ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, »FEMA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ »CIA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »NSA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, »FEMA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ »CIA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »NSA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΟΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ , ΤΥΦΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΞΙΚΟ, ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΥΠΕΡ-ΣΕΙΣΜΟ 8+ ΡΙΧΤΕΡ.  ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ –ΡΩΣΣΙΑΣ–ΚΙΝΑΣ–ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΛΟΓΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΩΣ  ΟΓΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΥΔΑΤΟΦΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΕΡΑΤΩΔΩΝ ΥΔΑΤΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ , ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΟΓΚΩΝ ΑΠΟ ΜΑΖΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΓΗΙΝΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΟΣ .

 

ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ  ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ , ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΩΕΙΔΟΥΣ ΠΤΩΣΕΩΣ , ΝΑ ΣΜΙΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ , ΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡ-ΤΥΦΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡ-ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΑ ΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΡΙΞΕΙΣ ΓΗΙΝΩΝ ΚΟΙΛΟΤΗΤΩΝ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΤΕΤΗΓΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΣΩΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΥΡΤΗΣ ΓΗΣ.


Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

PROFIT MAXIMISER

Μάθε πώς να να κερδιζεις σε ονλινε σελιδες στοιχηματισμου παντα !!

Ενα καταπληκτικο προγραμμα και μια απιστευτη ιδεα οπου με βαση της δικες τους προσφορες να βγαινεις 100% κερδισμενος παντα !

Διαβαστε το αρθρο μου να δειτε πως ξεπερασα τον περιορισμο στην χωρα μας για τις στοιχηματικες εταιριες

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%

Η προωθηση αυτη ειναι πρωθηση ενημερωσης και πληροφοριας και κατα κανεναν λογω δεν ειναι προτροπη προς στοιχηματισμο η επενδυση η οποιαδηποτε αλλη παρανομη πραξη ..!

ΤΙΜΗ: 1,5 € euro για τις πρωτες 14 μερες να δοκιμασεις το προγραμμα,Ηλεκτρονικο προιον για συνδρομη
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΜΩΣ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΡΟΠΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ  ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ-ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΩΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΗΠ.Ε.Ι ( ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ –ΙΑΠΩΝΙΑΣ) , ΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ , (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜ-ΚΙΝΑ) , ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΝΤΑ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΜΕΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

ΕΙΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ , ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΤΑ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΑ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡ-ΤΥΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΩΣ ( ABSORPTION) ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ, ΑΝΑΚΛΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΕΣΜΗΣ ΑΝΑΚΛΑΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ , ΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ , ΩΣ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΗ ΓΗΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ , ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ  ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΥΠΕΡ-ΧΑΜΗΛΩΝ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ.

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ »FBI» ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ ΕΠΙ  ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ HAARP ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗ ΓΗΙΝΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ , ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ »MASERS» ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ »MASERS» ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΡΟΠΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΛΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΑ »HONG» ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ ΗΛΙΘΙΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΕΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΣΤΟΩΝ »ΑΟΑ» ΚΑΙ »ΟΤΟ» ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΤΕΛΟΣ , ΟΒΕΡ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.
ΤΗΛ: 6931836204/6983657954

Υ.Γ (1):

ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΕΙΣ ΑΠΑΣΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ . ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΥΣΣΩΝΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ.

Υ.Γ(2):

Η ΟΕΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ HAARP ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.

Υ.Γ(3):

 

ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΓΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .

 

http://ellhnkaichaos2.blogspot.de/2017/09/fema-fbi-cia-nsa.html

Loading...

47 thoughts on “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, »FEMA» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FBI , ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ »CIA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ »NSA» ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.

 1. συνομωσια πυρηνων της ψευτιας says:

  η οεα εχει τεραστια αξιοπουστια…. μολις απεκτησε για τα διαστημικα της εργαστηρια γυαλια μυωπιας και επιτηρει το διαστημα ενδελεχως…ο στρατηγος καραγεωργιου εχει ετοιμες 20 διαστημικες μεραρχιες εξοπλισμενες με μαλινα ποδηλατα τσεπης και διαστημικες σφεντονες λειζερ… η νικη ειναι δικη μας….

  • iraklitos says:

   ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ 666 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΕΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

   • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ says:

    ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΝ. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΒΡΑΊΚΩΝ ΣΕΡΒΕΡ», ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΤΤΟΜΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΜΗΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΕΡ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΗΣ CIA ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΕΑ, ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΤΣΆΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΨΥΓΕΊΟ ΧΩΡΊΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΆΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ.

    ————–
    ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕΑ:
    «ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ SERVERS ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕ Α.GR’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ROCKFELLER.

    ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ SERVERS ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕ Α.GR’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ROCKFELLER.

    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΟ »ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2» ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS» , »ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR», ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ROCKFELLER , ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ SERVERS ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR». TO ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ NEA.GR», ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΥΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ HAARP ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ . ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.GR» ΚΑΙ ΣΤΟΝ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS.GR» ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ,

    Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.»http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/servers-gr-laser-rockfeller.html

    ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ._

 2. Αρτζις says:

  χαάαάα…χα.Δεν μπορω ρε παιδια,θα σκασω απο το γιελιο,ειστε πολυ τρελλοι τελικα,γουσταρω.Ρε εκει στην πατρα γιατι εγω ειμαι απο βορειο ελλαδα,εχετε και εσεις τιποτα απο αυτα τα τρελα κοκκινα και πορτοκαλί μανιταρια;ή τα παιρνετε απο μας;γιατι τα συμπτωματα βλεπω ειναι παρομοια,χάάααααααααααααχα

   • Πάλι οπτασίες έχετε says:

    Τι γαμησι σας έριξε ο άνθρωπος αυτός και τον βλέπετε όπου κι αν είστε μπροστά σας απορούμε όλοι μας εδώ μέσα.Και συν αυτώ εσύ ως κρυμμένος και θρασύδειλος πίσω από ψεύτικο όνομα κρίνεις επώνυμα άλλους;Αυτόν τον Μπατιανη άμα τον γνωρίσω ποτε θα τον κάνω διακόσια τραπέζια για το γαμησι που έριξε τον ζητιανο Ιεχωβά και την ΟΕΑ. Λες ρε γελοίε να έβλεπε αυτές τις μαλακίες και να μη σε απαντούσε ο άνθρωπος.Η Μήπως θα φοβόταν τα μέλη της ωραία των Αθηνών των Πατρών των Τρικάλων και της Νάουσας.hahahaha

 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ says:

  Αυτοί από την ΟΕΑ καλά κάνουν και γράφουν τα δικά τους. Εσύ όμως βρέ STRANGER που φιλοξενείς τις μ@@@κίες τους ρίχνοντας κατακόρυφα την αξιοπιστία τoυ κατά τα άλλα πολύ καλού και ενημερωτικού site σου γιατί το κάνεις αυτό ;

  • RIXTO HLIA says:

   giati nomizeis kai autoi kala einai;apo to poli simplegma tis arithmometrias tin exoun akousi aritmitika.alla pio polloi xazoi emeis eimaste pou mpenoume kai ta vlepoume.kai ase auto anevazoun video xwris ipotitlous.re asxetoi den kseroume agglika eimaste tsompanides.

  • sound of silence says:

   Κατά βάθος θέλει να μάθει τι πίνουν και δε μας δίνουν :Ρ και περιμένει μπας και δώσετε καμιά άποψη γι’αυτό. χαχα

  • iraklitos says:

   ΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ .ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Η ΟΕΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ

 4. Ανώνυμος says:

  Κατεπειγον μήνυμα του μπαρμπαστρουφ για την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή αυτού του κρέατος που λέει ότι είναι κατά φαντασίαν στρατηγός… Θα σου στείλω τα παιδιά για ηρέμησε λίγο… Κσι στον αρακά να βάζεις και λάδι για γλιστράει καλύτερα… Τέλος διαστουμφικου μηνύματος… Α.ε.
  Ο.ε. Ολαλαλα… Τραλαλα…

 5. ΟΥΣΤ ΡΕ says:

  Έπεσαν τα λεφτά εκεί στον Βόλο; Θα μείνει ανοικτό το μαγαζί; Δεν θα μας την πέσουν οι Αλβανοί και οι τούρκοι; Μας σώσατε ή όχι; Αυτά μας νοιάζουν και όχι αν κατέβηκε 2 ολόκληρα εκατοστά το Χιούστον. ..

