Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:32 - 19/02/2012

Ἕτοιμες οἱ βιολογικές ἐπιθέσεις;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δυστυχῶς, τὰ σχέδιά τους καλὰ κρατοῦν! Δὲν τοὺς σταματᾶ τίποτα ἀπὸ τὴν προσπάθειά τους γιὰ ἀφανισμὸ μεγάλου τμήματος τῆς ἀνθρωπότητος.

Τὰ ὅπλα τους σήμερα δὲν εἶναι πυρηνικά. Οὔτε χημικά!
Τὸν πλανήτη τὸν χρειάζονται κατὰ πολὺ ἐλαφρύτερον ἀπὸ μερικὰ δισεκατομμύρια.
Ἔχουν καὶ μίαν εὐαρέσκεια στὸ νὰ μᾶς προειδοποιοῦν γιὰ ὅσα μᾶς προετοιμάζουν…

Προειδοποιήσεις ΟΗΕ για επανεμφάνιση της γρίπης των πτηνών

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση «για αυξημένη επιτήρηση και επαγρύπνηση» σχετικά με τον ιό της γρίπης των πτηνών «τη στιγμή που ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του θανατηφόρου ιού εμφανίστηκε στην Ασία και πέραν αυτής».«Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε στο τέλος του μήνα στην Καμπότζη, όπου αυτή τη χρονιά έχουν καταγραφεί οκτώ κρούσματα σε ανθρώπους, όλα θανάσιμα», προσθέτει ο FAO και προειδοποιεί για «απρόβλεπτους κινδύνους για την υγεία», σε ανακοίνωσή του από τη Ρώμη. Από την πρώτη εμφάνιση της νόσου το 2003, 565 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον ιό H5N1 και οι 331 έχουν πεθάνει, αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο ιός H5N1 οδήγησε στη θανάτωση περισσότερων από 400 εκατομμύρια πουλερικά προκαλώντας ζημιές ύψους τουλάχιστον 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλον τον κόσμο, πριν εξαφανιστεί το 2006 στις περισσότερες από τις 63 χώρες που είχε μολύνει.

Όμως το 2008 σημειώθηκε η πρώτη γεωγραφική εξάπλωση του ιού, ο οποίος πλέον εντοπίστηκε και σε άγρια πτηνά.
Σύμφωνα με τον Χουάν Λούμπροθ, επικεφαλής κτηνίατρο του FAO φαίνεται πως αυτή η εξάπλωση συνδέεται με την αποδημία των πτηνών: τους τελευταίους 24 μήνες, ο ιός H5N1 εντοπίστηκε σε άγρια πτηνά σε χώρες απ’ όπου είχε εξαφανιστεί αρκετά χρόνια πριν.

Οι περιοχές αυτές βρίσκονται στο Ισραήλ, στα Παλαιστινιακά Εδάφη, στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το Νεπάλ και τη Μογγολία.

Ένας επιπλέον λόγος ανησυχίας, σύμφωνα με τον Λούμπροθ είναι η εμφάνιση στην Κίνα και το Βιετνάμ μιας παραλλαγής του ιού που ξεπερνά την ανοσία των υπαρχόντων εμβολίων.

Η κυκλοφορία του ιού στο Βιετνάμ απειλεί επίσης άμεσα την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία και θέτει σε κίνδυνο την Κορεατική Χερσόνησο και την Ιαπωνία.

«Οι χώρες όπου εξακολουθεί να υπάρχει ο ιός -Μπανγκλαντές, Κίνα, Αίγυπτος, Ινδία, Ινδονησία και Βιετνάμ- είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα, αλλά καμιά χώρα, ειδικά στην Ασία δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι προστατευμένη», κατέληξε ο Λούμπροθ. (πηγή)

