Αυτή η ανάρτηση θα κατέβει σύντομα και απευθύνεται σε όσους διαθέτουν ακόμα νου.
Μην την διαβάσεις απλά αλλά μελέτησε την. Αν θέλεις αντέγραψε την για να την ξαναμελετήσεις. Δεν θα σε βοηθήσω στα σχόλια γιαυτό μην μου στείλεις. Και μην βιαστείς να με χαρακτηρίσεις αν και να το κάνεις δεν με ενδιαφέρει. Αν πραγματικά καταλάβεις μην πατήσεις τον νόμο. Δεν είναι ούτε δική σου γνώση ούτε δική μου. Μην συνδυάσεις ποτέ το όνομα μου με τα παρακάτω.
.
Η πραγματική αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι πάρα πολύ παλιά και ηλιογενείς και περιγραφική και όχι ονομαστική όπως προσπαθούν να κάνουν τις γλώσσες όλες. Κάθε γράμμα της συμβολίζει και μια κατάσταση ή ιδιότητα του φωτός, πχ. το ύψιλον συμβολίζει το φως που λιμνάζει (ύλη).
Έτσι κάθε συλλαβή συμβολίζει μια ακόμα πιο περίπλοκη κατάσταση ή ιδιότητα του φωτός. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται στις λέξεις, στις προτάσεις, στα κείμενα κτλ. Και δεν είναι λάθος. Τα πάντα είναι φως γιατί τα πάντα είναι μορφές και για να υπάρχει κάτι, δηλαδή να είναι υπό της Αρχής, πρέπει να διέπεται από τον νόμο του διπολισμού. Το σκοτάδι είναι το αντίθετο του φωτός όμως ταυτόχρονα είναι μια κατάσταση ή και ιδιότητα του και η αρχαία Ελληνική γλώσσα μπορεί και εκφράζει ότι υπάρχει, ότι είναι υπό της Αρχής και το σκοτάδι υπάρχει επίσης.
Ας δούμε τώρα πως σχετίζεται αυτή η γλώσσα με τους υπολογιστές τα μαθηματικά και την απόλυτη γνώση.
Τα γράμματα της είναι 27. Οι συλλαβές αποτελούνται από 1 εως 3 γράμματα. Εδώ πολλοί θα διαφωνήσουν αν και η λεπτομέρεια αυτή δεν αλλάζει την εξήγηση που δίνω. Αν κάποιος θέλει ας θεωρήσει ότι οι συλλαβές μπορούν να είναι 4 ή και 4000 γράμματα.
Συνεχίζω…. Με βάση τα παραπάνω υπάρχουν 28 στην 3η συλλαβές. Δηλαδή 28χ28χ28. Γιατί 28 και όχι 27; Συν 1 για την μη ύπαρξη γράμματος σε περίπτωση δηλαδή που η συλλαβή δεν είναι 3 γράμματα αλλά 1 ή 2. Συνολικά λοιπόν 21952 συλλαβές. Αυτή είναι όλη η γλώσσα. Με αυτές τις συλλαβές μπορείς να περιγράψεις τα πάντα.
Είναι ακόμα πιο εύκολο. Στο 3ο επίπεδο που οι συλλαβές δημιουργούν λέξεις ξεκινάνε τα μοτίβα. Και στις συλλαβές υπάρχουν αλλά δεν είναι απαραίτητη η μελέτη τους. Μια λέξη είναι πιθανόν να περιέχει όμοιες συλλαβές και φυσικά όμοια γράμματα. Αυτό είναι μοτίβα και η κατανόηση τους οδηγεί σε λιγότερους πραγματικά συνδυασμούς. Άρα ακόμα ευκολότερη χρήση της γλώσσας.
Πριν αναφέρθηκα σε απόλυτη γνώση. Αν ένα κείμενο αποτελείται από πχ. 1000 γράμματα τότε 28 στην 1000η είναι η μέγιστη συνδυασμοί των γραμμάτων σε αυτό το κείμενο. Καθένας από αυτούς τους συνδυασμούς είναι και ένα άλλο κείμενο. Και δώσε προσοχή σε αυτό. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί με 1000 γράμματα. Το 1000 δεν είναι συμβολικό νούμερο αλλά το χρησιμοποίησα ως παράδειγμα. Βάλε όποιο νούμερο θέλεις πάνω από το 3. Γιατί το 3; Γιατί από τόσα γράμματα και κάτω αποτελείται μια συλλαβή.
Δεν ξέρω αν το έπιασες. Αν όχι ξαναδιάβασε το. Σου έδειξα πως να γνωρίζεις τα πάντα. Και το παρελθόν και το μέλλον και όλες τις διαστάσεις. Οτιδήποτε είναι ύλη. Το κλειδί είναι στο… είναι οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί.
Και πια η σχέση σε όλα αυτά με τον υπολογιστή; Μα ο υπολογιστής είναι ένα προγραμματιζόμενο μυαλό. Αν το δικό σου μυαλό δεν το έχει κατανοήσει ακόμα, ο υπολογιστής θα σε βοηθήσει να πετύχεις το παραπάνω.
Δώσε βάση και σε αυτό.
Αν μάθεις αρχαία Ελληνικά τότε αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σου μπορεί να κάνει τις παραπάνω πράξεις άμεσα και ναι θα γνωρίζεις τα πάντα.
ΠΗΓΗ
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
ΒΑΡΟΣ=ΛΟΓΟΣ.
ΒΑΡΥΤΗΣ=ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ
αλλο η ΠΡΟΠΕΔΗ,αλλο αθροισμα….
ΟΠΩΣ ΚΑΛΟΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ,αλλο αθροισμα.η αριθμοσοφια τα λεει.δεν τα λεω εγω.βαλτε τα μετά τής,κι απο δοξα τω θεω, βοηθα παναγια
15 χρονια το μελετουσα καθε μερα μαζι με τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΛΑΣΚΟ του ΜΕΛΕΤΙΟΥ
Ετσι λειτουργει το chatGPT;
Υβρις θα το ελεγαν παλια.
Στον Ολυμπο μονο αν αξιζεις.