RFID που μπαινει στο κυταρο DNA και ειναι γραμμωτος κωδικας, Barcode..Το O-Chip ενσωματωμένο σε παραφίνη RiO θα μπορούσε ακόμα να ανιχνευθεί ασύρματα.
Από τον Charles Q. Choi, Inside Science (Inside Science) – Τα ηλεκτρονικά που είναι αρκετά μικρά για να χωρούν μέσα σε κύτταρα μπορεί να βοηθήσουν τους επιστήμονες να παρακολουθούν τα μεμονωμένα κύτταρα και να παρακολουθούν τη συμπεριφορά τους σε πραγματικό χρόνο, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Αυτές οι νέες συσκευές θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανάλυση ασθενειών από την προέλευσή τους σε μεμονωμένα κύτταρα, ανέφεραν ερευνητές. Τα νέα ηλεκτρονικά είναι μικροσκοπικές ετικέτες αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίες είναι ουσιαστικά γραμμικοί κώδικες που μπορούν να διαβαστούν από απόσταση.
Μια ετικέτα RFID αποτελείται συνήθως από μια κεραία συνδεδεμένη σε ένα μικροτσίπ. Ένας κοντινός αναγνώστης γνωστός ως πομποδέκτης μπορεί να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα στις ετικέτες και οι ετικέτες μπορούν να ανταποκριθούν με τα δεδομένα που έχει αποθηκεύσει, όπως την ταυτότητά του, πότε και πού έγινε, πώς να αποθηκεύσετε και να χειριστείτε καλύτερα και ούτω καθεξής . Πολλές ετικέτες RFID δεν έχουν μπαταρίες – αντ ‘αυτού, βασίζονται στην ενέργεια των σημάτων από τους πομποδέκτες.
Οι ερευνητές αναπτύσσουν μικροσκοπικό τσιπ RFID για ενσωμάτωση σε ανθρώπινα κύτταρα
Από την Claire Swedberg
Το μικρότερο τσιπ που έχει αναπτύξει η ομάδα έχει μέχρι στιγμής 22 μικρά (περίπου το ένα πέμπτο του πάχους των ανθρώπινων μαλλιών), το οποίο σχεδιάζουν να δοκιμάσουν την ανάγνωση με έναν εξειδικευμένο ανακριτή RFID. 15 Νοεμβρίου 2018 Ένας φυσικός περιορισμός που αντιμετώπισε η τεχνολογία RFID όπως έχει υιοθετηθεί στις περισσότερες κάθετες αγορές είναι το μέγεθος των τσιπ.
Παρόλο που τα τσιπ έχουν γίνει μικρότερα (μπορούν τώρα να εισαχθούν σε μια ετικέτα το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, για παράδειγμα), αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλο για ορισμένες εφαρμογές. Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ βρίσκονται τώρα σε αρκετές φάσεις σε ένα αναπτυξιακό έργο για τη δημιουργία ενός παθητικού αναμεταδότη RFID 60 GHz που είναι αρκετά μικρός για να εισαχθεί στο κύτταρο ενός ανθρώπινου σώματος.
Μέχρι στιγμής, η ομάδα μπόρεσε να κλιμακώσει το τσιπ και την κεραία σε πλάτος περίπου 22 μικρά (0,0009 ίντσες) πέμπτη τη διάμετρο ενός μέσου ανθρώπινου μαλλιού που είναι αρκετά μικρό ώστε να μπορεί να εισαχθεί μέσα σε ένα κύτταρο και έτσι να διαβαστεί σε σώμα του ατόμου.
Το τσιπ, στην πραγματικότητα, έχει εισαχθεί σε ένα κύτταρο μελανώματος ποντικού. Το RFID θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί σε μια μάζα κυττάρων, όπως ένας όγκος. Η ομάδα έχει σχεδιάσει έναν εξειδικευμένο αναγνώστη RFID για μετάδοση και λήψη απαντήσεων από μια μικρή ετικέτα. Οι ερευνητές αποκαλούν αυτή τη μικρογραφία ετικέτας και τον συσχετισμένο εξειδικευμένο αναγνώστη ένα πολλά υποσχόμενο βήμα προς τη συνεχή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των δραστηριοτήτων σε κυτταρικά επίπεδα.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004218300622
https://www.rfidjournal.com/view-from-the-top-5-cios-speak-out-on-rfid?16498%2F
Και ενσωμάτωση μέσω εμβολιασμού..
https://stm.sciencemag.org/content/11/523/eaay7162
Τα εμβόλια προλαμβάνουν ασθένειες και σώζουν ζωές. Ωστόσο, η έλλειψη τυποποιημένης τήρησης αρχείων ανοσοποίησης καθιστά δύσκολη την παρακολούθηση της κάλυψης εμβολίων σε όλο τον κόσμο. Οι McHugh et al.ανέπτυξε διαλυτά μικροδόνδυλα που παρέχουν μοτίβα μικροσωματιδίων που εκπέμπουν φως κοντά στο υπέρυθρο. Τα μοτίβα σωματιδίων δεν είναι ορατά στο μάτι, αλλά μπορούν να απεικονιστούν χρησιμοποιώντας τροποποιημένα smartphone. Με την κωδικοποίηση ενός εμβολίου, το μοτίβο των σωματιδίων στο δέρμα θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως αρχείο εμβολιασμού. Τα μοτίβα ανιχνεύθηκαν 9 μήνες μετά την ενδοδερμική χορήγηση μικροσωματιδίων σε αρουραίους και η κωδικοποίηση αδρανοποιημένου ιού πολιομυελίτιδας οδήγησε σε παραγωγή προστατευτικών αντισωμάτων.
Τα διακριτά μοτίβα μικροσωματιδίων που παραδόθηκαν σε μικροσωματίδια σε χοίρους και σε χρωματισμένο ανθρώπινο δέρμα ήταν αναγνωρίσιμα χρησιμοποιώντας ημιαυτόματη μηχανική εκμάθηση. Αυτά τα αποτελέσματα καταδεικνύουν την απόδειξη της ιδέας για την τήρηση αρχείων ενδοδερμικού εμβολιασμού σε άτομο.
Ως εκ τούτου, στοχεύσαμε να αναπτύξουμε μια πλατφόρμα που να είναι ισχυρή, φθηνή και εύχρηστη για να ξεπεράσουμε τα κύρια εμπόδια στην εφαρμογή στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Υποθέσαμε ότι οι πληροφορίες, όπως το ιστορικό εμβολιασμού, θα μπορούσαν να κωδικοποιηθούν αόρατα στο δέρμα εφαρμόζοντας ένα ξεχωριστό μοτίβο μικροσωματιδίων φθορισμού σχεδόν υπέρυθρων (NIR) χρησιμοποιώντας ένα έμπλαστρο microneedle.
Παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους ίδιους τους ασθενείς και παρέχοντας μικροσωματίδια στους ίδιους μικροβελόνες με το εμβόλιο, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει πολλά βασικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά έντυπα ή ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων: , αλλά ασφαλή βάση δεδομένων για πληροφορίες ασθενούς. (ii) έλλειψη εμπιστοσύνης στην ακριβή αναγνώριση του ασθενούς και την εισαγωγή δεδομένων από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα · (iii) ικανότητα ταχείας διαπίστωσης της κατάστασης εμβολιασμού · (iv) εξάλειψη της απάτης εμβολιασμού · (v) ικανότητα αξιολόγησης της κάλυψης εμβολίων σε επίπεδο πληθυσμού · και (vi) ελάχιστο κόστος που είναι εφικτό να εφαρμοστεί σε ρυθμίσεις χαμηλών πόρων.
Χρησιμοποιώντας έναν παράγοντα μορφής microneedle, αυτή η πλατφόρμα θα πρέπει εύκολα να αφομοιωθεί στο μελλοντικό τοπίο εμβολιασμού, διότι τα microneedles βρίσκονται σε εξέλιξη για αρκετά εμβόλια (15 ) και έχουν δείξει πλεονεκτήματα όπως αντιγόνο δόση φειδωλός, βελτιωμένη σταθερότητα του αντιγόνου, και την ευκολία της (αυτο-) χορήγηση σε σύγκριση με τις παραδοσιακές διαλυτή ενέσεις.
Καληνύχτα σας
Μichalis Prf – Hidden Character
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
‘Οσο οί ΧΡιστιανικοί λαοί εκλέγουν αντίχριστους πολιτικούς,κόμματα καί κυβερνήτες,πού είναι βουτυγμένοι σέ αποκρυφιστικές Στοές καί οργανώσεις,τότε όλα τά σενάρια τών επικυριάρχων είναι σέ ισχύ!!!!