπανιστός .
  Βλέπουμε τι μας κάνουν και δεν αντιδρά κανείς και το ξέρουν .

  Υ.Γ. Μόλις φοβήθηκα και σε ευχαριστώ που μου σώζεις την ζωή μου .

  Λοιπόν, όταν άρχισαν οι περικοπές των μισθών,το κράτος δεν υποχρέωσε τους επιχειρηματίες να τις ακολουθήσουν , και όμως τις ακολούθησαν και έκαναν και πολλά χειρότερα .
  Δηλαδή είμαστε μια κοινωνία εκβιαστών και εκβιαζομένων .
  Αν στην τελική αυτοί που μας κυβερνούν , ''εκβιάζονται ''. τότε για πιο κύρος μιλάμε;.
  Αν έχεις έναν/μια σύζυγο , όπου σε κακομεταχειρίζεται και εσένα και τα παιδιά σου ,τι κάνεις σαφώς τον χωρίζεις , αλλά όχι πρέπει πρώτα να βρείς τον επόμενο εραστή/σύζυγο και μετά να χωρίσεις .Ετσι και εδώ , όλοι αυτοί δεν μας κάνουν και αντί να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν , όχι περιμένουμε να έρθει αυτός που θα μας σώσει .
  Ανίκανοι , χαμερπή ανθρωπάρια , δούλοι, προσκυνημένοι είναι όλοι αυτοί και θέλουν να κάνουν και εμένα .Πως; θα με σκοτώσουν , θα με εξαθλιώσουν , θα με φυλακίσουν ,θα με εκβιάσουν ; Θα πάρω τα βουνά ;
  Εδώ οι Ιεράρχες αντί να σταματήσουν επί τόπου την ορκομωσία από την στιγμή που δεν κάνουν τον Σταυρό τους , αυτοί συνεχίζουν . Τι συνεχίζουν να ορκίζουν;
  Εδώ ονόμασαν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και συμφωνώ απολύτως με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
  Ονόμασαν τον χωρισμό της Ελλάδος σε κρατίδια με το όνομα του Καλλικράτη , ενός εκ των αρχιτεκτόνων του Παρθενώνα και των Μακρών Τείχων (Αθήνα -Πειραιάς- Φάληρο) ,και άλλα πολλά .

  Με ξέρουν ,όμως τους ξέρω και εγώ.!

  Αναστασία

 8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…πέρα απο κάποια ακραία και ειρωνικά σχόλια που είχα κάνει εδώ στο κατοχικά, χρησιμοποίησα αρκετές φορές την λέξη "εσκεμμενα" (για θεησκειες, δρακονιανους, κλπ)…για πολλους είναι παράλογη, λίγοι αντιλαμβάνονται ότι αρκετα μας τα εουν πασαρει για παραπλανηση ή βγήκαν στην φορα για διαφορους λογους….οι περισσοτεροι το παιζουν ξερολες και νομιζουν οτι εχουν κατανοησει 100% τα σχεδια της νεας τάξης και οτι ακουσουν το τρωνε αμασητο…(φυσικα στο παρελθον ημουν και εγω ετσι, ευτυχως πλεον το εχω παραδεχτει και επαψα να επιβαλω τοσο ευκολα την αποψη μου για διαφορα θεματα εαν δεν εχω 1000% αποδηξεις)

  με την παραπληροφορηση που υπαρχει πρεπει να ψαχνουμε ολα τα σεναρια και αποψεις για το καθε θεμα πλεον και μετα να βγαζουμε τα συμπερασματα μας, οχι απλα επειδη ακουσαμε την αποψη ενος ατομου/site/blog κλπ να το δεχτουμε ετσι απλα….

