18:38 - 25/02/2021

Όλα Ανάποδα – Καλώς ήρθες στον κλόουν-όκοσμο.

Ένα τεράστιο τσίρκο. Όλος ο κόσμος μία σκηνή που έλεγε και ο Σέξπυρ (ειδικά εκεί στον εμποράκο της βιέννης τι δούλεμα τους ρίχνει τους οβραίους).

Καλώς ήρθατε στον κόσμο όπου σχεδιάζουμε προβλήματα για να πουλήσουμε τις λύσεις.

Όπου κάνουμε την ιδιωτική εταιρεία (!) ΕΟΔΥ λίγο πριν την “ξαφνική πανδημία”.

Όπου ο Ρόθτσιλντ έχει κατοχυρώσει πατέντα εξέτασης κορωνοιού από το 2015.

Όπου πρώτα περνάμε αδυσώπητα μέτρα δίχως αποδείξεις λειτουργίας, και μετά προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι καν υπάρχει το πρόβλημα.

Όπου πρώτα εκφυλίζουμε για χρόνια τα χριστιανικά ήθη και την πυρηνική οικογένεια και μετά λυπόμαστε και την αντικειμενοποίηση της γυναίκας.

Όπου ανακαλύπτουμε σκάνδαλα παιδεραστίας και ανθρωποεμπορίας όταν η οικονομία είναι στα χειρότερα της και κανείς δεν μπορεί να πληρώσει δικηγόρους για μηνύσεις.

Όπου την παιδεραστία την μαθαίνουν τα ίδια τα σχολικά βιβλία στα παιδιά με την ιστορία του 25χρονου Σάκη απ το βιβλίο της γλώσσας α’ γυμνασίου, που τα έφτιαξε με την 15χρονη μαθήτρια Αλέκα!

Όπου το αφήγημα των μέτρων προσαρμόζεται καθημερινά απ τις πληρωμένες ειδήσεις στην λαική αγανάκτηση, και δικαιολογείται με “μεταλλάξεις”, νοτιοαφρικανικές εκδόσεις βουντού, και μαγικούς μηχανισμούς ταχύτερης εξάπλωσης.

Όπου σκοτώνουμε το κουνούπι με το κανόνι και πτωχοποιούμε όλη την ανθρωπότητα μήπως και νικήσουμε τον αόρατο με την 0,001% θνητότητα, αν είναι και τόση.

Όπου οι ιοί δεν εξαπλώνονται σε λαθρό και κομμούνια. Ούτε οι νόμοι και τα πρόστιμα φυσικά ισχύουν σε αυτούς.

Όπου αποκαλούμε την εγκαθίδρυση της απόλυτης οικονομικής ολιγαρχίας υγειονομική κρίση.

Γιατί έτσι μαμάει ο κλοουνόκοσμος… .

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh