in

Χα χαΧα χα LikeLike

Η Υδροχοϊκή Εποχή και η Ανάσταση του Οικουμενικού Ελληνισμού

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Είναι ασφαλώς εύλογο το ερώτημα που μου απεύθυνε κάποιος αναγνώστης αναφορικά με την Ελληνική παιδεία του Νέου Βυζαντίου (που πέρα από την πλάκα δεν είναι δική μου πεποίθηση αλλά αυτό που έχει φτάσει στα αυτιά μου) καθότι όπως γνωρίζουμε τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε για πολύ συγκεκριμένους λόγους, καθότι ασφαλώς ήταν πολύ πιο εύκολο για την Ρωμαϊκή εξουσία του Αντίχριστου να επιβάλει τον νοητικό έλεγχο άνευ της Ελληνικής παιδείας και της θέλησης για ερευνά για γνώση και κατανόηση του σύμπαντος οργανισμού και αυτό στην νέα Υδροχοϊκή εποχή θα αλλάξει.

Σε αντίθεση μάλιστα με αυτό που κατάφεραν να περάσουν οι Σατανιστές και οι ειδωλολάτρες σε συνεργασία με τον Σατανικό ιερατείο της Ρώμης η μετάβαση μας στην νέα Υδροχοϊκή εποχή δεν θα ακυρώσει και δεν θα μειώσει την πίστη στην Παναγία Μητέρα της Πλάσης και στην σταυρική θυσία του Χριστού για την σωτήρια μας, που είναι το τελευταίο καταφύγιο του απελπισμένου ανθρώπου, αλλά αντίθετα μάλιστα θα την ενδυναμώσει μέσα από την γνώση και την κατανόηση και θα την δικαιώσει μάλιστα παρά την φαιδρή πεποίθηση περί του αντιθέτου καθότι προτεραιότητα μας μάλιστα στην Νέα Εποχή θα είναι ο πονεμένος άνθρωπος, που χρειάζεται στήριξη και όχι οι τράπεζες και οι τραπεζίτες που θα πάνε όλοι μαζί στον αγύριστο να παραλάβουν το φάσκελο του σύμπαντος.

Σε αντίθεση δηλαδή με την αρρωστημένη εντύπωση που έχουν καλλιεργήσει τα δαιμονικά σκουπίδια του Crowley και του κάθε παρανοϊκού ψυχανώμαλου μαλάκα, που παριστάνει τον γνωστικό και τον θεό κλπ και που επί της ουσίας στοχεύει στην κακοποίηση του απλού και ειδικά του αδύναμου ανθρώπου όπως άλλωστε γίνεται ξεκάθαρο μέσα και από τα λεγόμενα τους, καθότι είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκφυλισμένες σουργελουπάρξεις, που στην δική μας περίπτωση είναι σε συνεργασία με τους τους αλαζονοεγωμανιακούς αρχαιοκάπηλους νεοναζί που και αυτοί άλλωστε όπως έχει γίνει ξεκάθαρο καλλιεργούν μια ελιτίστικη και υπερ-κομπλεξική νοοτροπία και είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι μέσα στο κεφάλι τους έχουν μόνο παράσιτα, τα οποία ψάχνουν για το αίμα κυρίως του πονεμένου ανθρώπου και για αυτό άλλωστε αυτά τα δαιμονικά σουργελοσκατά δεν έχουν καμία θέση στην νέα Υδροχοϊκή εποχή.

Η ελπιστική νοοτροπία που είναι ξεκάθαρο ότι συνδέεται και με τους αρχαίους ειδωλολάτρες και την τότε ελίτ των παιδόφιλων θα αφανιστεί μαζί με τους αχρείους της ελίτ που φαίνεται και αυτοί μάλιστα να συνδέονται με την παιδοφίλια και που επίσης παριστάνουν τους θεούς. Απλά να αναφέρω επί του προκείμενου ότι ο Epstain είχε ένα άγαλμα του Πάνα και ένα του Ποσειδώνα στο νησί των οργίων και είναι προφανές μάλιστα ότι η αρχαία νοοτροπία δεν αντιτίθεται σε αυτή την πραγματικότητα των ελιτιστών παιδόφιλων και ότι μάλιστα το μοναδικό τους πρόβλημα είναι ο Χριστός που τους έστειλε όλους μαζί στον Διάολο εκεί όπου θα καταλήξουν μόνιμα στους Αιώνες των Αιώνων. ΑΜΗΝ.

