21:44 - 03/04/2021

Ο Δρα-κούλης, παραδέχεται ανοιχτά ότι άν πάρει το SPUTNIK οι σκιώδεις αφέντες του θα ρίξουν την κυβέρνηση.

«Εκτός αν στο βάθος του μυαλού σας υπάρχει μια σατανική σκέψη ότι θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα, αυτό που έγινε στη Σλοβακία, όπου ο τέως συνάδελφός μου, επιχείρησε να αγοράσει το εμβόλιο Sputnik, έγινε φοβερή πολιτική κρίση και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του. Αν αυτό έχετε στο μυαλό σας, φοβάμαι δεν θα σας κάνω το χατίρι», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Αλήθεια από ποιους θα δημιουργηθεί η πολιτική κρίση εφόσον σχεδόν σύσσωμη η αντιπολίτευση και η κοινωνία στηρίζει την εισαγωγή του Sputnik-v; Από το ΜέΡΑ 25 ή από το ΚΙΝΑΛ;  

Ή μήπως ο λόγος κάποιων ξένων «κέντρων» μετράει περισσότερο από την ζωή των πολιτών για τον πρωθυπουργό; 

Επίσης  ο κ.Μητσοτάκης φοβάται την «πολιτική κρίση» από το Sputnik-V Kαι δεν φοβάται μια πιθανή πολιτική κρίση από τη συνέχιση των εμβολιασμών των Ελλήνων με AstraZeneca τη στιγμή που πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Αυστρία) έχουν σταματήσει τους εμβολιασμούς ή τους έχουν περιορίσει αφού ίσως προκαλεί θρομβώσεις που οδηγούν σε θανάτους κι εγκεφαλικά, με πολλά περιστατικά και στην Ελλάδα. 

Άλλο ένα παραμύθι του ήταν:

​Το εμβόλιο μπορεί να δουλεύει, δεν έχω καμία αμφιβολία και κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα καλό εμβόλιο, πλην όμως οι Ρώσοι δεν έχουν στείλει στοιχεία στον ΕΜΑ για να εγκριθεί.

​Εμείς έχουμε πιέσει την Ευρώπη να εγκρίνει το Sputnik V και η Ευρώπη να αγοράσει εάν υπάρχει – που έχω σοβαρή αμφιβολία ότι υπάρχει παραγωγική δυνατότητα από τη Ρωσία – και το ρωσικό εμβόλιο και να το μοιράσει και αυτό όπως μοιράζει και τα υπόλοιπα εμβόλια, πλην όμως οι Ρώσοι δεν έχουν στείλει στοιχεία στον ΕΜΑ και δεν φαντάζομαι να θέλετε να πάμε να κάνουμε ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα και με τη DW οι Ρώσοι έχουν στείλει όλα τα στοιχεία κι εξετάζονται από τον EMA. Επιπλέον ΌΛΑ τα εμβόλια που αγόρασε η Ελλάδα τα αγόρασε ΠΟΛΎ ΠΡΙΝ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ από τον EMA. 

Loading...
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ΠάνοςΓέριμου 04/05/2021 @ 1:29 ΠΜ

    Μπορεί νά είναι μπλόφα Παναγιώτη γιά νά τρέξουμε στόν σπούτνικ μπαμπούλα αφού θά τόν έχουμε εμπιστευτεί, καί νά τήν πάθουμε, όπως απόσυρε ό Καποδίστρια τίς πατάτες γιά νά τίς κλέψουν νά τίες φυτεύσουν χαχαχα. Κανένα εμβόλιον άμαν πιά!

    • Παναγιώτης Πολίτης 04/13/2021 @ 12:20 ΜΜ

      Ναι δεν διαφωνώ. Δεν υπάρχει καλό εμβόλιο, υπάρχουν όμως σφαίρες επιρροής και οι δικοί μας είναι υποταγμένοι στην δυτική σιώνα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh