ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

Δείτε εδώ χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.


Διαβάστε στο κέντρο της εικόνας του χαρτονομίσματος. Τι λέει; (Βασιλέως μεγάλου Ευκρατίδου * ) . Οι Αφγανοι μαλιστα εχουν γραψει και λαθος το ονομα ως Ευκρατιλου.

Επίσης στην εικόνα υπάρχει η μεγαλοπρεπή αψίδα απομεινάρι των ένδοξων εποχών του Ελληνισμού. Από την εκπολιτιστική εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εάν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας όπως λένε Ευρωπαίοι και Αμερικανοί δεν θα χρησιμοποιούσε την Ελληνική γλώσσα της οποίας κατάλοιπα συναντούμε σήμερα σε όλη την ανατολή.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτά πρέπει να τα δουν οι Σκοπιανοί και εκατομμύρια ανά τον κόσμο για να καταλάβουν ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και αν ήταν Έλληνας

( *)

Ευκρατίδης Α΄ της Βακτρίας

Νομίσματα του Ευκρατίδη με την μορφή του

Ο Ευκρατίδης ο Α΄ ήταν βασιλιάς της Βακτρίας και της Ινδίας από το 167 π.Χ. μέχρι το 159 π.Χ.. Επέκτεινε το βασίλειο ως τον Ινδό και έγινε κυρίαρχος της Αρείας, της Αραχωσίας, της Δραγγιανής, της Σογδιανής, των Παροπαμισαδών και της Γανδαρίδας. Η απασχόλησή του όμως με την κατάκτηση της Ινδίας έδωσε την ευκαιρία αμέσως μετά το θανατό του να καταλάβουν την Δραγγιανή και την Αρεία. Δολοφονήθηκε από τον γιο του, Πλάτωνα, ο οποίος όμως δολοφονήθηκε στη συνέχεια από τον αδελφό του, Ηλιοκλή, ο οποίος και ανέβηκε στον θρόνο. Έκτισε την Ευκρατίδεια στην Βακτρία.

ΠΗΓΗ : www.wikipedia.org , http://www.votegreece.gr , συλλογή Κασταμονιτη ( χαρτονόμισμα) , Νομισματικό Μουσείο ( νόμισμα Ευκρατιδη )

kastamonitis.blogspot.gr

Loading...

7 thoughts on “ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

 1. Ανώνυμος says:

  Σωστά από την μεριά τους, λένε οι "Ευρωπαίοι" ότι ο Αλ΄έξανδρος Γ΄του Φιλίππου, δεν ήταν Ελληνικής καταγωγής.

  Διότι το μεγαλύτερο μέρος από τους σημερινούς Ευρωπαίους, αποτελείτο από τους άλλοτε Πελασγούς του τωρινόυ ελληνικού χώρου…

  Οι Υπερβόρειοι που αναφέρει ο Στράβωνας, ήταν Πελασγοί!! Άνηκαν στην Πελασγική ομοεθνία… οι Αχαιοί, ήταν Πελάσγοί, άνηκαν στην Πελασγική ομοεθνία… το Στόουνχεντζ είναι Μυκηναϊκής αρχιτεκτονικής… με την λεγόμενη "κάθοδο των Δωριέων" με τα των Ηρακλειδών, όπου ακολούθησαν οι Αιολείς και τέλος οι Ίωνες, εκδιώχθηκε μεγάλο μέρος από τους Πελασγικούς πληθυσμούς της άλλοτε Πελασγίας… όπου μετονομάστηκε από την γεννάρχη των Δωρειέων, Αιολών, και Ιώνων σε ΕΛΛΑΣ.. που είναι λέξει αποτελούμενη από Δωρικά και Αιολικά! Βεβαίως οι Δωριείς, οι Αιολείς και οι Ίωνες κ.λ.π. δεν ήρθαν από την βόρειο Ευρώπη!.. αυτό μας το λέγει ο Ισοκράτης στον "Πανηγυρικό" του.

  Από τους Πελασγούς όσοι δεν αφομοιώθηκαν από την Νά Τάξη Πραγμάτων της εποχής… διασκορπίστηκαν και μετέβησαν προς βορειότερα μέρη της Ευρώπης, όπου υπάρχουν πολλά τοπωνύμια… για παράδειγμα από τους Δαναούς, που και αυτοί με την σειρά τους ήταν Πελασγικό φύλλο.

  Το μίσος όμως που ένιωθαν για την εκδίωξη τους από την μητέρα πατρίδα τους, από τα ομοεθνή τους, ελληνικά φύλλα… έχει παραμείνη. Και μπορεί οι λαοί να ξεχνούν την ιστορία τους… αλλά όχι τα ιερατεία.

  Για παράδειγμα οι εορτές του Γ΄ Ράιχ που έμοιαζαν αρχαιοελληνικές… ήταν καθαρά Πελασγικές.

  Η αρχαία ιστορία της νήσου Λήμνου, είναι χαραχτηριστική.
  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AE%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82

  Έτσι λοιπόν δικαιολογώ την στάση των… Ευρωπαίων, όσο αφορά την ουσία και την έννοια του ονόματος Ελλάς και ότι ακολουθεί αυτού. Αυτούς που ΔΕΝ δικαιολογώ είναι τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων… όπου πάλλονται μεταξύ λήθης και προδοσίας.

  這些

 2. Ανώνυμος says:

  Αυτα σιγα σιγα θα μαs πειs οτι τα γενηματα εχιδνων οι εβραιοσποροι βορειοι αγγλασαξωνεs ειναι αδερφια μαs και ελληνεs .Και οτι τωρα εχουμε εμφυλιο. Το να γνωριζειs ειναι θεμιτο τo να τα παρουσιαζειs οπωs θελειs ειναι υποπτο. A-ΠΕΡΙ-ΣΠΑΣΤΟΣ

 3. Μπαμπης Σιμωνιδης says:

  Tώρα ανακαλύψατε την Βακτριανή….μάθετε αυτό,αν σας κολήση ποτέ κανένας ξένος η Τούρκος ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ μετά από 400 χρόνια σκλάβιάς(βιασμοί και άλλεσ μαΚΑΚΑΚΙΕς)…. ε το λοιπόν θα τους πείτε…δεν είμαστε εμείς τούρκοι….αλλά οι τούρκοι είναι Έλληνες,διότι ο Αλέξανδρος αλλά και ο Μέναδρος(melite-βουδιστής) 150 χρόνια αρ΄γοτερα από τον Αλέξανδρο κατέκτησαν την Βακτριανή,την Σογδιανή,την Μαργιανή,την Μασσαγέτια,τους Σακας,την Τραξιανή,την Αραχωσία.την Αρεία και φτάσανε μέχρι την Φεργκάνα(DA-YUAN=μεγάλοι Ίωνες=στην σημερινή κίνα)και την Ινδονισία-Ινδία(Μέναδρος)….όλα αυτά τα αρχαία κράτη είναι τα σημερινά Τουρκμένικα κράτη των =Καζακσταν-Τατζεκισταν-Κινά-Αφγανιστάν-Πακιστάν-Τουρκμενιστάν-τοχάριοι….εμείς τους βιάσαμε πρώτους αχαχαχαχαχαχααχα!!!!Οι καλάς έχουν για Θεό τον ΣΑΛΑΚΣΑ=Σελευκός(Σέλευκος Νικάτωρ=στατηγός του Αλέξανδρου και ιδρητής την μεγάλης αυτοκρατορίας των "ΑΡΧΗ ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ"….αυτά για να μην μας κουνιούνται ότι είμαστε Τούρκοι!!
  Την παρακαταθήκη των Ελλήνων(321-30π.χ.) συνέχεισαν οι Σκύθες Σάκας Ραούσκα και οι Κουσάν για 500-600 χρόνια ακόμα κόβοντας στυλ Ελληνικά νομίσματα…φορώντας ελληνικά ρούχα…η επίλεκτη μονάδα των Σάκα ραούσκα ήταν 2,οι ιππείς(σκύθες) και οι Ινδοέλληνες Βσιλική οπλίτες-Έλληνες Κατάφρακτοι=οι πρόγονοι των Ρωμαίων κατάφρακτων και μεσαιονικών ιπποτών!Αμ τι νομίζατε,ότι οι Ιππότες είναι δυτικό εφεύρημα!Οι Κατάφρακτοι υπήρχαν ήδη στην Βακτριανή αλλά οι Έλληνες τους μετάλλαξαν σε αυτό που έγιναν μετά και έφτασαν μέχρι την δύση(ποιό βαρύς οπλισμός-μακρίτερο ακόντιου-το Ξυστόν=πρόγονος τον ιπποτών!
  http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?601005-BACTRIA-faction-amp-units-general-discussion
  http://www.europabarbarorum.com/factions_baktria_units.html
  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠοΙΟΣ Γ@…Ε ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΙΟΝ.

  Η Βακτριανή είναι μεγάλη υπόθεση…κακώς δεν διδάσκετε στα σχολεία!

 4. ΚΩΣΤΑΣ says:

  ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΟΤΟΜΑΝ(ΟΘΩΜΑΝΟΙ) Κ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50-60.000… ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ(ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΛΠ) ΗΣΑΝ 20.000.000…ΑΡΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΤΑΡΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ… ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΜ/ΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ…

 5. Ανώνυμος says:

  ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΗ ΜΟΥΤΣΑ…ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΑΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΑΤΕ ΤΑ ΖΗΣΤΕ …ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ…ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΤΑ 'ΧΩ …ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *