in

Πανθρησκεία και πολτοποίηση λαών – Έτσι οδηγείται ο πλανήτης στην παγκόσμια χούντα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πανθρησκεία και πολτοποίηση λαών – Έτσι οδηγείται ο πλανήτης στην παγκόσμια χούντα

Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης υπαγορεύει την επιβολή μιας απόλυτης…

και πλήρως ελεγχόμενης «ειρήνης», η οποία φαινομενικά θα μοιάζει να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των λαών και των θρησκειών, αλλά στην πραγματικότητα θα μαντρώνει τους ανθρώπους σε μια νέα ιδεολογία, αυτήν της πανθρησκείας.

Η βασική θεωρία της πανθρησκείας είναι, όλοι οι εκπρόσωποι θρησκειών να συμπροσεύχονται στο… φως (έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές), μια γενική, αόριστη και αγνωστικιστική έννοια, η οποία βολεύει, αφού δεν προϋποθέτει πολλή έρευνα και υποτίθεται ενώνει.

Συγκινήθηκαν πολλοί που είδαν πρόσφατα τον Πάπα, να πλένει τα πόδια «προσφύγων» από διαφορετικές θρησκείες. «Έτσι γεφυρώνει τις διαφορές και ενώνει ειρηνικά τις θρησκείες», βιάστηκαν να πουν πολλοί.

Στην πραγματικότητα ο εγκάθετος Πάπας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, περνάει κατά αυτόν τον τρόπο:
1. -Το μήνυμα ανάμειξης των λαών στο όνομα της παγκοσμιοποίησης

2. – Το μήνυμα ανάμειξης των θρησκειών στο όνομα της πανθρησκείας.

Το τυρί πάλι πολλοί το βλέπουν, την φάκα ωστόσο ελάχιστοι. Σαφώς και το σωστό είναι να ενωθούν όλοι άνθρωποι ενάντια στο σύστημα που καταδυναστεύει τις ζωές μας, αλλά όχι κάτω από την αιγίδα του. Υλικό ένωσης πρέπει να είναι η αλήθεια, που είναι μία και μοναδική, και απαιτεί έρευνα και όχι αναμάσημα των ξύλινων λόγων της εποχής μας, οι οποίοι διέπουν τα θρησκευτικά δόγματα και δεν έχουν καμία σχέση με τα απλά λόγια του Χριστού.

Η παγκοσμιοποίηση επιδιώκει υποτίθεται να τις τερματίσει τις διαφορές, όχι όμως προς το συμφέρον των πολιτών και με το βλέμμα στην αλήθεια παρά για να δημιουργηθεί η «πολυπόθητη» κοινωνία-πολτός με ομογενοποίηση των ανθρώπων, αφού οι «δούλοι οφείλουν να συμπεριφέρονται το ίδιο».

Η προσκόλληση των περισσοτέρων στην πραγματικότητα του συστήματος, που τα μεγάλα ΜΜΕ καθημερινά προβάλλουν, έχει οδηγήσει στην αδυναμία ελεύθερης σκέψης και άρα αυθόρμητης αντίδρασης ενάντια στην διαφθορά και την αδικία. Έτσι το σύστημα είναι σε θέση να «κατευθύνει» ακόμα και τις διαδηλώσεις. Η αλήθεια πονάει…

prisonplanet.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Και πρωτος πρωτος που προωθει την πανθρησκεια είναι ο Πουτιν, που το prisonplanet και ο κ.Λιακοπουλος τον εξυμνουν…

  pentapostagma.gr/2016/01/%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%87%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83.html

  • συνφονω απολυτά μην ψάχνετε για σωτήρες δεν υπάρχουν ξαχασαμε οτι και αυτος έβαλε εκείνο το καπελάκι δεν θυμάμαι πως λέγετε. και ο λιακοπουλος δεν μας τα λεει καθόλου καλα τελευταία σε λίγο θα μας πει οτι ο Χριστος δεν ειναι ο μονός γιος του Θεού

 2. Που βρίσκετε το παράξενο, για να το καταλάβω;
  Πάντα στις ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ της σαλαμοποίησης – ομογενοποίησης, οι εξουσιαστές ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ νόρμες που δημιουργούσαν ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΑΝΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ, ΠΑΝΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΑΝΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ και όλα τα… ΠΑΝ….!!!
  Το ίδιο έγινε και στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) και για αυτό διήρκησαι ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!
  Οι νέα αυτοκρατορία λειτουργεί με το λυσάρι της προηγούμενης, στην ίδια πεπατημένη!
  Απλά πάντα όταν έρχεται το καινούριο φεύγει το παλιό, κατάσταση που προκαλεί πόνο!
  Μήπως η δική μας θρησκεία δεν αποτελεί ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ των παλότερων;
  Εμπεριέχει μέσα της στοιχεία από τον ΟΡΦΙΣΜΟ, από τον ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ, από τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ και άλλες προσθήκες!
  Όταν γίνεται ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ, εκτός απο τους τοίχους και τις μπογιές πετιέται και η παλιά επίπλωση!
  Επειδή συνδεόμαστε με το παλιό και τις αναμνήσεις που από αυτό έχουμε, δυσκολευόμαστε να το αλλάξουμε!
  Στην πορεία όμως ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
  ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  Το μυστικό είναι η ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του είδους μας, ώστε να… ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!
  Πάντα μέσα στις δομές τους παρεισφρύουν οι ΛΥΚΟΙ, αλλάζουν τον χαρακτηρα τους, αλλοιώνουν τη διδασκαλία και τις γραφές τους και τις μετατρέπουν σε ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ, ΥΠΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!!!

 3. λιακοπουλε μην παίζεις όμως των ρόλο του Χριστού γιατι οταν πετάς την παλαιά διαθήκη πετάς και την καινή διαθήκη μαζι πανε αυτα βγάζεις ψεύτες και τους αποστόλους και τους άγιους δηλαδή με λίγα λόγια μας λες οτι δεν υπάρχει άγιο πνεύμα

  • Πράγματι η… ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ του Μαλαχία και του Αυνάν (ελπίζω να την έχεις διαβάσει έστω και λίγο) πάει μαζί με την Καινή αν είσαι από το ΤΕΛ ΑΒΙΒ, μια και η Παλαιά είναι μέρος της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!
   Αν είσαι χριστιανός του δυτικού κόσμου ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ!
   Από εκεί κάτω είσαι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Απόφαση βόμβα για το ελληνικό γάλα και το γιαούρτι!

Αλλάζουν την Ιστορία, προαιρετικά τα Θρησκευτικά