 6. PANDAROS says:

  ρε σεις δεν ειναι απιθανα αυτα που γραφουν?…….τουλαχιστον ειναι πιο πιστικα απο καποιους χαβαλεδες που γραφουν πως η γη ειναι επιπεδη!!!!……….τα τεραστια μεγαφραγματα ,οχι μονο της κινας αλλα και της αμερικης, δεν μπορουν να αυξησουν να αδρανεια της γης,καιετσι να μειωθει η ταχυτητα της περιστροφης της γης?……………ειναι μαλακια αυτο που γραφουν οι ΟΕΑΔΕΣ?………..διαβαστε και την wiki τι γραφει για την αδρανεια,δεν χρειαζεται να εισαι φυσικος για να καταλαβεις πως χοντρα-χοντρα δεν πεφτουν εξω οι ΟΕΑΔΕΣ……………….τουλαχιστον σε αυτο………………………………………………………η μαλακια τους ειναι πως απευθυνονται στους καταστροφεις του πλανητη, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!!!!Αφου τα ξερετε εσεις ρε, δεν τα ξερουν οι Αμεικανοι και υπηρεσιες τους?ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ……ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ………….Οι τυφωνες ειναι κερδος για τους αμερικλανους……..ανοικοδομηση στο φουλ!!!!το χαρτι θα ρεει,νεες δουλειες,μειωση της ανεργιας…..αναπτυξη στο φουλ ,ΤΟΥ ΕΦΕΞΕ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ….αυτοι ρε παρακαλανε να τους ερθουν ακομη καναδυο τυφωνες για να χεστουν στον χρημα…………..αρχη παντων το χαρτακι,τα εχουμε επι αυτα………..αλλα εσεις δεν το καταλαβενετε αυτο

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΔΑΡΟΣ... says:

   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΔΑΡΟΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΤ’ΕΣΕ???
   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ? ΠΟΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ…
   Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΙΡΕ ΣΤΗ ΓΗ ΠΡΙΝ 13500 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΡΗΜΑΞΟΥΝ…ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΣ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ…ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ…
   ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ..ΣΚΑΝΕ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΕΣ…ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
   ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

   • iraklitos says:

    Ε ΝΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ says:

     ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΥΣΕΩΣ, ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ Ο ΠΑΝΔΑΡΟΣ, ΑΠΛΑ Ο ΠΑΝΔΑΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (CHINA CENTURY) ΚΑΙ Ο ΓΟΥΛΦΕΣΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 , ΤΑ ΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΣ…ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΒΥΘΙΣΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ «ΗΠΑ», ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ…ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΥΣ-ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΜΑ…ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ….ΜΟΝΟ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..Ή «ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ 888» Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ…

 7. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ says:

  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ.

  ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΗΜΑΤΟΣ :

  ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ »HAARP» ΑΛΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ »ROCKFELLER» ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΙΣΟΜΕΡΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ »HAARP» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΗΚΟΥΣ 1500 ΧΛΜ. , ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΙΣΧΥ ΣΕΙΣΜΩΝ 8,5-9 ΡΙΧΤΕΡ , ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ , ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ 200,000-250,000 ΑΤΟΜΑ. ΕΑΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ , ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ , ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΟΕΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ –ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΩΣ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΟΥ .

  ΤΕΛΟΣ –ΟΒΕΡ.

  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.
  ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

  • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ, ΟΤΙ: AΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΦΙΞΕΙΣ Η ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ, (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ) ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΦΟΡΤΙΑ, ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΛΑΒΗ Η ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ,
   (ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ.

 8. ΠΡΩΗΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ says:

  ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΣΟΚΟΙ ΩΣ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ !!!!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!!!!! ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ Κ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ )Κ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΣΙΚΑ!!!! ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!!! ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ!!!!!!!!! ΟΕΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!

  • ΟΥΣΤ ΡΕ says:

   Άντε πάλι με την πιπίλα του χριστιανοπασόκου, μπέσα τώρα, πόση πλύση και στέγνωμα του εγκεφάλου έχετε φάει εκεί μέσα; κάτι σαν τα γραφεία του Σώρρα ένα πράμα, άλλά χέστα αυτά, εδώ υπάρχει ψωμί και θέλω να φάω, όταν εννοείς θα σας εξαφανίσω, θα βγάλω όπλα, λες του Γιαννάκη να σου δώσει την άδεια να κάνεις σκόνη τους πάντες, είμαι μέσα λοιπόν , με τρώει η περιέργεια, πως θα γίνει; Πρέπει να κλείσω ραντεβού; θα με βρείτε εσείς; πως πάει η φάση; είμαι πολύ περίεργος να δω τα μούτρα σας, επίσης το καταστατικό να έχετε μαζί να του ρίξω μια ματιά πριν γίνω σκόνη.. Απορία: θα έχω τελευταία επιθυμία;

  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΗ !!! says:

   Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΡΕ ΣΥ…Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ…ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ 200 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ…ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ…ΣΙΓΑ ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ…

 9. Αναγνώστρια says:

  Τώρα πλέον ο Καραγεωργίου εκτός από τους αραπάδες αγάπησε και τα ισλαμοπιθηκια και φοβάται μην αφανιστούν από τον πλανήτη πολεμώντας τα μεν τα δε. Αϊντεεε. Πάρτε ρε κάνα χάπι να ξεχαρμανιάσετε κι ας είναι και γενόσημο.

  • ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!! says:

   Η Ο.Ε.Α. ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΙΞΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ..
   ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΤΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΕΝΤΑΪ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ,ΚΛΠ(ΔΙΑΙΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΧΑΪΒΑΝΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ!!!

  • ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ... says:

   ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΙΡΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ABORIGINALS (ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ), ΠΥΚΝΩΜΕΝΟΙ-ΓΕΝΗΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΩΣΕ-ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ-ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΤΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΞΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗΣ..ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ (ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΣ ΧΑΜ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ) ΑΦΡΙΚΗΣ,ΚΛΠ….ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ ΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΣΙΜΟΥ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟ…..ΧΑΙΒΑΝΙΑ Ε ΧΑΪΒΑΝΙΑ!!!

 10. Ανώνυμος says:

  Κόκκινη Ορχήστρα ο Γιάννης…. άκρη κανείς δεν βγάζει. Αν είναι έτσι όπως τα γράφει τότε τα φράγματα ύδατος του πλανήτη, πως επηρεάζουν την λειτουργία του ήλιου μας; και κατά δεύτερο, γιατί να επηρεάζεται έντονα μόνο το Gulf Stream και όχι το Kuroshio Current «Black Tide», στον Β. Ειρηνικό ωκεανό; Που έχει άμεση γεωγραφική σχέση με την Κίνα; Βεβαίως δεν είναι αυτά που σκέφτεστε είναι άλλα πράγματα. Στης 14/2/2014 σε αυτή την ιστοσελίδα, έκανα κάποιες αναφορές στο άρθρο, όσο αφορά την αρχιτεκτονική του χάους, σας τα έχουμε γράψει αλλά δυσκολεύεστε να καταλάβετε έστω και στο ελάχιστο κάποια πράγματα, αλλά δεν πειράζει, δεν έχει και πολύ σημασία αυτό. http://katohika.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%82/
  …»Αν ένας μετασχηματισμός εφαρμόζεται κατ’ επανάληψη σ’ ένα μαθηματικό σύστημα, και το σύστημα δεν μπορεί να βγει έξω από μια φραγμένη περιοχή, τότε αυτό θα πρέπει να επιστρέφει άπειρες φορές σε καταστάσεις κοντά στην αρχική του κατάσταση…(Πουανκαρέ Ανρί). Αυτά. Υγ. Ο άνθρωπος έχει διαφθαρεί περισσότερο από όσο νομίζει ο ίδιος… σε αυτό έχουν βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό τόσο οι Αγγλοσάξονες στο πολιτικό μέρος, όσο και οι Χάζαροι τραπεζίτες στο οικονομικό μέρος, του παγκόσμιου συστήματος διαφθοράς. Οι Η.Π.Α. εδώ και 50 χρόνια αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της παρακμής… μιας παρακμής που προσπαθούν τόσο η Ε.Ε. όσο και η Κίνα να τους ξεπεράσουν.

  • ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!!! says:

   ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ;; ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ(ΟΕΑ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ : ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΦΥΣΙΚΑ» ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ΣΕΙΣΜΟΙ, ΛΙΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ), ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ….

 11. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ... says:

  ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ.
  ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ , ΩΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ.

  ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΤΗΣ »NASA» ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 120εκ. ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, ΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΕΤΗΘΕΙ LASER ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ , ΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ , ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΜΙΚΡΟΔΕΣΜΕΣ LASER ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΟΠΤΡΩΝ.

  ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ NASA ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ROCKFELLERS ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ , ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΚΑΤΑΚΑΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ »ΗΠ.Ε.Ι» (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗ-ΙΑΠΩΝΙΑ) , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΙΜΕΡΗ »Ρ.Ι.Κ» (ΡΩΣΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ), ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2023.

  ΠΑΡΕΝΘΕΤΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ –SECURITY ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ .

  ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΟΕΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: ΚΑΤΑΣΧΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ .

  ΤΕΛΟΣ , ΟΒΕΡ.

  ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΕΑ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΒΟΛΟΣ, ΕΛΛΑΣ.

  Υ.Γ:

  ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ , ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΑΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ.

  • ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ SERVERS ΔΕΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.GR’’ ΛΟΓΟ ΣΧΟΛΙΟΥ says:

   ΤΕΡΜΑ ΤΑ HOAX.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ TESTING ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΝΕΙΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ.

   lINUX > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ HOSTING SERVER «LINUΧW2….» (ΠΕΡΙΚΟΜΈΝΟ) ΕΔΡΑ ATHENS ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
   ΩΡΕΣ 14¨30 εώς (κτλ)

   ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΈΛΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ HOSTING ΕΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΑΙΛ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΉ._

 12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ says:

  Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΒΡΑΊΚΩΝ ΣΕΡΒΕΡ», ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΤΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕΙΡΙΑΚΆ, ΑΣΕΙΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΊΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΣΥΝΑΓΩΓΗ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΠΕΡΙΤΟΜΜΗΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΕΡ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

  ΟΙ ΣΕΡΒΕΡ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΤΣΆΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΣΗΡΑ ΜΟΝΟ ΨΥΓΕΊΟ ΧΩΡΊΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΆΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ.

  ————–
  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΕΑ:
  «ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ SERVERS ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕ Α.GR’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ROCKFELLER.

  ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ SERVERS ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕ Α.GR’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ROCKFELLER.

  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΟ »ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2» ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS» , »ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR», ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ROCKFELLER , ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ SERVERS ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR». TO ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ NEA.GR», ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΥΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ HAARP ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ . ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.GR» ΚΑΙ ΣΤΟΝ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS.GR» ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ,

  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.»http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/servers-gr-laser-rockfeller.html

 13. ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ says:

  ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ SERVERS ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ‘’ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.GR’’ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΝΕΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ROCKFELLER.

  ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΣΤΟ »ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ 2» ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS» , »ΚΑΤΟΧΙΚΑ .GR», ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ LASER ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ROCKFELLER , ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ SERVERS ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ.GR». TO ΩΣ ΑΝΩ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΝ ΑΠΟ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ NEA.GR», ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ , ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΥΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ HAARP ΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ . ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΕΜΑΙΛ ΕΙΣ ΤΑ »ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.GR» ΚΑΙ ΣΤΟΝ »ΚΕΡΒΕΡΟΣ HELLAS.GR» ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

  ΤΕΛΟΣ ΟΒΕΡ,

  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ.

 14. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ...ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΕΑ ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ says:

  ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Ε. ΕΝΩΣΗ ΓΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ !!! ANDROMENDIAN POWER g.r.ees. ΕΠΟΝ ΕΑΜ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΘΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=kH1p8DhSxvM
  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/09/blog-post_14.html

  • ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ says:

   ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ, ΚΟΥΝ ΛΟΕΜΠ,ΚΛΠ…
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ… ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ…
   Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ…

   • ......ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΑΙΧΑΟΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ. !!! says:

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΠΟΜΙΤΕΣ ΕΑΜΙΤΕΣ. ΚΑΙ Ο ΝΟΤΙΟΡΩΜΥΛΙΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΟΤΙΟΡΩΣΙΚΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΒΡΑΪΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΕΦΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΙΩΚΕΤΑΙ.

    • ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ... says:

     ΝΑΙ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ DNA ΕΣΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΑ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ…ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ» ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΑΡΞ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ «Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΟΥΣ…Η ΟΕΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1988 ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΙΝΑ…
     ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΛΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ-ΧΙΣΛΕΡ-ΡΟΣΤΙΛΝΤ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ)…Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ…ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟ «ΚΚΕ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥ 5% (ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ) ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ.
     Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ, ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.

  • Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΡΩΙΔΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΗΡΩ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΥ says:

   Η ΗΡΩ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ…ΑΡΑ Η ΗΡΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΤΟ ΔΕΙΧΝΕ ΚΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΣΚΟΣ ΕΠΟΝΙΤΗΣ ΕΝΩ Η ΗΡΩ ΗΤΑΝ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ!!!…ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ «ΦΡΟΝΙΜΕΨΕΙ» ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΞΕΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ) …..ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ Η ΗΡΩ ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 1944 ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ….ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΗΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ…ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
   ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΗΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΡΩΙΔΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *