22:12 - 01/09/2013

Πιστεύεις ότι δεν σε είχαν προειδοποίησει για την σφαγή στο Κονέκτικατ? Πιστεύεις ότι δεν ήταν οργανωμένο? Οταν σπας το αραχνοΰφαντο της “ΜΗΤΡΑΣ”!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 24-12-2012 ΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ

Όταν προσπαθείς να “σπάσεις” το μεγαλύτερο πρόγραμμα έλεγχου που υπάρχει (ματριξ) είναι αναγκαστικό να κάνεις λάθη.Λάθη όμως που δεν πρέπει να ντραπείς και να τα παρουσιάσεις!! “Λάθη” κάποιες φορές που είναι εσκεμμένα ώστε να τραβήξεις το ματάκι που κοιτά μακριά από εσένα!

Όταν προσπαθήσεις να μιλήσεις με τους ομοίους σου άλλα σε ακούει ο μεγάλος “αδελφός¨” και εσύ πρέπει να πεις όλα “όσα μπορείς” άλλα ταυτόχρονα χωρίς να κινδυνεύσεις τότε εύχεσαι ο “όμοιος” σου να έχει την ικανότητα να διαβάζει πίσω από τις λέξεις ,πίσω από τους ήχους!

Σας μίλησα πριν καιρό για την διάθεση να φέρουν τον νέο “Φαραώ” τους !! Σας έχω ξαναμιλήσει για την ανάγκη της θυσίας ώστε να ανοίξουν τις πύλες !!! Σας έχω ξαναγράψει ότι ακόμα και το ξύπνημα (άλλα και το σβήσιμο) του ηφαιστείου στην Σαντορίνη (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ!!)θα χρειαζότανε θυσίες από παιδιά!!

Είχα δώσει έμφαση στο αναμένατε θυσία , βέβαια όπως πολλοί καλοπροαίρετοι με κατηγορούν δεν έχω πετύχει τα χρονικά περιθώρια….δεν είμαι ο ωρολογοποιός σε αυτό το ματριξ …είμαι ΙΣΩΣ μέχρι στιγμής αποτυχημένος χακερ!!

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναρτήσει το βίντεο i pet goat ii και από τότε ήμασταν σίγουροι ότι κρύβεται κάτι σε αυτό όπως πχ μέσα στις κάρτες ιλλουμινατοι!! Κάναμε μια αρχική έρευνα και την φέραμε σε εσάς με Ελπίδα να μας δώσετε και εσείς τα φώτα σας σε ότι δεν είχαμε βρει μέχρι τότε!!

Ήρθε το γεγονός του Κονεκτικατ και από εδώ και πέρα θα αρχίσω να σας πηγαίνω βήμα βήμα ένα μαγικό ταξίδι….είστε έτοιμοι? ΞΕΚΙΝΑΜΕ……

Θα σε παρακαλέσω φίλε αναγνώστη να πας με την σειρά για λίγο (αν και αυτό είναι τελείως έξω από τις πεποιθήσεις μου μιας και είμαι οπαδός της φιλοσοφίας διδασκαλία χωρίς σειρά του ΑΧΙΛΛΕΑ!)
άλλα αυτή την στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να σου δείξω με γεγονότα πόσο βαθιά είναι η τρύπα του λαγού!! Γιατί πίστεψε με στο τέλος αυτού του άρθρου θα σου έχω αποδείξει και ότι το γνώριζαν ,και ότι μας το είχαν πει με τον τρόπο τους, και βέβαια ότι το οργάνωσαν !!!

Αρα βήμα πρώτο δες αυτή την παλιά ανάρτηση που σου παραθέτω ποιο κάτω που δείχνει μια αρχική προσέγγιση και ανάλυση του βίντεο i pet goat ii ώστε να πάρεις μια αρχική εικόνα και μετά να μπορείς να καταλάβεις σε πιο πολύ βάθος!!

Σίγουρα όμως δες και το βιντεακι από κάτω από την ανάρτηση που θα σου δώσω ώστε να δεις με τα μάτια σου ότι όταν Ο ΜΠΟΥΣ (11 χρόνια πριν ) ακούει τα παιδάκια να λένε “το αεροπλάνο πρέπει να χτυπήσει το ατσάλι!!” εκείνη την στιγμή έχουμε και την ενημέρωση του από τον πράκτορα ότι το αεροπλάνο χτύπησε τους πύργους! Ακριβώς μετά πιάνει στα χέρια του ένα βιβλίο…. Το βιβλίο αυτό που πιάνει είναι το my pet goat!!!!!!! Αρα σημείωσε το ως νούμερο ένα στοιχείο!!!!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΘΡΟ

Τώρα αν είδες όλα όσα έπρεπε θα έχεις δει ένα βίντεο που μοιάζει με παρωδία , άλλα μια παρωδία που φαίνεται ότι τελικά είναι μια δήλωση -εξιστόρηση των βημάτων τις αλλαγής τις ανθρωπότητας!!

Στην αρχή ο μπους μέσα στο σχολείο χορεύει σαν καραγκιοζακος μαριονέτα κοκ…(δεν θα αφιερώσω πολλά σε όλα τα συμβολικά του βίντεο μιας και ο στόχος μου σήμερα είναι να σας δείξω την ΔΗΛΩΣΗ εδώ και δυο χρόνια από το βίντεο ότι η επόμενη κίνηση ΑΠΑΤΗ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ για την ανθρωπότητα και η ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ είναι -θα ηταν η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!! (ΒΑΖΩ ΤΟ I PET GOAT II BINTEO ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΠΩ)

Η ανάλυση θυμίζω θα εστιάσει μόνο στο σενάριο που θέλουμε να σας εξηγήσουμε και ποιο πολύ στο σενάριο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ! Στο 0,44 (και σε άλλα σημεία) φαίνεται ξεκάθαρα ο χάρτης που πάνω έχει 4 πινέζες άλλα δεν είναι πινέζες που τον συγκρατούν άλλα πινέζες που δείχνουν πολιτείες ….και η μια δείχνει θάλασσα!Πάνω πινέζα δεξιά είναι στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!

Κρατούμενο δεύτερο σαν στοιχείο!!

Το βίντεο συνεχίζει με πολλά συμβολικά ( d στο καπέλο που μπορείς να το πεις dhat το οποίο σημαίνει μια σεξουαλική ασθένεια πρόωρης εκσπερματώσεις και εκεί είναι και το κανονάκι που βρίσκεται στον πίνακα και μοιάζει με πέος που εκσπερματώνει και χιλιάδες ακόμα άλλα τώρα θα εστιάσουμε μόνο στο ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ)

Έχουμε λοιπόν ένα βίντεο που ονομάστηκε i pet goat ii από την στιγμή που ο πρόεδρος της Αμερικής Μπους διάβασε ένα βιβλίο την ώρα που έκανε την μεγαλύτερη Απατη στην ανθρωπότητα …το οποίο λεγόταν my pet goat!!

Άρα ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ το βίντεο μας ονομάστηκε και ιι (2) …αν όμως έχουμε δίκιο και όλο το σενάριο του είναι η εξιστόρηση της Απατης κατά της ανθρωπότητας και οι μεγάλες αλλαγές τότε….το βίντεο μας προφητεύει μας σημαδεύει και τα μελλούμενα…σαν να γνωρίζει την ιστορία!!

Η καλύτερα και πιο αληθινά …οι ίδιοι το δημιούργησαν και μας είπαν συμβολικά τα πάντα μιας και ακολουθούν το απόλυτο συμπαντικό κανόνα…ότι όταν θες να κάνεις κακό..μπορείς να το κάνεις μόνο αν το δηλώσεις!! Για αυτό είναι αναγκασμένοι να το ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ!!

Πριν συνεχίσω για να δώσω λίγη ακόμα υποστήριξη στο σενάριο της απάτης- εξιστόρηση της από το βίντεο θα σου δείξω μια φώτο που τα φρύδια του Μπους λένε K.O USA !! ΝΟΚ ΑΟΥΤ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!!