Σε ότι αφορά τους εχθρούς της Ελληνικής παιδείας και του οικουμενικού Ελληνισμού του Αλεξάνδρου το θέμα έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, καθότι μιλάμε για το πατριαρχικό καθεστώς της Ρώμης το οποίο μάλιστα προϋπήρχε του Χριστού και για αυτό άλλωστε οι βαλτοί αρχαιοκάπηλοι δεν σας λένε ποτέ ότι για παράδειγμα η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κάηκε αρχικά από τους Ρωμαίους, και έπειτα από τους απογόνους τους και δηλαδή τους “χριστιανούς”. Κατευθυνόμενοι από το απύθμενο ρατσιστικό μίσος την κουτοπονηριά και την απύθμενη βλακεία που μεταστοιχειώνετε σε αλαζονεία έχουν οδηγήσει την συνείδηση σε ένα αδιέξοδο, που οδηγεί ασφαλώς στην πόρτα της εξόδου όλους όσους έχουν την ελάχιστη συναίσθηση.

Σχετικά εδώ

Προσπαθούν να επιβάλουν στην συνείδηση ένα αρρωστημένο σχήμα και μια αρρωστημένη βασικά πόλωση μέσα στα πλαίσια της οποίας ο οποιοσδήποτε διαφωνεί μαζί τους και με την παράνοια που σπέρνουν είναι κατά ανάγκη εχθρός του Ελεηνισμού τους, μέσα στον οποίο εκ των πραγμάτων δεν χωράει καν ο Αλέξανδρος και ο οικουμενικός Ελληνισμός, αλλά ούτε και ο Διαφωτισμός που ήταν μάλιστα ένα παράγωγο της Αλεξανδρινής εποχής, που μέσα από τον συγκρητισμό και την πολιτισμική σύνθεση παρήγαγε και τον Ερμητισμό και δηλαδή τη επιστήμη της μεταστοιχείωσης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην συνειδησιακή επανάσταση που έφερε τον Διαφωτισμό.

Μέσα στα πλαίσιά μάλιστα αυτής της αρρωστημένης υλιστικής πόλωσης που προσπαθούν να επιβάλουν στην συνείδηση στοχεύουν στο να σκοτώσουν την Ελπίδα ειδικά του αδύναμου και απελπισμένου ανθρώπου μέσα μάλιστα σε αυτή την κατάσταση που στρέφεται προς την Ψυχή του σύμπαντος αναζητώντας την αρωγή του Πατέρα και της Μητέρας της πλάσης για  να αντεπεξέλθουν στα βάσανά που συνεχώς αυξάνονται και θέλουν να μας επιβάλουν μάλιστα με πρόσχημα και την “ανώτερη” τους “καταγωγή” και τον εκφυλισμό της θρησκευτικής εξουσίας, ότι δεν υπάρχει βασικά Θεία Πρόνοια πέρα από τις παγιωμένες προκαταλήψεις, που εκφράζουν την υλιστική πόλωση και ότι τελικά ο αδύναμος άνθρωπος είναι ανυπεράσπιστος, και ότι βασικά δεν υπάρχει καμία δύναμη σε αυτό το σύμπαν να ακούσει τις ικεσίες και τις προσευχές τους, έστω για προστασία ενάντια στα δαιμονικά παράσιτα που αναπαράγουν και ενδυναμώνουν οι ηλίθιοι με βάση τις ψυχώσεις που σπέρνουν και καλλιεργούν που είναι και ένα αποτέλεσμα βασικά της σάπιας νοοτροπίας των αχρείων της ελίτ και των αρχαίων και των νέων που παρίσταναν/παριστάνουν τος θεούς.

Κάπως έτσι λοιπόν θα γυρίσουμε τον “τροχό της τύχης” για να εισέλθουμε στη νέα εποχή του Υδροχόου όπου θα ενδυναμωθούν με το αίμα του αρχέτυπου Kingu και δηλαδή του Αντίθεου (που έκλεψε τις πινακίδες του πεπρωμένου) οι προσευχές και οι ικεσίες του αδύναμου ανθρώπου που χρειάζεται την βοήθεια του Ουρανού περισσότερο από τους υπολοίπους και σε αντίθεση δηλαδή με τους αυτοχρισμένους “θεούς” και αντίθεους που δεν χρειάζονται ΚΑΘΌΛΟΥ την βοήθεια του Ουρανού και για αυτό θα τους αφορίσει ο Αμβρόσιος γιατί ο Ύψιστος είναι πλακατζής.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kingu

Περισσότερα εδώ:

https://katohika.gr/meli/phanes/

Report

What do you think?

Comments

Leave a Reply
 1. Καλά θα κάνει ο αδύναμος και απελπισμένος να έρθει από το ιατρείο μου και όχι να ενδίδει σε θεοσοφιστικές παπάρες. Η ανθρώπινη κατάντια σε όλο της το μεγαλείο! Έλεος πια!

  Στοχεύεις σε αδύναμους ανθρώπους πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου της βλακείας και της ανοησίας. Δεν είσαι τίποτα άλλο από ένας παραμυθολόγος απατεώνας!

  Άντε τι κάθεσαι; Διασκέδασε μας με τα παραμύθια της χύτρας 894! Εσύ θα ξεσκιστείς στο γράψιμο κι εμείς οι δυνατοί στο γέλιο!

  Α, και για να μην ξεχνιόμαστε. Επανειλημμένα ξέσκισα την θεολογία της μήτρας (χύτρας) κουρελιάζοντας τον δάσκαλο της συμφοράς. Όποιος θέλει επανάληψη για να δει τον δάσκαλο της θεοσοφίας (θεοβλακείας) να κουρελιάζεται πολύ ευχαρίστως.

  • Όχι ότι συμφωνώ με τον Απόλλων αλλά δεν μου λες γιατρακο μου. Είσαι από αυτούς που που λένε παπαριές σαν το ότι ο ασθενής είναι στα χέρια του Θεού; Η μήπως λες το άλλο ότι ένα θαύμα θα τον σώσει; Και δεν μου λες γιατρακο μου. Γιατί υπάρχει ψυχίατρος εφόσον δεν πιστεύετε στη ψυχή; Τι υπάρχει ψυχή; Παπάρες δεν είναι; Η μήπως εκεί βολεύει για το μαρουλακι και τις φαρμακευτικές να λέμε ότι υπάρχει;

   • Καλησπέρα Κωνσταντίνε και χρόνια πολλά.

    Όταν η ιατρική λέει ψυχικό κόσμο, εννοεί χημικές αντιδράσεις, που γίνονται μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το συναίσθημα (χαρά, λύπη) είναι θέμα χημείας μέσα στον εγκέφαλο, ουσιών διαβιβαστικών, όπως λέμε εμείς. Είναι ουσίες που δρουν από κύτταρο σε κύτταρο του εγκεφάλου και μεταφέρουν πληροφορίες (νευροδιαβιβαστές). Εκεί παρεμβαίνει και το ψυχοφάρμακο και επαναφέρει κάτι που έχει διαταραχθεί.

    Οι παπαριές είναι για άλλους!

 2. Να τα μας μαζευτηκαν τα δαιμονισμενα καταραμενα παρασιτα που προσπαθουν να σκοτωσουν την ελπιδα του απλου ανθρωπου με το ποσχμα ταχα μου της καταγωγης. Ποιο ηλιθια και αρρωστα και αχρηστα σουργελομπασταρδουποκειμενα απο εσας δεν εχω υπαρξει ποτε στο συμπαν.

 3. Η δαιμονικη παρανοια που εχετε σπειρει εσεις που περιστανετε και τους φυλετικα ανωτερους δεν υπαρχει πουθενα. Εισαστε η μεγαλυτερη ντροπη και η μεγαλυτερη ξεφτυλα Του ανθρωπινου ειδους και η μεγαλυτερη βρωμια στο συμπαν και θα τα δαιμονικα σκατα που εχετε μεσα στο αχρηστο σοδομισμενο μπουρδελοκεφαλι σας δεν υπαρχουν καν οπως ουτε και εσεις και για αυτο σας προκαλω να απαντησετε με αρθρα και θα απαντησω αναλογα δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι με τα σκατα του ψυχωσικου μαλακα που παριστανει τον γιατρο. Δεν υπαρχει λογος να απανταω απευθειαας στα δαιμονισμενα και καταραμενα ανθρωπομορφα μπουρδελα που ψαχνουν μονο για αιμα προσπαθωντας να επιβαλουν τα δαιμονικα σκατα και τις ψυχωσεις που εχουν μεσα στα αχρηστα σοδισμενα μπουρδελοκεφαλια τους και θα σας εξηγησω τι σχεση εχει ο ΣΤΑΥΡΟΣ για να ΘΥΜΗΘΟΥΝ οι ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑτΑΡΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ τι τους βαρεσε ΚΑΙ ΤΟΤΕ και τις ειναι βασικα ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

 4. Ποιος χριστιανος ρε και τι σκατα λετε ρε καταραμενα τρισαθαλια ου βγηκατε μεσα απο τον ξεσκιμενο κωλο του αρχαιου ελιτιστη παιδοφιλου μπασταρδοπουστα που γαμιεται στα ταρταρα μαζι με τους κατα φαντασιαν απογονους τους τα ξεφτυλισμενα υπερκομπλεξικα τουρκαλαβανα που παριστανουν τους φυλετικα ανωτερους. Οι Ερμητιστες που εφεραν τον Διαφωτισμο και διδασκαν τα μυστηρια του Ηλιου και του ΣΤΑΥΟΥ και του ΡΟΔΟΥ ηταν “χριστιανοι” ετσι οπως το προσδιοριζουν οι δαιμονικες σας ψυχωσεις? Ρε αντε γελοια ξεφτυλισμενα υποκειμενα να βαλετε τον κομπλεξισμο σας εκει οπου παει απο μονο το θεμα με τους ψυχανομαλους απογονους της κλανιας του χοιρου.

 5. καταρχην και μονο απο την φωτο του υδροχοου στο αρθρο καταλαβαινεις ….κανεις δεν περισευει , ουτε δωδεκαθειστης ουτε χριστιανος , ολοι ενωμενοι , αυτοι που προσπαθουν να χωρισουν τον ελληνα σε παραταξεις ειναι οι κερδισμενοι της υποθεσης. Μην τρωτε σανο , ποια παναγια της πλασης , αλλη παναγια εννοει , εχετε ακουσει ποτε στην ορθοδοξη χριστιανικη θρησκεια για παναγια της πλασης ……………

 6. Να τα μας. Συμπραξη των δαιμονισμενων που οδηγουν την συνειδηση σε ενα αδιεξοδο. Πως θα συνυπαρξετε ρε βληματα με τους νεοναζι που σας μισουν και επι της ουσιας θελουν τον θανατο σας και ψαχνουν σαν μανιακοι το αιμα του Ιησου? Μαζι σπειρατε αυτη την αρρωστια αλλα ειναι αδυνατον να συνυπαρξετε περα απο τα ορια που θετει η ηλιθιοτητα και η βλακεια σας. Ειδωλολατρες και οι μεν και οι δε και πλησιαζει η ωρα της κρισης περα απο την σαπιλα και ειδωλα και την βλακεια που σπερνετε.

  • Αυτός που οδηγεί την ανθρώπινη συνείδηση σε αδιέξοδο είσαι εσύ. Η ανεπάρκεια εκφράζεται από μυαλά σαν και τα δικά σου που προσπαθούν να διασταυρώσουν τις πολικότητες ανάμεσα στους μύθους και στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να ζείτε μέσα στο μάτριξ της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου της βλακείας και της ανοησία σας.

 7. Βασικα ολοι οι νεοναζι βρωμιαρδες που εχουν σπειρει αυτη την δαιμονικη αρρωστια μεσα απο την φαιδρη και αρρωστημενη προσπαθεια τους να κατευθυνουν τις ψυχωεις και να ευνουχισουν τον Λογο και και να βιασουν την Εννοια με προσχημα το εθνος θα βρεθουν αντιμετωποι με το αρρωστημενο τους δημιουργημα καθως πως ειναι δυνατν να τους φταιει συνεχως ο Λογος και η μνημη του Αλεξανδρου και οχι αυτοι που επι της ουσιας τους θελουν νεκρους και αυτους και τα εκατομμυρια των χριστιανων καθοτι μαλιστα δεν επιτρεπουν την επιστροφη και την ενθυμιση της μνημης των Χριστικων μυστηριων του Ηλιου λογω καταγωγης καθως ο Ηλιος ανηκει στους παρανοικους τουρκογυφτους. Μεγαλυτεροι προδοτες απο εσας και το ξεφτυλισμενο και αρρωστημενο ειδος δεν εχουν υπαρξε ποτε. Να μαζευτειτε ολοι υπο την σκεπη του νεοναζισμου να πατε ολοι μαζι στον Διαολο καθοτι η δαιμονικη παρανοια που εχετε σπειρει εχει προσεγγισει το απολυτο και δεν παει παρακατω η φαση μαζι σας.

 8. Οπως σας ειπα και στο παρελθον εθνοκαπηλοι βρωμιαρδηες σαπια κουτοπονηρα αποβρασματα της υπαρξης ο θεος σας ειναι ο γιατρος και να τον βαλετε στον κω.. σας. Ο θεος Ηλιος ο Χριστος δεν ειναι ενα εθνοειδωλο και αυτο ειναι ξεκαθαρο και με βαση την χριστιανικη και την αρχαια μνημη για αυτο να μαζευτειτε ολα τα εθνοκαπηλα που προμοταετε την δαιμονικη σαπιλα του εθνικισμου στο ονομα μαλιστα του Αλεξανδρου και να πατε ολοι μαζι στον Διαολο καθοτι ειναι ξεκαθαρο μαζι το θεμα μαζι σας οτι δεν υπαρχει για εσας τιποτα περα απο την μιζερια και αρρωστημενο εγω του κομπλεξικου εθνοπαπαρα που θα “ενωσει” και καλα μεσα στα πλαισια της δαιμονικης πανουκλας και την σαπια ενεργεια του εθνικισμου που το μονο που κανει ειναι να διχαζει και να προσπαθει να επιβληθει με την ψυχολογικη βια και με κουτοπονηριστικες εξυπναδες που απυθυνονται στο πατο της ηλιθιοτητας.

  • Η πραγματικότητα σου είναι υποκείμενη στην φύση του Μπάφομετ που εκφράζει την πραγματικότητα του μέσα από τον μπάφο και μέσα σε αυτό το πλαίσιο ασφαλώς οι εξωγήινοι αλληλεπιδρούν με την δική σου πραγματικότητα αφού μιλάμε για την αλχημική διεργασία της φύσης που σε οδηγεί σε ηδονική μέθη. Υπάρχει βέβαια και ο κίνδυνος να λαλήσεις από τον Μπάφο – μετ και να καταλήξεις στο Ιατρείο μου. Αυτό θα ήταν ένα ατυχές γεγονός για σένα και μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη που θα έχει στα χέρια της τον πιο διαταραγμένο εγκέφαλο για να μελετήσει. Η φωνή σου θα εισακουστεί μέσω της επιστήμης και το όνομα σου θα γραφτεί στην Ιστορία.

 9. Θα πρεπει επισης να καταλαβετε τρισαθλιοι που λανθασμενα θεωρειστε ανθρωποι οτι το προβλημα ειναι μεταξυ σας καθως οταν αεπυθυνονται τα σκατα σας σε “χριστιανους” απευθυνονται ΣΕ ΕΣΑΣ και στις δικες σας ψυχωσεις και για αυτο σταματηστε ρε τρισαθαλιοι εθνοβωμιαρηδες να προσπαθειτε να βρειτε εξιλεστηρια θυματα να φορτωσετε την δικη σας απυθυμενη βρωμια και αρρωστια που εξ αχης εσπειρε αυτα τα κομπλεξικα μπουρδελα που ειναι αλλωστε ομοιοι σας.

  • Αυτός που προσπαθεί να βρει θύματα είσαι εσύ. Ψάχνεις να βρεις αδύναμους και απελπισμένους ανθρώπους για να τους πουλήσεις τις θεοσοφιστικές παπάρες σου. Κανε κάτι χρήσιμο! Γίνε χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία και όχι παραμυθολόγος απατεώνας. Άνοιξε ένα εργοστάσιο σκούπας ώστε να παράγεις έργο στην κοινωνία. Χίλιες φορές να πουλάς σκούπες παρά παπάρες!

 10. Δεν υπάρχει καμιά λογική στο μυαλό σου! Είναι γεμάτο με μύθους της Βαβυλώνας και ως εκπρόσωπος του Μαρδούκ (όπως ο ίδιος λες) το έχεις κάψει εντελώς. Δεν υπάρχει τίποτα μέσα στο κεφάλι σου που να εκφράζει την λογική. Την μόνη “έννοια” που προσεγγίζει το ραδίκι που έχεις για μυαλό είναι αυτή του Μύθου. Είσαι ένας παραμυθολόγος του Μαρδούκ και εκφράζεις την πόρνη Βαβυλώνα με την οποία διαπράττεις πνευματική πορνεία. Το κατώτερης διανόησης Πνεύμα σου σε οδήγησε στον πνευματικό σου βιασμό. Ο αιώνας του Υδροχόου είναι μια πραγματική απειλή για σένα καθώς κύριο μέλημα του είναι ο πνευματικός βιασμός σου. Από αυτόν θα την βρεις!

 11. Σύντομα η μήτρα (χύτρα) της Θεοβλακείας σας και τα Δόγματα της, θα αποτελούν παρελθόν. Η κοσμική μήτρα ετοιμάζεται να σας εξεμέσει οδηγώντας την ανθρωπότητα στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης της. Η λογική του Νου είναι ο εχθρός σας και θα δολοφονήσει το Πνεύμα της ανοησίας που σας δέρνει. Ήδη η Νέα Γενιά δείχνει τα δόντια της και είναι έτοιμη να σας κατασπαράξει. Οι μέρες σας είναι μετρημένες.

 12. Η εσωτερική σου Ψευτοαλήθεια εκφράζεται μέσα από τα Παραμύθια της Μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου 894 η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο πεδίο από τον Εωσφόρο Δρακουμέλ. Ο Γάμος μεταξύ Πνεύματος και Μήτρας 894 οδηγεί στον Θάνατο. Ο Υποψήφιος Γαμπρός γίνεται μέλος του πληρώματος Daath και η ψυχή του καταλήγει δέσμια στην φυλακή (μάτριξ) του Δρακουμέλ.

  Περαστικά σου!

 13. Ο Doctor με σύμμαχο την αλήθεια και την λογική σου δίδαξε ξανά και ξανά τον Πόνο δια της μεθόδου greek way 1346. Τα παραμύθια και οι Βαβυλωνιακές σου πορδές κατέληξαν στον συμπαντικό κάδο ανακύκλωσης! Σε πάτησε σαν μυρμήγκι με την Μπότα της αλήθειας και έγινες ένα με το πάτωμα!

 14. Είσαι ένας φορέας της Βαβυλωνιακής χολέρας και προσπαθείς να διασπείρεις τα ψυχοπνευματικά μικρόβια του Μπαρδούκ στις Ελληνικές ψυχές. Οι Ελληνικές ψυχές όμως όπως είδες έφτυσαν κατάμουτρα τον Βαβυλώνιο Θεό σου και διασκεδάζουν με τον εκπρόσωπο του περιγελώντας τον. Έχεις γίνει αντικείμενο κοροϊδίας, όχι γιατί φέρεις την αλήθεια, αλλά γιατί εκπροσωπείς έναν ψεύτικο Θεό. Η πόρνη σου η Βαβυλώνα βιάστηκε επανειλημμένα από τους Ελληνάρες και παρέδωσε το πνεύμα της. Η μάνα σου κι ο πατέρας σου πέθαναν. Είσαι νεκρός! Ούτε πνεύμα έχεις ούτε ζωή!

 15. Ο θεμέλιος λίθος του σάπιου οικοδομήματος σου είναι ο Μύθος και οι αλκοολικές φαντασιώσεις που παράγει ο Εωσφόρος σου. Είθε ο Εωσφόρος Διάολος της μήτρας (χύτρας) του αρχέτυπου να μην σταματήσει ποτέ να τροφοδοτεί με αλκοολικές φαντασιώσεις την πίστη σου. Είθε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο το εύρος της, ώστε να λάβεις το βραβείο της Θέωσης και γίνεις όμοιος με τον Διάολο. Η προσφορά σου στην ψυχαγωγία είναι ανεκτίμητη. Οι γιατροί χωρίς σύνορα γελούν με τα χάλια σου και ο Εωσφόρος τραβάει τα μαλλιά του.

 16. Εσύ Απόλλων Έρως δεν έχεις καμιά σχέση με τον Ελληνισμό αλλά με τον Βαβυλωνισμό. Ο Ελληνάρας επιβάλλεται να παίζει με τέτοιου είδους Βαβυλωνιακές ενέργειες και μέσα από αυτές να διασκεδάζει και να ψυχαγωγείται, δείχνοντας που έχει γραμμένο τον συμπαντάρχη του σκότους. Ελλάδα = φως. Βάλε γυαλιά ηλίου και αντηλιακό βρικόλακα Συμπαντάρχη και έλα να παλέψουμε.

 17. Το σκοτάδι του εωσφόρου σου 666 και το φως το Ελληνικό 1346 είναι δυο πολικότητες που εκφράζονται στο υλικό πεδίο αλλάζοντας την φύση του. Στην εποχή του υδροχόου η συμπαντική Αρχή ορίζει την κυριαρχία του 1346 επί του 666 με στόχο την άνοδο της πνευματικότητας και την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης. Η παρουσία του 666 παρομοιάζεται με έναν δεσμοφύλακα που κρατάει δέσμιους τους ανθρώπους και μακριά από την πηγή του φωτός. Αυτός ο δεσμοφύλακας και τα τσιράκια του (σαν και σένα) σύντομα θα διωχθούν από τον απεσταλμένο Μεγαλέξανδρο και θα φυλακιστούν στην άβυσσο. Το τέλος σας είναι κοντά.

 18. Η πλάκα είναι ότι από τις πολλές μπούφλες που είχες εισπράξει από το χέρι μου, σε είχαν λυπηθεί και οι εχθροί σου οι χριστιανοί τους οποίους σήμερα χλευάζεις.
  Σε έχω νικήσει στο παρελθόν και θα το κάνω ξανά. Έχω έτοιμο το μαστίγιο της αλήθειας και είμαι έτοιμος να σε ξαναμαστιγώσω. Έλα στον παππού να θυμηθείς τα παλιά! Αντέχεις ή θα σε ψάχνουμε πάλι στα απομονωμένα εκκλησάκια να κλαις τον πόνο σου;

  Είσαι έτοιμος να σε ξαναχτυπήσω στην θεολογία σου;

 19. Ο doctor the Great έχει στρέψει το κανόνι της Αλήθειας (Cannon of Truth) σημαδεύοντας το άδειο κεφάλι σου με γόμωση την Μήτρα της αλήθειας. Το φιτίλι είναι στα χέρια του και μόλις ανάψει το σπίρτο της Αλήθειας θα σκάσει και θα φας στην μάπα την αληθινή Μήτρα μπας και ξυπνήσεις από τον λήθαργο του εωσφορικού διαόλου σου.

  Τα σκουπίδια που παράγουν τα άρρωστα μυαλά σαν και τα δικά σου θα καταλήξουν στους συμπαντικούς κάδους ανακύκλωσης. Είσαι τηλεκατευθυνόμενο βλήμα και το τηλεχειριστήριο είναι στα χέρια του Βαβυλώνιου Μπαρδούκ. Θα βάλω φωτιά στην Μήτρα (χύτρα) του αρχέτυπου της βλακείας σας και θα αφήσετε τα κοκαλάκια σας μέσα σε αυτήν.

  Όλη μέρα αυνανίζεσαι με το πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά σατανικό αρχέτυπο σου. Και όπως είπαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που τους έχεις γραμμένους αφού τους αντικατέστησες με τους σατανάδες της μήτρας, νους υγιής εν σώματι υγιή και παν μέτρον άριστον. Όχι πάνω από τρεις φορές την ημέρα διότι ενδέχεται να μεταμορφωθείς σε Διάολος και να καείς στην κόλαση την ετοιμασμένη για αυτόν και τους δαιμόνους του, τον ψευδοπροφήτη και τον αντίχριστο, όπου ο καπνός τους θα αναδύεται εις τους αιώνας των αιώνων ως οσμή ευωδίας προς τον Κύριο Γιαχβέ Ιησού Χριστό Αμην.

 20. Ο λόγος σου είναι ένα βρωμερό κολόχαρτο τεραστίων διαστάσεων που έπεσε στην συμπαντική λεκάνη και της βούλωσε την τρύπα. Κλασική περίπτωση βλάβης δηλαδή! Έννοια σου όμως, ο Δόκτορας έχει ειδοποιηθεί και καταφθάνει με το αποφρακτικό του τσουτσούνι. Η μεγάλη απόφραξη είναι προ των πυλών. Θα χώσει την σωλήνα του στην τρύπα και αφού ανοίξει την βάνα θα ξεχυθεί από μέσα της με πίεση ο Αληθής Λόγος 1346 και οι ακαθαρσίες σου θα καταλήξουν στον συμπαντικό βόθρο. Η συμπαντική Αρχή, σας έχει γραμμένους εσάς του εωσφόρου 666, καθ ότι αυτή ήταν και είναι αρωγός του 1346 αληθή λόγου. Το συλλογικό πρόβλημα που προκάλεσαν τα χαζοφαντασμένα ξερόλικα πιθηκάκια του είδους σου, θα αφανιστεί χωρίς την παρέμβαση του Οντος από τον 1346 Λόγο, ο οποίος θα σας καθυποτάξει και θα σας κλείσει στην συμπαντική χαβούζα.

 21. Σατανικό παιδί μου 11 ο εωσφόρος έκλασε μέσα σου την πύρινη κλανιά 93 και γεννήθηκε ο εωσφορικός χριστός APOLLO CHRIST 666 τον οποίο θα πάρω στο κυνήγι και μόλις τον πιάσω θα του διδάξω τον πόνο δια της μεθόδου greek way. θα σπάσω όλα μου τα μαστίγια πάνω του! Τουλούμι στο ξύλο θα τον κάνω! Θα του ξηγήσω την προφητεία της αποκάλυψης από την ανάποδη και το άστρο 666 θα το καταρρίψω με το μπαζούκα μου. Τα παραμύθια και οι θεοσοφιστικές σας πορδές θα καταλήξουν στον συμπαντικό κάδο ανακύκλωσης.

 22. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να πιάσω εσένα, την babalon και όλους τους άχρηστους χαραμοφάηδες της σχολής σου και να σας κλείσω στο τρελάδικο. Εσύ μιλάς για τα δαιμονικά σκατά των άλλων; Εσύ ο αρχιδιάολος; Εσύ που μας ήρθες με το 11.11 και καλούσες τους δαιμόνους σου για να μας κάνουν ντα; Χαιρετίσματα στην σουπιά την babalon και σε όλους τους διαόλους που κατοικούν στην κεφάλα σου. Ο Γιατρός σας κουνά το δάχτυλο!

 23. Ελάτε όλοι μαζί στο Ιατρείο μου για χημικό εξορκισμό.

  🔻 Στις 8 Δεκεμβρίου 2018 at 17:15 προφήτεψες ότι το 2020 θα έρθει η μεγάλη θλίψη – tribulation και η συντέλεια του Αιώνα.

  ▪️ Δάσκαλε η μόνη θλίψη που θα έρθει και θα την νιώσεις θα είναι αυτή που θα πέσει πάνω στο κεφάλι σου σαν κεραμίδα. Η αναξιοπιστία των λόγων σου θα σε στείλει για άλλη μια φορά στα απομονωμένα εκκλησάκια της Κύπρου να κλαις την μοίρα σου. Εγώ εδώ θα είμαι για να σου θυμίζω το μαύρο σου το χάλι γιατί είσαι και ξεχασιάρης. Το Θηρίο θα σε πάρει στο κυνήγι και θα σε μαδήσει. Δεν θα το σταματήσει κανένας σταυρός και κανένας Υδροχόος.

  ▪️ Θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι όλα αυτά που λες είναι σκατά του βόθρου και ολόκληρος αυτός ο βόθρος της esophoria babalon δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του πλανήτη. Ο καιρός γαρ εγγύς!

  ▪️ Καλά θα κάνεις μετά το 2020 να μην σχολιάζεις εδώ μέσα. Ο Μεγαλόσαυρος 🐲 ακονίζει τα δόντια του και είναι έτοιμος να κατασπαράξει μια σουπιά babalon και έναν δάσκαλο με τα μυαλά στα κάγκελα του εωσφόρου.

 24. Δάσκαλος: «Οι 12 θεοί του Ολύμπου που λάτρευαν οι αρχαίοι Έλληνες, ήταν εκφράσεις της μονάδας ή αλλιώς αυτό που ονομάζουμε Θεό.» (19 Νοεμβρίου 2018 at 18:30)

  Δάσκαλος: «Οι Θεοί του Ολύμπου ήταν ανώμαλοι! »

  Συμπέρασμα: Ο Θεός σου εκφράζει την ανωμαλία.
  Και γαμώ τις θεολογίες! 🤣

 25. Γιατί δεν λες την αλήθεια δάσκαλε; Ποιος είναι ο Αρχιερέας και αντιπρόσωπος του Θεού Μαρδούκ εδώ στην Γη; Γιατί δεν λες σε όλους εδώ ότι είσαι εσύ; Πως θα καταλάβουν οι άνθρωποι με τι ψώνιο έχουν να κάνουν; Βέβαια εκτός από Αρχιερέας του Μαρδούκ πιστεύεις ότι είσαι και Συμπαντάρχης. Μάλιστα! Μάλιστα!

  Έτσι για την Ιστορία να σε ενημερώσω ότι ο Γιαχβέ είχε πάρει από το χέρι τον Κύρο τον Μέγα, και τον οδήγησε εναντίον της Βαβυλώνας και της ύπατης θεότητας της Μαρδούκ, για να απελευθερώσει τον λαό του. Έκτοτε ο Θεός Μαρδούκ καταζητείται και μην τον είδατε τον παναή.

  Δασκαλάκο μου εδώ στην γη αντιπροσωπεία του Μαρδούκ δεν υπάρχει. Η μόνη αντιπροσωπεία που κρατάει ακόμα είναι του Γιαχβέ, γι` αυτό άσε τις αντιπροσωπείες και τις διπροσωπίες και απομακρύνσου τέκνο μου από το σκοτάδι του Μαρδούκ, γιατί άμα φας καμιά μπούφλα από τον Ελληνάρα doctor με το σύνδρομο Big penis, θα καταλήξεις μέσα στον συμπαντικό κάδο ανακύκλωσης, αφού χωρίς αντιπροσωπεία δεν θα μπορείς να βρεις ανταλλακτικά για να επισκευαστείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Εσελον, ο παγκόσμιος κοριός

Project blue beam – Σενάριο b ή c;