Ἀλουμίνιο. Ὁ μεγάλος φονιάς.
Παρέα μὲ τὸ πλαστικό, τὰ νανοσωματίδια, τὰ μεταλλαγμένα… νομίζω πὼς ἔχει ἀρχίσῃ νὰ κλείνῃ ὁ κύκλος γύρω μας… Σημεῖον διαφυγῆς… οὐδέν!
Τροφή, ἀέρας, νερό… Καί τό χειρότερο;
Οἱ περισσότεροι ἀπὸ ἐμᾶς ἀφήνονται στὴν κατάστασι ποὺ μᾶς ἔχουν ἐπιβάλλῃ, δίχως νὰ τολμοῦμε νὰ σκεφθοῦμε διεξόδους. Οὔτε κἄν τὸ χωράφι τοῦ παπποῦ…
Στὸ μεταξὺ οἱ καρκίνοι, ἀκόμη καὶ σὲ βρεφικὲς ἡλικίες, θερίζουν.
Μήπως νά ἀρχίσουμε σιγά σιγά νά ἐπιστρέφουμε στό κλασσικό μας γυαλί καί στό ἀνοξειδωτο;
Φιλονόη.
Ο Θάνατος με την μορφή του Αλουμινίου
Ναι η Monsanto αναπτύσσει σπόρους και φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο. Εξέλιξε το γονίδιο ανθεκτικότητας στο αλουμίνιο. Ω τι έκπληξη ! Η Monsanto ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της ότι είναι μια πολυεθνική αγροτική εταιρεία, η οποία βοηθά τους αγρότες να παράγουν πιο υγιεινά τρόφιμα μειώνοντας την επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον. Η μόνη αλήθεια στην παραπάνω πρόταση είναι οι λέξεις πολυεθνική και αγροτική. Σ’ αυτές προσθέστε και βιοτεχνολογική.
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.8Επί του παρόντος η εταιρία, βγάζει στην αγορά ένα γονίδιο αντοχής στο αλουμίνιο και όπως πληροφορεί τους ηλιθίους…
[Οι μικρής κλίμακας, και με περιορισμένους πόρους αγρότες στις αναπτυσσόμενες χώρες αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα, μεταξύ των οποίων φτωχά εδάφη, ξηρασία, και την έλλειψη εισροών. Συνεχιζόμενες τάσεις όπως η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατά πάσα πιθανότητα θα επιδεινώσουν τα δεσμευτικά προβλήματα. Μια νέα γενιά έρευνας των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών (GE) έχει ως στόχο την ελάφρυνση αυτών των πιέσεων μέσω της βελτίωσης των καλλιεργειών διαβίωσης, όπως η μανιόκα, το σόργο και το κεχρί, που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά όπως η αντοχή στην ξηρασία, το νερό, και το αλουμίνιο σε εδάφη, καθώς και φυτά με πιο αποδοτική χρήση του αζώτου και φωσφόρου.]
[Small-scale, resource-poor farmers in developing countries face daily stresses, including poor soils, drought, and lack of inputs. Ongoing trends such as climate change and population growth will likely exacerbate binding stresses. A new generation of genetically engineered (GE) crop research aims to alleviate these pressures through the improvement of subsistence crops—such as cassava, sorghum, and millet—that incorporate traits such as tolerance to drought, water, and aluminum in soils as well as plants with more efficient nitrogen and phosphorus use. However, many developing countries lack the necessary biosafety systems for a timely and cost-effective adoption. This brief focuses on the regulatory reforms necessary for farmers and consumers in developing countries to benefit from GE crops.]
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι η κολοσσιαία Monsanto έρχεται να «σώσει τους βροτούς», με τα γονίδια αντοχής στο αλουμίνιο, διότι τα κανονικά φυτά πεθαίνουν στην παρουσία περίσσειας αλουμινίου.Είναι γνωστό πως το να ελέγχεις τους σπόρους, σημαίνει ότι ελέγχεις απόλυτα την παραγωγή τροφής της ανθρωπότητας.
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.14Η Monsanto, η πολυεθνική που από την ίδρυσή της πριν 108 χρόνια «απολαμβάνει» τον τίτλο της πιο ρυπογόνου και επικίνδυνης εταιρείας στην ιστορία της βιομηχανίας, κατέχει ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό των περισσότερων δικαστικών αγωγών και μηνύσεων που έχουν ασκηθεί ποτέ κατά εταιρείας και όμως εξακολουθητικά «ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει»
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.1Η συνεχιζόμενη και συστηματική εξαφάνιση των τοπικών ποικιλιών φυτών, οδηγεί στο σημείο να θεωρείται ανύπαρκτη πολυτέλεια το δίλημμα, κατά πόσο θέλει ο άνθρωπος ή όχι, να καταναλώνει μεταλλαγμένα ή φυσικά διατροφικά προϊόντα. Όταν εξαφανιστούν οι τοπικές ποικιλίες καλλιεργήσιμων φυτών, μαζί τους θα εξαφανιστούν ανεπιστρεπτί και οι ελάχιστες επιλογές, καθώς ο νέος άνθρωπος θα είναι διατροφικά εξαρτημένος. Όχι ό,τι τώρα δεν είναι, αν τυχόν κι εξαφανιστούν τ’ άχρηστα σουπερ μάρκετ, με την υπέρ πληθώρα των τροφικών σκουπιδιών, να δείτε πανηγύρι πανικού που θα προκύψει ! Δείτε στο βίντεο αυτούς (όχι απαραίτητα ανθρώπους) που νοιάζονται για την υγεία και την καλή ζωή του ανθρώπου … και αναρωτήσου !
Αν δεν εμφανίζονται Ελληνικοί υπότιτλοι. πατήστε το λευκό τετράγωνο δεξιά
και ενεργοποιήστε τα Ελληνικά.
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.2Αν ασχολούμασταν με την «ενασχόληση των ηλιθίων, την πολιτική» θα λέγαμε «ελαφρά τον νου», πως όλο αυτό είναι ευκαιριακός καπιταλισμός, με επιδιωκόμενο και σχεδιαζόμενο το εταιρικό μονοπώλιο τροφίμων με την ευγενική άδεια της «πολυαγαπημένης Monsanto» και την Εγγελιανή Διαλεκτική που ετοίμασαν και βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, ένα σύστημα «γεωμηχανικής» το οποίο γεμίζει την ατμόσφαιρα με χημικούς ψεκασμούς που περιέχουν, αλουμίνιο, αργίλιο, βάριο, αρσενικό και άλλα «ευγενή για τον έλεγχο του ανθρώπου» υλικά !!! Αυτό κι αν είναι παιχνίδι!!!
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.3Αλλά δεν ασχολούμαστε με την πολιτική και ως γνήσιοι συνομωσιολογικοπαρανοϊκοί που είμαστε αντιλαμβανόμαστε πολύ καθαρά πλέον –γιατί αυτά τα αναφέραμε πριν από 15+ χρόνια- το παιχνίδι που καλούμαστε να παίξουμε. (όχι απαραίτητα με ορατούς αντιπάλους) ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.5Ζούμε μια προγραμματισμένη, ανθρωποκτόνο, γενοκτονία σε ημερήσια διάταξη, η οποία επιδιώκει να καταστήσει πολύ λίγες ομάδες όντων (όχι απαραίτητα ανθρώπων) πιο δυνατές με περισσότερη δύναμη και έλεγχο. Όχι τα χρήματα και ο πλούτος δεν τους ενδιαφέρουν, μπορεί έτσι να δείχνουν μα είναι «στάχτη στα μάτια» για να μην δει η μάζα την αλήθεια, που φυσικά κρύβεται στην Παρατήρηση του Ολοφάνερου.
Επιδιώκουν επίσης και να μειώσουν το κοπάδι του πληθυσμού, το μαντρί (λαός-μάζα-πρόβατα) σε 500 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν και όπως εκτίθενται στο μνημείο με τις Στήλες της Georgia (Georgia Guidestones). Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν στα δισεκατομμύρια χρόνια που υπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη !
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.6Όπως εσύ καθαρίζεις το ψυγείο σου από τα τρόφιμα για να βάλεις καινούργια και πιο φρέσκα το ίδιο ακριβώς κάνουν, σε αυτό το μεγάλο εστιατόριο του γαλαξία που λέγεται ΓΗ.
