19:32 - 19/04/2021

Οι γέροι είναι η αφορμή. Στόχος τα παιδιά και οι αγέννητοι.

Άπαξ και μπόλιασε το μπόλι, αγαλλιάσαν κι οι διαβόλοι.

Όχι ότι τους χάλασε να γλυτώσουν τα δισεκατομμύρια των συντάξεων και του κόστους νοσηλείας και υγειονομικής συντήρησης των μεγάλων ανθρώπων, για να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους πόρους στην περαιτέρω υποδούλωση των λαών και την δημιουργία του “γενναίου νέου κόσμου” τους.

Όχι ότι η σοφία, η παρρησία και πείρα της γονεϊκής συμβουλής από σώφρονες γονείς δεν είναι ανάχωμα, στα βρώμικα σχέδια τους.

Αλλά ο βασικός στόχος είναι τα παιδιά, και αν περάσουν οι μεταλλάξεις στο DNA του είδους μας, τότε και όλοι οι μετέπειτα άνθρωποι. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα καινούργιο. Απλά με αυτή την αρχική στρατηγική πράξη κακίας.

Επίσης αν απλωθεί η στειρότητα ως γενετική ωρολογιακή βόμβα, έχουν εξασφαλίσει την άχρη θανάτου μείωση του πληθυσμού μας.

Μία απλή γριπούλα που συμβίωνε με τον άνθρωπο από πάντα, με μία υγειονομική δικτατορία κάποιων τεστ που βγάζουν και την λεμονάδα ή την παπάγια θετική (γιατί είναι τόση η “αξιοπιστία” τους), μετατράπηκε στο τέλειο όχημα άλωσης ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.

Εφόσον αρέσκονται να το παίζουν Θεοί, δεν μας εκπλήσσει που η οίηση και δαιμονική τους υπερηφάνεια κορυφώθηκε ακόμα μια φορά, πιστεύοντας ότι μπορούν να αναπλάσσουν και αυτό το ίδιο το ανθρώπινο γένος κατ εικόνα και καθ ομοίωσην τους.

Ο χρόνος να μας βγάλει λάθος, αλλά αν οι τεχνολογίες των mRNA εμβολίων, αν έχουν όντως τόσο μακροπρόθεσμες και ανεξερεύνητες επιπτώσεις όσες και ΟΙ ΙΔΙΟΙ ακόμα δημόσια εικάζουν, την έχουμε άσχημα. Και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι κάθε ένας που το κάνει σήμερα είναι δυνητικά εχθρός μας και μία πιθανή υγειονομική βόμβα που περπατά ανάμεσα μας.

Για φαντάσου να παντρέψεις τον γιό σου με κοπέλα που είναι προγραμματισμένη σε βάθος 4 γενεών να πάψει η γενοσειρά της να αναπαράγεται. Μόνο και μόνο γιατί αυτή ή η πρόγονος της αποφάσισε να  κάνει το εμβόλιο.

ή ακόμα τα εγγόνια σου να παρουσιάζουν σωρηδών μεταλλάξεις, τερατογενέσεις και αυτοάνοσα εως ότου και το ίδιο το φυσικό περιβάλλον ύπαρξης τους καθίσταται θανατηφόρο για εκείνα. Τι δράση να πάρεις τότε; Θα είναι πολύ αργά.

Η δράση είναι τώρα. Δεν είναι δυνατόν αυτοί που πασχίζουν μανιακά για την γενοκτονία σας, να νοιάστηκαν τώρα για την υγεία σας. Αυτά είναι υποκρισίες της κακιάς ώρας.

Δεν είναι δυνατόν οι χρηματολάτρες των φαρμακοβιομηχανιών και της ιατρικής ροκεφέλερ που έχουν τους γέρους σας με 20 χρόνια νοσήματα, 50 χάπια, σωλήνες για αναπνοή και δηλητήρια, γιατί τους τάιζαν μία ζωή επεξεργασμένες νεκρές τροφές και τηλεοπτικό τρομο-πορνό του στρές, να σας λένε τώρα έλα να σε σώσω απ το μικρόβιο. Μιλάμε είναι εξωφρενικά αυτά τα πράγματα σαν σκέψη  και μόνο.

Αυτοί που μειώσαν την σύνταξη τους στο μισό, που κόψαν τα φάρμακα της μάνας σου, που κόψαν τα κονδύλια απ τις αιμοκαθάρσεις του παππού σου, που σε απομώνοσαν από αυτούς σωματικά με lockdowns και πνευματικά με τον ατομισμό και κυνήγι χρήματος στην πόλη, να τους προφυλάσσουν τώρα. Αυτοί που από τον σεβαστό γηραιό του χωριού που όλοι συμβουλεύονταν, έκαναν τους μεγαλυτέρους μία κάστα ενός κατώτερου θεού παραχωμένη στα ιδρύματα, να σου λένε πως τώρα τους προστατεύουν. Είτε αυτούς είτε τους μικρότερους.

Εχθρός σου 99 φορές; Και την ΕΚΑΤΟΣΤΉ το κακό σου θέλει. Αμύνσου, ενημερώσου, οργανώσου, ΠΟΛΕΜΗΣΕ.

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Μου ξέφυγε ή δεν είδα κανέναν συνταξιούχο τις περασμένες δεκαετίες να κάνει συλλαλητήριο ή να “βγαίνει” στους δρόμους για τους μισθούς των “παιδιών” τους ή των εγ-γόννων τους;;
    payback time;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh