Μεσα στη Φυση μας Συμβαινουν διαφορα Υπεροχα πραγματα,σαν βαλμενα απο Χερι.. Θεου.Αρκει να μπορεσουμε να τα Αφουγκραστουμε.
Ενα τετοιο ειναι και η Μεταμορφωση της Πεταλουδας.Το περασμα της .δηλαδη.απο καμπια σε χρυσαλιδα και απο εκει σε Πεταλουδα.Στο πρωτο μερος της ζωης της ερπει στο χωμα τρωγωντας φυλλα.Λιγο πριν το τελος αυτης της φασης τρωει υπερβολικα πολυ και φτανει να αυξησει το βαρος της μεχρι και εκατο φορες.Ειναι το σημειο που σηματοδοτει το περασμα της στην επομενη φαση.
Αποσυρεται σε καποιο ασφαλες μερος και αρχιζει να φτιαχνει το κουκουλι της.Σ αυτη τη φαση της εσωστρεφειας γινεται μια αναδιαρθρωση,ανακατανομη,του κυκλοφοριακου της συστηματος .Αυτο εχει σαν αποτελεσματο το ” αιμα της” να αποσυρεται απο το πεπτικο συστημα και να επικεντρωνεται στην Καρδια.Ειναι το σημειο απο το οποιο αυτη τη φορα σηματοδοτειται η εναρξη της γεννησης των πολυχρωμων Φτερων της.
Σιγα σιγα αλλαζουν μεσα της και οι υπολοιπες δομες της .Οταν πια ειναι ετοιμη ,ανοιγει το κουκουλι και καταπινει πολυ αερα.
Η Πεταλουδα ειναι Ελευθερη να Πεταξει..Βλεπουμε λοιπον πως στη Μεταμορφωση της, απο ενα τεραστιο πεπτικο συστημα που ηταν ,να γινεται μια τεραστια Καρδια, για να αποκτησει τελικα τα υπεροχα Φτερα της.Ειναι αληθεια οτι μεσα στην Ομορφια της μοιαζει να ειναι τοσο ευαλωτη ,τοσο ευθραστη και λεπτεπιλεπτη.
Και ομως εχει ειπωθει πως το Πεταγμα της Πεταλουδας σε ενα σημειο της Γης μπορει να προκαλεσει βροχη,ακομα και τυφωνα, στο αλλο ακρο της.
ΕΙΡΗΝΗ .Π
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
https://www.youtube.com/watch?v=VGppIBzx9W8
ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.
ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
“απο ενα τεραστιο πεπτικο συστημα,… γινεται μια τεραστια Καρδια…ειναι Ελευθερη ”
Τι όμορφη μεταφορά!!
και μια κλανια επισης εχει την ιδια επιδραση με το τιναγμα των φτερων της πεταλουδας.. ολα εχουν σημασια στη συνδημιουργια του συμπαντος.. οποτε γιατι δε μιλας για το μαγικο μειγμα μεθανιου που προερχεται απο α) την κατάποση αέρα, ο οποίος συνήθως είναι οξυγόνο και άζωτο που περιέχονται στον εισπνεόμενο ατμοσφαιρικό αέρα
β) τη φυσιολογική διάσπαση συγκεκριμένων τροφών που δεν έχουν χωνευτεί από ακίνδυνα βακτήρια, η οποία εντοπίζεται στο παχύ έντερο και παράγει υδρογόνο, μεθάνιο και διοξείδιο του άνθρακα;
ειδικα το δευτερο εχει πολλες περισσοτερες επιπτωσεις στο συμπαν ή στ γη οπως λες, πιστεψε με…
Η Θεωρία της τυχαιότητας-επίδρασης πεταλούδας είναι ακόμα μια παράλογη σκέψη
που ”πέρασε” ως λογική από τους εξουσιαστές για να κρύψουν ότι τα περισσότερα
απο αυτά που βλέπουμε η ακούμε είναι σχεδιασμένα από αυτούς .
Η έμφυτη φαντασία μας οδηγείται σε λάθος δρόμο.Η καημένη η πεταλούδα όσο και να πετάει και να χτυπάει τα φτερά της δεν μας προκαλεί κανένα κακό..
Μαλλον δεν πιανεις το νοημα ..