Το αργίλιο ή αλουμίνιο (Aluminium): Στον Περιοδικό Πίνακα των Χημικών Στοιχείων έχει ατομικό αριθμό 13 και χημικό στοιχείο με το σύμβολο Al
Τα κράματα αλουμινίου με 2,5-6,3% κ.β. χαλκό ονομάζονται ντουραλουμίνια. Περιέχουν συνήθως ως πρόσθετα κραματικά στοιχεία μαγνήσιο και σπανιότερα, μαγγάνιο και πυρίτιο. Παρουσιάζουν εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες, οι οποίες οφείλονται στη σκλήρυνσή τους με δημιουργία κατακρημνισμάτων και χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην αεροναυπηγική, λόγω του χαμηλού τους βάρους και της εξαιρετικής τους αντοχής. Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιούνται στην αεροναυπηγική και σε άλλες εφαρμογές όπου το χαμηλό βάρος και οι καλές μηχανικές ιδιότητες σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι ζητούμενα κράματα αλουμινίου-λιθίου.
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.7Άλλα κράματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία αθλητικών ειδών και τη ναυπηγική. Χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή των κουτιών για ποτά, του αλουμινόχαρτου και άλλων υλικών και εργαλείων της κουζίνας.
Το οξείδιο του αργιλίου, η αλουμίνα, βρίσκεται στη φύση με τη μορφή του ρουμπινιού, του ζαφειριού και του κορουνδίου. To κορούνδιο έχει σκληρότητα στην κλίμακα Mohs ίση με 9, πράγμα που το κάνει ένα από τα σκληρότερα υλικά στη φύση. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ως λειαντικό η συνθετική αλουμίνα. Τα οξείδια του αργιλίου χρησιμοποιούνται επίσης στην υαλουργία και την κατασκευή λέιζερ. Κρύσταλλοι ρουμπινιού χρησιμοποιούνται επίσης ως αισθητήρες πίεσης για υψηλές πιέσεις.
Γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας κατασκευάζονται επίσης συχνά από αλουμίνιο, καθώς έχει μικρότερο βάρος και κόστος από το χαλκό (αν και όχι τόσο καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα).
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.9Οι στυπτηρίες, κρυσταλλικές ενώσεις (άλατα) του αργιλίου με το γενικό χημικό τύπο K2SO4·Al2(SO4)3·24H2O χρησιμοποιούνται ως στυπτικά καθώς και στη βαφική.
Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες. Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό. Το επεξεργασμένο τυρί, τα έτοιμα μίγματα για κέικ, τα εμβόλια, η βρεφική πούδρα, το κραγιόν, τα αποσμητικά, τα ρινικά σπρέι, τα αντιόξινα φάρμακα –όλα περιέχουν αλουμίνιο. Είναι επικίνδυνα και τοξικά για το ανθρώπινο σώμα ….. τότε γιατί δεν υπάρχουν προειδοποιήσεις και ρυθμίσεις; Είναι πασιφανές και δεν τίθεται καν η ερώτηση.
Μόλις 200 χρόνια από την ανακάλυψή του, έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Χωρίς αυτό δεν θα υπήρχαν αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα, κουφώματα, υδρορροές, αλλά και κονσέρβες και κουτάκια αναψυκτικών. Το χειρότερο είναι ότι το συναντάμε καμουφλαρισμένο σαν πρόσθετο μέσα σε γλυκά, ζαχαρωτά, γάλα σε σκόνη για βρέφη, baking powder και σε τυποποιημένα τυριά με τα ονόματα Ε173 (αλουμίνιο, χρωστική), Ε523 (θεικό αργιλοαμμώνιο, σταθεροποιητής), Ε541 (φωσφορικό αργιλονάτριο, διογκωτικό).
Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε υλικά συσκευασίας των τροφίμων και μαγειρικά σκεύη. Πολλά καλλυντικά περιέχουν άλατά του, όπως αντηλιακές κρέμες, αποσμητικά και είδη μακιγιάζ. Οι δημόσιες εταιρείες ύδρευσης το χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το πόσιμο νερό που φτάνει στις βρύσες των καταναλωτών και οι φαρμακευτικές εταιρείες το βάζουν μέσα σε φάρμακα (αντιόξινα για το στομάχι, στοματικά διαλύματα, φάρμακα για τη αρθρίτιδα κ.ά), αλλά και στα εμβόλιά τους, χωρίς να φοβούνται να το αναφέρουν στη λίστα των πρόσθετων ουσιών. Δηλαδή το πίνουμε, το τρώμε, το βάζουμε επάνω στο δέρμα μας, το περνάμε απευθείας στην κυκλοφορία του αίματός μας και, σε κάποιες περιπτώσεις, το αναπνέουμε.
Αρχικά το κόστος του στρατηγικού μετάλλου ήταν υψηλότερο από του χρυσού και του λευκόχρυσου, γι’ αυτό και οι πιο σημαντικοί καλεσμένοι του Ναπολέοντα στη Γαλλία έτρωγαν σε αλουμινένια πιάτα. Ένα περίπου αιώνα μετά την ανακάλυψη του αλουμινίου ξεκίνησε και η πρώτη επισταμένη έρευνα για τις επιπτώσεις του στην υγεία. Στην βρετανική επιστημονική έκδοση The Lancet το 1921, δημοσιεύθηκε η ιστορία ενός μεταλλουργού που ανέπτυξε εγκεφαλοπάθεια, εργαζόμενος σε χυτήριο αλουμινίου. Αργότερα αναφέρθηκαν πολλές ακόμα περιπτώσεις εγκεφαλοπάθειας σε εργαζόμενους στην βιομηχανία αλουμινίου, οι οποίοι δέχονταν το μέταλλο στο σώμα τους μέσω της αναπνευστικής οδού.
Πενήντα χρόνια αργότερα οι ανεξάρτητες μελέτες τριών ερευνητών (Kerr 1969, Alfrey 1972 και Short 1980) απέδειξαν πως όταν το νερό που χρησιμοποιούνταν στην αιμοκάθαρση των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια περιείχε πολύ αλουμίνιο (σαν μέσο καθαρισμού του νερού από ρύπους), τότε οι ασθενείς παρουσίαζαν διαταραχές λόγου, ισορροπίας και συμπεριφοράς (εγκεφαλοπάθεια) και υπέφεραν από πόνους στις αρθρώσεις, απασβέστωση των οστών και σκελετικές παραμορφώσεις, αναιμία και καρδιακά προβλήματα, καθώς το αλουμίνιο παρεμβαίνει στο πεπτικό σύστημα και δυσχεραίνει την απορρόφηση του ασβεστίου, του μαγνησίου, του καλίου και του φθορίου.
Μετά τη δεκαετία του ’70 το αλουμίνιο αναγνωρίστηκε ως νευροτοξικό, ενώ κανείς ποτέ πριν δεν είχε υποψιαστεί την ιδιότητά του αυτή. Όπως αποδείχθηκε, όταν αρχίζει να γίνεται δηλητηριώδες (σε μεγάλες δόσεις), δημιουργεί ανωμαλίες στον ύπνο, νευρικότητα και συναισθηματική αστάθεια, απώλεια μνήμης, συχνούς πονοκεφάλους και αποδυνάμωση της νοημοσύνης. Επίσης, όπως παρατήρησαν το 2009 ερευνητές του νοσοκομείου Henri Mondor, έχει την τάση, υπό προϋποθέσεις, να συσσωρεύεται στους μυς, τους ιστούς και τέλος στον εγκέφαλο, όπου και παραμένει δημιουργώντας εκφυλιστικές και νευρομυικές ασθένειες. Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε το 2003 το Γαλλικό Ινστιτούτο για τη Φροντίδα της Υγείας, όταν ανέφερε ότι πολυάριθμες έρευνες αποδείκνυαν πως το αλουμίνιο μάλλον είναι τοξικό, επισημαίνοντας βέβαια ότι ο προσδιορισμός των επιπτώσεων του αλουμινίου στην υγεία είναι εξαιρετικά δύσκολος.
