Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:05 - 22/06/2014

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δείτε εδώ χαρτονόμισμα του Αφγανιστάν. Μην παραλείψετε να δώσετε βάση και στους Ελληνικότατους Μαιάνδρους στο πάνω μέρος.

Διαβάστε στο κέντρο της εικόνας του χαρτονομίσματος. Τι λέει; (Βασιλέως μεγάλου Ευκρατίδου * ) . Οι Αφγανοι μαλιστα εχουν γραψει και λαθος το ονομα ως Ευκρατιλου.

Επίσης στην εικόνα υπάρχει η μεγαλοπρεπή αψίδα απομεινάρι των ένδοξων εποχών του Ελληνισμού. Από την εκπολιτιστική εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Εάν ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας όπως λένε Ευρωπαίοι και Αμερικανοί δεν θα χρησιμοποιούσε την Ελληνική γλώσσα της οποίας κατάλοιπα συναντούμε σήμερα σε όλη την ανατολή.

Αυτά πρέπει να τα δουν οι Σκοπιανοί και εκατομμύρια ανά τον κόσμο για να καταλάβουν ποιος ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και αν ήταν Έλληνας

( *)
Ευκρατίδης Α΄ της Βακτρίας

Νομίσματα του Ευκρατίδη με την μορφή του

Ο Ευκρατίδης ο Α΄ ήταν βασιλιάς της Βακτρίας και της Ινδίας από το 167 π.Χ. μέχρι το 159 π.Χ.. Επέκτεινε το βασίλειο ως τον Ινδό και έγινε κυρίαρχος της Αρείας, της Αραχωσίας, της Δραγγιανής, της Σογδιανής, των Παροπαμισαδών και της Γανδαρίδας. Η απασχόλησή του όμως με την κατάκτηση της Ινδίας έδωσε την ευκαιρία αμέσως μετά το θανατό του να καταλάβουν την Δραγγιανή και την Αρεία. Δολοφονήθηκε από τον γιο του, Πλάτωνα, ο οποίος όμως δολοφονήθηκε στη συνέχεια από τον αδελφό του, Ηλιοκλή, ο οποίος και ανέβηκε στον θρόνο. Έκτισε την Ευκρατίδεια στην Βακτρία.

ΠΗΓΗ : www.wikipedia.org , http://www.votegreece.gr , συλλογή Κασταμονιτη ( χαρτονόμισμα) , Νομισματικό Μουσείο ( νόμισμα Ευκρατιδη )

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 8:44 ΜΜ

    Σωστά από την μεριά τους, λένε οι "Ευρωπαίοι" ότι ο Αλ΄έξανδρος Γ΄του Φιλίππου, δεν ήταν Ελληνικής καταγωγής.

    Διότι το μεγαλύτερο μέρος από τους σημερινούς Ευρωπαίους, αποτελείτο από τους άλλοτε Πελασγούς του τωρινόυ ελληνικού χώρου…

    Οι Υπερβόρειοι που αναφέρει ο Στράβωνας, ήταν Πελασγοί!! Άνηκαν στην Πελασγική ομοεθνία… οι Αχαιοί, ήταν Πελάσγοί, άνηκαν στην Πελασγική ομοεθνία… το Στόουνχεντζ είναι Μυκηναϊκής αρχιτεκτονικής… με την λεγόμενη "κάθοδο των Δωριέων" με τα των Ηρακλειδών, όπου ακολούθησαν οι Αιολείς και τέλος οι Ίωνες, εκδιώχθηκε μεγάλο μέρος από τους Πελασγικούς πληθυσμούς της άλλοτε Πελασγίας… όπου μετονομάστηκε από την γεννάρχη των Δωρειέων, Αιολών, και Ιώνων σε ΕΛΛΑΣ.. που είναι λέξει αποτελούμενη από Δωρικά και Αιολικά! Βεβαίως οι Δωριείς, οι Αιολείς και οι Ίωνες κ.λ.π. δεν ήρθαν από την βόρειο Ευρώπη!.. αυτό μας το λέγει ο Ισοκράτης στον "Πανηγυρικό" του.

    Από τους Πελασγούς όσοι δεν αφομοιώθηκαν από την Νά Τάξη Πραγμάτων της εποχής… διασκορπίστηκαν και μετέβησαν προς βορειότερα μέρη της Ευρώπης, όπου υπάρχουν πολλά τοπωνύμια… για παράδειγμα από τους Δαναούς, που και αυτοί με την σειρά τους ήταν Πελασγικό φύλλο.

    Το μίσος όμως που ένιωθαν για την εκδίωξη τους από την μητέρα πατρίδα τους, από τα ομοεθνή τους, ελληνικά φύλλα… έχει παραμείνη. Και μπορεί οι λαοί να ξεχνούν την ιστορία τους… αλλά όχι τα ιερατεία.

    Για παράδειγμα οι εορτές του Γ΄ Ράιχ που έμοιαζαν αρχαιοελληνικές… ήταν καθαρά Πελασγικές.

    Η αρχαία ιστορία της νήσου Λήμνου, είναι χαραχτηριστική.
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AE%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82

    Έτσι λοιπόν δικαιολογώ την στάση των… Ευρωπαίων, όσο αφορά την ουσία και την έννοια του ονόματος Ελλάς και ότι ακολουθεί αυτού. Αυτούς που ΔΕΝ δικαιολογώ είναι τους κάτοικους της χώρας των Ελλήνων… όπου πάλλονται μεταξύ λήθης και προδοσίας.

    這些

  2. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 9:50 ΜΜ

    Αυτα σιγα σιγα θα μαs πειs οτι τα γενηματα εχιδνων οι εβραιοσποροι βορειοι αγγλασαξωνεs ειναι αδερφια μαs και ελληνεs .Και οτι τωρα εχουμε εμφυλιο. Το να γνωριζειs ειναι θεμιτο τo να τα παρουσιαζειs οπωs θελειs ειναι υποπτο. A-ΠΕΡΙ-ΣΠΑΣΤΟΣ

  3. Tώρα ανακαλύψατε την Βακτριανή….μάθετε αυτό,αν σας κολήση ποτέ κανένας ξένος η Τούρκος ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ μετά από 400 χρόνια σκλάβιάς(βιασμοί και άλλεσ μαΚΑΚΑΚΙΕς)…. ε το λοιπόν θα τους πείτε…δεν είμαστε εμείς τούρκοι….αλλά οι τούρκοι είναι Έλληνες,διότι ο Αλέξανδρος αλλά και ο Μέναδρος(melite-βουδιστής) 150 χρόνια αρ΄γοτερα από τον Αλέξανδρο κατέκτησαν την Βακτριανή,την Σογδιανή,την Μαργιανή,την Μασσαγέτια,τους Σακας,την Τραξιανή,την Αραχωσία.την Αρεία και φτάσανε μέχρι την Φεργκάνα(DA-YUAN=μεγάλοι Ίωνες=στην σημερινή κίνα)και την Ινδονισία-Ινδία(Μέναδρος)….όλα αυτά τα αρχαία κράτη είναι τα σημερινά Τουρκμένικα κράτη των =Καζακσταν-Τατζεκισταν-Κινά-Αφγανιστάν-Πακιστάν-Τουρκμενιστάν-τοχάριοι….εμείς τους βιάσαμε πρώτους αχαχαχαχαχαχααχα!!!!Οι καλάς έχουν για Θεό τον ΣΑΛΑΚΣΑ=Σελευκός(Σέλευκος Νικάτωρ=στατηγός του Αλέξανδρου και ιδρητής την μεγάλης αυτοκρατορίας των "ΑΡΧΗ ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ"….αυτά για να μην μας κουνιούνται ότι είμαστε Τούρκοι!!
    Την παρακαταθήκη των Ελλήνων(321-30π.χ.) συνέχεισαν οι Σκύθες Σάκας Ραούσκα και οι Κουσάν για 500-600 χρόνια ακόμα κόβοντας στυλ Ελληνικά νομίσματα…φορώντας ελληνικά ρούχα…η επίλεκτη μονάδα των Σάκα ραούσκα ήταν 2,οι ιππείς(σκύθες) και οι Ινδοέλληνες Βσιλική οπλίτες-Έλληνες Κατάφρακτοι=οι πρόγονοι των Ρωμαίων κατάφρακτων και μεσαιονικών ιπποτών!Αμ τι νομίζατε,ότι οι Ιππότες είναι δυτικό εφεύρημα!Οι Κατάφρακτοι υπήρχαν ήδη στην Βακτριανή αλλά οι Έλληνες τους μετάλλαξαν σε αυτό που έγιναν μετά και έφτασαν μέχρι την δύση(ποιό βαρύς οπλισμός-μακρίτερο ακόντιου-το Ξυστόν=πρόγονος τον ιπποτών!
    http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?601005-BACTRIA-faction-amp-units-general-discussion
    http://www.europabarbarorum.com/factions_baktria_units.html
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΠοΙΟΣ Γ@…Ε ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΙΟΝ.

    Η Βακτριανή είναι μεγάλη υπόθεση…κακώς δεν διδάσκετε στα σχολεία!

  4. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 12:07 ΠΜ

    ΑΓΙΟΝ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟΝ=ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (ο εχων νουν ψηφισατω…)

  5. ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΟΤΟΜΑΝ(ΟΘΩΜΑΝΟΙ) Κ ΣΕΛΤΖΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΣΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 50-60.000… ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ(ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΛΠ) ΗΣΑΝ 20.000.000…ΑΡΑ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΤΑΡΙΣΜΟΥ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ… ΑΥΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ…ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΗΜ/ΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ…

  6. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 6:32 ΠΜ

    ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑΧΤΥΛΗ ΜΟΥΤΣΑ…ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΑΙΕΣ ΕΠΙ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΜΑΓΚΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΑΤΕ ΤΑ ΖΗΣΤΕ …ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ…ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΤΑ 'ΧΩ …ΑΤΙΜΗ ΚΕΝΩΝΙΑ…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*