Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:40 - 19/03/2015

ΣΠΑΝΙΟ βίντεο! Κρυφή κάμερα καταγράφει θυσία σε μασονική στοά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κρυφή κάμερα καταγράφει θυσία σε μασονική στοά… Είμαστε ακόμα συνωμοσιολόγοι;

Είμαστε ακόμα το μαύρο πρόβατο του συστήματος; Ξυπνήστε αδέλφια η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ και απειλεί τις ζωές μας αλλά κυρίως τη συνέχεια της πατρίδας μας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 9:43 ΜΜ

    ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΙ/ΤΣΟΥΝΑΙ/ΤΣΕΝΤΑΙ/ΤΖΟΥΝΤΑΙ/ΙΟΥΔΑΙ/ΙΑΧΩΒΑΙ
    eopyy.gov.gr/Medicine/Index

  2. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 1:45 ΠΜ

    Α ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΣΙΩΝΙΔΗ…ΞΥΔΑΚΙ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ…ΞΥΔΑΚΙ..
    ΖΗΤΩ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!!!
    ΚΑΤΩ Η ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΣΙΩΝΙΔΗ..

  3. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 2:16 ΠΜ

    Αντε μωρε ηλιθιε εσυ που κοροιδεύεις την οεα κάτσε διάβασε ξεστραβωσου βγάλε τα συμπεράσματα σου και μπες μετά και δείξε με τα επιχειρήματα σου ότι διαφωνείς με αυτά που λέει και ουτε εγω λεω οτι μπορω να τα πιστεψω ολα ή οτι εχουν δικιο σε ολα.Εχω διαβάσει και'γω οεα και σίγουρα δεν είναι εύκολα να τα πιστεψεις και να κατανοησεις ο,τι λέει. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάθομαι και να γράφω μαλακιες ανώνυμα και να γεμιζω τον χώρο των σχολίων απλά για να πω κάτι. Εχει τύχει να διαβάσω και σε άλλο άρθρο ίδιου τύπου ειρωνείες και μάλλον είσαι ο ίδιος κωμικοτραγικός ηλίθιος μαλάκας. Α γαμήσου μας ζαλισες τα'ρχιδια δεν το καταλαβαινεις;

    • Ανώνυμος 03/20/2015 @ 8:09 ΠΜ

      ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΜΙΑΛΜΕ ΓΙΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 1.
      ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΡΕ ΣΥ.
      enhmerwths.pa-sy-a.gr/2012/01/25/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2012-01-25_00-00.htm#plohghsh_03

  4. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 7:46 ΠΜ

    ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ …ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=
    ΛΕΣ…….ΖΗΤΩ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΔΗΣ…..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΣ….ΘΥΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΣ ΙΝΔΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

  5. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 10:30 ΜΜ

    ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ…
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΞΥΔΑΚΙ ΛΕΜΕ…

  6. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 6:11 ΠΜ

    ΑΝΑΡΧΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΝΑΡΧΟΔΕΞΙΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΕ ΝΑ ΨΥΦΙΣΩ Χ.Α.ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΡΑΩ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΔΕΞΙΟΣ.

    ΩΣΤΕ Χ.Α. ΕΙΜΑΙ???,…..ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΜΑΣΟΝΟΣ,ΣΙΩΝΙΔΗΣ,ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΗΣ,ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΕΥΠ,ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠ,ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΠΡΟΠΟ,ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ,

    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΕΣΥ…….

    ΟΜΩΣ . """""ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ"""" …..ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑ.ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΑ.""""ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 5,….ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ 4 ΤΕΤΡΑΠΡΩΣΟΠΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΕΧΕΙΣ 4 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 4 ΜΠΛΟΚ.ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΑΙΤ….ΒΛΕΠΩ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α(ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.)…ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΙΣΟΣ…ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΣΥΣΤΗΜΑ…..ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!ΣΤΟ ΓΟΟΓΛΕ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΠΡΩΤΗΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ….

    –ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ
    –ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
    –ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

    Δημόσια μαρτυρία στην Καβάλα Ελλάδα
    public witnessing in Kavala Greece

    «Μαρτυρία σε Όλα τα Έθνη»
    «Θα είστε μάρτυρές μου . . . ως το πιο απομακρυσμένο μέρος της γης».—ΠΡΑΞΕΙΣ 1:8.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ…..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΖΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΡΘΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 2 (ΚΡΗΜΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ) ΕΜΦΑΝΗΣΗΜΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ,..ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ…..ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ..ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΑΝ..ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΝ "ΤΑΓΜΕΝΕΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΜΠΕΝΕ Ο ""ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ""…ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΠΑΚΙΑ-ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΟ…ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝ ΠΕΘΑΝΕ…ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΥΤΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*