in

Οι χρονικές ανωμαλίες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Σήμερα θα μιλήσω για τις χρονικές ανωμαλίες από την αρχή πως ξεκίνησα να κατανοώ τον χρόνο την κίνηση του και τις ανωμαλίες του. Εγώ βλέπω όχι οπότε θέλω όχι το μέλλον αλλά μονό το παρελθόν και βλέπω με διάφορους τρόπους ένας από αυτούς τους τρόπους είναι τα όνειρα τα οποία είναι μηνύματα τα οποία δεν μπορώ να αποφύγω και πρέπει να δω.

Σε ένα όνειρο που είχα δει παλιότερα όταν δεν ήξερα ακόμα τίποτα για τον χρόνο είχα δει κάτι το παράξενο.Ήταν ένας δρόμος κι ένα πεζοδρόμιο στο δρόμο ήταν αυτοκίνητα της σημερινής εποχής αρχές του 2000 και στο πεζοδρόμιο το οποίο είχε ένα στενό δρομάκι χωρίς αυτοκίνητα είχα δει ανθρώπους γυναίκες συγκεκριμένα με ενδυμασίες σαν από μια άλλη εποχή.Και ρώτησα την μια από αυτές και τις είπα: Που πάτε όλες μαζί; Και μου απάντησε αυτή: Είναι Κυριακή πάμε εκκλησιά. Και μετά ρώτησα εγώ πάλι: Μήπως ξέρετε σε ποια χρονολογία  βρισκόμαστε; Και μου είπε αυτή κοιτώντας με παράξενα: Τέλη του 1800. Εγώ κοίταξα απορημένος και δεν είπα κάτι προχώρησα λίγο και στον δρόμο της άλλης πλευράς ήταν ένας παλιός δρόμος κι ένα αυτοκίνητο το αυτοκίνητο σημερινής εποχής και ο δρόμος εποχής 1800.

Ενώ στην αρχή οι χρόνοι  ήταν απέναντι αλλά κοντά στον αμέσως επόμενο δρόμο οι χρόνοι  ήταν μαζί.Εγώ στο όνειρο δεν ανήκα σε καμιά εποχή έπρεπε απλά να βρίσκομαι εκεί για να δω οι γυναίκες όμως και τα αυτοκίνητα ανήκαν σε μια διαφορετική χρόνια. Ο κυρίαρχος χρόνος ήταν ο χρόνος του παρελθόντος γιατί ο χρόνος του παρελθόντος είχε τους ανθρώπους το έμψυχο υλικό. Αυτή ήταν η αρχή μετά είδα κι αλλά τέτοια παράξενα είχα δει στο μεσαίωνα έναν καβαλάρη  να έχει χειροπέδες του σήμερα κι αλλά τέτοια ώστε να κατανοήσω τις χρονικές ανωμαλίες.

Νόμιζα ότι έμαθα απλά κάτι καινούριο αλλά δεν ήταν έτσι μετά ξεκίνησα να βλέπω το παρελθόν το μακρινό παρελθόν και άρχισα να νιώθω και τις ανωμαλίες. Οι ανωμαλίες κάλο θα ήταν απλά να τις βλέπαμε να κατανοούσαμε και να μην συμμετείχαμε αυτό πάει για εσάς κι ελπίζω κάποια στιγμή να το καταφέρετε. Στην δικιά μου περίπτωση δεν έχω αυτή την πολυτέλεια σε σχεδόν  κάθε ανωμαλία που γίνετε συμμετέχω.Δηλαδή το χάρισμα του να δεις το μέλλον είναι κάλο θα το δεις θα το πεις κάπου μπορείς να το περάσεις σαν προφητεία ίσως δεν θα ξέρεις πότε θα γίνει κι αν δεν γίνει πάλι καλά θα είσαι.Με το να βλέπεις όμως το παρελθόν αλλάζει το θέμα γιατί το παρελθόν έχει γίνει κι αν επαναληφθεί εσύ το γνωρίζεις ότι επαναλαμβάνεται κι αυτόματα συμμετέχεις δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό

Στον κύκλο του χρόνου έχουμε τις κανονικές ανωμαλίες που διαρκούν ως ένα  ως εννέα  μήνες τις σούπερ ανωμαλίες από χρόνο ως δεκαετία και τεράστιες ανωμαλίες οι οποίες είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποια ως τώρα σε αυτόν τον κύκλο  οι οποίες διαρκούν από δεκαετία ως αιώνες. Οι παραπάνω είναι  οι ενεργειακές ανωμαλίες οι οποίες είναι ισχυρές κι αλλάζουν την ροή του χρόνου και επεκτείνουν το μέγεθος του κύκλου

Κι έχουμε και τις τεχνητές ανωμαλίες οι οποίες δημιουργούνται από απλούς ανθρώπους με σκοπό την αλλαγή της ιστορίας και με την ελπίδα να γίνουν παρενέργειες δηλαδή ενεργειακές ανωμαλίες που θα επεκτείνουν την διάρκεια του κύκλου υπέρ τους.Μια τεράστια τεχνητή ανωμαλία είχαμε με του ότι όταν υποτίθεται γεννήθηκε ο Μεσίας μια θρησκεία που έχει καταστρέψει τον κόσμο πάρα ο Θεός της που υποτίθεται πιστεύεται. Όταν σταμάτησαν την χρονολογία  του κύκλου και βάλαν το 0 γιατί έτσι ήθελαν υπάρχουν και οι παλαιοημερολογίτες φυσικά άλλα όλοι μετράνε τον χρόνο διάμεσου της τεχνητής ανωμαλίας.Και η λάθος καταμέτρηση του χρόνου έχει αλλάξει την ροή της ιστορίας.

Μια από τις παρενέργειες της τεχνητής ανωμαλίας είναι η καταστροφή των Μάγιας αυτών που δεν ήξεραν άπλα και μονό για τους κύκλους άλλα ήξεραν και το μυστικό των ενεργειακών ανωμαλιών που χάθηκε από την καταστροφή των καθολικών.Η τεχνητή ανωμαλία που δημιουργήθηκε σαν βάση  από την θρησκεία που κατάστρεψε την αληθινή την γνώση

Δεν είμαι κατά των Θεών γιατί γνωρίζω την ύπαρξη τους είμαι όμως κατά των ανθρώπων που καταχράζονται το οτιδήποτε για να καταστρέψουν και να κυριαρχήσουν πάνω σε άλλους ανθρώπους.Σε άλλο άρθρο θα μιλήσω περισσότερο για τις ενεργειακές ανωμαλίες.

Report

What do you think?

11 points
Upvote Downvote

Written by Μαντης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ

Πάντα υπάρχει χρόνος για ένα χαμόγελο και για εναν χορό…μπορεί να μην χορεύεις…αλλά σίγουρα μπορείς να χαμογελάς.