  -Psilos-

  • Υπάρχει και η εκδοχή να μην ψάχνεις τιποτα δικο τους και να τους γυρισεις απλα την πλατη

 9. Λοιπόν

  ας τα πάρουμε με την σειρά

  Α === Η Ελίτ και αυτοί πίσω από την ελίτ, όσοι τελοσπάντων κάνουν κουμάντο, όποιοι και αν είναι – ας το αφήσουμε για την ώρα

  1 — το ένα είναι ότι θέλουν δεν θέλουν κάνουν και λάθη
  2 — το άλλο είναι ότι δεν δίνουν μία αν εσύ ο άλφα, ο βήτα το καταλάβεις ή όχι, η μάζα πάντως σίγουρα δεν θα πάρει χαμπάρι, όσο και αν σκούξουν μερικοί ή και της το τρίψουν στην μούρη
  3 — το επόμενο είναι ότι -και όντως συμβαίνει- έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, όντας ψηλομύτηδες
  4 — σίγουρα παίζει και το χαρτί του ψαρέματος – θεωρώντας καλό να ξέρουν ποιανών κόβει έστω και λίγο το τσερβέλο και ποιοι είναι οι αντιρρησίες
  5 — τους πραγματικά αντιστασιακούς ξέρουν ότι δεν μπορούν να τους βρουν με φυσικό τρόπο, αλλά να είστε σίγουροι ότι τους ξέρουν (αφήστε στην άκρη για την ώρα το πως)
  6 — αυτούς που εκδηλώνονται δεν χρειάζεται να τους ψάξουν, ηθελημένα εκτίθενται από μόνοι τους, επειδή έχουν και υπηρετούν ένα σκοπό

  Β === Ο δε λόγος που γίνονται όλα αυτά

  1 — προωθούν ένα βασικό και αρκετά δευτερεύοντα σχέδια
  2 — μαζεύουν ενέργεια (με πολλούς τρόπους)
  3 — ο φόβος και η ελπίδα στο μη χειρότερο, είναι τα κύρια μέσα ελέγχου
  4 — να μην ξεχνάμε τον τεχνολογικά ενεργειακό έλεγχο (αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά)
  5 — η επανάληψη, η παραπλάνηση και η κούραση από ψεύτικα περιστατικά (λύκος …. λύκος – Hoax & False Flag) είναι τα μέσα αποχαύνωσης και εγκατάλειψης κάθε αντίστασης από την μάζα
  6 — επειδή είναι υποχρεωμένοι όχι μόνο να γνωστοποιούν ότι σχεδιάζουν αλλά και να έχουν την αποδοχή του πράγματος ή έστω και με παραπλανητικό τρόπο να την έχουν υφαρπάξει, τουλάχιστον από τον κύριο όγκο της μάζας

  Γ === Οι τρόποι που χρησιμοποιούν πάρα πολλοί
  για την ώρα δεν υπάρχει χρόνος και χώρος να ασχοληθούμε με αυτό – ψάξτε μόνοι σας.

  Δ === Σχετικά με τους αμφισβητίες, αντιρρησίες, αντιστασιακούς, ανένταχτους κλπ.
  1 — το θέμα με όλους αυτούς, είναι να τους ξέρουν, και να τους έχουν σε κάποιο ΜΑΝΤΡΙ, εκεί μπορούν να σκούζουν και να λένε ότι θέλουν, μέχρι που θα χρειαστούν για ανάλωση, όπου πάνω τους θα ξεσπάσει και θα ξεθυμάνει κάτι
  2 — αυτό που τους προβληματίζει είναι μήπως και κάποιοι κάνουν την σύνδεση – αυτό προσπαθούν να αποφύγουν και να ματαιώσουν πάσει θυσία.
  3 — και εκείνο που πέρα και πάνω απ' όλα τρέμουν είναι όσους ΘΥΜΗΘΟΥΝ – αυτό θέλουν να αποτρέψουν με κάθε τρόπο, ΑΛΛΑ έτσι και κάποιος θυμηθεί αυτό που μπορούν πλέον να κάνουν είναι απλά να του κλάσουν τα γκιόνια, γι' αυτό και αναλίσκονται να του παρεμβάλουν εμπόδια επιστρατεύοντας λυτούς και δεμένους, μέχρι που θα είναι έτοιμος και τότε θα τους πάρει κυριολεκτικά ο διάολος

  Αυτά σχετικά με τα της ελίτ και των κυριάρχων

  Ας πάμε τώρα σε άλλα

  Νικόλα
  διερωτάσαι μήπως κάθε ερευνητής, υποψιασμένος, αντιρρησίας κλπ χρησιμοποιήθηκε από την κλίκα για κάποιο σκοπό, ένα πείραμα, μια απόφαση κλπ.

  Και η απάντηση είναι 100% ΝΑΙ
  και πολλές φορές όλοι αυτοί έπαιξαν άθελά τους το παιχνίδι της κλίκας

  ΟΜΩΣ
  όλοι αυτοί ήταν απλά χειραγωγήσιμοι

  Εκείνο όμως που πάντα έψαχναν
  θέλοντας να μην το αφήσουν να συμβεί,
  ή να το καθυστερήσουν όσον το δυνατόν περισσότερο,
  ήταν
  αυτούς που βάδιζαν στον δρόμο
  της Εν-θύμησης.

  Για τον Έμπολα
  για την ώρα παίζουν και τα δυο σενάρια,
  ούτε και εκείνοι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει,
  οπότε ότι τους κάτσει πιο καλά.

  Πάντως εάν το προχωρήσουν
  θα φάνε μια ώρα γρηγορότερα τα μούτρα τους.

  Θυμηθείτε ότι
  η μεγάλη μάχη είναι και διεξάγεται κατά ….. μόνας,
  τους όποιους συμπολεμιστές
  θα τους βρείτε και θα τους ανακαλύψετε
  μόνο στο πεδίο της μάχης, πουθενά αλλού ή πιο πριν

  Αυτά ………..

 10. Χμμμμ…. Μια και 2 φορες; Μιλανε αυτοι ειναι τα απολυτα κτηνη. Αφου θα ηθελα να ειχα τη δυναμα να τους εξαφανισω οριστικα αλλα δεν….

 11. Φαντασου και μια αλλη παραμετρο.Οι καλοι που ξερεις να ειναι και αυτοι κακοι.Και οι κακοι που δεν ξερεις να ερθουν να ανατρεψουν του πρωτους και να γινουν αυτοι στην θεση τους οι καλοι,ενω δεν ειναι,ουτε θα ειναι ποτε στην πραγματικοτητα,αλλα με αυτα που θα κανουν να σε μπερδεψουν τοσο πολυ που θα πεις οτι αυτους περιμενα….Ειναι τοσο απλο,που αν το σκεφτεις ισως δεν το εχεις σκεφτει μεχρι τωρα….

 12. χμμμμμμμμ

  The Law for the Wolves

  "NOW this is the law of the jungle, as old and as true as the sky,
  And the wolf that shall keep it may prosper, but the wolf that shall break it must die.

  As the creeper that girdles the tree trunk, the law runneth forward and back;
  For the strength of the pack is the wolf, and the strength of the wolf is the pack

  Κιπλινγκ

 13. Το ζήτημα, δεν είναι αν κάνει λάθη ή όχι, αλλά το τι κρύβεται πίσω από το παραβάν. Λίγο πολύ με τα εμβόλια, όλοι έχουν υποψιαστεί πως κάτι άλλο παίζει πέρα από το "γενικό καλό". Μήπως όμως όλα αυτά είναι μέρος μιας πρόβας του τύπου ατζέντας 21; Δηλαδή, μια μέθοδος πρόβλεψης του τι θα κάνει ο κόσμος σε περίπτωση μιας θανατηφόρας πανδημίας; Μια πρόβα για την εξόντωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού χωρίς να αποδοθούν ευθύνες; Μήπως δηλαδή στρέφουν αλλού την προσοχή; Μήπως τα πάντα αποτελούν crash tests που δοκιμάζουν τον βαθμό αποβλακωσης του κόσμου προκειμενου να γίνει το επόμενο βήμα;

 14. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΘΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ
  ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
  ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΙΚΟ.

  ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΜΨΥΧΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ/ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ.

  ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ Α-ΨΥΧΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΟΝΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ/ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ.
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.

  ΕΤΣΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.
  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ/ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ/ΙΣΛΑΜ (ΥΠΟΤΑΓΗ) ΜΕ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΛΠ.

  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΔΥΣΗ (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΗΠΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ) ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΄΄ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΙΓΟΝΙΑ΄΄
  ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ),
  ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ
  (ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΖΩΞΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ) ΚΑΘΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΄΄ΒΛΕΠΕΙ΄΄ ΤΙΣ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ,
  ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΄΄ΕΜΦΥΛΙΟ΄΄ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ/ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΣΚΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ/ΣΥΡΙΑΣ (ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΣ/ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΣ),
  ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

  ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ;
  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ.

  ΠΟΣΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ;

  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ (ΚΛΕΙΔΙ ΕΛΛΑΣ, ΚΥΠΡΟΣ, ΡΩΣΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ) ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ (ΚΛΕΙΔΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΚΛΕΙΔΙ ΙΣΠΑΝΙΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝΝΝΝ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΩΣ ΣΧΕΔΙΟ Α΄ Β΄ Γ΄ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 15. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΓΧΥΣΗς ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ"
  ΣΗΜ.ΤΟ "ΕΛΙΤ" ΣΑΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

 16. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..

  ΄΄ΕΜΠΟΛΑ΄΄

  ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠ’ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΄΄ΦΙΛΟΙ΄΄ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.

  Ο ΕΜΠΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ NSA>Q/ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΄΄ΦΕΜΑ/FEMA΄΄ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΤΗΣ ΦΕΜΑ (ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ NSA) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΄΄ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ΄΄ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ,

  http://www.katohika.gr/2014/09/plires-xaos-apo-ton-io-ebola.html

  http://www.katohika.gr/2014/09/to-xeirotero-senario-i-eksaplosi-tou-empola.html

  http://www.katohika.gr/2014/10/erxontai-ta-ypoxreotika-emvolia-gia-ton-thanatiforo-io-ebola.html

  http://www.katohika.gr/2014/10/min-akoute-ta-papagalakia-ektos-elegxou-o-ebola.html

  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΓΩ ΣΤΟ

  http://www.katohika.gr/2014/10/o-tromos-tou-ebola-exei-antidoto-tin-gnosi.html

  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ
  ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ΄΄ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ

  http://www.katohika.gr/2014/10/se-posous-vathmous-kelsiou-antexi-o-empola.html

  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ….

  ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ Ο ΄΄ ΕΜΠΟΛΑ ΄΄ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ;

  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΄΄ ΠΟΛΗ/ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ΄΄ ;

  ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ
  ΄΄ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΥΣ ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ ΜΙΕΡΟΥΣ ΄΄ ;

  ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΄΄ΠΑΓΙΔΕΣ΄΄ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;

  ΓΙΑΤΙ Ο ΕΜΠΟΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΄΄ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ΄΄ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΄΄ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ΄΄ ;
  ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ;

  ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;

  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
  ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ
  ΄΄ ΥΠΟΨΙΑ΄΄ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ, ΜΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΥ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ)
  ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΜΑ…

  -ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ-

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

 17. ο μεγάλος σωτήρας ο ομπαμια μας δίνει το πραγματικό σχέδιο, σύνορα ανοικτά, αεροπλάνα και βαπόρια από αφρικη αβέρτα κουβέρτα ( μην μας πουν και ρατσιστές) ιατρικό προσωπικό χωρίς γάντια, παίδες μέχρι τον δεκεμβρη θα γινει της πουτ@ν@ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Η Ομηρική Ελληνική Γλώσσα: Αυτό το κείμενο διαδώστε το παντού και σε κάθε περίπτωση φυλάξτε το!

Πες μου αν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια …