Covid: τα εμβόλια και τα όρια τους. Η αποτυχία του εμβολίου AstraZeneca στη Νότια Αφρική στην τοπική παραλλαγή θέτει υπό αμφισβήτηση τη στρατηγική εμβολιασμού σύμφωνα με τον καθηγητή Jacques Cohen, ο οποίος αναφέρει “έναν ιό φαρσέρ”.
Ο καθηγητής Jacques Cohen είναι ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Reims Champagne-Ardenne, Ανοσολόγος, ερευνητής στο ερευνητικό εργαστήριο νανοεπιστημών LRN EA4682.
Καθώς η επιδημία Covid-19 συνεχίζει να μαστίζει όλες τις ηπείρους, τα εμβόλια μερικές φορές δείχνουν τα όριά τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το εμβόλιο AstraZeneca στη Νότια Αφρική. Ο καθηγητής Jacques Cohen,εξηγεί σε άρθρο με τίτλο “Η αποτυχία του εμβολίου AstraZeneca στη Νότια Αφρική ή το συντριμμένο όνειρο” ότι οι δοκιμές του εμβολίου αδενικού ιού rAD26 της AstraZeneca είναι αναποτελεσματικές έναντι της τοπικής παραλλαγής.
Γράφει στο blog του: «Οι διαδοχικές συνέπειες αυτής της αποτυχίας είναι καταστροφικές και θέτουν τέλος στη διαδοχή καλών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια που κρατούσαν ένα παραμύθι ή έναν χρυσό θρύλο. Γιατί είναι αυτό καταστροφικό; «Στο στάδιο της επιδημίας της εμφάνισης πολλαπλών παραλλαγών-μεταλλάξεων, όλα τα εμβόλια που βασίζονται στην απλή ακίδα του κλασικού στελέχους, ανεξάρτητα από τον τύπο, τον ιικό φορέα ή την ανασυνδυασμένη πρωτεΐνη, θα είναι ξεπερασμένα ακόμη και πριν χορηγηθούν ευρέως, εξηγεί ο καθηγητής Cohen. Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι αυτό είναι ένα απλό συμβάν που μπορεί να αποφευχθεί εισάγοντας τις παραλλαγές που ανακαλύφθηκαν με την πάροδο του χρόνου σε μία ή περισσότερες ενισχυτικές ενέσεις. Δυστυχώς, αυτό φαίνεται απίθανο για τις δύο κατηγορίες εμβολίων τα RNA και με αδενοϊό φορέα (…) Μόνο αδρανή ανοσοενισχυμένα εμβόλια, ολόκληροι ιοί ή ανασυνδυασμένες πρωτεΐνες επιτρέπουν επαναλαμβανόμενες ενέσεις όσο συχνά χρειάζεται. “
“Το τέλος μιας ψευδαίσθησης”
“Η ελπίδα ότι μια γενική ανοσοποίηση φέτος θα μας απαλλάξει τελικά από τον ιό πέφτει στο νερό”, συνεχίζει ο Cohen. (…) Πρέπει να το κόψουμε αυτό και να θεωρήσουμε ότι η μάχη είναι πλέον παγκόσμια και ότι πρέπει να αναπτυχθούν εμβόλια που καλύπτουν όχι μόνο τις γνωστές παραλλαγές, αλλά και άλλες αλλαγές που μπορούν να προβλεφθούν in-silico. Και εάν, όπως και με άλλους ανθρώπινους κορωνοϊούς, η ανοσία που παρέχει το εμβόλιο είναι σύντομη, η εξάλειψη του ιού μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μιας συντονισμένης παγκόσμιας εκστρατείας … “
Προσθέτει: «Αλλά θα είναι δύσκολο να εξηγηθεί, δεδομένου του χαμηλού κινδύνου της νόσου στους κάτω των 50 ετών χωρίς παράγοντα κινδύνου, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να περιμένουμε την επόμενη γενιά πολυδύναμων εμβολίων ικανών να εξαλείψουν την ιογενή κυκλοφορία . »
infodujour 8/2/21
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Να πάει στον κόρακα ο κορωνοιός να του πείτε και αυτουνού. μόνο απτο σιωνιστικό καρκίνωμα πρέπει να απαλλαγεί ο κόσμος. το παίζεται κάποιοι γιατροί αντισυστιμικοί και πάλι για αντιμετώπιση της “πανδημίας” μιλάτε… .