Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:49 - 31/05/2013

Ίδρυμα Gates: «Οικογενειακός προγραμματισμός» για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ποιά είναι η κυριότερη στρατηγική των κέντρων της νέας τάξης για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού; Ο «οικογενειακός προγραμματισμός» είναι το στρατηγικό σημείο εκκίνησης των προγραμμάτων απομείωσης του πληθυσμού (σ.σ. pentapostagma.gr κυριότερα στις λεγόμενες χώρες του Τρίτου Κόσμου) με κυριότερους χρηματοδότους και προωθητέςτων των δράσεων και προγραμμάτων τους Bill και Melinda Gates.

Τον Ιούλιο του 2012, το Ίδρυμα Gates διοργάνωσε και φιλοξένησε το Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Λονδίνου (London Summit on Family Planning (LSFP) το οποίο εστίασε στα μέσα «ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού» διαμέσου των «Παγκόσμιων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων για την Υγεία». Τι σημαίνουν πρακτικά αυτά τα προγράμματα: Οι πολίτες των υποανεπτυγμένων χωρών, όπως της Αφρικής και της Ινδίας, χρησιμοποιούνται κυριολεκτικά ως πειραματόζωα για την έρευνα και ανάπτυξη νέων παρεμβάσεων όπως «εμβολίων, φαρμάκων και διαγνωστικών ελέγχων», ώστε να διασφαλιστεί ότι οι «παρεμβάσεις» μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι επιτυχημένες σε όλες τις χώρες…

Το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates (συντομογραφία – BMGF) υπερτονίζει ότι έως το 2050 “ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να υπερβεί τους 9 δισεκατομμύρια ανθρώπους”, αριθμός που δεν είναι διόλου αποδεκτός για τα κέντρα της νέας εποχής… Μέσω της εφαρμογής αφόρητων πιέσεων στα κοινωνικά προγράμματα που θα πρέπει να εφαρμόζονται και τους σχετικούς πόρους, το Ίδρυμα Gates επιθυμεί ουσιαστικά να χρησιμοποιήσει τον οικογενειακό προγραμματισμό ως μία επένδυση για όλες τις εθνικές κυβερνήσεις του κόσμου.

Τo Ίδρυμα Gates προωθεί την ατζέντα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού ως «οικογενειακό προγραμματισμό» ισχυριζόμενοι ότι ο έλεγχος των γεννήσεων αποτελεί «μία από τις καλύτερες εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγεία τα τελευταία χρόνια»…

Οι κύριοι στόχοι του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates σε παγκόσμιο επίπεδο είναι οι εξής:

• Η «αναζωογόνηση» των προγραμμάτων οικογενειακού προγραμματισμού ώστε να επιτευχθούν οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας του Ο.Η.Ε.

• Οι εκστρατείες προώθησης του οικογενειακού προγραμματισμού και της σημαντικότητάς του σε χορηγούς, κυβερνήσεις κρατών, και στον ιδιωτικό τομέα.

• Η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διανομής και της πρόσβασης σε αντισυλληπτικά χάπια ή μέσα αντισύλληψης εν γένει.

• Η αύξηση της πρόσβασης σε «ποιοτικά προϊόντα οικογενειακού προγραμματισμού» μέσω μειωμένων τιμών.

• Η άμεση εμπλοκή των χορηγών, των κυβερνήσεων, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών ώστε να αυξηθούν οι πόροι χρηματοδότησης και να γίνει πραγματικότητα η συνηγορία υπέρ πολιτικών που υποστηρίζουν την πρόσβαση στα μέσα οικογενειακού προγραμματισμού.

• Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ..