Απόρρητες θα μείνουν οι μελέτες για τον ιό H5N1

Ο ΠΟΥ ανησυχεί μήπως πέσουν σε «λάθος» χέρια

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι δύο μελέτες, που δείχνουν πώς οι επιστήμονες μετάλλαξαν τον ιό H5N1 της γρίπης των πτηνών μετατρέποντάς τον σε έναν ιό που θα μπορούσε να δημιουργήσει ανθρώπινη πανδημία, θα δημοσιοποιηθούν μόνο αφού αξιωματούχοι των υπηρεσιών βιοασφάλειας αξιολογήσουν τους κινδύνους.Μιλώντας μετά από μια υψηλού επιπέδου συνάντηση εμπειρογνωμόνων για τη γρίπη και αμερικανών αξιωματούχων για την ασφάλεια που έγινε στη Γενεύη, εκπρόσωπος του ΠΟΥ δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία για να δημοσιευτούν ενδεχομένως στο μέλλον οι αμφιλεγόμενες αυτές εργασίες, αφού όμως πρώτα πραγματοποιηθούν σε βάθος αναλύσεις για τους κινδύνους.

Ο ΠΟΥ συγκάλεσε τη σύνοδο για να υπερβεί το αδιέξοδο ανάμεσα στους επιστήμονες που έχουν μελετήσει τις μεταλλάξεις που απαιτούνται για να κάνουν τον Η5Ν1 της γρίπης των πτηνών να μεταδίδεται μεταξύ των θηλαστικών, και την Αμερικανική Εθνική Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Βιοασφάλεια (NSABB), που επιθυμούσε η εργασία να λογοκριθεί πριν τη δημοσίευσή της σε επιστημονικά περιοδικά.

Οι εμπειρογνώμονες της βιοασφάλειας φοβούνται ότι μεταλλαγμένες μορφές του ιού που δημιούργησαν ανεξάρτητα ερευνητικές ομάδες στην Ολλανδία και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να «ξεφύγουν» ή να πέσουν σε λάθος χέρια και να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν μια πανδημία χειρότερη από το ξέσπασμα το 1918-19 της ισπανικής γρίπης που σκότωσε πάνω από 40 εκατ. ανθρώπους.

«Πρέπει να υπάρξει μια πολύ πιο ολοκληρωμένη συζήτηση των κινδύνων και των οφελών της έρευνας σε αυτόν τον τομέα και των κινδύνων από τον ίδιο τον ιό» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γκρέγκορι Χαρτλ του ΠΟΥ. (πηγή)
Τελικῶς πρέπει νὰ εἶναι ἰδιαιτέρως διεστραμμένοι! Δὲν ἐξηγεῖται διαφορετικῶς! Καὶ οἱ ἐκθέσεις παραμένουν ἀπόρρητες!!! Γιατί; Τί φοβοῦνται;

Ἀπὸ τὴν ἄλλην μεριά, γιατί τώρα τελευταῖα τόση «κάψα» μέ τήν ἐνημέρωσίν μας; Τόσα χρόνια τὰ πειράματά τους τὰ κράταγαν στὰ σκοτάδια. Μόνον τὰ ἀποτελέσματά τους μαθαίναμε. Ἀφῆστε δὲ ποὺ ὁ ΟΗΕ καὶ ὁ ΠΟΥ μὲ ἔχουν πείσει γιὰ τὴν δουλική τους σχέσι μὲ κάθε διεστραμμένον ἐγκέφαλο αὐτοῦ τοῦ πλανήτου! Δῆλα δή γιὰ τὴν μεγάλη τους ἐπιθυμία νὰ ἐφαρμόζουν κατὰ γρᾶμμα κάθε ἐντολὴ τῶν ἀφεντικῶν τους!

Λέτε νά ἔχω δίκαιον; Ἢ ὄχι;

Φιλονόη.

Υ.Γ. Δὲν μὲ τρομάζουν. Δὲν ἔχω λόγους νὰ μὲ τρομάζουν. Ἡ γνώσις, ἡ ἀντίληψις τῶν ὅσων μᾶς φέρνουν, ἡ διάδοσις τῆς πληροφορίας καὶ τὰ δικά μας μέσα προστασίας θὰ μᾶς ὁδηγήσουν στὸ ποθούμενον. Μέσα ἀπὸ τέτοιου εἴδους ἐμπειρίες ἐμεῖς χαλυβδωνόμαστε καὶ μαθαίνουμε νὰ πολεμοῦμε μὲ κάθε λογῆς ὅπλα, ἀκόμη καὶ μὲ τὰ δικά τους ἐὰν κριθῇ ἀπαραίτητον.

filonoi

afipnisoy

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*