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟ F=-F ..O ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ …Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ..ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ…ΚΑΘΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! ΒΛΕΠΕ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗΣΟΥ ΠΟΤΕ Η ΓΗ ΑΛΛΑΞΕ?

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ….

ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!

Παρακάτω λοιπόν ο Μπους μεταμορφώνεται σε Ομπαμια!! Και εκεί υπάρχουν διάφορα συμβολικά….όταν τελειώνει ο Ομπαμιας τα γελακια …του στυλ ρε τι πλακα σας κανουμε!!! Εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι….και εδώ τραβάμε χειροφρενο!!!

Εδω θα πρεπει να διαβασεις αυτο που αναρτησα πριν μερες χρησιμοποιωντας ολα οσα σας ειπα ξεκινωντας αυτο το αρθρο στην αρχη!! (4 πρωτες σειρες -παραγραφοι) …εχε τον νου σου ανοικτο!!

διάβασε λοιπόν ΕΔΩ Περίεργες συνδέσεις obama με την σφαγή στο Κονέκτικατ!!
Και εγώ φέρνω την φώτο αμέσως από κάτω για να συνεχίσω την ανάλυση ..

Τι βλέπουμε παραπάνω …βλέπουμε τον πάτερα ενός κοριτσιού που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ανήκει στα θύματα , το κορίτσι λέγεται ΕΜΙΛΥ ΠΑΡΚΕΡ !! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΙΤΣΑ …. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ…ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ “ΠΡΕΠΕΙ” ΝΑ ΠΕΙ!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ…(ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ) ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ …

ΚΡΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΘΛΙΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΕ…

Στο βίντεο μας ξανά οταν τελειώνει τα καραγκιοζιλίκια ο Ομπαμιας και αφού πρώτα μας κλείσει το ματάκι

Ακριβώς στο 1,13 εμφανίζεται ένα ξανθό κοριτσάκι!!!!! Ανάμεσα σε αλλα αγαλματιδια που μπορείς να τα μεταφρασεις οπως θες!! Το ντεκορ πισω εχει ενα δασος …και αυτο μπορείς να το ψαξεις και να το μεταφρασεις οπως θες !!! Το κοριτσάκι κρατα ένα μηλο!!!


Αυτο το μηλο θα το αφησει από τα χερια του και θα διανυσει μια πορεια μεχρι το παπουτσι του Ομπαμια .ΣΤΟ 1,34 Εκει θα κοπει στην μεση και θα ενωθει μεταμορφωμενο σε ενα λουλουδι!! διπλα απο το μηλο υπαρχει το γραμμα C και πιο διπλα υπαρχουν δυο φαινομενικες γραμμες …

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ….ΤΗΝ 9:35 ..Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ!! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ???

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ!! ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ….ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ….CONNECT -I(N)-CUT!!!!!!!!

ΠΩΣ? ….Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ….ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!

Ο ΑΛΕΞ ΤΖΟΟΥΝΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ!!!! ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ?

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΩΤΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ..ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ …ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ….ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ …ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ…ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ….ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ …. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ….

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ …ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΣ…ΤΟΤΕ!!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η VICTORIA SOTO ΕΧΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ???

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AgTR9Lr6PixgJ%3Ahttps%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FRIP-Victoria-Soto%2F448389438554831+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΑΡΑΩ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ,ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ,ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΙΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ 23 …

ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΨΑΛΜΟΣ?…

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ “ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ” ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 9/11/2001 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 14/12/2012 ΕΙΝΑΙ …ΩΩΩ….ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ….4111!!! (ΑΝ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ)…ΑΠΛΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ,ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ 23 ΩΡΕΣ ΚΟΚ….

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ , ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΚ…ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ …ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΜΠΑΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ?… Η ΦΛΩΡΙΝΤΑ?…

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ…ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ…….

ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΟΠΩΣ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΣΑΝΤΥ ΧΟΥΚ? ΣΕ ΧΑΡΤΗ!!!! …ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΑ ΘΥΣΙΑ!!!
ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!

STRANGER …. I AM ALL IN… ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!
ΑΡΗΣ ΙΧΘΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ …… ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ!!

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*