To Ίδρυμα Gates έχει ήδη ξεκινήσει να συνεργάζεται με φαρμακευτικές εταιρίες-κολοσσούς όπως η Shanghai Dahua στην Κίνα ώστε να αναπτύξει μέσα ελέγχου της γονιμότητας που θα χρησιμοποιηθούν σε περισσότερες από 20 αναπτυσσόμενες χώρες για να αναχαιτισθεί η αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού…

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:28 ΠΜ

    Ας μην δαιμονοποιουμε τα παντα. Σε αρκετα κρατη της Αφρικης και Ασιας υπαρχει πραγματι προβλημα στο ζητημα των γεννησεων. Αλλα και ο πλανητης δεν ειναι σε θεση να αντεξει τοσο πληθυσμο. Φυσικα θα πρεπει να αντιμετωπιστουν και οι ανισοτητες, τουλαχιστον σε θεματα δημοσιας υγειας και εκπαιδευσης, προσβασης στην πληροφορια κλπ.

  2. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 10:00 ΠΜ

    Το άρθρο αυτό το γράφει γύφτος με 20 παιδιά;

  3. Ανώνυμος 06/02/2013 @ 7:43 ΜΜ

    Ντροπη σας πια…. Εδω οικογενειες με 10 μεχρι 12 παιδια ειναι σε χωρες οπως η Σομαλια, το Μπανγλα Ντες και πολλες αλλες κατι καθολου σπανιο, με ολες τις επιπτωσεις του υπερπληθυσμου στο επιπεδο ζωης και στη δυνατοτητα προσβασης στη μορφωση. Μεγαλο μερος του πληθυσμου σε τετοιες χωρες υποφερει απο υποσιτισμο και δεν εχει προσβαση σε δημοσια υγεια, ο αναλφαβητισμος δινει και παιρνει και τη μορφωση αντικαθιστα η δεισιδαιμονια. Ευγε Bill και Melinda Gates, εσεις τουλαχιστον κανετε κατι για να καλυτερευσει η ζωη σε αυτον τον πλανητη για τους φτωχους και αγραμματους!

  4. Ανώνυμος 01/18/2015 @ 8:45 ΜΜ

    Εγκρίνω τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, ως ένα βαθμό, αλλά όχι με τρόπους βίας (και νοθείας). Το ανθρώπινο είδος δεν είναι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν πατάτες που πετάμε στη χωματερή, αν και ακόμα κι αυτό θα ήταν μεγάλη ασέβεια προς τη ζωοδότρα Μητέρα Φύση. Χρειάζεται αφύπνιση των αμόρφωτων ανθρώπινων μαζών με συνειδητή εργασία και απέραντη αγάπη και σεβασμό στους ανθρώπους που για κάποιον λόγο είχαν την τύχη-ατυχία να γεννηθούν σε χώρες που υπέστησαν κατά το παρελθόν ή και εξακολουθούν να υφίστανται σκληρή και απάνθρωπη καταπίεση και εκμετάλλευση των καβαλημένων "εκλεκτών" μιας φυλής ανθρώπων εντελώς μακριά νυχτωμένων από την πραγματική αποστολή του ανθρώπινου είδους και γενικά της οργανικής ζωής του πλανήτη μας. Εξ ου και η απύθμενη ασέβεια προς ό,τι δεν μπορεί να κατανοήσει. Από μια άποψη είναι δικαιολογημένη (αυτή η "καβαλημένη" φυλή), διότι "ου γαρ οίδασι τι ποιούσι" όπως είπε ο Χριστός. Κι επειδή με τα εσωτερικότερα θέματα δεν τα πάμε καλά, ερμηνεύω: "δεν ξέρουν τι κάνουν", γιατί δεν έχουν φτάσει ακόμα στο επίπεδο του κανονικού ανθρώπου. Καθυστερούν πολύ μάλλον διότι οι Νόμοι της Φύσης δεν επιτρέπουν ταχεία εξέλιξη και μόνον σπάνια όντα καταφέρνουν να τρυπήσουν τον σκληρό μανδύα της Γήινης Νομοτέλειας και να δουν αποστασιοποιημένα την κατάσταση. Επείγει να διαμορφώσουμε, να καθαρίσουμε τα ερμηνευτικά μας φίλτρα, αφού πρώτα καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία της ψυχής μας…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*