Το αλουμίνιο δεν υπάρχει ως ελεύθερο μέταλλο, αλλά βρίσκεται στα ορυκτά και τα μεταλλεύματα. Στην φυσική του κατάσταση δεν θέτει καμία απειλή. Υπάρχει σε αφθονία στην φύση (είναι το πιο άφθονο μέταλλο της γης), και εξάγεται με πολύ χαμηλό κόστος για πολλές χρήσεις. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και είναι πολύ ελαφρύ. Για αυτούς τους λόγους, το αλουμίνιο χρησιμοποιείται ευρύτατα, και σε μέρη που κανείς μας δεν μπορεί να φαντασθεί… Το φοράμε, μαγειρεύουμε σε και με αυτό, βρίσκεται στις τροφές και στα ποτά μας. Οι ευρείες χρήσεις του αλουμινίου στα καταναλωτικά προϊόντα περιλαμβάνουν:Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.13
Αλουμίνιο στο νοικοκυριό:
Σκεύη Μαγειρικής
Αλουμινόχαρτο
Πιάτα και Μαχαιροπήρουνα
Αλουμινένια Κουτιά Φαγητών και Ποτών
Αλουμίνιο σε παρασκευάσματα Υγείας και Ομορφιάς
Aντιόξινα φάρμακα
Εμβόλια Αιμορροϊδικά
Φάρμακα Αντιδιαρροϊκά
Φάρμακα Ρινικά
Σπρέι
Βρεφική Σκόνη
Τεχνητές Οδοντοστοιχίες
Κραγιόν
Σκιές ματιών
Μάσκαρες
Αποσμητικά
Το αλουμίνιο προστίθεται στα κάτωθι:
Αλεύρι για ψήσιμο
Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μαγειρικό Αλάτι
Επεξεργασμένο Τυρί
Έτοιμο Μίγμα για Κέικ
Τσιγάρα και καπνούςB
Σε εμβόλια Πληθώρα εμβολίων (πολιομυελίτιδας, διφθερίτιδας, τετάνου) περιέχουν αλουμίνιο, η ποσότητα του οποίου είναι ιδιαίτερα δυσανάγνωστη στην ετικέτα τους. Οι φαρμακευτικές εταιρείες το προσθέτουν προκειμένου να αυξήσουν τη δόση των αντιγόνων και να ενισχύσουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος. Σύμφωνα με υπολογισμούς της Γαλλίδας δημοσιογράφου και συγγραφέως Virginie Belle, ένα βρέφος 2-16 μηνών προσλαμβάνει 2,46 mg αλουμινίου στους μυς του, σε αντίθεση με τα 1,25 mg που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ως ανώτατο ποσό ανά δόση για τον ενήλικο.
Παράλληλα, η αμαρτωλή Αμερικάνικη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων συστήνει 0,85 mg ανά δόση, ενώ για τα βρέφη δεν υπάρχει καθορισμός. Η Virginie Belle, στο βιβλίο της «Όταν το αλουμίνιο μας δηλητηριάζει», αναφέρει ότι ασθένειες όπως η χρόνια κόπωση, ο διαβήτης, η επιληψία και το άσθμα, οφείλονται σε πολύ υψηλές δόσεις αλουμινίου. Αφήνει επίσης αιχμές ότι το Σύνδρομο του Κόλπου οφείλεται στις τεράστιες δόσεις των προληπτικών εμβολίων στα οποία υποβλήθηκαν οι 175.000 και πλέον στρατιώτες που νοσούν σήμερα.
Σε αποσμητικά Το 2006 η Εφημερίδα της Εφαρμοσμένης Τοξικολογίας (Journal of Applied Toxicology) έφερε στο φως όλες τις έρευνες που συσχετίζουν τον καρκίνο του μαστού με τα αποσμητικά που περιέχουν άλατα του αλουμινίου. Ο επίλογος ήταν ο ίδιος: χρειάζονται συμπληρωματικές μελέτες για την τελική διαπίστωση. Την ίδια χρονιά, η Γαλλική Ένωση Υγείας και Περιβάλλοντος (AFES) πληροφόρησε το κοινό ότι ο κίνδυνος αυξάνεται για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν το αποσμητικό μετά το ξύρισμα, γεγονός που υποστηρίζεται και από αμερικάνικη έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2003 σε 437 γυναίκες. Σύμφωνα με την τελευταία, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τα αποσμητικά και τα ανθιδρωτικά που περιέχουν αλουμίνιο και κυρίως, να μην τα χρησιμοποιούν αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης.
My beautiful pictureΜια νέα πάθηση γεννιέται… Και το όνομα αυτής Macrophagic Myofasciitis (MMF). Η νέα ασθένεια, που συνδέθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’90 με τα εμβόλια τα οποία περιέχουν αλουμίνιο, είναι μια φλεγμονώδης μυοπάθεια. Τα συμπτώματά της είναι μυϊκοί πόνοι στα μπράτσα και τις γάμπες, έντονη κούραση και προβλήματα στην άρθρωση του λόγου και τη μνήμη. Βιοψίες των μυών των ασθενών έδειξαν υψηλότατη συγκέντρωση αλουμινίου. Για ποιες ασθένειες είχαν εμβολιαστεί; Ηπατίτιδα Α, Β και τέτανο. Ποιο άλλο εμβόλιο για ενηλίκους περιέχει αλουμίνιο; Το εμβόλιο της γρίπης Α. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το 2003 η Γαλλική Υγειονομική Υπηρεσία Ασφαλείας των Προϊόντων Υγείας (AFSSAPS), τα πρώτα συμπτώματα εμφανίζονται μια δεκαετία μετά τον εμβολιασμό. Σημειωτέον ότι τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν μετά από έντονη πίεση ερευνητών και ασθενών.
Αναπόφευκτοι Κίνδυνοι: Το αλουμίνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο σε μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αλλά η όξινη βροχή και τα χημικά απόβλητα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην εισροή του μετάλλου στον οργανισμό μας. Η όξινη βροχή διασπά το αλουμίνιο που βρίσκεται στα χωμάτινα εδάφη, και στην συνέχεια αυτό συσσωρεύεται στις υδάτινες πηγές. Στην συνέχεια μολύνει το ψάρια και τα θαλασσινά που καταναλώνουμε, και επίσης το εισπνέουμε μέσα από τον καπνό του τσιγάρου.
Επιδράσεις στο Σώμα: Από τη στιγμή που ο οργανισμός λάβει ποσότητες αλουμινίου, αυτό συσσωρεύεται σε διάφορους ιστούς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των νεφρών, του εγκεφάλου, των πνευμόνων, του συκωτιού και του θυροειδή αδένα.To αλουμίνιο ανταγωνίζεται με το κάλσιο για την πρόσληψη, και μπορεί να συντελέσει στην επιβράδυνση της ανάπτυξης των παιδιών. Η κατανάλωση τροφών που έχουν μαγειρευθεί σε σκεύη από αλουμίνιο, προκαλει έντονους ερεθισμούς στα έντερα.
Οι κίνδυνοι από την τοξικότητα του αλουμινίου: Η τοξικότητα του αλουμινίου μπορεί να προκαλέσει έντονα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό:-Έλκος στο στομάχι και στα έντερα-Γαστροεντερικές Ασθένειες-Νόσος του Πάρκινσον-Δερματικές παθήσεις-Υπερδραστηριότητα-Νοητική στέρηση στα μικρά παιδιά-Διαταραχές μάθησης στα παιδιά-Παθήσεις στο Συκώτι-Πονοκεφάλους-Έντονο κάψιμο στο στομάχι-Ναυτία-Δυσκοιλιότητα-Πόνους στον κολικό-Έλλειψη ενέργειας.
Εναλλακτικές λύσεις αντί του Αλουμινίου: Υπάρχουν, όμως, και εναλλακτικές λύσεις αντί της μαγειρικής με αλουμινένια σκεύη. Υπάρχουν επιλογές διαφορετικών μαγειρικών σκευών, όπως το γυαλί. Επίσης, υπάρχουν οργανικά πρόσθετα τα οποία μειώνουν τον αντίκτυπο της πρόσληψης των τοξικών ουσιών. Μία υγιεινή διατροφή η οποία αποτελείται από οργανικά τρόφιμα, τα οποία καλλιεργούνται σες περιοχές μη δηλητηριωδών εντομοκτόνων αποτελεί μία πολύ καλή λύση. Ακόμη, η καλλιέργεια τροφών για ιδιοκατανάλωση σε μέρη που έχουν σχετικά χαμηλές τοξικές ουσίες είναι μια καλή επιλογή.
Αλουμίνιο και Καρκίνος στο Στήθος: Πρόσφατες έρευνες από ολοένα και αυξανόμενο αριθμό επιστημόνων διεθνώς έχει δείξει ότι η χρήση του κοινού αποσμητικού μπορεί να συνδέεται με την δημιουργία καλοηθών όγκων στο στήθος, μία κατάσταση η οποία συνδέεται με την αυξημένη πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του στήθους στο μέλλον.Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Εφηρμοσμένης Τοξικολογίας (JournalofAppliedToxicology) διερεύνησε τα αποσμητικά σώματος τα οποία περιέχουν υψηλά επίπεδα αλουμινίου.
Η πρόσθεση του αλουμινίου, το οποίο είναι ένα χημικό που εισέρχεται στο σώμα διαμέσου του ιστού του δέρματος λειτουργεί ως αναστολέας της ποσότητας ιδρώτα που εκκρίνει το σώμα. Όμως η λειτουργία της αναστολής του ιδρώτα και της ουδετεροποίησης της σωματικής οσμής δικαιολογείται με την καθημερινή πρόσληψη υψηλών επιπέδων αλουμινίου;
Παρομοίως, έρευνα του Πανεπιστημίου του Reading έδειξει ότι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα στα μέρη του γυναικείου στήθους που είναι πλησιέστερα στο σημείο εφαρμογής των αποσμητικών. Από τις γυναίκες που μελετήθηκαν, βρέθηκαν ότι οι κύστες που βρίσκονταν στην περιοχή κοντά στη μασχάλη είχαν 25 φορές περισσότερο αλουμίνιο από την κοινή ποσότητα που βρίσκεται στο αίμα.
Νόσος Αλτζχάιμερ: Μελέτες που διεξήχθησαν στους εγκεφάλους των ανθρώπων που πάσχουν από την νόσο, βρήκαν ότι ο εγκεφαλικός ιστό εμπεριείχει συχνά υψηλά επίπεδα τοξινών που αναπτύχθηκαν από την πρόσληψη αλουμινίου.
«Ούτε μία εταιρία καλλυντικών δεν προειδοποιεί τους καταναλωτές για την παρουσία καρκινογόνων στα προϊόντα της» SamuelEpstein
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.10Επισήμως, οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας σε όλο τον κόσμο δεν αναγνωρίζουν τον κίνδυνο από τη λήψη αλουμινίου και καθόλου δεν μας ξαφνιάζει !!! Κατά τα άλλα τους ενδιαφέρει τόσο πολύ η υγεία του πρόβατου, που με περισσή φροντίδα και στοργή το προειδοποιούν: «Προσοχή το Κάπνισμα Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία»
Όταν μάλιστα Το Κάπνισμα Προστατεύει από τον Καρκίνο των Πνευμόνων και σε σκοτώνουν αυτά που σου πουλάνε Ο κρεατοφάγος είναι νεκρός, σαν το νεκρό κρέας που τρώει.
Όταν τους άξιους προγόνους σου τους θυμάσαι κατα πως σε βολεύει και αγνοείς εθελοτυφλώντας τα σημαντικά Πλουτάρχου, Περί Σαρκοφαγίας
Όταν με απόλυτη ηλιθιότητα και εγκληματική άγνοια, δεν υπολογίζεις βασικούς φυσικούς κανόνες επιβίωσης Ελληνική Γενετική Λίμνη και Καλαμάκια του Φραπέ !
Ὁ θάνατος μὲ τὴν μορφὴ τοῦ ἀλουμινίου.11Ετοιμάσου για έναν νέο εφιαλτικό κόσμο όπως τον βλέπεις στις ταινίες «Αγώνες Πείνας» Ένας Τρομακτικός Καινούριος Κόσμος αυτοί μπορούν να πουν με άνεση «εμείς σας τα λέγαμε» όπως επίσης ό,τι Για την διατροφή της γκρίζας φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα Μιας και ο άνθρωπος όπως τον γνωρίζουμε δεν είναι παρά ένα εκφυλισμένο υβρίδιο που μπορεί κατά βούληση να αλλάξει, επί το καλύτερο ή όχι, το αποφασίζουν οι επικυρίαρχοι, τους αρκεί το πρόβατο να ασχολείται με ανοησίες όπως η πολιτική, οι εκκλησίες του, οι ομάδες του, η μουσική, το ποδόσφαιρο, η δουλίτσα του μαζί με το ασήμαντο εγώ του και όλες αυτές οι αηδίες που του έχουνε δώσει για να τον κρατάνε απασχολημένο.
Ναι είναι ένα παιχνίδι δύναμης, επιμονής και αντοχής με τους παίχτες να έχουν ήδη πάρει θέση !
… και το τραπέζι να έχει ήδη στρωθεί !
© Eos Aurora Αρθρο δημοσιευμένο στην www. miastala.com / 2009 εδώ συμπληρωμένο.
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice
τρομερο αρθρο σε ευχαριστουμε.χ.χ
Η ΜΟΝΣΑΤΟ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ;;;;
ΤΟ ΑΛΟΘΜΙΝΙΟ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ;;;