Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:50 - 04/03/2015

Τρεις τρόποι με τους οποίους σε «μπλοκάρουν» τα αρνητικά άτομα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

1. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι είσαι θύμα των περιστάσεων. Η αλήθεια είναι ότι οι περιστάσεις είναι αυτές που είναι και ότι εσύ μπορείς να αποδειχθείς νικητής των περιστάσεων, οποιεσδήποτε κι αν είναι. Μπορείς να δημιουργήσεις την δική σου πραγματικότητα με τις πεποιθήσεις σου, τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου.

2. Σε κάνουν να νιώθεις ένοχος επειδή είσαι υγιής, ευτυχισμένος, ευλογημένος, ή ευτυχισμένος με οποιονδήποτε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας στον κόσμο δεν έχει το δικαίωμα ή την άδεια να σε κάνει να νοιώθεις ένοχος – εκτός κι αν τους έχεις βλάψει με κάποιον τρόπο (αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ).

3. Σε κάνουν να ξεχνάς ότι η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες και ευλογία. Η αλήθεια είναι ότι για το κάθε τι έχουμε το δικαίωμα επιλογής. Η δική τους επιλογή μπορεί να είναι να ζουν στη μιζέρια. Η δική σου μπορεί να είναι διαφορετική.

Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν με τα αρνητικά άτομα στη ζωή σου που απομυζούν από σένα την πολύτιμη ενέργεια σου, συζητώντας για σκουπίδια και παραπονούμενοι για την «χάλια» κατάσταση του κόσμου, την οικονομική κρίση ή τον γάμο τους;

Μα φυσικά θα πρέπει να θέσεις ένα τέλος σε αυτό. Κι αν δεν το κάνεις, εσύ θα φταις.

Και βασικά εξαρτάσαι από το πόσο πολύ θέλεις, ή ακόμα καλύτερα πόσο πολύ ποθείς ένα λαμπρό μέλλον. Αν είσαι συνειδητός στο να διεκδικήσεις το μεγαλύτερο δυναμικό σου και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, δεν μπορείς να επιτρέπεις ξεζουμίσματα ενέργειας αυτού του τύπου στη ζωή σου. Δεν είναι ότι δεν τους αγαπάς. Και φυσικά τους αγαπάς, ιδιαίτερα αν είναι κοντινά σου πρόσωπα, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να ρουφούν την πολύτιμη ενέργεια σου και να κλέβουν το λαμπρό σου μέλλον.

Εγωιστικό άραγε;

Μάλλον δείχνει αγάπη και φροντίδα για τον εαυτό. Αντίθετα, δεν είναι εγωιστικό από την δική τους πλευρά να σπαταλούν όχι μόνο το δικό τους δυναμικό και ευκαιρίες στη ζωή τους αλλά και τον δικό σου χρόνο; Δεν είναι αυτό ίσως η πιο εγωιστική δράση πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη;

Έχεις υποχρέωση να χρησιμοποιείς το δυναμικό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν δεν το κάνεις μη ρίχνεις το φταίξιμο σε κανέναν. Κάνε λοιπόν τις σωστές επιλογές και περιέβαλε τον εαυτό σου με τους σωστούς ανθρώπους. Μην είσαι κολλημένος σε ανθρώπους της οικογένειας σου ή ακόμα της πόλης σου. Υπάρχουν δισεκατομμύρια σ’ αυτή τη γη. Είναι αδύνατον να μη βρεις κάποιους.

ego.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 03/04/2015 @ 9:30 ΜΜ

    ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ–ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ-ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ——Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ

  2. Ανώνυμος 03/05/2015 @ 6:56 ΠΜ

    ΑΛΛΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ (ΕΙ)ΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , ΤΟΤΕ ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ , ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
    ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ ΕΙ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ
    ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ (ΕΙ) ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΟΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ . ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΕΛΦΟΙ.
    2 ΓΝΩΜΙΚΑ ΡΗΤΑ ΚΑΙ 1 ΑΝΑΘΗΜΑ
    ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΕΤΩΜΑ
    ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
    ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΜΕ ,
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΜΕ .
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*