Στις αρχές του περασμένου έτους, ο καθηγητής του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, δήλωσε ότι αν δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη ενός νέου ιού που ονομάζεται COVID, θα μπορούσαμε απλώς “να είχαμε σημειώσει τυχαία ότι η γρίπη αυτή τη σεζόν φαίνεται να είναι λίγο χειρότερη από τον μέσο όρο”. Τώρα ο Ιωαννίδης έχει κάνει έρευνα που ίσως δικαιώνει αυτή τη δήλωση, διαπιστώνοντας ότι το ποσοστό θνησιμότητας λόγω μόλυνσης (IFR) του κορονοϊού στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι μικρότερο από 0,20% – όπως και της γρίπης.
Επιπλέον, ο καθηγητής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η προστασία των ευάλωτων ατόμων και η έγκαιρη θεραπεία θα μπορούσαν πιθανότατα να μειώσουν περαιτέρω αυτό το IFR.
Ο Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης έχει εξαιρετικά διαπιστευτήρια. Μετά το όνομά του στον ιστότοπο του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ αναφέρεται: “Καθηγητής Ιατρικής (Stanford Prevention Research), Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού και με την ευγενική παραχώρηση, Στατιστικής και Επιστήμης Βιοϊατρικών Δεδομένων”.
“Για να το συνοψίσουμε”, εξηγεί η PJ Media, “είναι ένας ιατρός εκπαιδευμένος στην εσωτερική ιατρική και στις μολυσματικές ασθένειες, με εξειδίκευση στην επιδημιολογία και στην αξιολόγηση ιατρικών δεδομένων για την ενημέρωση αποφάσεων”. Και αυτά που έμαθε για τις IFRs του COVID-19 “θα πρέπει να τερματίσουν το Covidstan Forever”, δηλώνει αισιόδοξα ο ιστότοπος.
Από περιέργεια για τις πραγματικές IFRs του ιού της Κίνας και προεκτείνοντας “από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, σε όλο τον κόσμο, περισσότεροι από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν πιθανότατα μολυνθεί με COVID”, γράφει η σχολιάστρια Andrea Widburg.
“Χρησιμοποιώντας αυτό το μέτρο, ο Δρ Ιωαννίδης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο έχουν IFR που είναι μικρότερο από 0,20%”, συνεχίζει.
“Ωστόσο, όπως επίσης μάθαμε, το COVID δεν προσβάλλει όλους τους ανθρώπους εξίσου”, γράφει ακόμη η Widburg. “Όταν οι Δημοκρατικοί κυβερνήτες, αρχής γενομένης από τον Κουόμο, αποδεκάτισαν τους ηλικιωμένους τους, αποθηκεύοντας μολυσμένους με COVID ανθρώπους σε γηροκομεία, είδαμε ότι οι ηλικιωμένοι είναι ο μεγαλύτερος ευάλωτος πληθυσμός. Ο Δρ Ιωαννίδης, λοιπόν, αποφάσισε να εξετάσει τα ποσοστά επιβίωσης σε σχέση με την ηλικία και κατέληξε σε αριθμούς επιβίωσης που, αν γίνονταν ευρύτερα γνωστοί, θα έβαζαν τέλος σε αυτόν τον τρελό πανικό”.
Στη συνέχεια, ο Widburg παρουσιάζει τους ακόλουθους αριθμούς επιβίωσης, με την ευγενική χορηγία του PJ Media.
Εκτίμηση ποσοστού επιβίωσης κατά μέσο όρο ηλικίας IFR
0-19 0.0027% 99.9973%
20-29 0.014% 99.9860%
30-39 0.031% 99.9690%
40-49 0.082% 99.9180%
50-59 0.27% 99.7300%
60-69 0.59% 99.4100%
Τίποτα από αυτά δεν αποτελεί έκπληξη ή αποκάλυψη. Σημειώστε ότι ο παραπάνω αριθμός επιβιωσιμότητας 0-19 είναι σχεδόν ακριβώς αυτός που ανέφεραν τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) τον περασμένο Οκτώβριο: 99,997 τοις εκατό. Τα άλλα στοιχεία ευθυγραμμίζονται επίσης λίγο πολύ με τα ευρήματα του CDC 2020.
Οι περισσότεροι Αμερικανοί, ωστόσο, θα υπέθεταν ότι οι αριθμοί είναι πολύ υψηλότεροι, εν μέρει λόγω της παραποίησης από τα μέσα ενημέρωσης και το κατεστημένο της υγείας. Για παράδειγμα, ο Dr. Anthony Fauci του NIAID έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο SARS-CoV-2 έχει “ποσοστό θνησιμότητας” 1%, το οποίο από μόνο του είχε μειωθεί από δύο ή τρία τοις εκατό.
Αλλά το “ποσοστό θνησιμότητας” είναι ο λάθος όρος. Στην πραγματικότητα, αυτό στο οποίο αναφερόταν ο Fauci δεν ήταν καν το προαναφερθέν ποσοστό θνησιμότητας λόγω λοίμωξης (IFR) – μάλλον, ήταν το ποσοστό θνησιμότητας λόγω κρούσματος (CFR). Αυτό “είναι ο συνολικός αριθμός των θανάτων διαιρεμένος με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν τα συμπτώματα της νόσου”, έγραψε πέρυσι το Medium.com, εξηγώντας τη διαφορά. “Αντίθετα, το IFR είναι ο συνολικός αριθμός των θανάτων διαιρεμένος με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων που φέρουν τη λοίμωξη”. (Και το “ποσοστό θνησιμότητας” είναι ο συνολικός αριθμός των θανάτων διαιρούμενος με τον συνολικό αριθμό των ανθρώπων στον πληθυσμό).
Η δήλωση του Fauci οδηγεί τους ανθρώπους στο να πιστεύουν ότι αν προσβληθούν από τον ιό, έχουν μία στις 100 πιθανότητες να πεθάνουν. Αυτό είναι αναληθές. Στην πραγματικότητα, οι πιθανότητες των περισσότερων ανθρώπων κυμαίνονται περίπου από μία στις 500 έως μία στις 1.000.000. Εάν είστε υγιείς και όχι ηλικιωμένοι, η πιθανότητα να σας διεκδικήσει ο COVID είναι εξαιρετικά χαμηλή – οι πιθανότητες να πεθάνετε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα είναι πολύ μεγαλύτερες (μία στις 8.393 σε διάστημα μόλις ενός έτους).
Αυτό φτάνει στο σημείο που θέλει να πει ο Ιωαννίδης, δηλαδή ότι πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι άνθρωποι που θα προσβληθούν από τον ιό της Κίνας δεν θα το γνωρίζουν καν. Επιπλέον, ακόμη και το ΚΠΑ θα ήταν πολύ χαμηλότερο αν οι υγειονομικές αρχές δεν είχαν στιγματίσει την έγκαιρη παρέμβαση, υποκινούμενες σε μεγάλο βαθμό από μια μονοδιάστατη, παντοτινή, τυφλή επιθυμία να προωθήσουν τα εμβόλια ως τη μόνη επιλογή για την αντιμετώπιση της νόσου. Στην πραγματικότητα, όπως συχνά αναφέρω, ο γνωστός γιατρός του COVID Peter McCullough έχει πει ότι ένα σωστό και επίσημο πρωτόκολλο θεραπείας που θα καθιερωνόταν από νωρίς θα μπορούσε να είχε σώσει το 85% των ζωών που χάθηκαν από τον ιό της Κίνας.
Αντ’ αυτού, όμως, η συνήθης διαδικασία ήταν να λέμε στους ασθενείς με COVID με ήπια συμπτώματα να πάνε σπίτι τους και να επιστρέψουν μόνο όταν τα συμπτώματα επιδεινωθούν. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο είναι συχνά πολύ αργά για να είναι αποτελεσματικές οι προσπάθειες μετριασμού – και μπορεί να προκύψει θάνατος.
Παρόλα αυτά, η δαιμονοποίηση των φαρμάκων πρώιμης θεραπείας, όπως η ιβερμεκτίνη, συνεχίζεται. Για παράδειγμα, όταν “μαθεύτηκε ότι ο Joe Rogan αντιμετώπισε το COVID του με ιβερμεκτίνη (καθώς και με υδροξυχλωροκίνη), άρχισε η συγκαταβατική ειρωνεία”, γράφει ο Widburg, προτού παραθέσει τα ακόλουθα tweets. (Οι αναγνώστες του New American θα το λατρέψουν αυτό: Το πρώτο είναι από ένα μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων).
ATTN @joerogan & @SenRandPaul and all #Ivermectin users: STOP PLAYING WITH THE HORSE DE-WORMING DRUG TO TREAT #COVID19.
The @AmerMedicalAssn has joined long list of orgs. trying to bring sanity.https://t.co/jxLPddzHM0— Laurie Garrett (@Laurie_Garrett) September 2, 2021
Another case, another state, another judge ordering a hospital to give a patient a controversial horse de-worming drug to treat a severe case of COVID-19. https://t.co/nOKojptHPJ
— Medscape (@Medscape) September 1, 2021
Μπορεί να ανήκετε σε μια αίρεση θανάτου, αν είστε πρόθυμοι να καταπιείτε χάπια για την αποπαρασίτωση των αλόγων, αλλά όχι ένα εγκεκριμένο από τον FDA εμβόλιο για την πρόληψη του COVID. #Ivermectin
You may be in a death cult if you are willing to ingest horse de-worming pills but not an FDA-approved vaccine to prevent COVID. #Ivermectin
— Andrés Camilo (@andres___camilo) August 28, 2021
Αλλά εδώ είναι η ουσία: προέκυψε ότι “το CDC, το αγαπημένο της αμερικανικής αριστεράς, συνιστά ανεπιφύλακτα την ιβερμεκτίνη για τους τριτοκοσμικούς πρόσφυγες που κατευθύνονται στην Αμερική μεταφέροντας μέσα τους ένα πλήθος παρασίτων”, ενημερώνει περαιτέρω ο Widburg. Σημειώστε επίσης ότι “είναι ένα από τα ασφαλέστερα γνωστά φάρμακα … βρίσκεται στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του ΠΟΥ, έχει χορηγηθεί 3,7 δισεκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει το βραβείο Νόμπελ για τις παγκόσμιες και ιστορικές επιπτώσεις του στην εξάλειψη των ενδημικών παρασιτικών λοιμώξεων σε πολλά μέρη του κόσμου”, όπως αναφέρει το OneDayMD.com.
Όσον αφορά την υδροξυχλωροκίνη, έχω η ίδια μια συγγενή που είναι παθολόγος και η οποία, μαζί με τον σύζυγό της, αρρώστησαν από τον ιό της Κίνας πολύ νωρίτερα στην πανδημία – και συνταγογράφησε το φάρμακο και για τους δύο. Μην εκπλαγείτε, επίσης: Μια δημοσκόπηση στις αρχές του 2020 σε 1.200 γιατρούς διαπίστωσε ότι το 65% από αυτούς θα έδινε υδροξυχλωροκίνη σε ένα μέλος της οικογένειάς του που είχε προσβληθεί από τον ιό της Κίνας και το 66% θα το έπαιρνε ο ίδιος.
Για να το θέσουμε αυτό σε προοπτική, ακόμη και το CDC παραδέχεται τώρα ότι τα “εμβόλια” COVID – τα οποία στην πραγματικότητα είναι παράγοντες γενετικής θεραπείας (GTA) – κάνουν απλώς αυτό που ισχυρίζονται ότι κάνουν αυτά τα φάρμακα: μετριάζουν τα συμπτώματα του ιού της Κίνας. Δεδομένου αυτού, τι είναι πιο επικίνδυνο, η χρήση ενός δοκιμασμένου και αληθινού φαρμάκου που υπάρχει εδώ και δεκαετίες;
Ή να πάρετε κάτι εντελώς νέο, ένα GTA που εισάγει έναν γενετικό κώδικα στην κυκλοφορία του αίματός σας, ο οποίος προγραμματίζει το σώμα σας να δημιουργήσει, ελπίζουμε, μια ισχυρή ανοσολογική απόκριση;
Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δική του επιλογή, αλλά κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι θα ήθελαν να είναι σίγουροι ότι η θεραπεία τους δεν είναι χειρότερη από την ασθένεια.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
https://www.youtube.com/watch?v=dws-n0ESILw&ab_channel=StefanosDamianidis