Διαφημίσεις

Τουρκία-πραξικόπημα, Ερντογάν, ΗΠΑ, ΡΚΚ, Ρωσία, Ισραήλ, Τζιχαντιστές, επίθεση στη Νίκαια, Τσίπρας, Μοσχοβισι, ελληνική οικονομία και γενικότερα αποτελέσματα πολιτικών, ελληνικός στρατός και αεροπορία,



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΡαδιοΓραφήματα 19/7/16”
  1. Ας γράψουμε την γνώμη μας… μέχρι εκεί που πρέπει.

    Το λεγόμενο πραξικόπημα στην Τουρκία, δεν το έστησε ούτε ο Ερντογάν, ούτε οι κεμαλικοί… το έστησαν οι Η.Π.Α. που έχουν παράδοση πραξικοπημάτων σε συμμαχικές χώρες. Οι Η.Π.Α. γνώριζαν ότι και οι δυο αντιπαρατιθέμενες δυνάμεις ήθελαν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών… έδωσαν και στους 2 αυτό που ήθελαν… και τράβηξαν τελευταία στιγμή το “χαλί” σε ένα από τους δύο, σύμφωνα με τα συμφέροντα τους.

    Όταν μπορείς στο παρασκήνιο να δίνεις εγγυήσεις, για μια κίνηση Α, τότε μπορείς να επιλέξεις σύμφωνα με τα συμφέροντα σου εάν θα τραβήξεις το “χαλί” στην κίνηση Α, η όχι.

    Οι Η.Π.Α. έπαιξαν τόσο με τους κεμαλικούς, όσο και με τους ισλαμιστές… κάτι ανάλογο έπραξαν οι Η.Π.Α. και με το Ιράκ, όταν η Πρέσβειρα τους από το βήμα του Ο.Η.Ε. Μ. Ολμπράιτ κάλεσε τον Σ. Χουσείν να εισβάλει στο Κουβέιτ, ως εγγυήτρια δύναμη… το έπραξε ο Χουσείν, με αποτέλεσμα την εισβολή των Η.Π.Α. στο Ιράκ το 1991!

    Το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Ιωαννίδη… στην Κύπρο το 1974. Μετά ο Ιωαννίδης δήλωσε για τις Η.Π.Α. “Μας προδώσατε”. τέτοιου είδους στρατηγήματα υπάρχουν στον Πολυαίνο και στο έργο του “Στρατηγήματα”.

    Τον Τ. Ερντογάν και το Ισλαμικό κόμμα το έφεραν στην Τουρκία οι Η.Π.Α. μετά τα γεγονότα στα Ίμια το 1996, όπου οι κεμαλικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί είχαν εντολή από την Γερμανία για εισβολή στο Αιγαίο, οι Η.Π.Α. τότε αντέδρασαν δια του Προέδρου τους Μ. Κλίντον. Έτσι προήλθε από τον γερμανοτραφή Κ. Σημίτη το “ευχαριστούμε τις Η.Π.Α.”…

    Η Ρωσία έχει ακόμα, ελάχιστη επιρροή τουλάχιστον στα παλαιά μέλη του Ν.Α.Τ.Ο. όση επιρροή έχει η Ρωσία στην Ελλάδα, άλλη τόση έχει και στην Τουρκία… τόσο απλά.

    Το ένα είναι μέσα στο άλλο, έτσι οι πολλοί νομίζουν ότι είναι ένα… αλλά δεν είναι!

    Άλλο το κοσμικό τουρκικό κράτος που δημιουργήθηκε από το 1909 και εντεύθεν μετά την διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και με απαρχή τους Α&Β Βαλκανικούς πολέμους, και άλλο το ισλαμικό κράτος το οποίο αναγεννάτε και ιδρύεται αυτή την στιγμή στην Τουρκία… σε λίγο δεν θα υπάρχει και η σημερινή τουρκική σημαία ως επίσημο σύμβολο του τουρκικού κράτους! Οι τελευταίες εικόνες του τούρκικου στρατού αποτελούν προάγγελο για αυτό…

    Μην κοιτάτε τους άλλους, κοιτάτε εμάς!… Το Αιγαίο ακόμα έχει δυο ακτές.

    Τόσο η Τουρκία, όσο και η Ελλάδα θα διαμελιστούν όπως έχουν… αυτά είναι γνωστά σχέδια εδώ και 30 χρόνια. Θα φτιαχτεί ένα ενιαίο κράτος, με κέντρο το Αιγαίο! Οι απαιτήσεις του νέου παγκόσμιου συστήματος που έρχεται αυτό απαιτούν, το γιατί μπορεί κάποιος να το αναζητήσει στην μυθολογία των Ελλήνων.

    Ναι! Οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων είναι κάτι παραπάνω από χέστηδες!… Για αυτό θα πρέπει μετά την απελευθέρωση να έρθει μια γενεά όπου θα διαπαιδαγωγηθεί, ώστε να είναι αντάξια των μυθολογικών προγόνων της.

    Θα πρέπει να καταλάβει ο Ζαχαρίας και όλοι οι υπόλοιποι από την παρέα σας.. ότι πριν από εσάς υπήρχαν άλλοι που έκαναν αυτό που εσείς τώρα πράττεται! Οι τρόποι και οδοί είναι ίδιοι, τα μέσα διαφορετικά… Όπως και εσείς έτσι και αυτοί είχαν τις ίδιες απορίες για την συμπεριφορά του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων… 🙂 Η συμπεριφορά του ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει… αυτή είναι η φύση και διάταξη μέσα στις χιλιετηρίδες… οπότε το βασικό πλάνο στο οποίο δραστηριοποιείστε είναι αδιέξοδο, δεν βγάζει πουθενά! Τσάμπα κλάνει η λάμπα στην χώρα των Ελλήνων… Αν συνεχίσετε να το κάνετε, από ένα σημείο και μετά θα το κάνετε για επαγγελματικούς λόγους… 🙂 θα βγάζετε έστω και λίγο χρήμα από όλο αυτό.

    Καλός να έρθει το θερμό επεισόδιο!!!! Εξ’ άλλου ο λέοντας πλησιάζει!

    Τίποτα δεν πάει χαμένο….

    Λένε ότι υπάρχουν τρεις κινέζικες κατάρες…

    α) Σου εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς…
    β) Σου εύχομαι να προκαλέσεις το ενδιαφέρον της εξουσίας…
    γ) Σου εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις….

    Για τους Κινέζους και ίσως και για άλλους λαούς, οι έθνη, μπορεί να είναι κατάρες, για τα αρχέτυπα των Ελλήνων και για τους Έλληνες αποτελούν πραγματικές ευχές.

    Αυτά.

    1. Έχουμε διαφωνήσει δεκάδες φορές και άλλες τόσες έχουμε συμφωνήσει.

      Θα σταθώ σε ένα μόνο πράγμα

      “Θα πρέπει να καταλάβει ο Ζαχαρίας και όλοι οι υπόλοιποι από την παρέα σας.. ότι πριν από εσάς υπήρχαν άλλοι που έκαναν αυτό που εσείς τώρα πράττεται! Οι τρόποι και οδοί είναι ίδιοι, τα μέσα διαφορετικά…”

      Έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ακριβώς επειδή υπάρχουν αυτά τα μέσα, ίσως κάνουμε τη μικρή διαφορά. Δεν λέω ότι έχουμε την αυθεντία ή ότι είμαστε σωστοί. Θεός δεν είμαι και θέλω να πιστεύω ότι το καλάμι το παρκάρω έξω από το σπίτι. Αν πχ εσύ με την προσπάθεια που έκανες συνέβαλες στην εξέλιξη στο 1 τις χιλίοις, η Βασούλα άλλο ένα, ο Νίκος άλλο ένα, έτσι θέλω να πιστεύω ότι ίσως κάποτε μαζέψουμε το πολυπόθητο 10%. Ίσως όχι στη δικιά μου γενιά (40άρηδες) ίσως στην επόμενη (σημερινοί 15-20άρηδες).

      Ούτως ή άλλως όλη μου η προσπάθεια δεν είναι για να ζήσω εγώ καλύτερες μέρες, αλλά το παιδί μου, του γείτονα μου, του φίλου μου, όλων μας.

      Και ξέρω πολύ καλά ότι όσοι κάνουν αυτήν την προσπάθεια, την κάνουν για τους ίδιους λόγους, ίσως με άλλον τρόπο, που μπορεί και να μην με βρίσκει σύμφωνο, αλλά σίγουρα αναγνωρίζω μέσα από τις διαφωνίες έναν κοινό σκοπό. Τον ίδιο σκοπό που μας έχει ενώσει σε αυτή τη σελίδα, αλλά και όλες τις άλλες που συχνά συναντιόμαστε.

      1. Ας σου απαντήσω…

        Μην τρέφεις αυταπάτες… στο ρου της ιστορίας, υπήρξαν χιλιάδες άνθρωποι όπου στην εποχή τους ενημέρωναν με τα μέσα που διέθεταν τους ανθρώπους για τα γεγονότα που ερχόντουσαν… κανείς δεν εισακούστηκε, διότι έτσι είναι η φύση των πραγμάτων, σε αυτόν τον πλανήτη. Ο ιστορικός και λόγιος Ιωσήφ Βρυέννιος 50 χρόνια πριν την οριστική άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, ενημέρωνε τον τότε λαό και αρμόδιους της εποχής, ότι “μην περιμένετε καμία βοήθεια από την δύση”… και όμως όταν ήρθε η ώρα της τελευταίας αλώσεως το 1453, περίμεναν βοήθεια από την δύση!!!… και πήραν τα αρχίδια τους! Κάπως έτσι γίνεται συνήθως….

        Το μέσω που χρησιμοποιείται, το διαδίκτυο, δεν είναι δικό σας… μας δόθηκε και ελέγχεται πλήρως, κάποιοι σας αφήνουν να “παίξετε μπάλα”, το γιατί θα το καταλάβεις παρακάτω.

        Γεννιέσαι δεν γίνεσαι… όταν ανακαλύψεις τον λόγο που γεννήθηκες, τότε γίνεσαι.

        Το Αιγαίο ως μεταίχμιο, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πρόσφατες ιστορικά, δυτικές κρατικές οντότητες, όπου η μια κρατική οντότητα έχει για ονομαστική ιδιότητα το φως (Ελλάς) και η δεύτερη κρατική οντότητα έχει για ονομαστική ιδιότητα το σκότος (Τουρκία – Τουράν)… αυτό δεν είναι τυχαίο.

        Δεν αλλάζει το ποσοστό αντίληψις (αφύπνισης) και νοήσεως των ανθρώπων… αυτό είναι κλειδωμένο σε μαθηματική σταθερά λεπτοϋφής, και για την τωρινή φύση των πραγμάτων, ώστε να μην μπορεί παρά μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων να βγει έξω από αυτό.

        Οπότε μην αυταπατάσαι ότι μπορείς πραγματικά να “αφυπνίσεις” κάποιον, η κάποιους… σίγουρα μπορείς θετικά να επηρεάσεις την μεγάλη μάζα των ανθρώπων, όπου θίγονται πλέον τα υλικά και μόνο συμφέροντα της… αλλά αυτό δεν τους κάνει αυτομάτως και νοητικά αφυπνισμένους, δεν γεννήθηκαν για αυτό, εξ’ άλλου το συμφέρον ως κατάσταση, δεν άπτεται του λογιστικού μέρους της ψυχής.

        Ζούμε σε ένα δώμα, με σταθερές εναλλάξ αναλογίες φωτός και σκότους… Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι οι συμμαχίες μέσα στο “σπήλαιο”… εάν και εφόσον θιχτούν βασικές δομές εντός του σπηλαίου… είτε για περισσότερο φως, είτε για περισσότερο σκότος, και όπως φαίνεται επί των ημερών μας, οι ισορροπίες αλλάζουν για περισσότερο σκότος, αυτό θα έχει κάποιες σοβαρές ανατροπές εντός του σπηλαίου!

        Εκεί Ζαχαρία μπορείτε να “παίξετε μπάλα”… όπως και σας αφήνουν μα παίζεται μέσα από το μέσων που μας έχουν δώσει, το διαδίκτυο… αλλά όταν αποκατασταθεί ξανά η τάξη και η ισορροπία… οι τωρινοί σύμμαχοι σας, η έστω αυτοί που θα βρείτε στο μέλλον, είναι αμφίβολο αν θα παραμείνουν σύμμαχοι σας. Ο βασικός ρόλος ΟΛΩΝ είτε το γνωρίζουν, είτε όχι, είναι να διατηρηθούν οι αρχέγονες ισορροπίες στο αρχαίο δράμα, να δοθεί πνοή και ελπίδα για κάτι καλύτερο, ώστε να υπάρχει συνέχεια… και πάλι από την αρχή στην σισύφεια πορεία… σίγουρα τίποτα δεν πάει χαμένο, αλλά όλα είναι μέσα στο πλαίσιο της ισορροπία φωτός και σκότους.

        Δεν γνωρίζω αν το μεγάλο ποσοστό όλων αυτών που προσπαθούν για κάτι καλύτερο, κατανοούν έχοντας υψηλή συνείδηση του χρόνου, του χώρου και του τόπου, για το τι πραγματικά πράττουν. Σίγουρα το να έχεις αγαθές προθέσεις σε προστατεύει από πολλούς και πολλά.

        Αυτά.

  2. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Όντως οι Γεροντάδες μας μίλησα, το θέμα είναι τους ακούσαμε; Τους καταλάβαμε; Το θέμα δεν είναι ούτε επάρκειας, ούτε αυτάρκειας, ούτε επιβίωσης. Το θέμα ανέκαθαν ήταν και είναι και θα είναι κατά πόσο είμαστε ψυχικά και πνευματικά έτοιμοι!

  3. Καλησπέρα παιδιά

    Η διαφορετικότητα και η διαρκης ανησυχία θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Μπράβο..συνεχίστε με δύναμη ..

    Θα διαφωνήσω με το θέμα τουρκίας εξακολουθώ να πιστεύω σε κίνηση Ερντογαν.

    Αυτό που παρατηρω επίσης είναι πολλές αντίθετες πληροφορίες και αυτό με βάζει σε υποψίες.

    Ο ένας λέει ραντεβού με Πούτιν .. Ο πουτιν λεει τέρμα τα τσαρτερ.. Ο άλλος λεει θα σε διώξω απο το Νατο κι απο την αλλη ο Ομπάμα τηλεφωνησε στον Ερντογκαν.
    Το κεφάλι του είναι στον αέρα και επειδή αυτοί δεν είναι ερασιτέχνες να βάλω οτι μέχρι τις 22 /7 οτι είναι να γίνει θα γίνει..

    Προβλέπω κακό τέλος ..
    Ο Θεος να δώσει να γίνουν ολα προς το συμφέρον της πατρίδας μας

    Καλη συνέχεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek