Οι συντεταγμένες των πυραμίδων της Γκίζας και η ταχύτητα φωτός
Διαφημίσεις

Υπάρχουν συμπτώσεις. Υπάρχουν και αριθμοί τόσο ακριβέστατοι που πλέον δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση η σύγκρισή τους. Αυτό αληθεύει για την περίπτωση των πυραμίδων της Γκίζας. Οι συντεταγμένες τους στο γεωγραφικό πλάτος είναι 29.9792458°N. Σε περίπτωση που δεν σας θυμίζει κάτι, αρκεί να δείτε τη ταχύτητα του φωτός, γυμναστηρια καλαματα η οποία είναι 299,792,458 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Δείτε τους δυο αριθμούς μαζί:

Συντεταγμένες πυραμίδων Γκίζας: 29.9792458°N
Ταχύτητα φωτός (m / sec): 299,792,458

Φυσικά, απ’ όσο γνωρίζουμε επίσημα τουλάχιστον, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν είχαν μετρήσει τη ταχύτητα του φωτός πριν από χιλιάδες χρόνια. Επίσημα, η ταχύτητα του φωτός υπολογίστηκε από τον Δανό αστρονόμο Ole Roemer το 1676 μ.Χ.

Ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε επίσημα.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι δεν χρησιμοποιούσαν τις παγκόσμιες γραμμές γεωγραφικού μήκους και πλάτους ώστε να προσδιορίσουν αυτό που ονομάζουμε στις ημέρες μας “συντεταγμένες”. Συνεπώς, ούτε το σύστημα των συντεταγμένων χρησιμοποιούσαν, ούτε τη ταχύτητα του φωτός γνώριζαν. Θα μπορούσε όντως ένας τόσο ακριβέστατος 9ψήφιος αριθμός να είναι αποτέλεσμα κάποιας τυχαίας σύμπτωσης ή μήπως η τοποθέτηση της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας ήταν κάθε άλλο παρά τυχαία εκφρασμένη ώστε να ταυτίζεται με την έννοια της ταχύτητας του φωτός;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Techstories

3 σχόλια στο “Οι συντεταγμένες των πυραμίδων της Γκίζας και η ταχύτητα φωτός”
  1. Υπαρχουν παρα πολλα που αγνοουμαι το τι εγινε στο αποτατο παρελθον..Δεν μπορει να υπαρχει τοση ακριβεια ,απο εναν πολιτισμο οπως τον αρχαιο αιγυπτιακο,οι πυραμιδες ειναι πολυ παλαιοτερες ,δημιουργηματα ενος πολυ ανωτερου τεχνολογικα εξελιγμενου πολιτισμου..Οι επικυριαρχοι μας κρυβουν πολλα ,οικιοποιουνται,αρχαια γνωση εμφανιζοντας τα ως συγχρονα ενω δεν ειναι..Υπαρχουν αναφορες στις ινδικες βεδες ,καθαρα για πυρηνικο πολεμο,και για ιπταμενα οχηματα τα Βιημανας,με τεχνολογια υδραργυρου…

  2. Πολυ λογικά τα παραπάνω, άλλωστε ο πρωτοπόρος στο θέμα των πυραμίδων Graham Hancock μετά από χρόνια επιτόπιων ερευνών έχει αποδείξει τον μαθηματικό, αστρονομικό και γεωδετικό πλούτο πληροφοριών που έχουν ενσωματωθεί στην κατασκευή τους. Και στα βιβλία του Ζαχαρία επίσης πολύ υλικό για το ρόλο και τις ιδιότητές τους. Η επίσημη αρχαιολογία φυσικά σφυράει κλέφτικα σε όλα αυτά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek