ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Κάποτε, βλέπαμε δηλώσεις και ενέργειες των πολιτικών δυνάμεων παγκοσμίως και αφοσιωνόμασταν, στην επιφάνεια την οποία μας προβάλανε. Τώρα πλέον, κάθε φορά που βλέπουμε κάποιες κινήσεις, αντιλαμβανόμαστε το παρασκήνιο, πίσω από αυτές τις ενέργειες. Τουλάχιστον όσο μπορεί να φανερωθεί το παρασκήνιο αλλά και αυτό είναι αρκετό, προκειμένου να προβλέψουμε την συνέχεια. Έτσι ακριβώς και πριν λίγο, με τις ειδήσεις του ΣΚΑΙ…

Άραγε, πόσοι συμπολίτες μας, μπήκαν στο βαθύτερο νόημα με όσα έδειξαν οι ειδήσεις, σε συνδυασμό με προηγούμενα γεγονότα και δηλώσεις/ πολιτικές ενέργειες; Δε πειράζει, εδώ είμαστε, να μοιραστούμε πληροφορίες και σκέψεις και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα, αυτό θα πει έρευνα.

Στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ, έδειξε το ρεπορτάζ, πως ο Ομπάμα και ένας εκπρόσωπος που μίλησε για τον Πούτιν, προκαλλούσαν με τις δηλώσεις τους και καλλιεργούσαν »ψυχροπολεμικό κλίμα». Προωθούσαν μάλιστα, ένταση με την Ρωσία, ένταση και πάλι ένταση, να μη μπορέσει να δημιουργηθεί σταθερότητα μεταξύ των σχέσων ΗΠΑ και Ρωσίας. Αναμένονται κι άλλα εμπάργκο και άλλες ψυχροπολεμικές ενέργειες, μόνο και μόνο για να εξασφαλιστεί, ότι το κλίμα μεταξύ των δυο υπερδυνάμεων, παρά την εκλογή Τράμπ, θα παραμείνει εχθρικό. Την ίδια ώρα με τις δηλώσεις τους, ο ΣΚΑΙ μας έδειχνε, ότι ο υποψήφιος υπουργός άμυνας των ΗΠΑ, είναι προσωπικός φίλος του Πούτιν.

Προσπαθούν να πουν στην κοινή γνώμη, ότι ο Τράμπ είναι δηθεν τσιράκι των Ρώσων και προσπαθούν να πείσουν, πως οι ενέργειές τους, να επιβάλλουν κι άλλα εμπάργκο και να καλλιεργήσουν περεταίρω εχθρικό κλίμα με την Ρωσία, είναι απαραίτητο και δικαίως γίνεται, με αποτέλεσμα, όταν ανέλθει ο Τράμπ ως πρόεδρος, να έχει και την αντίδραση της κοινής γνώμης, που η οικογένεια Κλίντον καλλιέργησε, με αποτέλεσμα να ξεφύγει η κατάσταση και να ρθει αντιμέτωπος με εσωτερική αναρχία και να έχει και προβλήματα με την Ρωσία.

Μάλιστα μια Αμερική που θα βρίσκεται σ αυτήν την κατάσταση, ενώ παράλληλα δεν θα χει καλές σχέσεις με τις χώρες τις Ευρασιατικής ενώσεως, είναι ταυτοχρόνως ευάλλωτη από επιθέσεις και ίσως τελικά να δεχθεί μεγάλη καταστροφή σαν Ήπειρος, λόγω μιας θερμοπυρηνικής σύρραξης, με αντίπαλες χώρες, όπως η Βόρεια Κορέα. Θα ναι μάλιστα αδύνατον να ελέγξει την κατάσταση ο όποιος πρόεδρος.

Εδώ αποδεικνύεται γι άλλη μια φορά, ότι στα στελέχη της ελίτ του Λευκού Οίκου και στους Κλίντον, δεν τους ενδιαφέρει καν, η ισχύς τους, ως ΗΠΑ αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να υπηρετήσουν το σχέδιο, της νέας τάξης πραγμάτων, με όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα της κρυφής ελίτ, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, πως η Αμερική θα γίνει στάχτη. Ίσως να είναι και μες τα σχέδιά τους; Εξ άλλου έχουν μαζέψει εκατομμύρια συνθετικά φέρετρα της FEMA, για έκτακτες ανάγκες. Για ποιους άραγε;


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Τράμπ, δεν είναι άγιος, έχει την δική του ατζέντα κι αυτός αλλά ίσως να μοιάζει περισσότερο στους προέδρους τύπου Κένεντυ, παρά σε άλλους. Έχει οικονομική δύναμη, έχει εταιρίες εξόρυξης χρυσού και λέγεται, ότι με την εταιρία El Dorado, των Ρότσιλντ, ήρθαν σε μια συμφωνία και τι θέλουν οι Ρότσιλντ; Τον χρυσό του πλανήτη. Ίσως γι αυτό τελικά να μπόρεσε να γίνει πρόεδρος; Το σίγουρο είναι πως στους Ρότσιλντ, ένα πράγμα τους ενδιαφέρει, ο παγκόσμιος χρυσός, έτσι ώστε μετά τον όποιον θερμοπυρηνικό πόλεμο, που αυτοί, με την σύγκρουση των δυο παγκόσμιων πόλων έλξης προωθούν, να εξαντλήσουν και τις δύο πλευρές μεταξύ τους, έτσι ώστε ν’ αγοράσουν στο τέλος τα πάντα.

Αυτή είναι η υπονόμευση της Αμερικής εκ των έσω…

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *