Αν μία αλλαγή φύλου δεν είναι αρκετή, οι Γερμανοί μπορεί σύντομα να μπορούν να αλλάζουν φύλο νόμιμα μία φορά το χρόνο. Ο νέος νόμος, αν ψηφιστεί, θα επιτρέπει στους πολίτες να πηγαίνουν απλά στο ληξιαρχείο και να τροποποιούν κάθε χρόνο το όνομα και το φύλο τους.
LifeSiteNews
Ένα βασικό σημάδι ενός πολιτισμού σε παρακμή (ή σε κατάρρευση με ελεύθερη πτώση) είναι ότι εξακολουθεί να έχει εμμονή με σεξουαλικά θέματα, ακόμη και καθώς τα θεμέλια του πολιτισμού τρίζουν επικίνδυνα. Σκεφτείτε για παράδειγμα τη Γερμανία. Η ισχυρότερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζει τώρα μια οικονομία που μαστίζεται από τον πληθωρισμό, ελλείψεις τροφίμων, κρίση καυσίμων και τις επιπτώσεις από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Για τι λοιπόν υποθέτετε ότι βρίσκει η κυβέρνηση χρόνο τώρα; Μάλλον το μαντέψατε: για τα τρανσεξουαλικά θέματα.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν του αριστερού Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, μαζί με την υπουργό Οικογένειας Λίζα Πάους των Πρασίνων, πρότειναν ένα νομοσχέδιο για τη νέα κυβέρνηση συνασπισμού, το οποίο παρουσιάστηκε στο κοινό στις 30 Ιουνίου [2022]. Ο νόμος για τον “αυτοκαθορισμό” θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ από το επόμενο έτος και θα αντικαθιστούσε έναν νόμο του 1980 που αφορά την τρανσεξουαλικότητα. Οι Buschmann και Paus χαρακτήρισαν τον παλιό νόμο, που προβλέπει ότι όσοι επιθυμούν να αλλάξουν νόμιμα φύλο θα πρέπει να προσκομίσουν ψυχολογικές αξιολογήσεις για να προσδιοριστεί, μεταξύ άλλων, επί πόσο καιρό επιθυμούν να αλλάξουν φύλο, “εξευτελιστικό”. Ακόμα και το να θέτει κανείς ερωτήματα σε όσους διεκδικούν τον μανδύα της ατζέντας των ΛΟΑΤ είναι πλέον προσβλητικό – είναι οι νέες ιερές αγελάδες της κουλτούρας μας.
Ο προτεινόμενος νόμος σχεδόν μοιάζει με φαρσοκωμωδία – είναι επίσης όμως ζοφερός, καθώς θα χρησιμοποιεί την πλήρη ισχύ του κράτους για να εξαναγκάσει το κοινό σε συνεργασία. Ο νέος νόμος θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αλλάζουν νομικά το φύλο τους μία φορά το χρόνο, ανάλογα με το καπρίτσιο τους. Μπορούν απλά να πάνε στο ληξιαρχείο και να τροποποιήσουν το μικρό όνομα και το φύλο τους. Όσοι τούς “νεκρώνουν”, δηλαδή τους αποκαλούν με τα ονόματα με τα οποία βαπτίστηκαν, θα τιμωρούνται με πρόστιμο υπό τον νέο νόμο. Αυτή η εξάλειψη της αντικειμενικής πραγματικότητας συγχωνευμένη με οικονομικές κυρώσεις για όσους αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι, χαρακτηρίστηκε από την υπουργό Οικογένειας ως “μια καλή μέρα για την ελευθερία και τη διαφορετικότητα”. Ο Μπούσμαν τόνισε ότι ο νόμος αυτός τηρεί “την υπόσχεση της ίσης ελευθερίας και της ίσης αξιοπρέπειας όλων των ανθρώπων”.
Ο νόμος θα ισχύει για οποιονδήποτε 14 ετών και άνω, και κάθε ανήλικος που επιθυμεί να αλλάξει φύλο κόντρα στην επιθυμία των γονιών του θα μπορεί να τους πάει στο οικογενειακό δικαστήριο, το οποίο θα καθορίσει τη συνέχεια με βάση το πώς ερμηνεύει την “ευημερία του παιδιού”. Τα αποτελέσματα τέτοιων δικαστικών διαδικασιών είναι ουσιαστικά προαποφασισμένα, καθώς οι ιδεολογικές θέσεις των τρανσέξουαλ αποτελούν κυριολεκτικά τα θεμέλια του εν λόγω νόμου. Οι γονείς που έχουν ανησυχίες θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν επίσημα ως επικίνδυνοι για τα ίδια τους τα παιδιά, με το κράτος να παρεμβαίνει για να διασφαλίσει ότι ο Χανς θα μπορεί να γίνει Χίλντα και το αντίστροφο.
Οι επικριτές έχουν επισημάνει ότι ο νόμος αυτός θα γίνει αναπόφευκτα αντικείμενο κατάχρησης με διάφορους τρόπους. Άνδρες κατάδικοι (ιδίως επικίνδυνοι εγκληματίες που έχουν εγκλειστεί σε σκληρές φυλακές) έχουν αυτοπροσδιοριστεί γυναίκες ώστε να μεταφερθούν σε γυναικείες φυλακές. Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό οδήγησε σε σεξουαλικές επιθέσεις σε κρατούμενες γυναίκες, που παγιδεύονται πίσω από σίδερα με βίαιους άνδρες. Τούτος ο νέος νόμος, που επιτρέπει στους ανθρώπους να αλλάζουν φύλο κάθε χρόνο αν το επιθυμούν, θα επιτρέπει στους άνδρες να εγγράφονται ως γυναίκες για να αποκτήσουν δικαιώματα ή πλεονεκτήματα που προορίζονται για τις γυναίκες, και αμέσως να γυρνούν στο προηγούμενο φύλο τους, αν θέλουν. Άλλοι επικριτές έχουν επισημάνει ότι ο νόμος αυτός θα μπορούσε να επιδεινώσει τα ποσοστά των νέων που επιλέγουν να αλλάξουν φύλο επηρεασμένοι από τους συνομηλίκους τους. Αυτό το αποτέλεσμα είναι τόσο προφανές ώστε να υποψιάζεται κανείς ότι είναι επιθυμητό.
Μετάφραση-σχολιασμός: Κίμων Πετρόχειλος
Πηγή: lifesitenews.com
Σημείωση του μεταφραστή: Σχετικό γνωστό ντοκιμαντέρ στα αγγλικά
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice