Ηρώδηδες: Γερμανία, Αγγλία, Ισραήλ αρνήθηκαν έκτακτο χειρουργείο καρδιοπαθούς 3χρονου αγοριού από την Κύπρο που ο πατέρας του είναι Ρώσος κι ανεμβολίαστος! Άρωμα ρωσοφοβισμού εν μέσω ρωσοδυτικής διαπάλης για ουκρανικό!
Τρεις χώρες αρνήθηκαν επείγουσα εγχείρηση σε 3χρονο αγοράκι από Κύπρο τέκνο ανεμβολίαστων γονέων. Αρνητές Δημόσιας Υγείας. Επικίνδυνοι. Ρατσισμός, ειδεχθές εγκληματικό υγειονομικό απαρτχάιντ. Και μια ακόμη κρίσιμη παράμετρος. Ο πατέρας του πιαδιού είναι Ρώσος υπήκοος. Στυγνός ρωσοφοβισμός;
Γερμανία, Ισραήλ και Ηνωμένο Βασίλειο αρνήθηκαν να χειρουργηθεί στην επικράτεια τους ένα τρίχρονο αγόρι από την Κύπρο επειδή οι γονείς του δεν εμβολιάστηκαν.Ηρώδηδες. Το φαινόμενο διεθνοποιείται; Αρνητές Δημόσιας Υγείας..
Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις άρνησης θεραπείας μη εμβολιασμένων ή μη υποβληθέντων σε τεστ στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται στη Γερμανία, το Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο εις βάρος ενός άκακου μωρού.
Αφού τα κυπριακά νοσοκομεία αποδείχθηκαν ανεπαρκή να χειρουργήσουν ένα τρίχρονο αγόρι με σοβαρή καρδιακή πάθηση, το υπουργείο Υγείας κανόνισε τη μεταφορά του στη Γερμανία στις 27 Ιανουαρίου, αναφέρει το Politico στις 31 Ιανουαρίου.
Ωστόσο, μια ημέρα πριν από την αναχώρηση, το νοσοκομείο της Φρανκφούρτης είπε στις κυπριακές αρχές ότι δεν θα δεχόταν το αγόρι γιατί οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι.
Η Κύπρος πρότεινε το αγόρι να συνοδεύεται από κηδεμόνα αντί των γονιών του, αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.
Αξιωματούχος του γερμανικού υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν κανόνες που να απαγορεύουν στα νοσοκομεία να θεραπεύουν μη εμβολιασμένους, πόσο μάλλον παιδιά των οποίων οι γονείς είναι ανεμβολίαστοι. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι κάθε νοσοκομείο έχει τους δικούς του περιορισμούς και κάνει τις δικές του ρυθμίσεις για τους ασθενείς.
Στη συνέχεια, οι κυπριακές αρχές προσέγγισαν εξειδικευμένα ιατρικά κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, τα οποία αρνήθηκαν για τον ίδιο λόγο όπως και στη Γερμανία.
Το αγόρι τελικά εισήχθη στην Ελλάδα
Τελικά, το παιδί μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Ελλάδα το Σάββατο και πρόκειται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Χριστίνα Γιαννάκη.
«Γνωρίζω ότι στη Γερμανία μη εμβολιασμένοι ασθενείς εισάγονται σε νοσοκομεία», είπε ο πατέρας του αγοριού, Ρώσος υπήκοος που διαμένει στην Κύπρο, σύμφωνα με το Politico όπως αναδημοσιεύει το γαλλόφωνο sputnik.
Και ρωσοφοβισμός! Θάνατος στους Ρώσους και στα παιδιά των Ρώσων αυτό είναι το συμπέρασμα!
«Δεν ήξερα ότι έπρεπε να εμβολιαστώ για να χειρουργηθεί το παιδί μου σε αυτό το νοσοκομείο. Φυσικά, αν ήξερα, θα το έκανα… Είμαι καλά στην υγεία μου και δεν ήθελα να εμβολιαστώ.Μου φαίνεται ακατάλληλο να εμβολιαστεί ένας υγιής άνθρωπος», πρόσθεσε.
Διεθνείς διακρίσεις;
Η μη εισαγωγή μη εμβολιασμένων αυξάνεται στη Γαλλία και αλλού.
Στη Γαλλία, το «τόνο» κατά των ανεμβολίαστων έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Parisien ότι «θέλει πολύ να τους…φτύσει» παρουσιάζοντας αυτό ως «στρατηγική» του.
Ένας γενικός ιατρός στο Châlons-en-Champagne, στο Marne, αποφάσισε να μην δέχεται στο ιατρείο του ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί ή που δεν βγήκαν αρνητικοί τις τελευταίες 24 ώρες, ανέφερε η L’Union.
Σύμφωνα με τον γιατρό, δεν πρόκειται για άρνηση περίθαλψης, αλλά για άρνηση να θέσει σε κίνδυνο τους ασθενείς του.
«Οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς δεν επιτρέπεται πλέον να εισέρχονται στο γιατρείο (εκτός από την απόλυτη έκτακτη ανάγκη)», δημοσίευσε ένας από τους συναδέλφους του από το Bourgogne-Franche-Comté.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σ΄έναν ασθενή με κληρονομική καρδιακή πάθηση του αρνήθηκαν τη μεταμόσχευση καρδιάς επειδή δεν είχε εμβολιαστεί.
Στο Βέλγιο μεταμοσχευτικά κέντρα σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία πάγωσαν στις λίστες τους ανεμβολίαστους που περιμένουν μόσχευμα νεφρού.
Ενώ ο Patrick Evrard, διευθυντής του κέντρου μεταμόσχευσης πνεύμονα στο Mont-Godinne δηλώνει: «Το να μεταμοσχεύεις ένα μη εμβολιασμένο άτομο είναι να σπαταλάς ένα όργανο»
Τελικά στην Κίνα, μια έγκυος οκτώ μηνών έχασε το μωρό της στις αρχές Ιανουαρίου, αφού ένα νοσοκομείο αρνήθηκε να την αφήσει να εισαχθεί λόγω ενός τεστ Covid που είχε λήξει.
Αν και η πρακτική αυτή τείνει να διεθνοποιηθεί αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι 2 ευρωπαικές υπερδυνάμεις συν Ισραήλ ( στρατηγικού εταίρου Δυτικών) εν μέσω ρωσοδυτικής διένεξης για Ουκρανία αρνήθηκαν να περιθάλψουν ένα Ρωσάκι.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
Globofasismos vs Rusianfovismos…η Ρωσια πρεπει να κοψει το γορδιο δεσμο αραχνης της νεας ταξης…πολεμος ,δε μπορεις να αποφυγεις εσυ οριζειεις το που το ποτε και και δρας κεραυνοβολα ταυτοχρονα στελνεις την προσοχη στην ταιβαν ,το ιραν.δυο τρεις βορειες χωρες για πραδειγμτισμο και οικοπεδοποιηση τα στενα αν κλεισουν απλως τα ανηγεις η ολα η τιποτα οταν βγει το σπαθι πρεπει να χρησιμοποιηθει το νατο χωρις τον βορα οπως και ευρωπη δεν υπαρχει…θα στρωσουν χαρακτηρα…ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ.
THE ASSHOLES !!
να το παει στη Ρωσια, ειναι πολυ μπροστα στην ιατρικη τους